Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Troyan
Jó láttam, hogy super saiyan lesz a barbiból? 😄 Fain buff. Hát az ember nehezen tudja eldönteni melyikkel kezdjen, mert iszonyat hangulatosak ezek a videók.

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

Ja de akkor amúgy minek jön akkor 3? xD De lényegtelen, úgyse dobnak semmit, tök mind1 mennyi jön 😄😄

Aradebil2
ez komoly kérdés volt?😄 már lvl 10en is úgy lehet vele aprítani mint az állat😊 groping eels+ dire bats-->nagy dara😊

Sáska
ma delutan f4 korul esetleg egy 4 fos mindent levagos Skeleton King partira valaki?

TBTPumpa
Pont a Wizard lesz a legutolsó...
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1197808379&no=18889

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Kandurex
váltsatok IP -t, vagy böngészõt

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Carlos
nálam jól megy ez en_us is.

Þór vígi þessi rúnar

Kandurex
hm, ahogy látom a link en_us, az en_eu -s nekem is jól megy

wantonly
Nálam jó.
TDC Geronimo
<#eljen>

WD videója mikor jön nem tudni?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kandurex
A fenti diablo 3 reveal ezt írja: YOU ARE NOT ALLOWED TO VIEW THIS PAGE AT THIS TIME

mi a tököm-?

SLICK
Azon a szinten elég hatásos lesz a WD, attól ne félj 😊

Kandurex
a bazi nagy kígyószerûség vadállatian nézett ki, frankó kis videó, lesz hangulata a pályáknak tény <#eljen>

Carlos
Jaja... Énis azon agyalok, hogy ekkora hordákat hogyan lehet lenyomni WD-al.

Þór vígi þessi rúnar

SLICK
Egyébként a videóban látott szörnyek, kurvajól néznek ki! És igencsak változatosak mind. Már alig várom, hogy ilyen hordákat nyúvasszak ki ^^

SLICK
én voltam az. 1:19 ill 2:03 környékén levõ armor valóban nem tûnik rossznak, de a többi elég silány, fõleg az az elefántos :|

azért ezek a 1shotolós videok meg az egész beta is 1 jó nagy átverésnek fog majd tûnni pár nap után. remélem.

TVelvet
Na ezért akarok barbározni, killing machine!! 😄
Avenger
Szerintem logikus, hogy csak egy jön. Miért is lenne egy embernek 3 szelleme? 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

elitehun
Durca, igaz hogy anno a barrbár helyett a monkot válaszottam de ez valóban meghozza hozzá a kedvet! Jöhet a monk <#zavart1>
Egyébként most találtam egy "hibát" már ha ez annak nevezhetõ 😄 Van az a mellékfeladat, mikor 3 altart ki kell nyitni, és minden kinyitása után jön egy nagy sárga szellem szerû valami + csontvázak. Na én most írtani akartam mondom nem nyírom ki õket az elsõ kinyitás után, hanem kinyitom mind a hármat és aztán. Így viszont csak 1 nagy sárga genyó van 3 helyett. Lényegtelen amúgy.

Sáska
nice!
korabban valaki panaszkodott az armorokra, szerintem nem neznett ki egyaltalan rosszul itt a videoban az a nehany, amit latni lehetett.

SLICK
Kiváncsi vagyok, hogy mennyire tudják fokozni még a hangulatot, ez a Barbáros videó kicsit odabaszott :o

Aradebil2
egyelõre easter egg,de számítanak rá hogy késöbb craftra jó lesz

Lehet volt már, de ezzel a gombával mit lehet kezdeni? Az elõbb találtam, gondolom bétába semmit?

https://www.pathofexile.com/purchase

wantonly
Van valakinek fölös Path Of Exile kulcsa? 😊
GF= Girl Friend?😛😄

Kezd beszippantani a hangulat meg a várakozás, most is inkább videókat nézek ahelyett hogy házi dolgozatot írnám 😄 .

brutál lett, bár a warcries-ok kicsit mintha élettelennek tûnnének.

amúgy, amit múltkor worldstone maradványnak hittem az most egyértelmûen kiderült,hogy mount arreat. érdekes lesz,hogy miért kell majd visszamenni oda

How much can you take,before you snap?

A GF(?) jól nézett ki a kezében.

jazzy
Te jó ég eddig nem érdekelt a barbár de ez nagyon meghozza az ember kedvét hozzá 😊
Te jó ég mi az ott 3:03-nál? 😄

Davidus

V9ykn8_TZL0

BoneDragon
Áhh, most elõjöttek a régi szép emlékek mikor a menüben meg a városokban hallgattam a zenét percekig. Akárhogy szidom már én is a wowot, be kell vallanom, hogy életem legjobb mmo-ja volt és lesz is. Mostani szarok nyomába se érhetnek. Zenérõl meg már ne is beszéljünk...

New Tristramban jártam,
Fallen Start is látttam,
Rám akart pottyanni,
Szabad-e locsolni?
<#banplz>
Boldog Nyulat minden fórumozónak!

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Tatyla
ezeknek a zenék hallatán mindig elmorzsolok egy könnycseppet a szemem sarkában,nem csoda hogy 6,5 évig a rabja voltam 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ha nemlenne gond enis kiprobalnam a D3 at, ha valaki tudna nelkulozni par orara.
En inkabb hajnaltajt tudnam 01:00-07:00 kozott.
Megvettem a jatekot, de a gepem nem az igazi, az erdekelne fokent hogy fut a masinan.
A masik kerdes letoltottem a d3 at a bnet rol, de betahoz masik kliens kell valoszinuleg mert a play re nemtudok ranyomni meg 😊
Szoval 1 linknek is orulnek.
Elore is koszonom

<#eljen> akkor ezt olvastam több helyen is utube, h vanilla igy ugy...nem esett le...viszont emlékszem már BC vége felé is mondogatták ezt, legalábbis igy emberkék, ötlet szintjén, hogy dejóvolna... már akkor 😄 😊
ahhhh Darnassus...isteni 😊 és amikor már én kezdtem akkor kevés volt ott a forgalom :d 2006végefelé, de imádtam az egészet, azok az elf területek mesébe illök, de talán még a Gyûrûk Urában lévöt is "kinevethetnék" mondjuk vettek is át ezt-azt szerintem:d

ahh.. a hideg végig fut a hátamon ha meghallom ezeket a dallamokat. nagyot alkotott a blizzard, kár, hogy ez lett belõle.. nekem már a wotlk sem tetszett. bc még oké volt, az alapjátékra meg nem igazán tudnék most megfelelõ kifejezést találni.
komolyan mondom, ha a blizzard úgy döntene, hogy indít vanilla(classis) szervert. tuti hogy elõfizetnék újra.. diablo meg a háttérbe szorulna. na de ilyen úgyse lesz.. 😊
bocs az offért.. 😊
Darnassus

jo, de nalam az ilyen legtöbb az olyan kategba tartozik amit kulon nem hallgatnék, akkor nagyon jo ha nem épp a zenére figyelsz csak, vagy játékban...most ezt aprodokonként de végigtekertem, csendes... de a nevében is ott van melyik területhez iródott -emlékszek is arra 😊

igen, akartam irni a wowot is, itt van még gépen az ostje az alapjateké meg a lícs kingé 😊 - az elsönél amit belinkeltél egyáltalán nincs hang, még fel is tekertem mondom hátha annyira halk de semmi. a 2. nagyon kellemes, emlékeztet a területekre, az egyedüli kalandozásokra a kezdetekkor, legalábbis ez, inkább magányos a dallama mintse partys

sok ilyen van wowban, sok a jó - de innen is csak a legepicebbek maradtak meg

A Call to Arms hmmmmmmmmmmmmmm szinte már már emberfelettinek érzem ezeket...kiafas*omtud ilyeneket csinálni...hát a Blizzard
Legends of Azeroth
Stormwind
"I stopped playing WoW a few month ago, but this song make me wanna come back..."
"Hands down the most epic music in the game; that first time you walked into stormwind back in 2004, crossed that bridge, and this started playing. Holy. Shit."
Enchanted Forest - na jo lekell allnom, dehat ilyen hangokkal kétely nélkül a vilag legjobb jateka cimig tudott jutni, sokak szemében, összképet nézve - de csak VOLT olyan szinten :S szerk.: ezt bûn lenne kihagyni - Main Title - igazabol nem értem miért WoTlKként van feltüntetve, mivel kb az összes ami felcsendül az már az alapjatekban is benne volt - ebbe a majd 9 perces válogatásban vannak a legjobb, legismertebb WoW dallamok..

linkelhetnéd, most rákerestem, mert mintha derengett volna h heroesba voltak jok, de nem igazan találam meg. egyébként meg szerintem nem feltétlen pont attól jó valami, hogy emlékszel rá, mert megmarad - de lehet mindenkinél másképp müködik a dolog.
néhány napja meghallottam egy olyan zenét amit vagy 10 éve nem hallottam, nem is emlékeztem igy már rá- de abba a pillanatba mikor meghallottam katarzis volt szinte, annyira jó volt és nem csak azért mert tudtam hogy derég hallottam, hanem mert kibebaszottul jó szám volt akkor és ilyeneket az agy elraktároz meg minden és ha újra meghallod akkor tudni fogod 😊 na meg mellesleg akkor mikor ez a szám volt még kb internet se volt, meg igen fiatal voltam, ugyhogy nagyon nemtudott megmaradni se

de persze mindenki másképp van vele, meg eléggé szerteágazó ez az egész...meg nehéz mindent számon tartani azért - lényeg, hogy mindig van vmi amit imádnál ha tudnál róla, de önhibádon kivül mégse tudod v nem érdekel - mert mondhatni lényegtelen - és ezt mind a zene témára értem még - majd aztán egyszer valahol meghallod és csak nevetsz, meg rájössz milyen jó is volt akkor 😊

azért a wow zenéi is a jobbik fajtából vannak, fõleg az alapjátéké. imádom a mai napig, pedig "csak" másfél évet játszottam a megjelenéstõl számítva.
bár lehet, hogy csak nekem tetszenek, az emlékek miatt. azért a wow az elsõ 2 évben eléggé különleges élményt nyújtott.. mostanra sajnos casual game lett.
Teldrassil
Eversong

j0nNyKa
igazi brutal, eletem vegeig megmarado zenek 2 jatekban voltak: heroes 2, heroes 3..
pf, mai napig akarhanyszor felcsendul a heroes 3 zeneje (pl. az alap castle kampany eleje), elelvezek.. brutal

de persze, dio2 zenek is a fulemben vannak a mai napig
pl. elso belepesnel ami az elso varosban fogad, az nagyon, hisz az multiplayerben is eleg alap zene volt (pl. boci runoknal, tradeknel, stb.)

deh most igy hirtelen a diablo, es heroes of m&m-en kivul nem tudnek olyan jatek sorozatot mondani, amiben ennyire epic zenek lettek volna...

elder scrollsok? baldurs gatek? half-life? icewind dalek? semmi az egvilagon nem ugrik be, ahol ennyire eltalalt (hangszerrel komponalt, nem elektronikus) zenek lettek volna...

mindenesetre faszasag van, mert a dio3 zenei is bejovosek - pedig evek ota annyira szar a jatekok zene felhozatala, hogy maximalisan a winamp + game music volume 0 jatszott... de egy heroest, vagy diablot nem tudtam ugy elovenni, hogy ne bomboltessem az in-game muzsikakat, mert egyszeruen... jok.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

A Diablo 1 és 2 zeneszerzõje nem a Torchlight 2-nek a zenéjét komponálja mostanság?

btw holnap jön az új karakter spotlight video..