Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én sima verziót rendeltem tõlük, és nekem sem jött visszaigazoló e-mail, szintén gmail-es címre.
Írtam nekik e-mailt, amire válaszoltak is, hogy minden ok, regisztrálták a rendelést, szóval szerintem megnyugoghatsz, nem lesz semmi gond. 😊

Troyan
Érdekes, hogy a bannerben lévõ battletages listában majdnem mindenki 25 felett. Látszik, hogy melyik korosztály dédelgetett címe ez. :-)

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

ProGabe
amúgy még annyit, hogy én alapvetõen nagyon nehezen veszem rá magam, hogy rpg-kel és hack&slashekkel játsszak. az ok az, hogy türelmetlen vagyok. a játék elején (hosszú-hosszú órák) a karakter általában egy kis gyökér, aki egy karddal suhintgat, esetleg egy kis tüzes labdát pufogtat. szóval semmi extra, semmi látványos dolog. én pl. imádom a fasza páncélokat is. persze egy idõ után jönnek a durvább skillek, varázslatok, ellenfelek, látszik hogy milyen erõs lett az egykor gyenge kis emberke

namost. ebben a játékban ez teljesen máshogy van. már a legelején szanaszét szállnak a monsták, robban minden, látszik hogy a hõs tényleg egy hõs, nem valami kis nyikhaj. lvl 10-en fejeztem be a demot barbárral, lvl 9-en kaptam a rupture runát a cleave skillhez (2. alap-skill). na ez azt csinálja, hogy felrobbantja a megölt mobokat. gondoltam majd lesz egy-két nagyobb puf is. namost, a legelsõ csapásnál, amikor is 8-10 zombi vett körül, azok szó szerint kiszálltak a képernyõrõl 😄

el sem bírom képzelni micsoda pusztítás lesz itt magasabb szinteken. nagyon tudja a Blizzard, mitõl döglik a légy!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Avenger
Én a telefonomat lövöm majd be, ahogy megjelent a játék, és értékes lesz az accountom. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Tatyla
van telefonokra is már ingyen de ha venni akarsz úgy érdemes hogy összeálltok többen és mondjuk egyszerre 5-öt rendeltek így eloszlik a posta költség...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ProGabe
komolyan mondom félelmetesen nagy arányban mûködik az, hogy beírom sg-re valami miatt a sirámom és egycsapásra megoldódik a dolog 😄

most csaptam agyon a királyt a barbárommal, azt hittem nagyobb falat lesz. mindenesetre végre tökéletesen játszható a beta. kösz Blizzard 😛

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Csakhogy ez nem WoW, a játék global azaz USA és Eu szerver is válaszható és lehet rá karik kreálni. A játék PDT szerint indul el éjfékor globálisan, ami magyar idõ szerint reggel 9nek felel meg. Most hogy már vagy 5ször leírtuk itt többen ezt az infót remélem mindenkinek világos a miért. Aki meg nem hiszi el az nézze meg a hivatalos Blizzard oldalon:
Blizzard
A MEZ németül a CET idõzónának felel meg.

Tatyla
most hogy végigvittem a barbárral olyan szinten más játékélmény most a wizard hogy még egy könnycseppet is elmorzsoltam a szemem sarkában 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

j0nNyKa
hja, akkor nincs szerencséd 😞
várjuk meg a reggelt

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

TBTPumpa
Hát nem most írtam nekik, hanem még 15 órakor, akkor még valószínûleg dolgoztak... Talán.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

j0nNyKa
hát, õk is dolgozó emberek, háromnegyed 8kor nem sok esélyed van 😊
szerintem holnap reggel elsõ dolguk lesz írni

Nem tudok arról hogy más boltokból hogy lehet megvenni, anno én a Blizzardtól vettem az EU-s boltjában. Ezt biztos megkapod, de nem 2 nap mire kiküldik. Így érdemes már most megrendelni.
miilann04
na és authenticatort ki hol vett? hol van jó áron, honnan érdemes rendelni?

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

TBTPumpa
Konzolok szervize lusta visszaírni... Komolyan, ha nem jutott nekem CE, akkor lelövöm õket! <#idiota>

Idõközben Wizard-dal is végignyomtam a bétát... Elején tetszett a karakter, de most kicsit unszimpatikus lett - bár lehet azért, mert még csak a 10. szinten járok (és nincs Desintegrate - az a 20-as szinttõl van), a barbár és a démonvadász még mindig baromi ütõs. Monk és Witch Doctor annyira nem érdekel.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Davidus
WoW kiegekkel nem tudsz felmenni amcsi meg ázsiai szerverekre. D3-al nem vagy régióhoz kötve

V9ykn8_TZL0

Sheltem
Elhiszem és igazad lehet, de ettõl még sajnos 15én még melózok. Tehát számomra nincs értelme ott lenni.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

j0nNyKa
ha éjféltõl lehetne, akkor meg az lenne a baj. 😊

Az éjféli nyitás jó móka, egyszer érdemes kipróbálni, ráadásul májusban nagyon szép idõ lesz már, nem kell fagyoskodni. Azt a hülyeséget nem tudom ki találta ki, hogy csak reggel 9-kor lehet majd játszani, de biztos nagyon okos ember volt. Akármelyik WoW kiegészítõvel lehetett már rögtön éjfél (vagy azelõtt) csapatni.
Sheltem
Amúgy énis gondolkoztam az éjféli nyitáson 😊
Soha nem voltam még ilyenen, biztos hatalmas fíling lehet a sok várakozó türelmetlen arc között.
Azonban ha tényleg nálunk reggel 9- mennek a szerverek másnap akkor kicsit feleslegesnek tartom a virrasztással tarkított éjféli nyitást.
Ráadásul én 15én még dolgozom, 16-17-18 leszek szabin csak😊 Jó lesz az a személyes átvétel 15e délután 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Na elõrendelve konzolokszervizén 😊

(mondjuk ezek a legfeleslegesebb hozzászólások tudom, de évek óta várom, hogy elõrendeljem a diablo3t 😊 )

Különc
Mondjuk ugye én Annual Passos vagyok, de a Diablo azon kevés programok között van, aminél nem hagynám ki a CE tartalmat (ráadásul elsõ CE játékom lenne) ezért nekem végülis mindegy hogy mikor kapom kézhez, de 5k különbség már tényleg sok

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Carlos
Igen. Visszanéztem énis és amikor megrendeltem még 24 lett volna...
Meglátjuk... Onnan veszem meg ahonnan elõször szólnak, hogy mehetek. Azért a Galaxis féle éjféli nyitás eléggé csábító...

Þór vígi þessi rúnar

Sheltem
Mivel nem kaptam válaszemailt zárásig (19:00) ezért lemondtam konzolvilagnál a rendelésemet és megrendelem a konzolokszervizénél.

12k még az a határ amit én kiadok egy játékért max(mivel alig van idõm játszani, még diablo3ért se fizetnék többet) és ahogy látom nagyon korrektek azokkal akik 10900ért rendelték még meg, náluk is maradt az ár, így remélhetõleg a 11990 se fog változni.

Különc
Nekem is küldött, nekem mondjuk szerintem azért, mert megkérdeztem hogy a novemberben elõjegyzett akkor még 24 990 Ft-ért CE az marad-e annyi, erre írták h nekem is 29 990 lesz, és így szerintem skippelem õket

Akinek van kedve egy kis coop-ra vegyen fel (Wind#2813).

Carlos
Cd Galaxis kiküldött megint értesítõket, hogy télleg érdekel-e a CE. Ez meg micsoda? Vagy miért?

Þór vígi þessi rúnar

ProGabe
fffffffuuuuuuuuuuuuuu

persze, hogy azok közé tartozom, akiknek szinte játszhatatlan a latency miatt, ráadásul bontja a netet a játék(!!!!!), k*rva patch 15 <#gonosz3>

j0nNyKa
progame.hu-n még pl. 10990 huf
nem tudom, megbízhatóak-e, nem ismerem õket
valaki vásárolt már tõlük ?

Hát ez lesz... Az nem buli, hogy csak egyikõnk tudja tolni 😄😄

szucsy89
vegyetek 2 simát CE helyett, és toljátok coopba a faserral 😄😄
Sheltem
Nem tegnapról mára...4 órája rendeltem meg akkor még 10900volt. írok nekik, hogy akkor most mennyi.

Egyetlen bajom van ezzel a battle.netes kell a net dologgal 😄 Így 1 diablo 3 csak 1 gépen tud menni. Nekem fater is nagy diablo-s mai napig elõ, elõ veszi a diablo 2-t csápolni. Anno a 2 megvettük CE-be, de ugye ott feltettük 2 gépre a game, és lehetett nyomni akár együtt is, vagy külön külön tudtunk játszani. Na most ez nem fog menni, ketten akkor tudunk játszani együtt, vagy külön külön singlébe, ha 2 game veszünk, az meg azért már húzós 😄 Vagy marad az, hogy mégse veszek CE, hanem annak árából kitelik majdnem 2 sima....

Troyan
tegnapról mára, megemelték a konzolvilágon 10,9 röl 13,5 re. :-(

Troyan
Tegnapi video stream után elõrendeltem a cuccot 11k ért. Remélem marad az ár. Nagyon meggyõzõ volt a cucc. Random eventek a pályán, ah, karakterek, skillek. Bejött rendesen. Remélem méltó utódja lesz a d2 nek. Server laggtól tartok, hogy milyen lesz, mert elvégre nem is kéne net, na mindegy meglássuk.

Davidus

V9ykn8_TZL0

Kandurex
kár, jó lett volna már az elejétõl...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

j0nNyKa
énis úgy látom - tehát az end game mfelésre van, nem fejlõdésre

Carlos

<#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Kandurex
most ez csak 60 szint elérése után aktív vagy mi? vagy én értem félre?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Különc
Ne mentsen át, mert a wow armorok nem túl "dárkosak" (lol) aztán már be is perlik õket az FTC-nél

SLICK
mondjuk túl nagy viszonyítási alap nincs a régi Diablos cuccokhoz képest. Mert ugyebár azok mai szemmel eléggé kezdetlegesek, na meg ne mis úgy néztek ki rajtunk mint az inventoryban.. De pl pár más szerepjátékkal összehasonlítva kevés az igazán jó cucc, ami szépen is néz ki, meg igazán illenek a karakterre. (nekem az elefántos barbár cucc egyáltalán nem jön be)
Ami Blizzard game az a WoW még amivel esetleg össze lehetne hasonlítani az armorokat. De én azzal nem játszottam így ugye nincs viszonyítási alapom.

Most jöhetne jogosan hogy ne keverjem ide a WarCraft világot, na de csak a Blizzardtól van az is, pár stílust nyugodtan átmenthetett volna átdolgozva persze.

Különc

TurboX
madártávlatból teljesen korrekt lesz szvsz
TurboX
a fogyasztók szempontjából azért jó látni hogy egymásra licitálgatnak a forgalmazók. még a végén õk fizetnek hogy elvigyünk egy ce-t😊
SLICK
én alegtöbb armorban csalódtam, elég gyenge kidolgozásúak, sokkal szebbeket vártam, meg durvább kidolgozásúakat. Sok nem illik bele szvsz...

Aradebil2
én még egy fél éve vettem mx518-t,kazuár szinten bõven elég sztem,nem is drága😊

j0nNyKa
lol ilyen storyt már hallottam mástól is, és nála is ment tovább gyönyörûen 😊
tényleg nagyon jól bírja - a tappancsok pár év után elkezdenek lemászni, de semmi változást nem csinálnak

volt, hogy nekem tönkrement, elrágódott a kábel, de levágtam az utolsó 10 centit összeforrasztottam és ment tökéletesen tovább 😄
skinnyman
Hát, ez még távolról sem néz ki valami kényelmesnek 😊
De gondolom legalább egy vagyont elkérnek érte...

Asszem én is maradok az MX518-nál, illetve G500-nál...

Regards,

Carlos
nekem is ez volt az álmom, de valahogy aztán nem vettem...

Þór vígi þessi rúnar