Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

istenem.. 😄

CalebJoe
Na az ilyennek állítanám bele a fejébe a Legendary baltámat<#boxer>

sz4bolcs
button bob 😄DDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

<#eljen>

Hegi90
Hosszútávon jobban jársz azzal, hogy adott idõ alatt több mobot ölsz le (nem járkálsz vissza a városba, ill. nem állsz meg selejtezni), így adott idõ alatt nagyobb esélyed van ritkább cuccokat találni. <#nezze>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

jahogy offline a szerver. akkor marad a one button bob. 😞

ratyi fehéreket fel se veszek, max nagyon az elején...én is szeretek gyüjtögetni, de ami fölösleges és nincs benne feeling azt minek... pláne minden egyes darabot.. szerintem 😊

Valakinek nincs kedve játszani? Nem vagyok álmos 😄 Kezdek egy monkot, vagy faceroll a WD-vel.. tökmindegy.

a lényeg a gépen nem PS, a körítés rajta lehet, de a "személy" etc nem - korabban is lattuk ezt a képet már sztem, csak igy ilyen formában volt szimpi, dobozképnek túlzott lenne, meg láttuk már h elvielg milyen lesz a dobozkép, de attól még ez jol néz ki 😊

Hali
a kísérõkre nem lehet majd páncélt rakni a teljes játékban ?
..mert a bétában csak fegyver meg gyûrû , nyaklánc slotot láttam neki.
Na ezért kérdeztem, mert én is gyûjtögetõs vagyok, de nem gyõzöm összeszedni. Illetve összeszedem, csak kevés a hely. Ezért idõnként megállok és selejtezek 😊 Az a baj, hogy a nem magic még alapanyagnak se jó.
sz4bolcs
jó kutya 😄😄

Daell Drow
En a szurke kivetelevel mindent ossze szedek es haza viszek, en mar csak ilyen vagyok diablo 1 ota. <#vigyor2>
Laza
Fel sem veszem 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

CalebJoe
a régiben is ez volt sok szart dobott eladni se érte meg annyira kevés gold járt érte
mucsácsó
Fel se veszem, vagy ha mégis, akkor max eldobom/eladom... 😄
Ti mit csináltok azzal a rengeteg kacattal, amit dobál az ellen? A nem magic itemekkel persze.
mucsácsó
Biztos, hogy nem "full official". (vagy ha még is, akkor muti rá bizonyítékot 😄 - az nem az, hogy egy webáruház oldalán ez a kép van kirakva) Csak mert a Blizzard a mostani borítón kívül semmit nem adott ki a kezei közül. Ez csak egy marhaügyes photoshop - legalábbis szerintem biztosan az.
ezt azért mégse kellett volna 😊 :/ amit en beraktam az full official..

mucsácsó
haggyadmáá...már ilyen is van...:

😄DDDDDDDDD
and the heavens shall tremble (mint az állat) <#hehe>

egyébként engem most beengedett úgy is, hogy europe-ra állítottam. wtf? 😊

Most dobott nekem megint egy gyûrût, de elég fost... <#nevetes1>

hol lehet beállítani.. srácok, ne csináljátok már. rengeteg buta emberrel találkozok nap mint nap, könyörgöm legalább itt ne kelljen már. <#shakehead>
options.

ElfQT
FYI az X USD = X EUR az alapvetõen az USA és EU adók különbsége miatt van (plusz egyéb kisebb EU árnövelõ tényezõk), ami miatt általában egy csomó kiadó nem foglalkozik ezzel és 1 az 1-en tartja a két valutát.

Vigyázat, a leopárd harap!

ez naponta vagy 20x elvan mondva 😊 magamtol is rájönnék, vagy egy 3 masodperces google utan 😄

gneoka
hol lehet átállítani?

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

oneal1
köszi!😊

!Forza Ferrari!

szervert állítsd át amerikára

aki itt van es legalabb latta dexter elsõ évadot az pmezzen mar rám légyszives 😊

csakhogy ne legyen teljesen off, digivásárlással szemezgettem már többször, olyan stílusos vagy én nem is tudom, de persze ugyanakkor doboz is jóvolna meg minden - egyébként ha jolemlékszme ez mindig igy szokott lenni, hogy US, EU mindig ugyanaz...ráadásul tán a fontot is hasonlóképp veszik (habááár, ott 39 és 49£ a standard tán) - 60 euró valóban húzós, hm.... nem lenne hülyeség írni a Blizznek ezzel kapcsolatban 😄DDDD xd - mert most ha belegondolok sokszor láttam már 39.99E -s címkéket is uj jatekokkon vagy 49eset annyi kellene lennie

oneal1
error 3003...

megcsináltam az a tag-t amit kell accon belül, de mindig ez a 3003 as hiba

!Forza Ferrari!

oneal1
ha sikerül elindíteni megyek😊

segíts😊

!Forza Ferrari!

Zan
Valaki? Én csak úgy mászkálok 12 es monk-kal,ha akartok vegyetek fel és gyertek!😊

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

oneal1
kell valamit beállítani az accon, hogy menjen most a beta?
vagy már nem lehet belépni?

köszi!

!Forza Ferrari!

õszintén, még nem olvastam utána a dolognak, de az elsõ dolog,ami eszembe jut,hogy az autenthicator és a mobile alert nem mûködik.szvsz így a dolog kilõve.

a legjobb megoldás talán az,ha van ismerõsöd usában és megkéred,hogy csináljon accot,veszel rá játékot, és megkéred,hogy postázza haza az autenthicatort.
de,ha van ilyen ismerõsöd, akkor szólj nekem is 😄

How much can you take,before you snap?

sz4bolcs
hmmm, ez érdekes gondolat. Nincs ennek vmi akadálya?

na ja, ez is igaz

csinálsz egy amerikai bnet accot, megveszed rá a játékot, utána bármelyik szervert választhatod, problem solved 😄

bár nem tudom,hogy lehet e magyar ip-rõl amerikai címet megadni bnet accnál

Daell Drow
Vagy vegye meg most, mert majsuban lesz az IMF hatarido. Es sehol nem vagyunk, a kovetkezmenye hogy romlik a forint es egekben a dollar euro megint.
sz4bolcs
60 dolcsiér simán megrendelném, de 60 euro sztem felejtõs ://

amúgy ha blizztõl akarsz elõrendelni szerintem érdemes kivárni vele május 13-14ig. addig talán esik még annyit az euro,hogy 1000 forinttal olcsóbb legyen a játék

j0nNyKa
igen, biztosan szellemi fogyatékosok, és nem ismerik a valuta fogalmát 😊
vagy lehet hogy csak leszarják, mert így egyszerû?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

CalebJoe
ja azt hiszik egyenlõ a két pénznem<#taps>
Jaja elég vicces, hogy usába digitálisan 60 dollár, nálunk meg 60 euró....

sz4bolcs
ja így értem... :/

mert szerintük az euró egyenlõ erõsségû a dollárral 😄

Itt az én nyilasom

sz4bolcs
Mitõl olyan drága a digitális elõrendelhetõ verzió a diablo3 oldalán??

18k Ft :// Pedig szívesen megrendelném.

jazzy
Nem.