Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezeket nem ismerem, de csak abbol kiindulva, h ettöl jobb jatekokba vannak sokkal jobb zeneszerzök igy azoknál sokkal jobb lehet a zene is😊 jó fallout még talán okés - amúgyis rpgkbe ált. mindig jók vannak - pl Skyrim is isteni, Jeremy Soule stb.
vagy ott vannak a 2000körüli jatekok tenyleg, v még böven azelöttiek - teljesen más kategória, de sztem innen is sokan tolták anno az Unreal Tournamentet is, na ott is fülbemászó zenék voltak ám, most igy eszembejutott - multkor utubeon hallgattam azokat is:d
katt és katt

off: nálam játékok közül legjobban a Fallout 1-2-nek az OST-je tetszik, egyszerûen zseniális, az etalon. plusz a késõbbi troika games játékokban is nagyon jó zenék vannak, pl Arcanum. na meg a Planescape: Torment, hiába az egy más világ volt akkor

How much can you take,before you snap?

TBTPumpa
Az OFF-hoz kapcsolódóan:
Ez egy tök jó takarószöveg, amit a média évek óta használ. Csak ugye manapság már korántsem jelenik meg annyi játék PC-re mint régebben. Csak a multi cégek (és a Blizzard) engedheti meg magának, hogy PC-re is fejlesszen, de manapság a játékok jelentõs része konzolokra készül, de még mindig az a szöveg, hogy számítógépes játék... Lerágott csont ez már, ami a kutyának sem kell. Mindig emögé a szöveg mögé kell rejtõzni.
Amúgy egyszerû a megoldás: biztos nem sikerült végigjátszania az Aknakeresõt, vagy már õ is beleunt a Diablo 3 iránti várakozásba és azt hitte, hogy a szülõk az Activison/Blizzard emberei és ezért hidegre tette õket. <#idiota>
Beteg társadalom ez... Az ilyen embereket gép közelébe sem kéne engedni, nemhogy azon játszani hagyni. Amúgy egy ilyen "ámokfutást" egy film vagy egy sorozat is kiválthat ennyi erõvel. Nem kell ahhoz 24 órákat játszani "számítógépes játékokkal".

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

de persze belehetne linkelni az összeset ennyi erõvel kb 😊
ezt még beakartam, már csak a kép miatt is...mivel rögtön a credits jutott róla eszembe, aki ezt nemtudta volna az nem is jatszott diablot😄D
szerk.: a pokol hangja... errõl el is tudom képzelni...veszélyes egy zene:ddd

greetings stranger. im not surprised to see your kind around here.
na ríjjatok😊
and thumbs up for 6:36 as well 😊
egy komment:"swear if Diablo 3 doesn't have as epic music as Diablo 2? someones asshole is gonna get a brutal fucking."

Ja oks 😊 egyébként megint keresgéltem a d3-as bétás zenék közt, de nem találom azt amelyik egyik gameplay alatt ment...a Skeleton Kinges soundtrack mar kicsit lendületesebb egyébként meg a többi elég egyforma
amit én keresnék az szerintem egy combat/battle theme - bétában megy, a cathedrálban...és eléggé jó dinamikus, ütemes volt 😊 remek hang volt gyakáshoz

maga az új main theme egész jó, de olykor egy scifi jut eszembe róla akár SC2, pedig nem is toltam:d

TurboX
4:02nél nagyon nincs semmi, vagy mire gondolsz ?😊

kb. ott kezdõdik a "buli" ami az old tristram végét illeti 😊
hatalmas...pár napja néztem meg az összeset ujra 😊 4:02nél nagyon nincs semmi, vagy mire gondolsz ?😊
de egyébként annyira jól megvan csinálva az egész...még régen sokáig nem volt tiszta, meg lehet sokan nem is tudják ki a Dark Wanderer- pedig akkora poén és remek elemet adott a sztorinak - az elsõ résszel pedig nem játszottam, de sokat láttam azt is - és szépen összevan hozva az egész, hogy ugye ott csak egy class volt úgymond, nem volt még kimondottan hero 😊
szeretem az ilyen szépen felépített dolgokat
szerk: egyébként ez Outro is lehetne...kicsit megkavart az idõvonalban most megint, mert csak beletekergettem :d - de persze csak akkor ha nemtudnám, hogy ez TalRasha alakjában Bhaal :dd - legjobb rész mikor megvilágítja az arcát...és a szöveg - na meg az a kis trükk se volt rossz, hogy az öreg Tyraelnek képzelte õt :d

a diablo.hu-n bal oldalt alul van és olvasható magyarul deckard naplója, ami a történetet meséli el - nagy vonalakban, de bõven elég, olvasd végig én is elolvastam tegnap asszem, pedig mikor még angolul volt akk is végigfutottam rajta - akkor adták ki ezt mikor bejelentették kb a jatekot utána nemsokkal késõbb jött ki asszem - minden szereplõt megemlit, aki egy kicist is konyitott hozzá tudni fogja igy már - mert van amit nem magyaráz a szöveg, de azért sézpen leírja...
szerk.: KATT!

Troyan
Ha valakinek van beta kulcsa egy fél órára, megköszönném, felraktam a 64 bites windows-t hogy lássa a 4 gigámat. Möglesném milyen.

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

Carlos
Ahhh...ok. Azt nem tudtam, hogy ez az Old Tristam -ban volt... <#zavart1>

Ez meg az én kiráz a hideg diablo zeném. (amikor elõször hallottam hát majd' leestem a székbõl)

Þór vígi þessi rúnar

TurboX
nagy vonalakban a dark wanderer megszületésével(a hõs aki levágta diot majd a fejébe tolta a lélekkövét) megjelentek a csatlósai akik porig romboltak mindent.

- 4:02 (ugye még emlékszünk😊)

"i had to follow him. from that moment we traveled together east. always into the east"-utáni zenén még ma is kiráz a hideg😊
Troyan
diablo bácsi 24 óráig tolta a baldurs gatet és bekattant. kiment és szétkapta tristramot

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

Carlos
Kérnék egy kis felhomályosítást Diablo történetügyileg!
Mitõl kúródott szét az eredeti (Old) Tristam?

Þór vígi þessi rúnar

elitehun
Kedvem lenne csak játékom nincs 😄
Nem lenne kedve valakinek társulni legyakni skeleton kinget?

bélanéni
Legfeljebb a játék annyiban lehet egy ilyen bekattanásra nagyobb eséllyel kiváltó ok, hogy nagy mértékben igénybe veszi az idegrendszert, mint pl. ha egész nap TV-zne, az lényegesen passzívabb idõtöltés. De biztos vagyok benne, hogy ez a rendkívül szegényes életvitel járul hozzá, hogy valakinek már mindenbõl elege van.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Szerintem aki napi 24 órán keresztül ugyanazt csinálja, az bekattanhat annyira, hogy lemészárolja a családját, de akkor is csak abban az esetben ha alapból zaccos az illetõ. Ha valaki nem ismeri fel a környezetében, hogy mennyire egysíkú önpusztító életet él, az is hibás az ilyen esetekért. A fenti jelenség bármilyen tevékenység esetén igaz, nem kimondottan a játszás lehet kiváltó ok.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Tatyla
azóta már én is mióta nem kapok pénzt a locsolásért 😄

a Kulcsi dologhoz meg annyit hogy azok állítják azt hogy a játéktól erõszakos valaki aki sose játszott...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Én tanultam újakat 😄 2-3 éven keresztül egyet mondani volt tré, 3. évbe egyik ismerõs nem akart pénzt adni merthogy ezt már sokszor hallotta. Bekaphassa <#idiota>

Na hirtelen de sok bétára jelentkezõ lett 😊 kellemes húsvéti csicskulást all! 😊

Hali!
Egy nagylelkû fórumtárs nem szánna meg egy accal?
Csak 1-2 órára kellene. 😊
Vettem +2giga ramot a gépbe, kíváncsi vagyok hoz-e javulást + vga drivert tesztelnék.

antgecc
Ne már, mer akkor is a játékok lesznek a hibásak.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

jazzy
Ugyanazt a verset mondani 15 éven keresztül, tré 😄
Én se szeretem, de anyám mindig csinál egy rakat sütit, tojást, sonkát, stb. és degeszre eszem magam. Nem bírom az ünnepeket, állandóan rokonokhoz kell menni. Ez már az elsõ lépés hogy sorozatgyilkos legyek <#idiota>

TurboX
hihetetlen, kulcsfontosságú tényezõ ami mindent megmagyaráz...
jazzy
Egyébként csak én utálom a húsvétot?
Sziasztok és Kellemes nyulat
nincs valakinek mára vagy holnapja egy kódja?
antgecc
Csak azt felejtették ki a történetbõl, hogy csak passziánszozgatott! <#idiota>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Különc
Ez az ultimate indok, amit bármikor elõlehet venni, szerintem Hitler is Shogunozott, a móri gyilkos Rainbow Six-zett, Hasfelmetszõ Jack pedig Leisure Suit Larry-zett

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Megint elõ fog jönni az hogy a játékok károsak, elég lerágott csont. De szerintem több ember követne el gyilkosságokat ha nem tudná hol levezetni a feszültséget. Valószínûleg nem volt teljesen százas az illetõ még ha nem is ismeri el. Nekem is van egy WoW-os haverom van hogy elég sokat játszik, nem egyszer végigjátszott hétvégéket guildjével, de ettõl függetlenül nagyon jó fej, elég jól tanul is, sõt még barátnõje is van. Tuti valami idõgépe van mert fingom sincs hogy van mindenre ideje 😄

wantonly
/OFF

Elnézést az offért, de szinte biztos voltam benne, amikor ez a hír megjelent, hogy ezt fogják a tragédia okaként kihozni... 😞

Számítógépes játékfüggõ a kulcsi gyilkos. "Volt, hogy 24 órán keresztül ült a gép elõtt, és játszott. Most pedig egyik pillanatról a másikra bekattant" – mondta el Réka, a kulcsi tragédia egyik túlélõje. /index/
Tatyla
az se sok ha azt nézzük hogy 3 nap alatt jutottam el eddig ,ami kábé olyan 7-8 óra lehetett😞

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Az lehet de nem saját accon próbáltam ki és elég sokat meg csináltak már elõttem lévõk.

3 act lesz megjelenéskor

Tatyla
kis OFF a Path of Exile-röl:

nah level 29-en elértem a normal szint végére volt 2 act (remélem ez csak a béta miatt mert ha full is ez akkor ez vicc)és minden további nélkül semmi fõellenség a végén vagy ilyesmi átléptem egy kapun és hopp a játék kezdõdött cruel módban 😞

McHaals
de milyen hosszú 1 hónap...

MadWolf#11626

TBTPumpa
Ez nem Dragon Age, hanem Diablo... Itt nem feleségeket kell keresni, hanem szörnyek hadát kell irtani!
Most a bétában kipróbáltam a Monk kasztot is és nagyon bejön! Már csak a Witch Doctor van hátra és akkor minden kaszttal végigjátszottam a bétát. Utána jöhet az Uninstall. Úgyis már csak durván 1 hónap van hátra a megjelenésig.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

McHaals
még a béta is tele van achievementtel 😄

MadWolf#11626

Hegi90
vannak még jó emberek <#puszis>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

antgecc
adok én neked koma

j0nNyKa, TVelvet, Xerox õk mindannyian voltak olyan kedvesek és adtak lehetõséget a kipróbálásra, velük vedd fel a kapcsolatot!

Hegi90
Tudom nem sok esély van rá, de azért megkérdezem:

Nem tudna valaki adni egy bétás Bnet accot, hogy meg tudjam nézni, hogy hogyan megy a gépemen a játék?
Azért lenne fontos, mert az én accomon van még pár játék, tehát miután hozzacsátolom a d3-at (mert ugye anélkül nem lehet játszani), eladni is szinte lehetetlen.

Szóval ha esetleg a te accodat nem félted annyira egy idegentõl pár óra erejéig (tehát ha pl csak maga a béta van hozzárendelve az accodhoz), akkor légyszi írj 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Lehet volt már srácok de azért linkelem itt csak 12 k ingyenes házhoz szállítással: Tess😊

Ez így igaz 😄
Elõbb néztem hogy még achievementek is lesznek dögivel, én meg nagy achivement buzi vagyok 😄 jó darabig lefog kötni a játék az már biztos.

@McHaals Ezt jó tudni, azt hittem én cseszek el valamit.

McHaals
használja majd õ, ha kell

MadWolf#11626

XeroX jóvoltából ismét kitudtam próbálni a bétát most az újdonság kedvéért egy DH-t kezdtem eléggé meglepõdtem hogy mennyire bejön 😄

Amúgy társakat hogy lehet irányítani? Mert kiraktam a Tempelar heal spelljét de nem jöttem rá hogyan használjam.

Ha újak nem is, de sok visszajáró vendéged lesz szerintem még 36 napig. 😄

McHaals
hát én szívesen elfogadom még, mert nem tudtam mindent kipróbálni, amit akartam

MadWolf#11626

bélanéni
Nekem majd május 7-8 körül kéne pár órára. De akkor meg már majdnem minek <#idiota>