Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Troyan
Mióta elkezdtünk D2-zni, egyrészt fun-ból, másrészt, hogy a storyt kicsit átrágjuk újra D3 elõtt, nagymértékben degradálódott a vezetékes egerem.
A vezeték nélkülibe meg mindig Andi-nál fogy ki a nafta. Én elkezdek veszettül írni a chatra, hogy lag meg minden, közbe meg az egerem halt meg. 😄

Ha jól emlékszem volt már szó ebben a topicban egér javaslatokról, de nagyon vissza kellene mennem. Esetleg leírnátok ti mit ajánlotok, illetve mit használtok? Na nem ilyen 10k feletti egerekre gondolok, azt azért el tudom képzelni, hogy fain játékra. De olyan 4k körüli kategóriára gondolok.
Köszi!!

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

McHaals
ó de játszanék most...

MadWolf#11626

Sheltem
Hú bakker de régen játszottam már.
Tényleg így van ahogy mondod. 300 körül volt az ideális, mert 400nál már több kék esett mint sárga/narancs. Tehát a túl sok se volt jó.
Igazad van, már alig emlékszem.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Avenger
Igen, nekem is kint van az arcane torment, meg az arcane explosion, vagy mi is. Néha hasznos, ha kell egy aoe sebzõ is, meg egy single target skill ugyan abból a kategóriából.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

de például kitehetek 1 kategóriából ,2-3 skillet?

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

j0nNyKa
"am" az annyit csinál, amennyit leír: variálhatod az 1-6 billentyûkön / quickslotokon lévõ varázslatokat

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

nem mondassz hülyeséget! hiába van nekem 100% Mf-em míg neked mondjuk 5% ha teszem azt én egy héten játszom 2x1 órát te meg bekockulsz és napi 3-5 órát tolod....ebben a helyzetben neked hatványozottan több esélyed van a cuccokra ugye😛😊

Kiprobalnam mar a coopot,van esetleg valaki aki jatszana most?

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

D2-ben 230-280-ig volt az ideális MF, mivel akkor volt annyira kiegyenlített,hogy gyakorlatilag minden item típus egyenlõ eséllyel eshetett. túl sok nagyon eltolta az arányokat magic felé, túl kevés, meg kevesebb magical (rare,magic, stb...) cuccot eredményezett.

bár volt,aki szerint az mf semmit nem ért, csak a kill speed számít.

How much can you take,before you snap?

azt nemtudtam,hogy tudod😛 gondoltam jó kis hideg zuhany lesz a felismerés😄

Avenger
Tudom én, hogy hogyan mûködik az MF, de 30% akkor is több mint a 0. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Sheltem
így van. Diablo2ben azt hiszem az mf sorccal 400 körüli mf érték volt az ideális. Ott ha 1 cuccra volt 1% esély akkor 400mfel 4szeresre nõtt de akkoris még csak 4% volt(persze a ritka cuccok 1% nál kevesebb eséllyel esnek alapból).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

érdekes módon, DH-val nekem is 2 rare-t dobott first kill leoric, HC-ban 😄

azt a 30%-ot felejtsd el...."With a 100% better chance of getting a magic item, a monster with a 1% chance of dropping a magical item would have that random chance go up to 2%. So having 100% Magic Find does not guarantee a Unique/Rare/Set drops"

Avenger
Nekem a wizardommal, old tristam-ban a griswald mûhelyében lévõ fegyverállványból esett egy rare tõr, de utána leoric first kill csak kéket dobott.

DH-val nekem is két rare esett leoric first killnél.

Rare wizardon kívül nem esett még leoric first killen kívül.

Sheltem
Jaja.

Faszán a helyén lesz itt minden én sem félek egyáltalán 😊 Blizzard nem adott még ki szart.

Nekem csak 1 bajom van velük....Még 42 nap <#gunyos1><#duhos2>

McHaals
wd mojo kék 2-3 db is esett, amin viszont meglepõdtem:
volt, hogy egy rare sem esett leoric first killre, asszem DH-val meg 2db-ot is elejtett a csontikirály

MadWolf#11626

Carlos
Naja...Mojo-t énis max 3-at láttam (kék) 15-20 végigjátszás alatt.

Þór vígi þessi rúnar

Avenger
Én is így voltam vele. Amikor együtt toltuk, valamelyikõtöknek 3 kék orb is esett. Nekem a 6. karakteremnél esett az elsõ és eddig egyetlen leoricból. 😄
Mondjuk WD mojo is egy esett eddig összesen. Szóval érdekes ez a drop %, de betudom annak, hogy béta.
Wizardomnak amúgy 30% körüli MF-je van.

McHaals
3 karakter után sem tudtam, hogy van orb, amíg meg nem láttam egy más által játszott wizard kezében a karakterválasztóban 😊

MadWolf#11626

Carlos
Ezt mondom. Amikor elindultunk, mondtad, hogy még kék orb-ot sose láttál. Erre a party-zás közben esett nekem 2. Szóval fura. (nem wizard-al játszottam)

Þór vígi þessi rúnar

bélanéni
Én mindig azt látom, a legnagyobb fan-ok sírnak a legjobban. Nekik a legnehezebb megfelelni. Én, mint mezei Diablo rajongó, aki 5 éve várja a játékot, hogy egy 1-2száz órát elszórakozhasson vele, én nem akadok fenn ilyen apróságokon. Méghozzá azért, mert az egészet 5-6 éve rágják, csiszolják, a gyakorlatban még nem tudjuk hogy mûködik a játék 99%-a. Én maximálisan bízom a Blizzard-ban, nem hülyék és ízlésficamosok ülnek ott a székekben, és amit eddig a béta alapján tapasztaltam, az alapján a szórakozási faktor az egekben van. Nekem is volt 1-2 apróság ami fura volt, pl. túl hamar ítélkeztem a szerintem tök felesleges mozdulatra, a szimpla jobb klikkre történõ tárgybeazonosításra, de nem tudjuk miért így csinálták, talán azért mert ehhez képest scrollokért rohangálni még feleslegesebb, megtöri a játék ritmusát, vagy azért hogy csata közben azért ne tudj vele foglalkozni, hogy betedd az aktuálisan viselt cucc helyére, talán azért, hogy "zsákbamacskaként" be lehessen tenni AH-ba, stb... Én kb. 40-50 óra után fogok ítéletet mondani, lehet még akkor sem lehet következetes véleményt alkotni a játék minden részletérõl. <#lama><#puszis>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sáska
sima feher esett talan 1-2, viszont keket meg nem lattam, pedig mar joparszor vegigjatszottam/tuk.

am, noob kérdés, nem próbáltam ki mikor lehetõségem volt, de amikor az elective mode-ban vagyok, akkor, mondjuk ha a wizardal vagyok, 3 primary skillt- is beállíthatok az action bar-on? Oo

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

jobban belegondolva én is erre gyanakszom...valószinüleg egy 2h axe-on nem lesz mondjuk magic missle buffoló stat illetve egy orbon sem lesz majd cleave+ dmg

szerintem ez csak a game elején lesz így,amikor bármilyen cucc használható. azért, ahogy fejlõdsz sokkal nagyobb hasznát veszi majd a wizard,ha saját fegyvereit használja. pl bizonyos affixek, csak bizonyos itemeken jelennek meg. nem kell megijedni, hogy wizard egy óriási kétkezes executor axe-szel fog rohangálni hellen 😄

yesname
Na ja, tudom én is hogy van ez:
tagadás, harag, alkudozás, depresszió és elfogadás
😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

jazzy
Nagyobb összegben fogadnék, hogy elsõ nap a gépeden lesz a játék.
Kandurex
megszokod <#vigyor1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

yesname
Nem csak arról van szó, hogy a meele weapon használata erõsen wizard feeleing romboló, hanem arról is, hogy milyen köze lenne már a fegyver DPS-nek köze az ellõtt spellekhez. Ahhoz az arcane powernek és hasonlóknak kéne köze legyen. Ilyen sehol nem volt tudomásom szerint és nem is lesz. Szánalom. Engem nagyon zavar és ahogy olvasgatom a D3-as fórumokat, jó sokan vannak így vele.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

j0nNyKa
ha meg nem fegyver alapu lenne a sebzes, akkor a balance miatt lenne hiszti 😊
jo ez igy, frankon mukodokepes rendszernek tunik

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Carlos
AH-ba más is beleokoskodhat.

Þór vígi þessi rúnar

Kandurex
na akkor majd a megjelenés napján indítjuk a csereberét, azt se tartom rossz ötletnek, ha majd kipostoltok olyan tárgyakat amikre nincs szükségetek, vagy szívesen cserélnétek...vagy mondjuk AH

Carlos
Nekem meg az orb-okat. Sáska kolléga meg 5 végigjátszásig egyet sem látott... asszem.

Þór vígi þessi rúnar

Kandurex
ja, és nekem szarta a wand -kat a béta...bár lehet csak nekem volt szerencsém

Kandurex
akkor se érzem rossz rendszernek, nekem valahogy fekszik a dolog

Carlos
Ha találsz ilyet.
DE!
Mész a mágussal, semmi extra max egy gyengébb kék felszerelésed van. Egyszercsak kiesik a CsontKirályból egy über 2 kezes balta. A mágusod tudja használni és 10-el több dps-t ad... Szerinted mit választ a játékosok 95%-a?

Þór vígi þessi rúnar

Kandurex
nekem meg valahogy tetszik...sõt, egyelõre ez tetszik a legjobban. ne arra gondolj, hogy kétkezes baltával fog rohangálni a wiz, nagyon jó kis wand cuccok vannak megfelelõ orb támogatással meg kifejezetten jön a mágus érzés a karakteren

Sáska
<#eljen>

Különc
Egy baráti ölelés, hogy jó kedvre derítsen valaki?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

yesname
"eléggé kiábrándító a weapon alapján számolt dmg wizardnál és wd-nél"

Komolyan weapon alapú lesz a spellek sebzése? Ha ez igaz, akkor már le ismondom a rendelést. A világ legnagyobb ostobasága ez a mûfajban. És pont a Blizzard és épp a D3-ban lépi meg? Nevetséges.

Azért látszik ha vödör van a DH fején és nem piroska fejkendõje 😊

SLICK
Egyébként itt van a videó, akit érdekelne esetleg...

SLICK
hát nekem azért számít, valahol ez olyan, hogy a felszerelés által is sugározzon a krakterembõl az erõ... 😊 Lehet túl igényes vagyok, de valahol azért szerintem jogos elvárások ezek...

nem is látszik a karakter a magasból, csak a statok számítanak a kinézet nem igazán 😊

SLICK
mivel nem wowoztam, ezért nem tudom miket lehet benne csinálni, de ez valóban jó ötlet. Sajna ez már nem kerül bele 😞

SLICK
Mivel a fõ karakterem a Barbár lesz, ezért ehhez kerestem msot csak pár képet:

Egy hasonló kivetlû sztem nem lenne rossz..kép 1

Ilyet nem láttam a videóban kép 2

A képen az utolsó ami igazán jó, de szintén nincs benne a videóban: kép 3

Sztem ez is egész jó: kép 4

clio1616v
<#eljen>

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Lesz láthatalanná tévõ festék szóval a nagyon idétlen páncélokat (predátor barbár?!) el lehet majd tüntetni. Amíg az alap karakter jól néz ki addig nincs baj 😊 Bár csinálhatnának inkább olyat mint a wowban, hogy ha egy gear nem tetszik akkor át lehet alakítani a kinézetet másra, ami tetszik.

SLICK
az egész játékra értem... Ugyebár van egy videó amin bemutatjájk Tier 2-16-ig az összes Armort. Amit írtál igaz, miszerint érezzük a különbséget a szintek között. De nekem olyan, mintha összelennének csapva és kész... Némelyik olyan "tüskés" hogy már túlzottan irreális... Majd nemsoká belinkelek pár képet, amik más játékokból vannak vagy filmekbõl vagy épp grafikusok által önállóan megrajzolt harcosok vagy egyebek láthatók rajtuk... Pusztán meg akarom mutatni, hogy én milyen armorokat képzelnék el... Igaz nehéz lesz olyat találni amik ezekre a karakterekre ráillenek. De próba szerencse