Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A vezeték nélkülibe meg mindig Andi-nál fogy ki a nafta. Én elkezdek veszettül írni a chatra, hogy lag meg minden, közbe meg az egerem halt meg. 😄
Ha jól emlékszem volt már szó ebben a topicban egér javaslatokról, de nagyon vissza kellene mennem. Esetleg leírnátok ti mit ajánlotok, illetve mit használtok? Na nem ilyen 10k feletti egerekre gondolok, azt azért el tudom képzelni, hogy fain játékra. De olyan 4k körüli kategóriára gondolok.
Köszi!!
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
Tényleg így van ahogy mondod. 300 körül volt az ideális, mert 400nál már több kék esett mint sárga/narancs. Tehát a túl sok se volt jó.
Igazad van, már alig emlékszem.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
bár volt,aki szerint az mf semmit nem ért, csak a kill speed számít.
How much can you take,before you snap?
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
DH-val nekem is két rare esett leoric first killnél.
Rare wizardon kívül nem esett még leoric first killen kívül.
Faszán a helyén lesz itt minden én sem félek egyáltalán 😊 Blizzard nem adott még ki szart.
Nekem csak 1 bajom van velük....Még 42 nap <#gunyos1>#gunyos1><#duhos2>#duhos2>
volt, hogy egy rare sem esett leoric first killre, asszem DH-val meg 2db-ot is elejtett a csontikirály
MadWolf#11626
Mondjuk WD mojo is egy esett eddig összesen. Szóval érdekes ez a drop %, de betudom annak, hogy béta.
Wizardomnak amúgy 30% körüli MF-je van.
MadWolf#11626
Þór vígi þessi rúnar
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
tagadás, harag, alkudozás, depresszió és elfogadás
😊
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
jo ez igy, frankon mukodokepes rendszernek tunik
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Þór vígi þessi rúnar
DE!
Mész a mágussal, semmi extra max egy gyengébb kék felszerelésed van. Egyszercsak kiesik a CsontKirályból egy über 2 kezes balta. A mágusod tudja használni és 10-el több dps-t ad... Szerinted mit választ a játékosok 95%-a?
Þór vígi þessi rúnar
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Komolyan weapon alapú lesz a spellek sebzése? Ha ez igaz, akkor már le ismondom a rendelést. A világ legnagyobb ostobasága ez a mûfajban. És pont a Blizzard és épp a D3-ban lépi meg? Nevetséges.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)