Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
a kísérõkre nem lehet majd páncélt rakni a teljes játékban ?
..mert a bétában csak fegyver meg gyûrû , nyaklánc slotot láttam neki.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

options.
Vigyázat, a leopárd harap!
csakhogy ne legyen teljesen off, digivásárlással szemezgettem már többször, olyan stílusos vagy én nem is tudom, de persze ugyanakkor doboz is jóvolna meg minden - egyébként ha jolemlékszme ez mindig igy szokott lenni, hogy US, EU mindig ugyanaz...ráadásul tán a fontot is hasonlóképp veszik (habááár, ott 39 és 49£ a standard tán) - 60 euró valóban húzós, hm.... nem lenne hülyeség írni a Blizznek ezzel kapcsolatban 😄DDDD xd - mert most ha belegondolok sokszor láttam már 39.99E -s címkéket is uj jatekokkon vagy 49eset annyi kellene lennie
megcsináltam az a tag-t amit kell accon belül, de mindig ez a 3003 as hiba
!Forza Ferrari!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
vagy már nem lehet belépni?
köszi!
!Forza Ferrari!
a legjobb megoldás talán az,ha van ismerõsöd usában és megkéred,hogy csináljon accot,veszel rá játékot, és megkéred,hogy postázza haza az autenthicatort.
de,ha van ilyen ismerõsöd, akkor szólj nekem is 😄
How much can you take,before you snap?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
bár nem tudom,hogy lehet e magyar ip-rõl amerikai címet megadni bnet accnál
vagy lehet hogy csak leszarják, mert így egyszerû?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

18k Ft :// Pedig szívesen megrendelném.