Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bélanéni
Valami olyasmi, ami itt van, a News alatt.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Egyébként #17398-ra gondolsz? Az nekem is bejönne teljesen ha a szürke háttér helyett valami cikcakkos szélû valami pergamenféle vagy akármilyen jó kis design elem lenne.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Csináld meg simán Photoshop-ban, aztán majd Jonnyka megcsinálja az alapján.

TVelvet
Devil megoldását preferálom, úgy, hogy a szürke részt fellehetne dobni valamilyen textúrával, amint már mondottam. 😊

Ha valaki, megmondja hogyan lehet leszedni az alap css-s design,t és átpakolászni, én is csinálgatnám.
bélanéni
Számomra harmadlagos szempont, de megértem hogy neked is és másoknak is fontos dolog. Én nem tudok róla semmit, én "normális" úton akarok loot-hoz jutni. Eladáson majd én is gondolkozom, ha aktuális lesz (lesz napi 4-5 órám a játékra, hogy havonta essen 1 3$-t érõ full epic csizma).

RMAH Magyarországi sorsáról tudunk már valami infót? Mert a hivatalos FAQ-ban csak az van írva, hogy majd közlik régiókra vonatkozóan késõbb.
Picit szokni kell, de jó ez a design...
Carlos
migiri...

Þór vígi þessi rúnar

Hát, megpróbáltam lescrollozni, hogy mi az a kép, amit valaki linkelt, de 5 másodpercen belül rájöttem, hogy az a háttér, úgyhogy annyira nem gáz 😊
jazzy
Meztelennek érzem magam Quagmire nélkül
Carlos
Szintén. Énis arról ismerem meg az embereket nem a nevükrõl...

Þór vígi þessi rúnar

TurboX
alakul
bár nekem hiányoznának az avatarok, maradok a standardnél
bélanéni
1. a fejléc beleolvad a háttérbe
2. a post-ok háttere túl világos a háttérhez képest
3. túl szürke az egész oldal

Más baja nincs! <#idiota> (nekem ehhez képest még mindig sokkal jobban bejön a kikapcsolt verzió)

McHaals
én is lecserélném a hátteret vagy a hsz-ek fejlécét valami színesebbre, sõt az átlátszó háttér sem nyerõ nálam, de ez csak az én véleményem 😄

MadWolf#11626

Carlos
Azért egy próbát megérne.
így szerintem elég bután néz ki...

Þór vígi þessi rúnar

Igazából a sõtét háttér elõtt a sötét keretek nem igazán passzolnak. De ez csak az én véleményem. <#hamm>

McHaals
jelentem operában megjött a custom font

MadWolf#11626

Riddick21
De állat, ez tetszik így nagyon!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

antgecc
Vagy lehetne keretben.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Carlos
Stílus teszt nem rosz, de nagyon világítanak az editboxok és a komment hátterek.

Þór vígi þessi rúnar

Avenger
Na úgy látom már javították azt a bugot és adblock is van, szóval marad a chrome. 😊 A szövegbeviteli doboz alatt lévõ "mehet" gomb lehetne élénkebb piros, mert mindig keresnem kell. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Avenger
Chrome-ban van. Remélem azóta megcsinálták a középsõ egérgombos bugot.
Firefox-ban is ott az opció, hogy a weboldal karakterkészletét használja... de mégsem birkózik meg vele.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

McHaals
Megnyugtatlak, operában sincs custom font...

MadWolf#11626

Avenger
Firefox-hoz ha van valami tippetek, hogy rendesen mutassa, akkor áruljátok el. 😊

j0nNyKa
persze, ezek meg lesznek csinálva szépen lépésenként 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

szucsy89
Fúú, faszák lettek a nevek! A fekete keret is jó a hozzászólásoknál, még a bannerral kéne valamit alkotni és jó lesz!

(meg esetleg a banner alatt lévõ szöveg is mehetne Diablo stílussal)
j0nNyKa
jó lesz, már csak arra kell rájönni, hogy a firefox 11 miért nem hajlandó custom fontot használni 😊

Avenger
Font
Tessék leszedtem máshonnan.

j0nNyKa
csodálkozol? 😊
de nyilván fellelhetõ máshol, és az ötlet amúgy tényleg jó

Avenger
Hmm nem is néztem, ráadásul a nod32 figyelmeztet a letöltés scriptjére és tiltja. 😄

Avenger
Majd délután megpróbálom átszerkeszteni az egyik diablo-s karakterkészletet. Berakom a hosszú û és õ helyére a rövid megfelelõjét. És akkor teljes értékûen használható lesz. 😊

j0nNyKa
ezis faszom installer exe...
1) macosx-en vagyok
2) nem fogom letölteni, ha nem képesek ttf-ben felrakni

ha a 2.ból csinálsz nekem ttf-et, bepakolom

Avenger
font1
font2
font3

Stílus teszt nézetbe esetleg a nevek kiírására lehetne használni valamelyiket, mert elég puritán a mostani. 😊 Mindegyikben van minden betû "Û,Õ"-n kívül. De azokat fórumnévben nemigazán használják itt szerintem.

Tatyla
nyomjam meg kerem az I gombot 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kandurex
na visszaolvasva látom, hogy sokakat zavar a figyelmeztetés a hozzászólás szövegszerkesztõbe,

1, ha mindenképpen nagyobb novella méretû szöveget akarsz írni, akkor módosítsd kedvedre a mezõ nagyságát a jobb sarokba lévõ kis szürke ikonnal (rángasd az egérrel)

2, a szöveg célja nem az, hogy beleolvadjon a háttérbe, hanem -> zavarjon, de nagyon

3, a megjelenés után kb. 1 hónappal egyébként is kikerül

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
egyébként a karakter screen megszûnt vagy mi? a "c" gombra nem jön elõ, pedig, mintha láttam róla képeket is

Kandurex
nem biztos, nem hiába van a 4 nehézségi szint...

Különc
Én is ezt hittem, de félek h gyenge leszek és nem engedek a való élet hívásának, anyám hozza a bilit majd

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Ugyan, elsõ 2 hétben be lehet kockulni, és utána még mindig van idõ vizsgákra. 😄

<#eljen>

Különc
Egyértelmûvé vált számomra, hogy ez a félév elúszott <#nevetes1>

!!A videó valakinek SPOILERES lehet -pl. skillek/helyszínek miatt!!

ÁáááhHhááhááá, na ilyesmi kellett már nekem, hogy megnyugodhassak, hogy azért csak jó lesz ez :ddd

Én is így gondoltam 😄 Remélem fullban már az elsõ pályán izzadni kell majd... 😊

Különc
Betanak semeddig nem volt célja, hogy megizzadj benne

Ez a crafting fullba is ilyen lesz? Mert az azért elég érdekes elindultam egy barbárral szar 8-9-es pajzsok dobál, craftingolni meg craftingoltam egy 88-ast, meg a többi cuccból is qrva jókat. Így nincs is ellenfél, túl egyszerû a game... Remélem azért a fullba nem ilyen lesz, mert akkor az óvodás játék lesz....

zenét nem lehet beletenni?háttérbe haha 😄 amúgy túl nagy a szövegdoboz sztem..fölösleges 20as betükkel ezt a spoiler sírást belehányni a boxba szvsz.A bannernek is lehetne valami kis háttere a visszaszámláló mögött.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

TVelvet
Jaja ez jól néz ki, csak a szürke részt kéne valamivel feldobni. 😊
Jah, ez se rossz...háttérszín, meg a gombok/ikonok is jók

eddig DevilKing képe a legjobb szerintem...nagyon jólnéznek ki a szövegdobozok/keret amibe a postok vannak, remekül passzol a nick sávval

szerk.: a blizzes linken alább vannak fent az ikonok, azokat nemtom lehetséges e áthozni vagy lenne e értelme, de pl az a papír/toll ikon, egész jól mutatna a mehet gombon vagy ahelyett 😄D

pár órája én is néztem volna vmit, csak úgy hülyeségbõl googlezgattam... forum model v ilyesmi...dehát nemsok semmi volt, fan site kitek minimálisan vannak, de nem néztem annyira...viszont blizzes oldalt én is néztem, teccik is, csak nem értek hozzá, aztán mondom nemtom átlehetne e szedni meg ilyesmi, úgyhogy inkább be se írtam - a tied is azért fogott meg igy rögtön, mert olyan jah, mint ami ott van blizzen - szerintem mehetne

TVelvet
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4253900300

innen a eredeti dio3 forumról kell textúrákat szerványolni, ezek nagyon jóak. 😊

btw, nem megy a url beszúrása, kép beszúrása gomb alul.

Esetleg a textboxban lévõ szöveget lehetne még átlátszóbbá tenni, mert eléggé betud zavarni az írásaba.