Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megerõsödnek.
Avenger
Ebben egyetértek. Össze is lehetne majd írni az sg-s battletag-eket, persze még van egy kis idõ rá... 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Avenger
Nem is kicsit. 😊 Diablo 2-ben volt egyszer, hogy beléptünk 6-an egy LAN partyn, és a den of evil utolsó fõ zombiját nem bírtuk leverni legnehezebb fokozaton 😄 Igaz nem volt túl jó felszerelésünk sem, de mindenki 85-90es szintû volt.
Így fog mûködni a harmadik részben is.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

A magyar viszonyokkal felesleges számolni.

antgecc
Erre valaki választ esetleg?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

15 ezer forint az ára, de ez a játék nevetve megér ennyit. Ezt szerintem csak azok nem hiszik el, akik még nem próbálták. Sehol nem látni ilyen minõségû játékot a piacon. Bármilyen tekintetben nézzük.

Blizzard. Ennyi. Nem véletlenül tartott ennyi ideig megcsinálni. Ezt akkor lehet megérteni, amikor ott van az orrod elõtt és játszol vele.

bélanéni
A problémát abban látom (azon felül, hogy baromi rossz döntés D3 után kiadni), hogy TL2-t nagy eséllyel könnyû lesz warezolni (ha emlékeim nem csalnak, valami LAN-os multit is emlegettek), és ha már valaki kevésbé tehetõs, ezt az utat választja. Ha meg fizet, akkor már inkább még kicsit hozzátesz és D3 lesz a vége. Ez csak abszolút privát vélemény, de hogy nem kicsit gondolkoznak a Runic Games-nél (vagy ki is a kiadó), az szinte biztos.

Igen elkanyarodtunk, bár közvetetten talán kapcsolódik a témához.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sheltem
Persze, énse fogok spórolni rajta. ha 20000 lenne akkoris megvenném.

1 évben 1 (max 2 játékot veszek) nem szokott érdekelni az ára(ameddig van munkahelyem).

De ugye vannak a fiatalabbak, nem önálló keresettel és valljuk be 15k HUF az alapjátékok(nem collector) között eléggé drágának számít.

Persze ez is viszonyítás kérdése, egy fizetõs MMO ba az ember belerakja ezt a pénzt 2-3 hónap alatt(az alapjáték árát is beleszámítva) itt viszont 1szer veszed meg picit drágábban utána ingyenes 😊

Na de nagyon elkanyarodtunk a játéktól.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

bélanéni
Meglátjuk, én inkább tovább spórolnék <#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sheltem
Ne hidd.

4999 lesz az ára a Diablo3 14999.

Aki könnyed diablo szerû játékra vágyik olcsón, mai köntösben annak bõven megfelel majd harmadáron.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

bélanéni
Tényleg csak zárójelben: Torchlight2 jobban járt volna, ha félkészen is, de kiadják tavaly év végén / idén év elején, az egy hatalmas bukta lesz sajnos.

bélanéni
4 óra bétázás után azt mondom, ez nagyot fog ütni.
Eszméletlenül kidolgozott minden részlet, a rúnák így elsõ blikkre nagyon nagyot szólnak, ki van ez találva rendesen. Rengeteg lehetõség rejlik a játékban, sokszáz órára le fog mindenkit kötni, ez biztos.
És a lényeg, hogy az embert beszippantja a hangulat. Azt kell mondjam, ennyire ütõs hangokat (zene / effektek / szinkron - King Leoric hangja az félelmetesen jó) még talán nem hallottam játékban. A grafika is elsõ osztályú, csak mint minden Blizzard játékban, nem a technikai innovációkat kell keresni, a design-tervezés és a mûvészi kivitelezésre fordított idõ, igényesség az ami minden mm-en szembetûnõ.
Ha õszinte akarok lenni, jóra számítottan, de ennyire nem. <#wow1>

Sheltem
így van. Egyébként egy online játéknál legalább annyit számít, hogy milyen a community mint az, hogy milyen maga a játék...(Szerintem)

tescodr
Hát srácok le a kalappal azok az arcok elõtt akik megosztják a bétájukat.
Úgy látszik egy ji kis Dio3 Community Lesz ebbõl 😊 Én kíváncsian várom a játékot.De már most olyan diablo lázban égek hogy csak na 😄

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

bélanéni
(Próbáltam finoman tálalni a dolgot és dícsérni TurboX-et itt publikusan, nem akartam nagy hírverést csinálni, nehogy 200-an lerohanják, hogy õk is kérnek TurboX-tõl bétát, de valahogy meg kellett említenem, mekkora király arc. <#eljen><#worship>)

bélanéni
#14626: <#taps><#nyes>
#14627: <#worship><#eljen>

j0nNyKa
sorry, nem követtem az sc2-t béta idõszakban
inkább.. mmorpg-ket, azoknál ez nem megszokott

na, mindenesetre ha valamiért kapnék kulcsot, én is csinálok egy ilyen szétosztogatósdit
arról tudunk valamit, hogy van/lesz-e normális béta invite, vagy csak ezek a promociós kulcs osztogatások?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

gondolom,ha másnak lenne +kulcsa, õ is szívesen adna, de tényleg rendes tõle.

How much can you take,before you snap?

Sheltem
És ne felejtsük ki TurboX et sem. Õ is nagyon rendes, hogy bélanénivel illetve velem megosztja kipróbálásra.

Köszönjük szépen.

"máshol ilyet még nem láttam 😊"

Én starcraft2 bétánál kb 15 kulcsot osztogattam szét 😊 Igaz ott a végefelé már elég könnyû volt mircen hozzájutni, de jólesett, hogy segíthetek.

j0nNyKa
csak egy kis megerõsítés gyanánt: kurvára szimpi dolog, amit csinálsz ezzel a béta-osztogatósdival, big riszpekt, máshol (/mástól) ilyet még nem láttam 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

TVelvet
De ez már a végleges, nem fogok senkit pakolni sehova. 😊
TVelvet
kicseréllek elitehunnal akkor.
Öm, nekem most e-héten, péntekig jó, utána nem tudom mikor leszek megint a nagygép közelébe,szal nem tom megtudjuk -e oldani.

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

DH rapid fire vicces, Wz Archon imba

Sheltem
Engem csak az bosszant, hogy jön a 4 napos pihi amikor nem melózok és nincs még béta kulcsom. Valahogy szereznem kéne 1-2 kipróbálásra.

Eddig nem érdekelt a dolog, de most, hogy látom beindult a dolog már más a helyzet.

Korán van még ahhoz.

Klemice
fú nocsak, ma sem volt megjelenési dátum bejelentés?😄DDD

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

antgecc
co-op-nál megerõsödnek az ellenfelek? single sajna nevetségesen könnyû.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Átkerültem holnapra? Remek 😄 nekem így teljesen megfelel, nemrég jött le a béta kliens.
Daell Drow
Daell Drow
Na toltam ujra, ezutal co-op ban.
Vettem fel par random magyart, es igy mentunk.
Hat iszonyu jo volt, a singli elmenyt meg haromszorozta.
Es a csapat is jo volt, egyutt voltunk, meg vartuk egymast, segitetunk a masiknak. Orom volt igy jatszani, ha jo a tarsasag. Engem a game meg vett kilora.
bélanéni
Jaja, de nem gond, már kezdtem fáradni úgyis. 😊
Volt egy pár perces szerver leállás, úgy tudom, akkor kivették azokat a WP-okat, amikkel az új területekre lehetett jutni.

TVelvet
Akkor átraklak másnapra, ha nem tudod kihasználni a napot. 😊 De azért jókor szóltok baszki 😄
TurboX
ja hogy még bent voltál?😄

megpróbáltam ismét végigfutni az "új" területen, de pofára estem mert nem maradt a portal listában és lövésem sincs hogy a búbánatba kell oda elmenni

ha esetleg megtalálnád az átjárót vagy valaki tudja merre kell menni ne habozzon😊
elitehun
Vannak játékok amit úgyse fog senki publicon tolni, vagy egyedül vagy haverokkal
aaasdd
nekem sajnos nem sikerült még szereznem videókártyát amin elfutna a dio3 😞 viszont ha valaki akar becserélhet a holnapi napra velem ha az jó neki, késõbbre szerintem meg tudom oldani a problémát.
Carlos
Megköszönném, bár csak délután/este tudnám nyomni, de nem gond.

Þór vígi þessi rúnar

TVelvet
Beírjalak? Most hogy Avanger átrakatta magát, 26.-ra, van 1 hely
shala
mifelénk gyökérnek -.-

non potest pluere aeternum

bélanéni
Devilking ezt párszor már eljátszotta, notórius kamugép, vagy troll vagy minek nevezik. <#idiota>

Ami most így eszembe jutott.. Nincs /kick public gameben, mf meg osztódik, meg mindenkinek esik a kis saját lootja. Na most mindez, akkor hova is fog vezetni? Igen masszív botozáshoz. Még csak megállítani sem lehet, és annyira durva botot sem kell rá írni. Csak kövessen, és lootoljon.
Érzem jó lesz.

SLICK
szintén...

Carlos
A 24-e nekem ok lenne.

Þór vígi þessi rúnar

Tökön szúrom magamat, hogy képes voltam elcseszni.

bélanéni
Tényleg nem kell, köszi!

bélanéni
Majdnem kivégeztem a bétát. Beszarsz, behugyozol, ennyi <#integet2> (azért csak majdnem, mert szerintem TurboX elkezdett játszani, és engem ledobott)
Egyszer sikerült meghalnom, és 2-3x élesebb helyzetbe keverednem. Volt azért némi kihívás már ezen a szinten is.
(Megjelenésig ajánlok mindenkinek egy erõs közepes gép és egy jó minõségû fejhallgató beszerzését.)

TurboX-nek ezer hála, hogy megadta a lehetõséget a kipróbálásra! (remélem kicsit még játszhatok késõbb)

nekem a pvp update bejegyzést hozza be. mit is kellene látni?

Avenger
Én átraknám magamat 26.ára, ha bélanéninek tényleg nem kell az idõpont. Ha meggondolja magát akkor 27.e. Hétvégén nem igen érek rá. 24.e meg pont szombat.

SLICK
avagy napokon belül bejelentik?

Imremagdi
20. Köszönöm. 😊
Esetleg, ha valaki cserélni akar. 15-18 közt nekem jó bármikor😊

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1