Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
akkor jó, csak félremazsolázhattam valami hírt..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

szucsy89
😮

Nekem Dio2-ben alap volt, igaz minimap módban, de hogy felfedezzem az összes pályát, tudjam hol vannak a teleport pontok, kül. bejáratok stb... de akkor lehet csak én vagyok így 😄
antgecc
Csak úgy, mint M-re.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

bélanéni
Az tetszik, hogy elég egyszer megnyomni, utána kb. 10mp-ig mutat mindent. Nem kell nyomva tartani, mint TL-ban.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Ez akkora alap dolog mint az Alt, gondolom sokaknak ismerõs a véletlen alt+tab játék közben <#zavart1>

Az új fiókom: DevLupius

bélanéni
Errõl jut eszembe, nem tudom rájöttetek-e, én 4-5 órányi játék után, mikor véletlenül ráhasaltam a klaviatúrára: TAB-al (úgy mint D2-ben) teljes képernyõs MAP-ot lehet behozni, illetve eltüntetni. Még mozgatni is lehet, hogy megnézd hol jártál, pl. amikor kíváncsi vagy hol lehet a le/fel/be/kijárat, hol nem jártál még. Hasznos cucc <#idiota>
Szerintem a minimap nem kikapcsolahtó, de engem picit sem zavart.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Davidus
nem szervert lehet választani hanem régiót(eu, asia, us stb)

V9ykn8_TZL0

Kandurex
Minek? Én rá se néztem...

+ Behunyt szem és néma hangszórók.

Sheltem
Vagy aki igazán kihívást akar:

Hardcore - inferno - kikapcsolt Minimap 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

szucsy89
Dio 2-ben is ki lehetett, itt sem hiszem, hogy ne lenne rá mód. Mondjuk erõsen javallott bekapcsolva hagyni. 😊
Kandurex
egyébként a mini map -ot ki lehet valahogy kapcsolni?

Carlos
Nálam is ez volt reggel.
Jön egy hibakód ami arról szól, hogy restart computer, ha akkor sem jó, akkor reinstall. Megtörtént volna, de az installer is megáll.

Töröltem a Battle.net meg ilyesmi foldereket (ahogy a hivatalos fórumon javallják) és megpróbálom este reinstallni a bétát.
Remélem jó lesz, mert szombatra egész napos mókát terveztem egy kölcsönaccal.

Þór vígi þessi rúnar

Sheltem
Szerintem úgy lesz mint diablo2ben volt.

Akármelyik szerveren játszhatsz, de adott régi szerverén lehet x db karaktered amikkel CSAK azon a régión játszhatsz. Nem hinném, hogy ezen változtatnak.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Kandurex
hm...pedig mintha úgy hallottam volna, hogy szervert lehet választani, akkor viszont mindegy

antgecc
Köszi, jó lett.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Itt nem olyan a szerver választás mint wowban. Itt konkrétan egy régióra kreálhatsz karaktert, tehát pl eu-ba (kb mint sc2).

antgecc
Random serverválasztás lesz vagy mi választunk, mint wow esetében?

Különc
Itt is WoW-féle szerverek lesznek, nem régió?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Kandurex
rossz ötlet, aznap lesz a szerver választás, és jó lenne, ha egyre kerülnénk, már csak a coop miatt is

és elég kemény lesz aznap a moderálás, ami spoiler és nincs jelezve megfelelõen instant BAN

szóval gyere nyugodtan

Különc
Hamarabb hagyd abba, me addigra a warezhuszik má' elverték Diablot, és követelnek új véget a játéknak, mire te a gép elé ülsz.

... ja, várjunk csak, nem.

Avenger
ctrl+alt+del és az agent.exe-t lõdd ki. Elindul újra magától, és akkor hátha befejezi. 😊

Más: Én 14.én este 8kor abbahagyom a fórum olvasását, és 15.én rá se nézek, csak ha valami gáz lesz. 😄 Amúgy is dolgozok majd 4ig aznap. Persze valami távoli eléréssel elkezdem majd a peccseket tölteni, hogy mire hazaérek, már csak el kelljen indítani. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Kandurex
<#wilting>

😊)

antgecc
Úgy érti lassan pörög az idõ.

antgecc
Updating Blizzard Launcher 0%

és itt áll 10 perce. másnak is?

Kandurex
hogy? mi nem akar telni? a flash -es visszaszámláló?

Különc
Épp írni akartam Cicuka, hogy a számlálót dobjuk már ki, mert akárhányszor belépek ide, NEM AKAR TELNI AZ IDÕ BMEG, ROFLAMO GYÁÁÁÁÁÁÁ SUM BADA PUFF 'OINK'

antgecc
De betegek vagytok 😊

Kandurex
és ez csak egyre rosszabb lesz, napról - napra,...az utolsó 12 óra tébolyda lesz,...ez a topik nem fórum lesz, hanem chat!

megjegy: a szavazások lezárásra kerültek

Sheltem
Nem vagy kóros, énis mindennap a számlálót nézem meg elõször 😉

Szerintem sokan szenvedünk ebben a betegségben. 😄
Én már lassan nem is a napokat, hanem az órákat figyelem. 😊

jazzy
Kóros vagyok ha úgy kelek minden nap, hogy még hány nap van hátra?
antgecc
Egyetértek. Végre nem unalmas hent, hanem kicsit futkosni is kell már a dokival.

Igen, a 14es patchben erõsítettek a mobokon, de a 15ösben is, csak azt már nem írták a patch notesba😊. Szerintem egyébként pont jó lett.

j0nNyKa
bejelentkezel eu.battle.net-en, és az account menüben bal oldalt megtalálod

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

szucsy89
Egyébként leírná valaki úgy érthetõbben, hogy mi ez a Battletag? Lusta vagyok utána keresni, sry... 😄
bélanéni
Azóta nem próbáltam, én már a véglegesre tartalékolom az energiámat <#nyes>

antgecc
Nagyon jót tett neki <#eljen>

bélanéni
Jaja volt valami dupla HP vagy fele sebzés vagy ilyesmi.

antgecc
Úgy vettem észre nehezebb lett a játék, mintha kicsit több lenne a monsterek hp-ja vagy a sebzés csökkent, nemtom, de izgibb.

Igazad lehet. Bár azt gondolom tudnák blokkolni régiónként a belépni próbálókat, ha akarnák. De valóban egyszerûbb az egységes kezdés. Csak nehogy az is baj legyen, hogy 2 millióan akarnak egyszerre fellépni.
zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Davidus
azért baj mert ha ázsiában elõbb jön ki a játék mint nálunk meg az amcsiknál akkor mindenki oda próbál belépni és felrobbannak az ázsiai szerverek

V9ykn8_TZL0

Nem reagáljátok túl ezt a pár órát ide vagy oda?
Egyébként azt sem értem miért "szívás" egy amcsinak, ha Európában már játszanak pár órája. És azt se értem miért baj az nekünk, ha Ázsiában már D3-al játszanának, amikor mi még nem tudunk.

De gondolom tele sírnák a fórumot páran, ezért döntöttek az egységes kezdés mellett.
Köszönöm szépen, hogy elmagyaráztad nekem az egyes idõzónák közti különbséget!
Mindegy hogy mit veszel, a szerver az szerver. Nem fogják azt megcsinálni, hogy lesznek akik elõbb játszanak, a többiek addig meg szívnak. Ennek mi értelme lenne? Persze ez a 9 órás kezdés még a szûk 2 hónapban megváltozhat, de az tuti hogy egyszerre kezdünk itthonról.
SC2-nél idõzónákra volt bontva az éjféli kezdés, de már ott is úgy volt, hogy egyszerre kezdett itthon mindenki. Az már kérdés hogy az éjfélhez képest hamarabb indították a szervereket, de ennek csak örültünk. 😊
Carlos
A szerver 0 órakor indul amerikai (nemtommelyik parti) idõ szerint.
És mivel mi egy kicsit más idõzónában vagyunk, az nálunk reggel 9. Tetszikérteni végre?

Þór vígi þessi rúnar

Ez a szöveg nem egészen egyértelmû, mert csak a letölthetõ verziót említi, de legyen. 😊 Azt a pár órát ki lehet bírni, egyébként is mindenki melóban vagy suliban lesz, nem igaz? 😄D
SLICK
Hétvégén valamelyik napon kölcsönkaphatok egy béta accot pár óra erejéig kipróbálni? Vagy ne reménykedjek? 😊

CDgalaxisban lehet venni authenticatort, 3ezer forint.