Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igazából minden a blizzes oldalról volt másolva, csak ott meg elég furcsán van megoldva a háttér kérdése (túl jól van optimalizálva 😄).

😊 szerintem ez egész jó, sõt...nem csak azért mert rajta vagyok:d
egyébként a Galéria, privát, szerintem nem kell oda, úgy mégjobb

a mostani stílus formailag egész jó, kezd összeállni, viszont a háttérkép nem jó, azért mert ez nem feltétlen tükrözi az egész játékot, hanem csak egy kiragadott art/helyszín és folyamatosan egy hangulatot ad, vagy nem is tudom, h mondjam, de biztos értitek 😉 + annyira nemjó, hogy a hsz-ek közt szünet, rés van 😊 de ha ez lenne akkor már egy vmi egybeforrt dolog lenne - igaz, hogy a "Mehet" és a többi gomb se annyira jó igy, dehát nah:d
Az a baj, vagy nem baj, hogy minden egyes új háttérnél máshogy kell kidolgozni az egészet, hogy klappoljon az összkép - ezért nehézkes és idõigényesebb a mûvelet 😉

j0nNyKa
a szürke háttér többeknek nem tetszett
válts stílus teszt módba fent, ott láthatod, hogy milyen irányba haladok végülis (gw2-höz hasonló)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Én inkább valami ilyesmit képzelnék ide(johhnyka logoja elveszett az interneten éppen). Persze nincs teljesen kész.

j0nNyKa
igen, mindenképp lesz

wantonly
A bannerban lesz majd valami diablo-s kép? Nekem hiányzik a régi, jó volt az. Így, hogy csak a számláló van túl üres szerintem.
btw arról már van info, hogy a RMAH fog-e menni magyar b.net accal, vagy angolra érdemes a d3-t is regelni?

j0nNyKa
igen, épp azt csinálom 😊

szerk: kész.

bélanéni
Nem rossz, bár még nem tökéletes. Ezen még kellene sokat finomítani, hogy kellemes legyen ránézni, letisztult legyen, de tényleg nem rossz irányba megy.
Az viszont szerintem praktikus lenne, ha a Stílus teszt kikapcsolásakor egy az egyben a régi classic változat jönne be.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

j0nNyKa
stílus teszt módban nézd, úgy alakulgat

bélanéni
Csúnya a topik.
Mint amikor a ház fala már le van glettelve, de még a festés vissza van. <#zavart2>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Nahjah, erre tippeltem én is h 1280körül mégjólehet, egyébként külön megvannak a widescreen felbontások...logikus:d

Lenne egy 50k-s monitorom, aztán csak már a megszokás miatt is hdmi kábellel kötném a VGAval össze - hdmi kábel standard felbontásai meg tudvalevõk,480, 720p, 1080p
720p: 1280*720 - szerintem simán jóvolna, ha csak abból indulok ki, hogy 82cm-es(nkem ilyen volt) vagy nagyobb tv-n simán jó, mégha azt vagy 2 méterrõl nézte is az embert

De monitornál meg másabb, mert ott van elõtted, jobban látod, szal lehet 1080p is simán jóvolna, tekintve az ui/interface méretére a játékban. - Jóvolna élõben látni (pár kattintás lenne az egész:d), beszélnem se kéne róla, fölösleges, mert mást zavar szerintem, úgyhogy OFF vége.

elitehun
Attól függ mekkora felbontásban fut a játék, nekem 1280*1024-ben pont jók voltak
Egyébként imént nézegettem bétás gameplayeket, tetszik az interface is, de ott is kicsinylettem igy mindent, ikonok, inventory, stb. - fullscreenbe néztem a videot, nyilván widescreen, van alul, felül csík, de, ahogy elképzelem, nem sokkal lenne nagyobb amúgy se - nyilván felbontástól függ még a dolog, én valahogy inkább játszanék kisebbe, csak szépen, "egészségesen" lássam az interfacet, ne eldugva meg minden, úgy nem jön be - D2-hez közeli szintet elfogadnék...
Nektek milyen, mi atapsztalat ?!

Ez igy tényleg egész frankó...bár jó aprók lehetnek a betûk (fórumba)kellene idõ, h megszokjam, de persze jólenne már egy widescreen lcd monitor...

jaah lol 😄DD az meglehet igen 😊:$$ thx 😊

jonnyka: ja, hogy az nem személyes használatra van 😄DDD

jazzy
in progress 😄
Avenger
Link

1080p-ben azért nem rossz ez. Bár a színeket még tényleg be kell lõni.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Avenger
Jaa, tessék 16:9-es monitort venni, már Devilking-nek is megmondtuk. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Carlos
Jajjderossz a topik kinézete most... 😞
Sry.

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
a debug mód nekem van, kéretik offon hagyni

csak xart se latni belölük kb 😊 debug off al van nekem most -

Értem, oks.

Avenger
Szerintem pont a háttér a jó. Jobbról a skeleton king, balról meg diablo(?) támasztja a fórum törzsét. 😊

jazzy
Nem kivenni, ha moddolod a topicot eltûnik, gw2nél sincs ott pl.
szerintem egy fokkal jobb a fehértõl - most az a baj, hogy a háttér összenyomja megint az egész topikot
szûkíti - nem lesz jó ugyse 😄DD

Avenger
Így már nem bántja annyira a szememet az átlátszóság. De elég fáradt a szemem már, szóval lehet nem jó ötlet velem tesztelni. 😊

hát igen... de am nem értem miért kellett kivenni...teknikai okok miatt a háttérkép, banner ilesszkedése miatt v mi ? most néztem másik topikot, tökjó volt már látni olyat is :d

Hát ez most katasztrófa. 😄

j0nNyKa
frissítsd
szerinted ehhez ha igazítom a többi színt (hozzászólás boxok, textarea körül, banner körül), az faszán fog kinézni?

jazzy
De nem értelek, ott a fórum gomb, igaz nem az, ami a másik topikokban, de ott van..
Avenger
Szerintem nem fest jól ez az átlátszóság. Esetleg egy nem átlátszó sötétszürke jobb lenne, csak akkor az sg-s linkek színét is meg kell változtatni fent.

mert pl, nincs meg a megfellõ háttér(kép) se. - GW2 topiknak minden eleme klappol, hiába akarnak sokan ide is olyat, nagyon passzolni kell mindennek, máskülönben kuka, mert nem fog összeállni, tiptopp állapotra :d

ettõl az alap sg-s jobb, szép banner kép, számláló, linkek, oda a figyelmeztetõs szöveg is mehet , igy jó kiemel mindent, - de átfogalmazva szerintem, mert a fele fölös...
de persze ez csak egy vélemény

igy ahogy most van azért hülyeség...mert vilagosas fehér, mint a köd...és a háttér igy elrontja vagy fordítva inkább - a háttér igy kissé fölösleges, mert nemsok mindent látsz, ha azt veszed

sztem nyomj egy default settingset rá, aztán majd onnan finoman szép lassan 😄

nemjó ez sehogyse ugyse :d
ps: pont afórum szócska hiányzik fentrõl :d

Nagyon ritka már, hogy ténylegesen leállnak szerdánként. Havonta egyszer kb (máskor ilyen reggel 5-tõl 2-3 óráig nem megy).

Csunya lenne, foleg hogy kedden jon ki a jatek. <#idiota>

j0nNyKa
ennyi átlászlóság maradhat, vagy legyen totál fehér?
esetleg ki/be kapcsolható?

bélanéni
Szerdánként 2:00 - 11:00 között mindig szünet lesz szerintem.

Különc
Ha battle.net karbantartás van, az szinte mindent levág, nem?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Avenger
Azért a jövõben remélem nem lesz elérhetetlen a diablo 3, ha peccselik a wow-ot, vagy ott karbantartási nap van. 😄

Panda beta is leállt, valószínûleg patch miatt. Szopás van wow miatt. <#nyes>

Avenger
Hmm, hát akkor ha csak most kezdték a karbantartást, akkor másfél óra szünet. 😞

Most 11:02 am PDT van.

a fórum fejléc menüt rakjátok mar vissza pls 😊 igy is ott van bal szélen az h fórum - de amott keresem mindig 😊

hát ha 99$-t kiszamolod akkor kb annyi a CE mint itthon...szal okés - ha azt látod kiirva akkor meg annyi 😊
bár nem lesz EU, US különvéve véletlenül szervereken...mert akkor erre is érdemes figyelni,ned

Srácok! Amazonról rendelve tényleg 99 dodó a CE?
Carlos
Lehet.

Þór vígi þessi rúnar

egyébként, h müködik ez a béta átadásos dolog, az accot adja oda xy-nak nem ?!

Avenger
Hmm. Fõképernyõn írták hogy 10 am PDT-tõl másfél óra leállás lesz. De nem tudom, hogy az mennyi EU idõben. 😄
Nem enged visszalépni sem most. Szóval valószínûleg most van a leállás.