Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eljen>#eljen> jó kis streames este volt :d <#integet2>#integet2>
Elméletileg, a csatornán fenn lesz talán pár óra múlva az egész anyag, mert a streamelt adások mentésre is kerülnek.
Itt pl. a shogun 2 total warral próbálkozom
Itt baromi jól eltaláltam a minõséget, és a sebességet is, attól függetlenül, hogy ez egy brutál CPU igényes játék.
Itt pl. a shogun 2 total warral próbálkozom
Itt baromi jól eltaláltam a minõséget, és a sebességet is, attól függetlenül, hogy ez egy brutál CPU igényes játék.
akkor te!
ez nem én vagyok :dddd
mikrofont hajtsd hátrébb mert lélegzés elnyomja a játékot 😊 egyébként jó a minõség nagyon
http://hu.twitch.tv/tvelvet
whááááá 😊 csak nem a Misfitsböl megy épp az egyik szám :d lool
tessék, ITT megy 😊
MadWolf#11626
na akkor megvarom, addig nem kezdek bele a filmbe 😊
Az is egész jó... lehet nem mindegyiknél kell külön progi, de mivan ezzel amit leszedtél akkor...komolyan mindjart elinditom én is h lássam miket dob :d
aki nézi az csak az általad megadott linkre rámegy és kész, semmi progi nekünk - progi az gondolom csak arra van h te összehozd ott, senki másnak nem kell :dd nem csináltam még, de nem lehet bonyolult - bár akk nemtom miért kell oldal - habár DE
gondolom a progiba megkell adni az oldalt ahova streameled, sõt bekell lépned a progiba is sztem igy szinkronba hozza az egészet
gondolom a progiba megkell adni az oldalt ahova streameled, sõt bekell lépned a progiba is sztem igy szinkronba hozza az egészet
ja azt már leszedtem, de akkor aki nézni akarja, annak is le kell tölteni? vagy weboldalon is lehet nézni?
MadWolf#11626
probald meg ezt leszedni: tess
amugy a streamelös oldalt mondtam, régebben m.g sztme jobb volt a justin.tv, utobbi idökben mar elég ratyi lett
amugy a streamelös oldalt mondtam, régebben m.g sztme jobb volt a justin.tv, utobbi idökben mar elég ratyi lett
bocs a bénázásért, de csak a laptopom webkameráját és mikrofonját akarja streamelni, rá kell jönnöm, hogy lehet desktopot streamelni, esetleg valaki tudja? sose csináltam még
MadWolf#11626
szerk.: követlen link, itt kapcsold, egész jó, stabilkatt
elvileg le kell szedni broadcastos progit ha még nincs nked, de onnantol megy minden..
elvileg le kell szedni broadcastos progit ha még nincs nked, de onnantol megy minden..
Elvileg itt megy a stream, szóljatok ha nem jó!
MadWolf#11626
Mai nap /nagy Péntek/ Megölte Diabló ...JÉZUS-t !
Ezért bosszúljuk meg , mi is öljük meg Diablót !
/ Legalább a Diablo 2-ben ,amíg meg nem jön a Dio3 /
Bosszúállók elõõõre !
Ezért bosszúljuk meg , mi is öljük meg Diablót !
/ Legalább a Diablo 2-ben ,amíg meg nem jön a Dio3 /
Bosszúállók elõõõre !
de ne a suttyomba netezõkre legyen már optimalizálva a topik bakker 😄 akkor legyen 20 pixel széles meg 5ös betûk...ugyanmá
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
azt persze elfelejted hogy nem mindenki fullscreenben netezik pl a munkahelyén, hanem bedugva levékonyítva két exceltábla közé. így ha csak a legfrissebb hozzászólást akarod megnézni akkor is scrollozgatnod kell ha túl nagy a banner.
Az elso tul nagy, az utolso tul csicsas. egyertelmuen masodik vagy inkabb a harmadik a legjobb.
nincs kedve vkinek streamelni bétát ?😊
jöttök itt a kilométeres bannerrel... ez csak akkor zavaró, ha tényleg minden egyes hozzászólásnál frissíted az oldalt. ha mondjuk van már 5 hozzászólás, akkor akármekkora is a banner, akkor is le kell tekerned hogy elolvasd.
MadWolf#11626
nekem pl. tökmindegy, mert ha kilóméter magas lesz a banner, letiltom a g*cibe. no offense, de a topik használhatóságát ne áldozzuk fel a design oltárán, pls!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
mindegyik jó, kb eccpecc-kimehecc alapon tudnék dönteni... talán az alsó egyébként
MadWolf#11626
legalsó minden visz <#eljen>#eljen>
jó lesz, így majd lehet adblockolni a magyar szart a látótérbõl 😄
tetszik az ötlet és 1st
A bnet accountot adják körbe. Letöltöd a bétát, elindítod, beírod az adatokat és játszol. Használni viszont csak addig illik ameddig kaptad.
nem akartam bétázni, meg akartam várni a 15 ét, de lehet mégis kipróbálnám, hogy muzsikál a gépemen. ez a kulcsátadás hogy mûkszik? én kapok egy számot amit ha beírok valahova akkor be tudok lépni? de hogyan és miképp kell továbbadnom? megváltozik valami rajta? vagy csak addig az ideig használhatom? de ha máskor akarom és épp más nem használja használhatom? nem nagyon vágom ezt a dolgot és nem szeretném elbaszarintani valakinek a kulcsát.
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
Arra kell majd figyelni, hogy a blizzes számlának 200 euró a limitje, azaz ha annál több kerülne rá (pl van rajta 100 euró és valamit eladnál 120ért) akkor azt már nem teheted meg, hanem csak a paypalra mehet azonnal.
paypal azt csumi😛