Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1197808379&no=18889
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
WD videója mikor jön nem tudni?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
mi a tököm-?
Þór vígi þessi rúnar
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
korabban valaki panaszkodott az armorokra, szerintem nem neznett ki egyaltalan rosszul itt a videoban az a nehany, amit latni lehetett.

amúgy, amit múltkor worldstone maradványnak hittem az most egyértelmûen kiderült,hogy mount arreat. érdekes lesz,hogy miért kell majd visszamenni oda
How much can you take,before you snap?
V9ykn8_TZL0
Fallen Start is látttam,
Rám akart pottyanni,
Szabad-e locsolni?
<#banplz>#banplz>
Boldog Nyulat minden fórumozónak!
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
En inkabb hajnaltajt tudnam 01:00-07:00 kozott.
Megvettem a jatekot, de a gepem nem az igazi, az erdekelne fokent hogy fut a masinan.
A masik kerdes letoltottem a d3 at a bnet rol, de betahoz masik kliens kell valoszinuleg mert a play re nemtudok ranyomni meg 😊
Szoval 1 linknek is orulnek.
Elore is koszonom
ahhhh Darnassus...isteni 😊 és amikor már én kezdtem akkor kevés volt ott a forgalom :d 2006végefelé, de imádtam az egészet, azok az elf területek mesébe illök, de talán még a Gyûrûk Urában lévöt is "kinevethetnék" mondjuk vettek is át ezt-azt szerintem:d
komolyan mondom, ha a blizzard úgy döntene, hogy indít vanilla(classis) szervert. tuti hogy elõfizetnék újra.. diablo meg a háttérbe szorulna. na de ilyen úgyse lesz.. 😊
bocs az offért.. 😊
Darnassus
sok ilyen van wowban, sok a jó - de innen is csak a legepicebbek maradtak meg
A Call to Arms hmmmmmmmmmmmmmm szinte már már emberfelettinek érzem ezeket...kiafas*omtud ilyeneket csinálni...hát a Blizzard
Legends of Azeroth
Stormwind
"I stopped playing WoW a few month ago, but this song make me wanna come back..."
"Hands down the most epic music in the game; that first time you walked into stormwind back in 2004, crossed that bridge, and this started playing. Holy. Shit."
Enchanted Forest - na jo lekell allnom, dehat ilyen hangokkal kétely nélkül a vilag legjobb jateka cimig tudott jutni, sokak szemében, összképet nézve - de csak VOLT olyan szinten :S szerk.: ezt bûn lenne kihagyni - Main Title - igazabol nem értem miért WoTlKként van feltüntetve, mivel kb az összes ami felcsendül az már az alapjatekban is benne volt - ebbe a majd 9 perces válogatásban vannak a legjobb, legismertebb WoW dallamok..
néhány napja meghallottam egy olyan zenét amit vagy 10 éve nem hallottam, nem is emlékeztem igy már rá- de abba a pillanatba mikor meghallottam katarzis volt szinte, annyira jó volt és nem csak azért mert tudtam hogy derég hallottam, hanem mert kibebaszottul jó szám volt akkor és ilyeneket az agy elraktároz meg minden és ha újra meghallod akkor tudni fogod 😊 na meg mellesleg akkor mikor ez a szám volt még kb internet se volt, meg igen fiatal voltam, ugyhogy nagyon nemtudott megmaradni se
de persze mindenki másképp van vele, meg eléggé szerteágazó ez az egész...meg nehéz mindent számon tartani azért - lényeg, hogy mindig van vmi amit imádnál ha tudnál róla, de önhibádon kivül mégse tudod v nem érdekel - mert mondhatni lényegtelen - és ezt mind a zene témára értem még - majd aztán egyszer valahol meghallod és csak nevetsz, meg rájössz milyen jó is volt akkor 😊
bár lehet, hogy csak nekem tetszenek, az emlékek miatt. azért a wow az elsõ 2 évben eléggé különleges élményt nyújtott.. mostanra sajnos casual game lett.
Teldrassil
Eversong
pf, mai napig akarhanyszor felcsendul a heroes 3 zeneje (pl. az alap castle kampany eleje), elelvezek.. brutal
de persze, dio2 zenek is a fulemben vannak a mai napig
pl. elso belepesnel ami az elso varosban fogad, az nagyon, hisz az multiplayerben is eleg alap zene volt (pl. boci runoknal, tradeknel, stb.)
deh most igy hirtelen a diablo, es heroes of m&m-en kivul nem tudnek olyan jatek sorozatot mondani, amiben ennyire epic zenek lettek volna...
elder scrollsok? baldurs gatek? half-life? icewind dalek? semmi az egvilagon nem ugrik be, ahol ennyire eltalalt (hangszerrel komponalt, nem elektronikus) zenek lettek volna...
mindenesetre faszasag van, mert a dio3 zenei is bejovosek - pedig evek ota annyira szar a jatekok zene felhozatala, hogy maximalisan a winamp + game music volume 0 jatszott... de egy heroest, vagy diablot nem tudtam ugy elovenni, hogy ne bomboltessem az in-game muzsikakat, mert egyszeruen... jok.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/