Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
Izzzé... A forint minimális erõsödésével aki tud bankkártyával netrõl vásárolni, érdemes lehet angol oldalakat csekkolnia, szállítással kb 10500 FT-ért már be lehet szerezni a játékot. Itthon elég horribilis árak vannak, bár az SC2-õt konzolszervízbõl anno 10500-ért vettem pont, de azóta sem csökkent az ára még külföldön sem, úgyhogy kivárásra se nagyon lehet játszani :/
Kéne valami tömeges akció, hogy 10-en vásárolunk adjanak kedvezményt 😄
antgecc
Sry, nem offense akart lenni az elsõ kommentem, gondoltam hogy ez lejön majd az utolsó mondatból, de látom mégse....

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

j0nNyKa
kezdesz átmenni crassusba, ne tedd

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

antgecc
Akkor lehet beleillesz az általam leírt kategóriába?! <#idiota>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Imádja a TBBT-t... együtt szoktuk nézni rituálisan... õ csak azt nem érti, hogy miért nem általa értelmesebb dologgal foglalkozom 😊
Különc
WoW és összes kiegészítõjének midnight madnessén ott voltam, számtalan guildtalálkozón és csak annyit mondok: nincs igazad

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

antgecc
Ha kicsit érthetetlenül fogalmaztam volna: a két kategória nem zárja ki egymást.

Nézesd meg vele a The Big Bang Theory sorozatot. Meg fog enyhülni, garantálom!
antgecc
Elmondom miért nem marhaság: csak nézz meg egy éjjeli nyitást, mikor kijön egy wow kieg vagy hasonló. A gamerek nagy része pont olyan, mint amilyennek leírtam. Sajnos.

Mindazonáltal, az általad említett "25-30+ dolgozó ember, diplomával, élettel, családdal, gyerekkel, etc" kategória még pontosan megfelelhet egyúttal az én általam leírt "önmagára igénytelen, vézna vagy épp dagadt, jó nõknél full esélytelen mamlasz" kategóriába.

TVelvet
facebookra posztolós... 😄D
Sheltem
Ez az aláírás odab*szós 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

yesname
Nekem pont ugyanez a kérdés jutott eszembe vele kapcsolatban 😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

j0nNyKa
bocsánatot kívánok. <#idiota>
egyébként én nem akartam oltani, ha valaki testépít, az legyen is rá büszke (más kérdés hogy egy gamer fórumon erre hányan kíváncsiak)
én is csináltam, de feladtam, mert egy gyenge szar vagyok, ennyi 😄

pxxl
no a a progamenél 12750 hufért elõrendelhetõ ^^ ez már jobban tetszik mint a 15k-s 576 😄DD

All hail the double x!

Különc
Õ nem gyúr, hanem testépít, pofa befog

j0nNyKa
nem tûnik menõzésnek, de megfogalmazódott bennem egy apró kérdés
munkát láttál már? 😄

jazzy
Ez pont marhaság amit írsz, a gamerek nagy része ma már nem olyan, amit leírtál. A 10-15 éve elterjedt hülyeség van még mindig a közhiedelemben, a gamerek 80%-a le tudna írni egy ilyen szép monológot mint amit te leírtál.

Ezerszer látni, hallani, hogy "menõ" emberek (akik 14 évesek szemében a megtestesült ideált fejezik ki) játékokról beszélnek, kocsmában, buszon, utcán.

Itt is a diablo gamerek nagy része 25-30+ dolgozó ember, diplomával, élettel, családdal, gyerekkel, etc.

A tizenéveseknél meg kit érdekel ha kicsit igénytelen, majd formálódik az a gyerek, az se igényesebb, ha kocsmába jár 24/7.
TurboX
be kell tartani az egészséges idõkeretet, és nincs vita

nem hinném hogy napi 1-2 órától levágja a fejedet, ha igen akkor az érzés nem kölcsönös
antgecc
Ez így elég száraz. A helyzet az, mondjuk ki õszintén, a gamerek legnagyobb része önmagára igénytelen, vézna vagy épp dagadt, jó nõknél full esélytelen mamlasz. Pont emiatt alakult ki, hogy gáz, ha gamer vagy.

Én is sokat játszok, leköt a cyberkedés, de mellette figyelek magamra, 11 éve testépítek (nem gyúrok, testépítek, igaz hobbi szinten), thaiboxolok, motorozok, egészségesen élek és egy gyönyörû, had mondjam így: fullos barátnõm van, aki elõtt nem szégyellem, hogy játszok, sõt teljesen elfogadta és semmi baja vele. De persze csak azért nézi el, mert mellette foglalkozom magammal, és persze vele.

Lehet menõzésnek tûnik, amit leírtam, viszont csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy lássuk tisztán, miért is égõ gamernek lenni, illetve mit tehetünk mi gamerek annak érdekében, hogy ne legyünk égõk.

jazzy
😊 Enyém örül, hogy végre jön a diablo, mert tud wowozni az accomon és nem ketten játszunk rajta, csak õ 😛 (persze a pénzt én keresem ahban, õ csak költi, én meg hozhatom össze, hogy legyen a havidíjra 😄)
Ez bizony nagy baj.. Az én párom se szereti ha játszom, de elfogadja, mert tudja, hogy nekem ez fontos, és így tudok kikapcsolódni. Persze mindig éreztetni kell vele, hogy Õ fontosabb mint a játék.
Volt "gamer" barátnõm is, nem vált be a dolog.. mindig oltogattuk egymást a játékban. <#banplz>

jah... de hát a szerelem...
antgecc
Az gáz.

Hahaha vegre valaki kimondta
"after checking the skill calculator on battle.net and checking items i realised monk specific items are giving spirit regen (level 60 item from blizzcon presentation: http://www.youtube.com/watch?v=IzhoGX_7uFY#t=559s) and this class will be fun to play at later game and i bet the world first to beat inferno difficulty will be monk."
forras d3forum
Különc
Dél-Koreán kívül mindenhol "égõ" ha gamer vagy

Az én Szerelmem miért nem tud így bekockulni... Õ megvet... titkolnom kell szenvedélyem, mintha alkoholista vagy drogos lennék...
Kandurex
engem az asszony gyilkol, meg irányít, bár kezd elvadulni, újabban már saját karaktert követel..ajajaj...mi lesz itt? 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Pedig nem, irtam van helye az individualizmusnak. Masreszt amit o nagyon leertekelt mint feleslegest arra irtam par ervet. Mindenki ugy jatszik ahogy neki jolesik. Akik a buildeket linkelgetik azok azt valajak hogy mas hozzaszol, mond egy velemenyt, ez viszont nem felesleges, ha nem erdekel valakit akkor nyugodtan atlapozhatja.
Egy biztos, már elõ is rendelte. 😄
Szinte mindennel játszik, CS, WoW, LoL, BF3, Diablo.. Az ember azt hinné, hogy ilyen pattanásos duci kockacsaj, közbe meg úgy néz ki mint a Wizard a játékban, csak épp orb nincs a kezében.😊

j0nNyKa
chill már, szegény élvezni szeretné a játékot, te meg megmagyarázod neki, hogy nem 😄

Számomra öröm nézni és olvasni, hogy tegnap óta a HC-zásról és Buildekrõl szól a tápig, nem pedig a "miért sza' ez így" megy folyamatosan...
Eddig soha nem HC-ztam, de most meghoztátok a kedvem...
Valószínû nekem is MONK lesz a HC karim... és párhuzamban tolnám én is...Egy WD-vel...(Main Char.) Ez kellõen változatos így váltogatva...
Valamit felre ertettel, van helye az individualizmusnak de azt te se hiszed hogy egy pro buildnel te jobbat talalsz ki. A pro buildnek az a lenyege hogy az osszes skillt megnezve matematikaban kiszamoljak a legjobb dps-t es hogy mi kell hozza. Ez ennyi. Mi itt paran arrol tervezgetunk hogy normal vagy hc karit hogy akarunk majd vegjatek szintjen terelgetni es mivel a skillek mar nyilvanosak, amit most kirakunk az ugyanugy lesz ott/akkor is tehat van ertelme. Nem azon kell szorongani hogy elbaszod a rotat hanem hc karin azon szorongsz hogy game over.
Omlás
Úgy is élesben derül ki menet közben, hogy jó e vagy nem. Amúgfy is ha valakinek a játékstílusához nem passzol egy adott build akkor semmi értelme. Ugyan így voltam anno WOW "pro" buildekkel is...nem egy esetben sokkal többre menten saját tapasztalat illetve kialakított rota terén. Nem fogom magamra erõltetni más "okosságát" nekem az túl frusztráló nem akarok szórakozás közben szorongani, hogy jaj el ne basszam a rotát meg ilyenek 😄

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Különc
Remélem azért még nem jár halálbüntetés ilyen gaztettekért, hogy buildekrõl beszélünk

Nyilvan el kell jutni odaig is de ugye mindig az a kerdes, hogy mi van a vegen, az end-game reszen 😛
ennyi. kíváncsi vagyok mire mennek az emberek egy olyan buildel, amiben 50+ os skillek vannak?

How much can you take,before you snap?

Omlás
Én special nem nézegetem a buildeket meg nem kerálok, baráti körbõl más sokan ezzel töltenek órákat. Én majd ahogy a játék meg a "tapasztalat" adja menet közben úgy alakítom :]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Avenger
Na már a meexgames-en is lehet digitális változatot venni 13ezer körül. Még a végén game.co.uk is kiteszi a kínálatba 33 fontért. 😊 Bár így is a livekodok a nyerõ, ha van készlete.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Ezaz ezt kerestem d3kari buildek
Tatyla
az 5 eves lanyomat nagyon erdekli szurkol amikor betazok meg mondja merre menjek 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

egy biztos lesz akirõl tudok 😄
j0nNyKa

jazzy
Pár ismerõsbõl kiindulva nem igazán, akiket ismerek wowból lányokat nem igazán érdekli õket, bezzeg a lolosokat, azokat igen 😄
Különc
Majd kikészülsz te idegileg, mint LoLban, mikor ötödjére indítod újra a karaktered, mert az elsõ nyuszi a kapu elõtt kenterbe vert

jazzy
Akkor talán életben maradnak a packok mire odaérsz a kis stunocskáddal :p
Szerintetek lesznek lányok a játékban ?
Csak mert a WoWwal rengeteg lány játszik.
Vajon mennyire lesz a Diablo népszerû a szebbik nem körében ?
Különc
Persze hogy más, de szerintem hasonló marad nekem singleben is lévén ha igaz, hogy annyira nehéz lesz, amennyire mondják, akkor a full damage-re menõ build nem viable, legalábbis a 2 melee kasztnak hardcore módban, partyban pedig nem tudom hogy fog mûködni, lesz-e threat rendszer, vagy hogy dönti el mi alapján ütnek az ellenfelek, de partyban is idõt kell nyerni míg a békaidézõ meg a sugaras néni/bácsi osztja a sebzést, mert én úgy vélem, hogy partyban HCn amíg a Barbár/Monk nincs túlgearelve, az azért van ott, hogy stunolgasson, kiteolgassa az ellenfeleket, ne pedig berohanjon és püfõlje az egeret. Arra ott a softcore <#nevetes1>

Linkelgetes megy, de rajtam kivul meg senki nem szolt hozza semmihez <#shakehead> Pedig nekem pont az a celom hogy hatha van valaki aki olyan osszefuggest lat a skillek kozott ami folott en elsiklottam es ha szol ki tudom javitani. Kenyelmesebb lenne igy, mint a kari megfekvese utan a kepernyot bamulva.
Miert? Mar itam , szerintem hc partikba barbar es monk standard lesz a heal/healt globeok miatt.Raadasul van egy olyan erzesem hogy a hell/inferno partiban joval konyebben valalhato lesz a hc vagy akar a normal partikba is mert ki lehet kombinalni azt a setupot hogy melyik kari mit hoz amivel segiti a haladast/eletbenmaradast. Szoval mas lesz a single es mas a parti jatekbeli karakter build.
Jó reggelt, látom megy a build linkelgetés.
Itt az én pve Witch Dokim.
Bár valószínûleg még változni fog 😄