Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha beteszel egy itemet tudsz választani, hogy paypalra vagy blizzes számlára akarod a pénzt. De közvetlen bankkártyára nem tudod.

jazzy
Most ez az RMAH (ha lesz, persze) paypalra, vagy rögtön bankkártyára fogja kiutalni a pénzt ha eladtunk 1 itemet? Emlékszem volt róla már szó régebben, csak nem emlékszem pontosan csak arra, hogy ha nem adsz meg semmit, akkor a bnet credit lesz belõle amit már ki nem vehetsz pénzként, csak levásárolhatsz.

De elég paypalt megadni neki, vagy rögtön kártyaszámot kell?
az 1 után is instant vettük a 2-t szerintem sokan! pedig akkor még ilyen foku béta meg netes lehetõségek nem voltak,hogy lásd majd mit kapsz😛

bélanéni
(Ezért kell a Diablo3-ban öldökölni, hogy kiéld az ilyen hajlamaidat. De pszichológiai vitába nem mennék azért bele, nyilván a srác fejében igen nagy gríz van <#wilting>)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

wantonly
Szerintem a legtöbben béta nélkül is instant megvették volna, legalábbis én biztosan. Van ez így, amikor annyira jó az elõd, hogy vakon is megvenném. Amikor még a Diablo 2-vel játszottam, és még senki sem tudta, hogy lesz-e valaha 3. rész, már akkor biztos voltam, ha lesz, akkor az nagyon jó lesz és tuti vétel.
bélanéni
ami ma Kulcson történt az súlyos <#szomoru1>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Az embernek kedve lenni feltalálni az idõgépet és elõre ugrani 38 napot 😄

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
nem hiszem, instant vétel kipróbálás után, legalábbis én nem találkoztam még olyan emberrel aki a béta után ne nyálcsorgatva nézte volna a banner -ban a visszaszámlálást 😉

unknown nick
Talán befolyásolni fog benne, hogy megveszem-e?

Általában SC2-vel játszom és a rendelkezésre álló szabad idõm inkább arra áldozom 😊

Viszont D2-vel lenyomtam pár HC-s ladder szezont. Az sem mellékes, hogy a Dio1 volt az elsõ (b)netes gamma, amivel játszottam mikor megjelent (hát nem ma volt) LoL 😊

Kandurex
brutál potenciálra készülj, ...ja és a legfontosabb, legalább fél óra kell, hogy beszippantson a játék és hangulat

unknown nick
Thx

wantonly
unknown nick
Valaki tud adni egy linket a beta kliens letöltéséhez? Lehet már volt de nagyon sok a komment.

Kölcsön kértem egy bétát néhány napra kipróbálni mekkora a potenciál a gémben, és elõre le akarom tölteni.

j0nNyKa
nezd en beallithatom hogy kevesebbet mutasson, vagy hogy ketszeres sebesseggel szamoljon, es hasonlok - a valosagon sokat nem fog valtoztatni 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Sheltem
Az, hogy 38 napot mutat még 😉

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

antgecc
Mi a baj vele? Sokkal jobb, mint a régi diablo3.hu-s.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Kandurex
mer'? számol az valahogy..😊

Sheltem
A visszaszámláló sem <#kuss>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Kandurex
ez a diablo3 reveal oldal nem áll a helyzete magaslatán az biztos

Boci jóvoltából tegnap ismét tudtam bétázni, ezúton is köszönöm neki.
Így volt alkalmam tesztelni kicsit a gépigényt.

Érdekesség: Az új Ati driverrel csak 1024-es felbontásban volt játszható a game, de ez nem hagyott nyugodni, ezért nézegettem drivereket, hátha nyerek egy kis javulást.
Végül egy 2009-es driver vált be, ezzel 1280x800-as natív felbontásban tudok játszani, így azért sokkal élvezhetõbb. Gondolom ez a driver nem támogat valami grafikai featuert, ezért azzal nem kell foglalkoznia és gyorsabb.. Minõségbeli romlást nem tapasztaltam, még szebb is lett a felbontás növelésével.

Tehát, aki hasonló vassal rendelkezik, mindenképp próbáljon trükközni a driverekkel.
Driver Sweepert használjatok, ne maradjon a régi driverbõl semmi.

Remélem tudtam segíteni.

Kandurex
német szerver az jó lenne nekünk, bitang jó ping/ms lehetne

francia, német és svéd EU szerverek vannak wowban.

McHaals
hát ha nem is 20-25, de 4-5 biztos

MadWolf#11626

nr1ranger
A WoW szerverpark is a magyar idõzónában mûködik, szerintem a D3 szerverei is ott lesznek elhelyezve (asszem Franciaországban vannak)

There is no peace. There is only WAR!

Üresedés van a béta teszter listán, holnap De 10 -ig szabad.
Aki játszani akar dobjon egy PM -et és küldöm az accot.
Az elsõ jelentkezõ nyer.

Az új fiókom: DevLupius

TVelvet
Hát azért ezeket a dolgokat megRAJZolni nem egy egyszerû meló, tuti hogy rekordbéres grafikusok csinálják, és rajzolgatják ezeket az elemeket. Ha megnézed, nem egy "fényesgomb" és kész.

Valszeg külön 20-25 fõs bagázs rajzolgatja, és csinálja ezeket.
AntiHero
10x frissíted kb akkor nagy nehezen betölti az oldalt. Le van kicsit terhelve. Remélem a játék megjelenésekor nem lesz ugyan ilyen gond a szerverekkel. bááár..

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

reveal megy valakinek?
Avenger
Igaz. Nem néztem mire válaszoltál. 😞 <#idiota>

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Avenger
Rosszul fogalmaztam kicsit. Szóval mivel egész EU egy régió, azaz egy szerverparkon játszik, ezért, ha Franciaországban van a szerverpark, akkor francia idõ szerint éjfélkor lesz a start, ami ugyan az mint a magyar idõ.
Ha Angliában van a park, akkor UK idõ szerint éjfélkor lesz a start, ami egy órával késõbbi idõpontot jelent nekünk.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Aradebil2
tudom,ezt a kínára válaszoltam😊

Avenger
Szerintem nincs külön UK és EU szerver. Egész Európa egy régió lesz.

Avenger
Pedig de. 😄 Vagyis attól függ hol van a szerverpark? Ha Franciaországban akkor no problem. Ha Angliában, akkor az egész kontinentális EU-ban hajnali 1kor fognak indulni a szerverek.

De ezek szerint, legalábbis remélem, hogy a digitálisan letöltött klienst már elõtte nap estefelé fel lehet telepíteni. Valami trükkel legalábbis biztos. 😊

Aradebil2
elméletileg te is elkezdheted akkor,csak a karikat/cuccokat a lokális szervered tárolja,tehát akkor vagy ott folytatod a játékot,vagy csak az elsõ 10 órában játszol ott,majd EU-n elölrõl kezded az egészet😊(mint d2-ben)

UK bnet accal remélem nem kell 1ig szopni 😄

Davidus
valahogy biztos fel lehet menni a sárgák szerverére de a karidat amit ott csinálsz nem tudod áthozni eu szerverre

V9ykn8_TZL0

Davidus
ausztrálok az amcsi szerveren fogják nyomni úgyhogy a ferde szemûek lesznek az elsõk elvileg

V9ykn8_TZL0

Avenger
Elolvastam a cikket is. 😄 Szóval kínába kell "költöznöm", és akkor már 14.én este is lehet kezdeni a játékot? Vagy proxy kell? 😊

Avenger
Melyik a legkorábbi idõzóna, amelyikben 15.én éjfélkor jelenik meg? Mert ok, hogy a boltok csak éjféltõl adják, de ezek szerint a szerverek már menni fognak éjfél elõtt is. Esetleg szûrik battleneten megadott lakhely szerint a logineket?

Ennek az infónak alapján, az éjszakai baglyok 15-én éjféltõl már tolhatják a játékot.

"With our previous releases we do release them at local times, so for Europe it will be midnight on the 15th, which in theory means that it will be released a few hours before North America gets it. This might change in the future but it will then be updated on our webpage."

bélanéni
Na megpróbáltam gatyába rázni a Battletag doc-ot, aki hibát észlel a saját sorában, szóljon és javítom. ibence182 #2825 és Lemmas#2738 Battletag-es fórumtársak SG nikc-jeit nem tudom.

bélanéni
Nekem teljesen jó. Aki akarja, hogy a GoogleDocs-ba is bekerüljön, az nekem is írjon. <#eljen>

STORNO az elõzõ, elnéztem.

TVelvet szerkesztette át a listát, oly módon, hogy minden második embernek én adom az accot, ezek szerint alakult a lenti lista.
Ez mûködik, nekem is van szerkesztési jogom.
Az érkezõ PM -eket rakosgatom sorba és egyeztetem le mindenkivel.
Üdv.

j0nNyKa
nem akarom degradalni a munkadat, de egyszerubb lenne, ha nekem irnanak (mint ahogy tettek is paran), es beraknam a forum motorba

vagy nekem ugy is jo, ha te gyujtod oket, de akkor mindig tovabbitsd nekem az alabbiakat:
- SG felhasznalonev
- SG userid (pl. ha az en nevemre kattintasz, ez az oldal nyilik meg: http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1101142569 - ebbol nekem a uuserid= utani resz kell)
- battletag

viszont azert jobb, ha egybol nekem irnak, mert a privat uzenetbol pikkpakk ki tudom szedni a mind3 adatot

AntiHero
Úgy jó lesz. Pont tegnap néztem én is elért oda is a káosz 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

bélanéni
Srácok még pár hete én kezdtem el a Battlletag-eket tartalmazó GoogleDocs készítését, és publikusan szerkeszthetõvé tettem. Most kíváncsiság képp belekukkantottam, és eléggé nagy zagyvaságokat találtam benne. Most vagy nagyon balfék volt valaki, vagy szimplán rosszindulatú. Szerintem módosítom, hogy csak én tudjam szerkeszteni, mert aki már nagyon bele akarta írni magát, az már megtette, tömeges új rekordok felvételére már nem igazán lehet számítani. Aki még fel akar kerülni a listára, az dob egy privit nekem, és beleírom. Vélemény?

j0nNyKa
ezt 1 darab ugyes kezu webdesigner / webprogramozo osszedobja, neki mind1, hogy mennyire van kozel a megjelenes, blizzard meg nem hiszem, hogy +1 ember fizetese miatt kerulne csodkozelbe 😄
de teny, hogy nagyon ugyes, le a kalappal