Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
úgyérted átlagolódik... Tehát ha te mész 60%-kal, akkor sokra mész a partival, ha a többieké 10-20%...

Þór vígi þessi rúnar

in order to carry a Battle.net Balance greater than $100 USD (or equivalent), players will be required to attach a Battle.net Authenticator or Battle.net Mobile Authenticator to their Battle.net account. In addition, we will be instituting a Battle.net Balance maximum limit of $250 USD (or equivalent).

Ha "hidden buff" alatt a Nephalem Valor-ra gondoltok, az csak lvl60-on kezd mûködni, szóval elsõ SK killnél nem azért kapsz rare-t mert elõtte kipucoltad a bétát, hanem - ahogy Carlos is írta - minden bossnak az elsõ killjénél van "über" drop, utána úgy dob, mint egy "mezei" champion.
hát nem nyugdíjasklub

Sose értettem, hogy itt a multi egy verseny? :ASD:😄as Sose értettem mi abba a jó bemennek act 1 elsõ pálya, azt célirányosan, mindent leszarva 20 perc alatt elfutnak csontkirályig kinyírják azt csá 😄😄😄

Én úgy tudom, hogy nem összeadódik, hanem átlagolódik.

Azt meg hozzatennem hogy csak coopban nyomom,igy a partytagok mferteke osszeadodik

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Carlos
Nálam most WD 54%.
Meglátjuk...

Þór vígi þessi rúnar

elitehun
a mindegy hányan toljátokat úgy értettem hogy a másik úgyse látja hogy neked mi esik.
50% mf van a WD-on (lvl13)kb minden 5.runon esik random mobbol rare item,Kingbol csak elso olesre esett eddig

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Carlos
Nekem még nem, de "csak" kábé 20 végigjátszás van bennem második körben. (nem gyúrtam MF-ra)

Þór vígi þessi rúnar

szerintem ha fullosan végifviszed jó esélyed van rá.....,mert azt a "hidden buffot" jól feltudod tápolni a karidon!

ki törölgeti és miért a hozzászólásaimat??

ki törölget??

elitehun
úgy érti hogy elsõ végigjátszásra. 2. végigjátszásra már nem biztos hogy dob, és az mind1 hogy hányan toljátok akkor még ott van, meg gondolom mindent felveszel
ki a fene törölget???

Zan
Ez sajnos nem igaz...vagy csak nem vettem észre,mert ketten toltuk...vagy tényleg nem esett barbival..!
Elsõ leölés utáni runoknál dobott már valakinek másik sárgát a King?

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Carlos
Plussz elsõ ölésnél MINDIG kapsz egy sárgát.

Þór vígi þessi rúnar

elsõre nagyon nagy %-ban dob sárgát Leoric,mert tudod van az a rejtett buff rajtad,hogy minél több elite grp-ot ölsz meg az ACT végi Boss annál nagyobb eséllyel dobhat rare-t! és mivel az elsõ végigjátszásnál végigvered az egész ACT-ot igy ez be is következik😛

Nekem Leoric dobott egy sárga cipõt, mikor elõször öltem le, meg egy kék denevér egy wd koronát 😊 Több sárgával nem is találkoztam. Menjünk D2-zni 😊

Pappa#2573

pont nekem is sárga DH chest esett egy künyvespolvból😛 látom már ,hogy RMAH-ban is igy fogok meggazdagodni kiesik majd valami brutál 1000 eurós cucc😄

Troyan
nah béta befejezve, marad a D2 és a 29 nap 😊

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

Troyan
esett egy sárga sapi egy sárga mobból egy DH-val

McHaals
na ezzel még én sem találkoztam, mondjuk általában nem élnek olyan sokáig hogy használják az erejüket

MadWolf#11626

nah egy ilyet bekapsz hellen már búcsúzhatsz is el a karidtól!😛😊

Waller Behaviour Patch 16 ezt a képességet se láttam még a bétában
Halihó! Eddig csak read only állapotban voltam itt a fórumon, de most leírnám az észrevételeimet, mivel egy kis idõre volt szerencsém kipróbálni a bétát!

Én barbárral vágtam neki elsõ körben, természetesen nem bántam meg 😄 Egy gyilkos vadállat 😊

A teljesítménnyel nálam sem volt gond, bár az élsimítást azért kikapcsoltam.

Grafikailag nekem is bejön nagyon. Nincsenek éles színek benne, de nem is szürke az egész. Egyedül az zavart, hogy kicsit olyan érzésem volt mintha ködben mászkálnék, fõleg a külsõ területeken. A piros kontúrt meg megszoktam én is, nem vészes. A skillek animációi változatosak.

A hangok tényleg nagyon el vannak találva. Minden skill elsütése más-más hangot ad. Remélem a barbárnak lesznek valamiféle üvöltései, mint D2-ben 😄 Az nekem is nagyon bejött hogy a szörnyismertetõk, könyvek, tekercsek azon kívül hogy elmentésre kerültek a journalban felolvasásra is kerültek, így nem kell azzal vacakolni hogy elolvasd, hentelés közben meghallgathatod õket.
Cain hangja nem ugyan az mint D2-ben, de nagyon hasonlít 😊

A játékmenetben csak javulást láttam az elõdhöz képest. A tp nyitás tényleg jobb így, bár tutira fogjuk majd szidni egy-két helyzetben, mikor kellene egy egérút 😊 Az identify már a D2-ben is felesleges volt szerintem, most annyival jobb, hogy nem kell hozzá külön tekercs ami helyet foglal, vagy visszarohangálni Cainhez, hanem akárhol használhatod egy jobb klikkel. Az baromi jó dolog még, hogy ha coop-ban tolod mindenkinek saját lootja van, nem kell résen lenned hogy felkapj valamit a többiek elõl, mert egymás dropját nem látják a partytársak. A pénz felszedéséhez annyit, hogy kicsit idegesítõ hogy telibe rá kell lépned a pénzre hogy felvegye a kari. Lehetett volna valami "pénzmágnes" a kari körül, pár yardos körben. Illetve láttam hogy ezt a hatókört lehet növelni, kérdés hogy mennyire gyakori lesz ez a plusz tulajdonság a jobb felszereléseken.

A health globe-ok bevezetése sokkal jobb ötlet mint a folyamatos potizás. Ha felveszel egyet az egész csapatodnak tölti az életét, még a megidézett lényeknek is. Potit lényegében csak a bossfightoknál kell használni, azt is csak ha egyedül van, mert ha van udvartartása, azokból lehet kiütni globe-ot. Az életerõn kívül a másik "energiaforrás" minden kasztnál más, ez is jobb mint a D2-ben lévõ "mindenki manát használ" dolog.
A környezet hihetetlen módon pusztítható. Asztalok, padok, sírkövek, falak, korlátok, minden...
A területek megfelelõ méretûek, gondolom a késõbbiekben lesznek nagyobb kiterjedésû pályarészek. A questek nekem kicsit szájbarágósak voltak, egy nyilacska mindig mutatta az irányt a térképen, hogy merre menjek. Remélem csak az act 1 lesz ilyen.
A craft elsõre tetszik. Kíváncsi vagyok mennyi tárgyat tudunk majd elõállítani, és mennyire lesznek hasznosak az így gyártott cuccok a találhatóakhoz képest.
A zsoldosban az tetszik hogy magad tudsz neki beállítani skilleket, minden 5. szinten.
AH-t még nem tanulmányoztam át nagyon, de ez a valódi pénzes dolog biztos megosztja majd az embereket.

Nagyjából ennyi, így elsõ nekifutásra 😊

Pappa#2573

mucsácsó
1. lesz olyan, hogy külön szobát csinálsz passworddel, és akkor értelemszerûen csak az tud bejönni, aki tudja a jelszót... 😊 meg lehet így közvetlen is valahogy partyba hívni onine friendet.

3. jhah, pont ma próbálgattam a dual-wieldet...és igen, nem mindegy hogy melyik kezedben melyik fegyver van! 😊
Zan
Holnap d.e. van kedve valakinek jönnie co-opra? Haverral kezdünk egy-egy új karit. Ha van kedvetek,akkor vegyetek fel. Mail: [email protected]

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

áhá 😄 végülis a bannerben 100%-os méretben, nem olyan nagy, hogy látni lehessen 😊
Közben csináltam egy kis játék monitoringot.4 magból csak 1 mag dolgozott, olyan 80-90%-közt (core 1) a core 0 olyan 20-30% közt mászkált a core 2-3 pedig 0-5% között..4 playeres hentelés közben.Lehet még egy egymagossal is elszaladgál simán... -.-

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

TVelvet
túlélesített... 😊 alapból nem ilyen. 😄
jól néz ki 😊 a tyraeles kép kicsit szellem képes az éleknél..eredetileg ilyen túl élesített, vagy te élesítetted fel túlzottan? 😊 amúgy vicces, mert kicsit teltkarcsu ezen a funpixen tyra 😄😄😄😄😄😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

1. Lehetne 😄 csak 13 szinttõl több kellene hozzá... 😄

2. Ezt nem tudom, de többnyire csak õ dob sárga és õ is csak legelõször.... Bár nekem 1x 1 szar zombi is dobott már, de ezt 1x a kb 1827897124 millió végigjátszásból 😄

3. Minden szart szedjél össze, és add el 😄

Zan
Sziasztok!

Pár rövid kérdésem lenne a Dio III Beta kapcsán:

1. Lehet craftolni a beta-ban rare cuccokat? Ha igen,milyen szintre kell feltornászni a craft-mûhelyt hozzá?

2. Tényleg csak a Skeleton King elsõ megölésre adhat csak rare( sárga) cuccot?

3. Van tippetek,hogy honnan szerezzel a leggyorsabban aranyat?😊

MerlinW
zzeN
Háttér így faszább, csak az írás nem kell oda szvsz😊 Hajrá, szép munka!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

TVelvet
Mondasz valamit... = )
Szerintem túl sokat foglalkozol tök értelmetlen dologgal. 😄

TVelvet
Kipróbáltam, egy fraktál nagyító plugint a PS-ben... Nos kerestem az állam...

1920x1080-ból csináltattam vele 300%-is nagyítást (5760x3240 felbontás) ... BAROMI kevés hibával találkoztam, és ami volt, azt ki is javítottam rajta kb 5 perc alatt...

Csak linkbe, mert 14 megás a kép. 😊
ha sokat akarsz streamelni akkor érdemes megvenni, personal licenc 1 évre 40$

szerintem jó, csak a bannerképbe nem kell belemenni igy színnel 😊

Sáska
hey hey, par kerdes:

1. A retail verzioban hogy fog mukodni a party szervezese? Gondolom ott mar lehet majd kirugdosni az embereket. Neha bosszanto most, hogy az ember hentelne egy jot coopban, es bejon 1-1 tag, akik rohannak elore, nem varjak meg a partyt, stb..

2. Lesz valami LFG rendszer? Pl. ha en barmi miatt olyan partit akarok, hogy minden classbol egy legyen, vagy valami specifikus group-ot akarok osszehozni.

3. A fegyverek DPS-e valtozik attol fuggoen, hogy melyik kezben vannak, avagy csak szimplan osszeadodik a ket ertek? Gondolom, az offhand weapon sebzese nem 100%-os, vagy igen?

4. Arrol van valami info, hogy kb hanyas szinttol fog elkezdeni nehezedni a jatek eszrevehetoen? Arra gondolok, hogy esetleg mar a normal modban is lesznek kihivasok, vagy ott valami olyasmire kell majd szamitani, mint most 1-13ig (nyilvan magasabb szinten erosebbek a mobok, de ne feledjuk, mi is gearelodunk ezzel parhuzamosan).

TVelvet
Maradok, don't worry, csak kiélem perverz vágyaimat... 😄
Hegi90
+1

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

MerlinW
Ez már nem minimal, hanem giccses. Maradj az eredeti koncepciónál.

[merlinw.org]

TVelvet
Vittem bele egy kis szint.. 😊 (és nem nem fogom befejezni a baromi nagy képek spammolását. 😛 )

TVelvet
Streamelni akarom a baromi unalmas photoshoppolásom! 😄 köszö xsplit elcseszte a progit. 😞(
Troyan
ha akarunk designt változtatni, légyszi legyen nekem egy gomb, hogy visszatérhessek ehhez ami most van. Köszi!

TVelvet
Mondjuk én meg a kóddal szenvednek hetekig... 😄
re:S:/ 100+ hsz, pm olvasva, de bocs, most nagyon fáradt vagyok ahhoz, h megnézzem kijönne bétába, mert voltak eltolódások is..úgyhogy ha van még vki akivel lelett beszélve, vagy etx etc etc az írjon - még vagy két órát leszek kb..