Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Így fog mûködni a harmadik részben is.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Blizzard. Ennyi. Nem véletlenül tartott ennyi ideig megcsinálni. Ezt akkor lehet megérteni, amikor ott van az orrod elõtt és játszol vele.
Igen elkanyarodtunk, bár közvetetten talán kapcsolódik a témához.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
1 évben 1 (max 2 játékot veszek) nem szokott érdekelni az ára(ameddig van munkahelyem).
De ugye vannak a fiatalabbak, nem önálló keresettel és valljuk be 15k HUF az alapjátékok(nem collector) között eléggé drágának számít.
Persze ez is viszonyítás kérdése, egy fizetõs MMO ba az ember belerakja ezt a pénzt 2-3 hónap alatt(az alapjáték árát is beleszámítva) itt viszont 1szer veszed meg picit drágábban utána ingyenes 😊
Na de nagyon elkanyarodtunk a játéktól.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
4999 lesz az ára a Diablo3 14999.
Aki könnyed diablo szerû játékra vágyik olcsón, mai köntösben annak bõven megfelel majd harmadáron.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Eszméletlenül kidolgozott minden részlet, a rúnák így elsõ blikkre nagyon nagyot szólnak, ki van ez találva rendesen. Rengeteg lehetõség rejlik a játékban, sokszáz órára le fog mindenkit kötni, ez biztos.
És a lényeg, hogy az embert beszippantja a hangulat. Azt kell mondjam, ennyire ütõs hangokat (zene / effektek / szinkron - King Leoric hangja az félelmetesen jó) még talán nem hallottam játékban. A grafika is elsõ osztályú, csak mint minden Blizzard játékban, nem a technikai innovációkat kell keresni, a design-tervezés és a mûvészi kivitelezésre fordított idõ, igényesség az ami minden mm-en szembetûnõ.
Ha õszinte akarok lenni, jóra számítottan, de ennyire nem. <#wow1>#wow1>
Úgy látszik egy ji kis Dio3 Community Lesz ebbõl 😊 Én kíváncsian várom a játékot.De már most olyan diablo lázban égek hogy csak na 😄
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
#14627: <#worship>#worship><#eljen>#eljen>
inkább.. mmorpg-ket, azoknál ez nem megszokott
na, mindenesetre ha valamiért kapnék kulcsot, én is csinálok egy ilyen szétosztogatósdit
arról tudunk valamit, hogy van/lesz-e normális béta invite, vagy csak ezek a promociós kulcs osztogatások?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
How much can you take,before you snap?
Köszönjük szépen.
"máshol ilyet még nem láttam 😊"
Én starcraft2 bétánál kb 15 kulcsot osztogattam szét 😊 Igaz ott a végefelé már elég könnyû volt mircen hozzájutni, de jólesett, hogy segíthetek.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
DH rapid fire vicces, Wz Archon imba
Eddig nem érdekelt a dolog, de most, hogy látom beindult a dolog már más a helyzet.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Vettem fel par random magyart, es igy mentunk.
Hat iszonyu jo volt, a singli elmenyt meg haromszorozta.
Es a csapat is jo volt, egyutt voltunk, meg vartuk egymast, segitetunk a masiknak. Orom volt igy jatszani, ha jo a tarsasag. Engem a game meg vett kilora.
Volt egy pár perces szerver leállás, úgy tudom, akkor kivették azokat a WP-okat, amikkel az új területekre lehetett jutni.
megpróbáltam ismét végigfutni az "új" területen, de pofára estem mert nem maradt a portal listában és lövésem sincs hogy a búbánatba kell oda elmenni
ha esetleg megtalálnád az átjárót vagy valaki tudja merre kell menni ne habozzon😊
Érzem jó lesz.
Egyszer sikerült meghalnom, és 2-3x élesebb helyzetbe keverednem. Volt azért némi kihívás már ezen a szinten is.
(Megjelenésig ajánlok mindenkinek egy erõs közepes gép és egy jó minõségû fejhallgató beszerzését.)
TurboX-nek ezer hála, hogy megadta a lehetõséget a kipróbálásra! (remélem kicsit még játszhatok késõbb)