Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Durva. :-)
Írták, hogy egy monk partyban 600m-et critelt, az enyém most még "csak" 200-220m-eket tud, de majd szépen fejlődni fog az. :-) Egyébként ez is bőven elég egy 4-es t6 riftben még ha a többiek ki se teszik a lábukat a városból. :-)
Griften nem voltam vele, majd letesztelem azt is.
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Alapvetően kevés a hatred. Nagyokat lehet ütni vele de gyorsan fogy. Kicsit emlékeztet egy régebbi lightning varázslóm buildemre ami szépeket ütött a meteor lightning damageos változatával, de három után kifogyott a powa, és lehetett szaladni.
A komoly buildek biztos rá fognak menni, hogy a minimumra szorítsák egy alapesetben 40 hatredbe kerülő cluster arrow bekerülését.
Alapvetően ha sikerül a demon huntereknek a ráaggatott cuccokal erősen minimalizálni a hatred fogyasztását, illetve a generálást is jelentősen felhúzni akkor még lehet élvezetesebb is a gama mint a "lerakom a sentryket és próbálok nem bekapni vmi nagy maflást" játékstílusnál. Ha viszont repetitív lesz "a néha pukkantok egyet majd szaladok hatredet generálni " miatt akkor megette a fene az egészet és felejtős a DH class. Majd az idő eldönti. Utóbbi esetén egy class hiánya viszont nem jó a többieknek sem...
@slick: grifteket nerfelték, fórumon azt olvastam, hogy a 45-ös most a kb. régi 40-nek felel meg, illetve bejöttek az ancient cuccok ezek meg nyomják damagot fel.
Szoval meg kene celozni egy jo buildet ami viszonylag konnyen elerheto az enyembol, es ossze kell szedni a hianyzo cuccokat hozza, ami szerintem nem lesz konnyu ha jo tulajdonsagokat es rollokat is akarok, es nem akarok nagy dps csokkenest.
Igy most erdekes uj lehetosegek lehetnek, most megint eletkepes lehet peldaul egy Inna set. Kulon-kulon gyengek mind (semmi extrat nem tud egyik se), de a set bonuszok eleg jok. Tudtok jo buildeket?
Hm, az eddigi mintanak hasznalt build mar frissult, Inna-t hasznal 😊
Regards,
Még van mit javítani a hatred használat minimalizálásával de használható lesz ez.
Egyébként mintha több lenne az elite.
kadala dobálja az ancient fegyókat. második eski ma este.
Ha jönnek az új stetek akkor kíváncsi leszek, hogy a Barbárral a ww build mennyire lesz hatásos. a Physical skilleket néztem hozzá, azzal elég jól lehetne szakítani. PTR_en próbáltam, de még nem voltak megfelelő itemjeim de úgy is 20-30 milliókat ütöttem, ahhoz képest az nem is volt rossz érték. Ha sikerül még kiokoskodnom egy kis Life regent meg toughness-t akkor nem lesz gond nagyobb elites tömegben sem.
DH akkora buffot kapott hogy beszartok, nem tudom mi a sírás tárgya. Olykor kitolok vele 200 milla+ criteket sentry builddel. az átlag 90 és 160 milla között mozog.
FIre elemental-ra gyúrás, Cindercoat, akkor craftolt Ancient bow vagy crossbow, marauder set és máris tökéletes a játék. Ja meg skilleket kell variálni. Elég a multishotot berakni, Evasive Fire Hatred regennek a Coldos rúnával. Preparationt berakni a Hatred Regenes rúnával. Ennyi a titka. A coldos build is jó volt amivel mentem még úgy is hogy akkor még nem estek upgrade itemek. Azzal is lőttem 180 millás critet.
A patch meg szerintem fasza lett. 44-es G Riftet megcsináltuk 4-es partyba mindenféle nehézség nélkül. 45-ös azért nem ment mert szar mobokat kaptunk, sok robbanós zombi meg az act 2-es poisonos kutyák voltak, így a tankunk olykor meghalt és nem bírta fogni a mobokat.
https://www.twitch.tv/sp1gu
Érzik, hogy kárpótolni kell a népet 😊
Inkább azt oldanák meg, hogy a barbár/Crusader/monk valóban közelharcban legyen jó. Ott van crusader, ami a kedvencem és nekem a shotgun Crusa jön be, valahogy a Stampede nem. Viszont mindkettővel "lövöldözni" kell, vicc, hogy közelharcban nem tudsz értelmes buildet összerakni, ami megközelíti a két legjobbat. Barbárnak a pinballozós buildjerő már ne is beszéljünk... Monk meg egyszerűen nem olyan erős, ami elvárható lenne.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Regards,
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.01.13. 17:13:10
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Szerk: az exploit már ismert 1-2 napja. Semmi újat nem mondtál. Mondjuk én is csak hallottam felőle. Ki meg nem próbálom. Semmi haszna. Ez egy hentelde kikapcsolódásként és nem verseny. Jobb itemed lehet, No, hajrá! Season lehetne versengő terep, csak azt meg húzzák mint a rétestésztát. Az is csak pár hétig mérvadó. Főként így, hogy zárás előtt benyomják a patchet ami átalakítja az erőviszonyokat.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2015.01.13. 09:37:20
ezt nem én találtam ki mindenki ezt tolja van a játékba egy bug és ezt használják ki.nézzél meg egy streemet mielőtt benyomod az okosat,neked is sok közöd lehet ehhez a témához.
4 vagytok a partiba abbol csak 1 lép be a másik három nem.majd kijön és vissza a többi meg rá a zászlóra.igaz csak 1 kulcsot dob az elsőnek de felválltva csinálják. a lényeg úgy veszi a gép hogy csak 1 ember van bent. mért kell privitivnek lenni mikroember?
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
amugy akkor rorg, furnace off es sun keeper/deva + firebird offhand
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
jah es meg vmi, ha esetleg vegre kiesik a followeernek a cucc hogy nem tud meghalni akkor ugye atterek en is a Unityre. a kerdes csak az hoyg mit dobjak el miatta.
Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2015.01.11. 09:33:26
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Játszik itt valaki ps4en vele ? 😊 Szívesen fel venném ismerősök közé.
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
"After weighing both options carefully, we have decided to launch patch 2.1.2 three weeks prior to the Season rollover. "
szerk: ja, 11, de PST. Akkor az nálunk +8-9 óra azt hiszem...
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2015.01.09. 10:14:55
"As mentioned previously, February 3rd is the earliest date that we would be able to begin the Seasonal rollover, which means the patch could fall as early as next Tuesday. It's important to remember, however, that this is just the earliest date it may fall, and that it may change if the need arises."
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan