Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bélanéni
Chris Metzen-nek nagyon hatásvadász hangja van, jól illik a videók alá, szinte az összes bemutató videót õ narrálja. <#worship>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Eszméletlenül hangulatos video <#eljen>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

gerey
SC2 lazán ment megjelenés napján, nem hiszem, hogy ennél lenne gond, igaz a D2 megjelenés után hónapokig laggolt, mint az állat, de szerintem tanultak belõle.

Elég gusztusos😊 fõleg a skorpió-s rész ( is ).

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

McHaals
vótmár

MadWolf#11626

TurboX
Az lesz szép majd amikor megjelenés napján az összes kliens elkezdi patchelni magát. <#zavart1>

Az új fiókom: DevLupius

Carlos
Igen. Hétfõn. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Sheltem
Ja én fogok...keddig 😉

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

j0nNyKa
egyébként fog valaki dolgozni azon a héten? 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

TurboX
esetleg arról tud valaki valami infót hogy az ájponos CéEk mikor kerülnek kiszállításra? remélem hogy a galaxissal egy idõben
Avenger
Én türelmes leszek, fél négyig adok idõt a szervereknek, meg a futárnak. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Kandurex
mondjuk abból is induljatok ki, hogy itt jóval kisebbek a szerverek terheltsége mint egy MMO esetében, szóval ha kellõ számú lesz és a sávszél is rendben van, nem lehet gond...vagy igen...de akkor meg egyértelmûen hanyagság az oka, meg a minimális bétázók aránya

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

McHaals
én reggel 8kor megjelenek a corában, hónom alá csapok 1db diablo3 játékot, hazamegyek, telepítek, aztán anyázok mert nem mennek a szerverek, majd játszok. sokat.

MadWolf#11626

WoWos éjféli startokból kiindulva a login szerverek 1-másfél óráig lehalnak, de utána használható lesz az egész. Bár még van 42 napjuk kitalálni valamit 😊
szerintem meg simán menni fog.

How much can you take,before you snap?

TurboX
+1

jó ha aznap (este környékén) már tudunk vele normálisan játszani
Carlos
9kor 99% hogy meghalnak a szerverek!
Én azon is lepõdnék, ha 15-én délben már be lehetne loginolni. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Tatyla
én 15-én melóból hazaérve olyan 14.30 körül aktiválom a játékot és már sz-cs-p napokon szabadság,kezdõdik a D3 fiesta 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Avenger
A kérdés az, hogy a klienst fel lehet e telepíteni elõtte egyáltalán? Pl a digitális pre load-ot mikor oldják fel? Mert ha ugyan az lesz a lemezeken is akkor lehet, hogy 9ig úgyse lehet mit kezdeni majd vele. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

j0nNyKa
hááááááááát
ha nekem mondjuk.. fél1-1kor már fent lenne a kliens, mert el tudtam hozni a boltból éfjélkor, az utána egy 7,5-8 órás kínszenvedés lenne 😊
inkább felkelek szépen 7-8 körül, beszerzem a példányom, felrakom, bekészítem a kaját-piát, és remélhetõleg már indítom is a klienst 😊

Tatyla
én egy Logitech G9-et nyüstölök már vagy 2 éve de tökéletesen megvagyok vele elégedve setpoint hozzá nagyon hasznos.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Avenger
Én is pont erre gondoltam, hogy elmegy az ember, utána bedob haverokkal 1-2 sört és délben kel másnap lekésve a startot. 😄

Sheltem
Hát azért van elõnye egy ilyen nyitásnak.

1. hangulat (bár én még nem voltam éjféli nyitáson de képzelem milyen lehet).

2. mivel elsõk között veszed biztos, hogy nem fognak "sajnos elfogyott" szöveggel "várni" (ki tudja elõrendelésnél mennyire biztos a példányod).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Kandurex
azért csak jó érzés a kézbe venni a dobozt, teleépítgetni a játékot, olvasgatni a kézikönyvet, képeket készíteni majd postolni a fórumra a futárra várók idegesítése végett stb. stb. 😊

Jó még így is. Minek menjek másnap 10-re a bolt elé, ha otthon 9-tõl játszhatok a játékkal? 😊
j0nNyKa
9 órás szervernyitás mellett ez.. tökjó

Akit érint: Éjféli nyitva tartás lesz a konzolok szervizénél is!
Kandurex
hogy én is beszálljak: Razer Diamondback van otthon, maximális elégedettséggel használom már 4 éve...

Sheltem
Elõtte nekem is MX500volt! Sajnos egy Lanpartyn eltûnt... Ugyanolyat akartam venni, de már csak 510et kaptam, azóta is imádom. Munkahelyi fos után felüdülés vele otthon melózni/játszani.

Nekem MX 500-asom van (510 elõdje 😊 ) Van már vagy 10 éves! Egyszer kellett a kábelébõl kicsit levágni és újra forrasztani, mert megtört az egérnél.

Jabar
Évek óta ezt az egeret használom (csak az enyém matt nem ilyen fényes) és teljesen jó cucc, 5k körül kapható.

http://prohardver.hu/teszt/a4_tech_x7_sorozatlovo_egerek/kulso.html

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Kandurex
itt is hasonló lehet, mert amikor elõször megpusztultam írta is, hogy 10. szint után majd a rajtam lévõ cuccok is amortizálódni fognak, addig meg nincs különösebb bünti

Kandurex
én valami hasonló nehézségre emlékszem a D2 -bõl is...szóval nagy változás nem lesz..egyébként a D1 se volt normálon olyan hû-de...igaz ott Butcher az elején tudott meglepetéseket okozni

...és itt jönnek majd képbe a nehézségi fokok...a D2 -ben miután elõször végeztem a nightmare -on, mentem hell -re és az elsõ zombi akkora pofont vert le, hogy sikítozva menekültem normálra jól megregulázni õket 😉 késõbb azért feltápolódtam nagy nehezen, de még úgyis pipiskedve kolbászoltam....és akkor mi lesz itt infernon? ...

akkor csalódni fogsz. a normál fokozat mindig is arról szólt, ott nem lesz kihívás

antgecc
Én ezt úgy képzelem el, mint wowban az elsõ 10 szintet: egy óvodás is könnyen játssza, mert csak arra való, hogy megismerd a játék kezelését, mechanikáját, és csak késõbb jön a durva játékmenet. Úgyhogy én nem aggódom a kihívás miatt.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Lest4t
Nekem is alkalmam nyílt kipróbálni a bétát Jonnykának köszönhetõen. Két karakterrel toltam végig, és azt kell hogy mondjam, ha minimális skill ráragadt az emberre D2-bõl, akkor képtelenség meghalni a bétában. Barbárral kezdtem, amivel a potionok a skeleton kingig csupán dísznek voltak, egyet sem kellett elhasználni. Ott azért már 3-4 elfogyott, de közelében sem voltam annak, hogy meghaljak.

Ezután jött a WD, amivel hardcore móddal indítottam, hogy legyen némi kihívás. Csalódnom kellett, ez még a barbárnál is sokkal táposabb, még az utolsó boss sem vett le 20-25%nál több hp-t. Legnagyobb killing blow azt hiszem 90 körül volt úgy, hogy a közelembe se nagyon jutottak.

Nylván a béta nem arra való, hogy 10x neki kelljen futni a nehézsége miatt, de bízom benne hogy a teljes verzióban normál fokozat nem csak arról fog szólni, hogy rambó módjára végigrohan rajta az ember.

antgecc
Imádom az ilyen trükkös, ügyeskedõ karaktereket. 1000 többet érnek, mint az 1 ütéstõl reped a képernyõ karakterek.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Davidus
Logitech G400 (vagy 518 ha találsz valahol)

vagy ha nincs lóvé akkor ez
http://ipon.hu/webshop/product/gigabyte_gm_m6800/27624

V9ykn8_TZL0

Carlos
2 hete volt ugyanez a téma. Olvassatok vissza...

Þór vígi þessi rúnar

Sheltem
Énis azt mondom logitech... Nekem MX510 van(még az mx518 elõdje).

Namost az, hogy hány éve használom mindent elmond(pedig quakeztem is vele sok évig ami nem igazán egérkímélõ 😊 ).

Szóval szerintem is Logitechet nézegess, esetleg Microsoft jó még ebben az árkategóriában.

Troyan

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

Sheltem
Na igen itt nem fogsz kikapni mint sc2ben <#ravasz1>

bélanéni
Nekem Razer Deathadder V2 van, még anno SC2-höz vettem, hát az is szenzációs, de az ára eléggé elrugaszkodott. Mindig is 3-4ezer Ft-os egereim voltak, gondoltam ha már veszek, akkor tényleg legyen jó. Baromira kézre álló, az oldalsó gombok pont megfelelõ helyen vannak, véletlen nem nyomod le egyik gombot sem, mert se nem könnyû se nem nehéz lenyomni, érzékeny stb... Számomra tökéletes egér, de biztos vagyok benne, hogy a Logitech G400 is tökéletes.
SC2-vel végülis sajnos nem sokat játszottam, majd D3 alatt halálra nyúzom. <#idiota>

én pont egy ilyenhez jutottam hozzá nemrég (7k volt postával együtt), alig használtan és közel 3 év garancia van még rá. bár nekem nem sok egerem volt, azok is fõleg ilyen 5k-s ársávból, de ez valami szuper. tökéletesen elégedett vagyok vele.

antgecc
Én is logitechet ajánlok. Sose csalódtam bennük, még kisebb árkategóriában sem.

bélanéni
4.000-ért szerintem majdnem mindegy, bár biztos alsóbb régióban is van jobb-rosszabb.
Logitech MX518 volt az adúász, de már nem kapható, ez az utódja. Ezzel biztos jól jársz, de 10.000 Ft-os árkategória. Egy biztos, hogy én Logitech-et vennék 4e-10e közötti ársávban, szerintem a legjobb egereket õk gyártják. Felette már fene tudja, Steelseries, Razer, stb... a legjobb márkák.

wantonly
Nekem egy õsrégi vezetékes microsoft intellimouse van, de játékra tökéletesen használható, pontos egér. Mondjuk már biztos nem lehet kapni, meg jobbak is vannak.