Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
Ha jazzyke nincs a partymban, akkor nem lesz gond <#eplus2>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Na ez mar tetszetosebb szamomra. HC barbartol a hideg kiraz, normalban is papirbol valonak ereztem, hiaba van allitolag 30% nativ damage reductionja. Hat sok szerencset hozza. :)
Különc
HC barbom

Kis indoklás: videóban úgy tûnt, de a bétában is a Skeleton kinget lehetett stunolni (lehet nehezebb fokozatokon nem) + az elite packoknál is kelleni fog a stun, ami szerintem nagyon jó a bekapott sebzés minimalizásához

Továbbá igyekeztem minél több sustaint alkalmazni

Sheltem
Amúgy a skillek között is lehet összevissza váltogatni késõbb, vagy csak a rúnákkal lehet variálni annyiszor ahányszor akarok?

Ezekre a dolgokra a bétában nem figyeltem.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Neten találtam amúgy egy érdekes PVP barb buildet is(állítólag elég brutál):

Barb pvp

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Smuge
Tegnap este letoltam WD-vel is a bétát , izgalmas karakternek tûnik :)
Egy amatõr kérdésem lenne , õ tud használni nyilat is vagy csak skill alapú támadást tud? Sehogy nem sikerült rávennem , lehet nem is lehet..

Aszuka barbarjanal keveslem a vedelmet, Sheltem barbarjaba tobb eletkepesseget latok. Sajat velemeny. AMin csodalkozom hogy egyik build se tartalmazza Birthrightot ami nem is pont a treasure de a health globeok miatt erdekes.
Sheltem
Jókis AOE barb? :)

ez az én barbárom :)
Tatyla
az aktualisan kijelolt runa szamit

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Rage47
Kínszenvedés ez a 18 nap
Sheltem
Én meg ilyesmi barbárt képzelek el:

Barbár

Amúgy a rúnaszinteket még nem nagyon értem. Mindig az utolsó rúna amit ad (amit unlockoltál) azt kapja az adott skill vagy az elõtte lévõeket is?

Udv. Ha valakinek van kedve kicsit osztani a semmit, akkor ez az en hc monk buildem. Meg lehet kopkodni, de johet ertelmes javaslat is HC monk
jazzy
Érdekes FS akció ez, bár az elõzõ akciójuk sem volt nagy szám, de 15k-s diabloért kapsz 1k-s kupont wow kiegre, amit nem is értek mi ez az árukapcsolás, de még így is 14k, aminél egy csomó hely olcsóbb.. kíváncsi vagyok hányan rendelik elõ innen szemellenzõvel 2k pluszt kipengetve.
jazzy
Mert még nincs itt a release date. A május 15 nem csak szerverindítás date.
Avenger
A hammer of ancients-nél a barbár kezébõl is, vagy valami ilyesmire emlékszem a tegnapi zendülésbõl. :D Persze írhattam volna monkot is. :)

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Kandurex
egyébként nem értem miért nem küldik már most ki felé a dobozos verziókat...jó lehet még, hogy javába folyik a nagyüzemi írás, meg a nyomda, de ami már elkészült nyugodtan lehetne kifele küldeni a boltoknak, azok meg nekünk...úgyse tudunk játszani...de legalább már a kézben lenne....már az is nagy feeling...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Rage47
nem a barbár, hanem a monk kezébõl tûnik el...
Avenger
Én is itt várom az újabb "de a barbár kezébõl miért tûnik el a fegyver" flameket, de ehelyett unatkoznom kell... :D

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

j0nNyKa
The digital pre-order will unlock at your region’s midnight launch time. Unlock, install, download day one patch, play. –Bashiok

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Kandurex
hm...tegnap háromnegyed tizenegy óta nem volt hozzászólás....ez bizarr :))

szóval 18 nap...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sziasztok:

Annyiban helyesbíteném a dolgot, hogy nem dobozos verziót küldök, hanem emailben, scannelt formában.

üdv:Iceakos

http://www.livekodok.com/

Válasz Progame-tõl jó 1 hete:

"Várhatóan a játék megjelenése napján már kézhez tudják kapni a futárszolgálattal való rendelõink is a játékot (azaz 15.-én)."

Daell Drow
Az eledonak viszont megeri es tovabb csinalja, fel kell nyomni a gecibe es kesz.
Daell Drow
Nem fogjak ki rohogni 5000 forintert, menni fognak ra. Interneten nyoma marad, azokat az adatoka ki leht szolgaltatni ilyen ugyekben.
Regen rossz lene ha midnen ilyenre nem ugranak.
Sot mennek a filleres dolgokra is mar, nem is olyan reg biztos hallodtad te is a wc guriga meg tabla csoki lopasokat.
j0nNyKa
tehát a 12700 ingyenes szálítással az több, ok :D

elitehun
13800 ingyenes szállitással ^^
R4VII
Progame-n elõrendelve 12450 HUF :D Meg is rendeltem itt volt a legolcsóbb amit találtam :D szálítási díjjal együtt 13500 HUF teljesen korrekt :D azt viszont nemtudom hogy a Progame 15.én hozza e a stuffot vagy valamikor utána...

\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtõl származtok.\"-János 8 [39,44]

jazzy
Azért zárójelben megjegyzem, hogy én nem tõle vásárolok, de pár ismerõsöm vásárolt már tõle és nem volt gond.
Különc
Nem hiszem el, de ez már off, én azért nem biztatnám õket feljelentésre, mert sokan feljelentgetnek orrba-szájba, úgy hogy azt sem tudják hogy folyik ez a dolog.
Tanultak belõle, elõfordul az ilyen, tovább kell lépni. 5k miatt nem éri meg

köszi, ezért kérdeztem,hogy mennyire megbízható. az ilyen, normális véleménytõl mindig nõ egy kicsit az ember bizalma <#eljen>

How much can you take,before you snap?

jazzy
Akkor amit jonny írt, nem rendelsz tõle. Az ilyenre valóban nincs garancia, kipróbálod, ha akarod, elhiszed a többieknek ha akarod. A vaterán ha nem küldte el, azt fel lehet jelenteni, le is van írva a szabályzatban, õk minden infot kiadnak a rendõrségnek.

Ez pedig nem vatera, a vaterát x százezer esetleg millió ember ismeri, ezt nem, ez egy kis játékbiznisz, jóval szûkebb körrel, fõleg internetezésben jártas emberek között, nem pozitív negatív alapon terjed az infó, hanem haveroktól, ismerõsöktõl, fórumtársaktól akiket többé-kevésbé ismersz, jobban megbízol benne, mint jancsikában aki adott egy minuszt mert õ azt hitte az órának a mutatója kétszer olyan vastag, pedig nem.

Én keyeket, gamecardokat egy sráctól veszek már évek óta, én is megbízok benne, cserébe õ is megbízik bennem, ha azt mondom elutaltam a pénzt akkor õ küldi a kódot és majd megérkezik a pénz. Pedig õ is átbaszhat, én is átbaszhatom, de miért tennénk, mindkettõnknek jövedelmezõ a dolog. Persze ehhez kellett pár év, de valahol el kellett kezdeni.
Hidd el, hogy nem, az ilyen gyökér zsínórban csinálja mert azt hiszi mekkora májer, a rendõrség pedig ugrik az ilyen sorozat ügyekre, sokat javít a statisztikán és pár nap alatt meg van a gyökér minden adata a Vaterától...

Különc
Hidd el, ez szép és jó, de 5000 Ft-os érték miatt ki fogják röhögni a rendõrségen

esgerus
vagy konzolok szervizébõl rendeled, 790-el drágább, de lesz dvd-d :)
Ja, és házhoz kapod.

Jelentsd fel a retket, aki becsapta a barátnõdet! Igaz, hogy csak szabálysértési érték, de internetes elkövetés miatt alapból üzletszerû a dolog, szóval bûncselekménynek számít!

én is nagyon hajlok a dologra, mert ez így elég kedvezõ. na majd alszok rá egyet :D

j0nNyKa
egyszerû: akkor nem vásárolsz tõle
ha ennyire nehezen érted meg, hogy neki ugyanúgy nem érdeke átbaszni, mint neked, akkor menj be boltba, gondolom bennük megbízol

Tatyla
a vatera meg teszvesz és társai teljesen más kategória mint ez a cd key dolog Jazzyvel értek egyet...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

azért nem ilyen egyszerû a dolog.
barátnõmnek vaterán volt egy olyan üzlete,hogy januárban vett valamit 5e forintért, de azóta sem kapta meg. többször is hívtam az eladót,kétszer megígérte,hogy visszaküldi a pénzt, egyszer,hogy már feladta postára a ruhát. és mit tudsz csinálni ilyenkor? semmit. ha negatívra értékeled senkit nem érdekel, mert többségben még mindig csak jó értékelései lesznek és ugyanúgy vásárolnak tõle.õ meg gazdagabb lett pár ezer forinttal.
csak azt akarom mondani,hogy nagyjából ez is hasonló helyzet, nagy ritkán egy két kulcsot duplán ad el, lesz 100 üzletenként egy rossz visszajelzése, senkit nem érdekel...
nem azt mondom,hogy õ ilyen,de külföldi oldalakon is eljátszottak már hasonlót.

jazzy
Tudod ez egy olyan dolog, hogy sokan ismerik. Írják, hogy megbízható, azonban ez visszafele is mûködik. Õ ebbõl pénzt keres, ha 1 embert átver, az mindenkinek leírja, hogy átverte -> nem fognak tõle vásárolni -> bedõl az üzlete -> nem lesz pénze. Ha neki ez megéri, már pedig megéri, mert régóta csinálja, akkor hülye lenne a saját üzletét elrontani 2k forint egyszeri haszonért.
ez a livekódok engem is elgondolkoztatott. de mennyire megbízható a dolog?
oké,hogy rendeltetek párat,de az ilyen nem hivatalos key árusító oldalaknál bármikor benne van az esély,hogy odaadják a kulcsodat másnak némi plusz pénzért. és utána lõhetem az egészet,mert blizzard nem foglalkozik a dologgal :/

Omlás
:P

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Avenger
Na ez a livekodok pont az az ár és átvételi forma ami elgondolkodtat, de szerintem marad a gyûjtõi. :)

bélanéni
livekodok.com-ról rendelem mindig a WoW GC-t, amikor épp veszek. A srác 10-15 perccel az utalás után küldi emailben a key scan-jét.

#23654 jonNyka: amit õ árul, NEM digitális, hanem dobozos verzió, némi felárért postázza a dobozt is, ha igényt tart rá valaki.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Omlás
Szerintem õ már fényképezve veszi a kódokat valószínûbb minthogy otthon bontogatja és fotózza :D

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

j0nNyKa
nem ígérné 14.-ére, ha kódokat fényképezget, valami szofisztikáltabb lehet itt :D

Omlás
Nemtom :] Volt olyan elutaltam neki a GC árát majd írtam neki mailt, hogy utaltam addigra jött a mail a GC kóddal :] kb nem volt 5 perc se :D persze nem mindig van gép elõtt de pár óránál többet sosem vártam.

Troyan
megveszi kinn a gamát, lefényképezi a kódot oszt csá? tényleg nagykereskedõi kapcsolatai lehetnek. mondjuk mire a média markt polcáig ér sokmindenki rádobja a hasznát. de bakki hány dobbozos játéka lehet ?? :-):-)

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

Omlás
20db a korlátozott darabszám most infóztam, késõbb valószínû ha igény van rá lesz még. Helyesbítek 19 mert egyet már foglaltam :P