Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
"...wizz 20x behal SK infernon es akkor..."
amúgy az mind1 hogy sk-ról van szó vagy másik bossról, mi van ha a boss úgy dönt hogy a wizardot támadja?
Carlos
WD megoldja.
Kutyákat az addokra robbantom, vagy telefosom õket ugrós pókkal. 😊
Imádnivalóak... Az SK így 2 kör addot tud idézni és már el is dõl. (de lehet, hogy menne ez jobban is csak béna vagyok)

Þór vígi þessi rúnar

Ja es mi van ha elolvasod amit irtam? merthogy nem irtam semmit Skrol, az addokrol irtam, ha nezted te is a vidit lathattad hogy diamond skin ide vagy oda a wizz hpja durvan megzuhant amikor 5en csonti pufoli egyszerre, na fejeld meg Sk sebbzeset a hullamokban megidezett adokkal, en errol beszeltem, hogy a tarsad az addokat szedi le rolad, nem SK-t...
Carlos
Nem biztos.
Ugyanis a nem öltük le gyorsabban (jelentõsen gyorsabban) a SK-et 4-es party-ban, mint egyedül. (Legalábbis én ezt tapasztaltam).
(kivéve persze az imba csapatokat, amikor 4 DH ment, mert az leradírozott mindent egy pillanat alatt)

Þór vígi þessi rúnar

elitehun
ja, és mi van ha a SK úgy dönt hogy nem a barbárt üti hanem inkább a wizardot?
Nem egyertelmu, JW is hangsulyozza hogy a coop az fun/miatt kerult a jatekba, opcionalis valasztas, mert eleve nem egyedul jatszol, ott van a companionod es valahol magasabb szinten minden class tud majd segitot/petet idezni is. A sok vidi nezegetesbol nekem az jott le hogy a coop konyebben legyurhetove teszi a kihivast valahogy igy: wizz 20x behal SK infernon es akkor szol havernak hogy nem jonne kisegiteni, persze a coop miatt nehezebbe is valik de ezzel egyutt a csapatmunka miatt megis megoldhato, mondjuk wizz es barbar, barbar lefoglalja az addokat es a wizz addig is tudja loni SK-t nem vacakol az addokkal, kb igy. Mielott vki azzal jonne hogy ez nem wow, igy van nem wow, de a csapatmunka az ugyanazt jelenti tokmindegy hogy milyen jatekba helyezzuk.
esgerus
Ezt FAQ-ba be kéne rakni szerintem ,mert napi kb 20-szor feljön a téma. :/

elitehun
nem azt modnta hogy nem lehet egyedül, csak azt hogy a coop partykra találták ki
Carlos
TÉVES!
A coop játék fun -ból van benne. LEHET szólózni az infernót. Volt lent egy videó, mingyárt megkeresem ami pont errõl szólt.

8 perctõl:
"-Can I solo Inferno?
-The answer is yes! You can solo inferno! And the reason for that we always view Diablo cooperative game for fun! We don't require you to do cooperative play..."

Þór vígi þessi rúnar

Troyan
szerintem infernon olyan itemek lesznek, hogy besza behu. hellen lehet majd solozni, meg mf ezni, de infernot a lvl 60 as partyknak találták ki. de majd ugyis meglátjuk ha kijön. jeszus már csak 13 nap :-):-):-)

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

elitehun
infernon a monszták 61-es szintûek. és igen ott eshetnek olyan cuccok amik más nehézségen nem, és a szörnyek és más skillt használnak, máskép támadnak stb.
esgerus
Ember, komolyan...Te olyanokba bele tudsz kötni ,hogy már sírok. 😄😄 Biztos meg akarod venni a játékot? 😄😄
Pl azért van így, mert infernon a játékos skilljétõl függ a haladás mértéke. Mennyire tudod kijátszani a karaktert, mennyire tudod kiépíteni a kombókat. Ez már kettõben is így volt, Hell közepe ugyanilyen szenvedõs volt ,ha szarul volt felépítve a karakter és szar cuccai voltak.
De visszatérnék arra ,hogy SENKI nem látott bétán kívül mást ,úgyhogy ne menjünk már ilyen fingreszelésekbe.

bélanéni
A bétában nagyon szimpatikus volt, hogy úgy lehetett (szerintem) megfelelõ ízelítõt kapni a játékból, hogy kényesen vigyáztak hogy ne legyen sok spoiler benne, vagyis kb. semmi nem derült ki a játékból. Én úgy tudom (egy 6-8 hónapos cikkben volt) hogy a béta az ACt1 kb 1/3-a (vagy 1/4-e?), de a játék 1/3-ának is csak egy erõsen megvágott változata, fontos szövegeket stb... kivágtak. Remélem tényleg így lesz, bár engem nem érint a dolog, mert a szövegek kb. 80-90%-át elnyomkodtam, mindent a véglegesben akarok megtapasztalni.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

infernos vidiket sztem csak megjelenés után fogunk látni.Ezek a jelenetek mind preparáltak/régiek.0:47-nél pl. az már lehet több mint 2 éves, a 2:11-nél pedig a HUD is régi meg az inv.A monk pl. tök alap skilleket használ..holott infernon azért már nem árt 60nak lenni.
Több kérdés is van most nálam, miért lesz kihívás pl. rögtön azt (az elsõ) monsztát pl. aki normálon is volt, fél percig ütni infernon?miért jó az?Miért nem magy valaki, akk pl. normálon fegyver meg gyûrûk nélkül pl.?ugyanaz kb, csak a damage számok mások.Hányas szintû lesz kb a kari infernon?60-asnak lennie kellene...ugye, hogy játszható legyen...d2-ben kb 14 lvl-el gyengébbek voltak a monszták hellen is.Nade, ha 60-as vagy, és nem tudsz tovább fejlõdni, akkor mi értelme?csak, hogy nagyobb sebzésû cuccot szerezz?Akkor nem lenne logikus a cucc req. lvl-t is feljebb vinni?

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

<#hehe>

Zan
Na és a CE-hez mit kapsz +ban,melyik dye-colort?

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

elitehun
tehát
ki kér? <#haha>
elitehun
kinek kér?<#hehe>
elitehun
most mért? 😄
pvp-ben jó elõny lehet XD
Hegi90
<#hehe>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

elitehun
igen, többször mondták is hogy benne vannak. lesz láthatatlan festék is amivel úgy fogsz kinézni mintha nem lenne rajtad páncél
Azt nem tudja valaki, hogy a ruhafestõs kis köcsögök benne maradtak a gaméba? Most van pl egy rare ruhám, ami rózsaszínû a karin , a rare nacim meg sárga színû, elég hülyén mutat a karin meg kell hagyni a sárga a rózsaszínnel : D

elitehun
<#nyes>
elitehun
pedig vannak healelõ skilljei (mondták is hogy healer class)
pl.: Breath of heaven; Inner Sanctuary (Safe Heaven rúnával) és egyértelmûen a Mantra of Healing. ezek mind healelnek téged és a csapattársaidat is.
bélanéni
Persze a játékot is várom <#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
(bocs az offért)

bélanéni
Ami engem most foglalkoztat, az hogy összeálljon idõben az új gépem, bár ha az égiek is azt akarják, most hétvégén összeáll! <#idiota>

esgerus
ja, inkább vmi tankos, stunolós, lassítós kombó lesz a nyerõ szerintem , party healbõl azért annyi nincs, mint wowban

Tatyla
ez nem wow,mondjuk veled együtt még egy páran ezt hiszik hogy ez a taktika kell...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

igyvan...csak persze rohadtul idöigényes lesz és sokszor hal az ember...4en lehet jobban lehet haladni avagy nem.. hmm érdekes, mert hol vagy hogy van meg a solo és a coop közt az egyenes aranyossag, INFERNÓN!
asszem ezt még nemtudjuk meg egy darabig..
Solo inferno pro ? kontra ? Coop Inf. pro kontra ?

j0nNyKa
rossz topic.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

vagy nem 😊 (nem mmo) lehet nem ismerem még eléggé jol a monk classt, de cáfolj meg, hogyha vmi nagy healing skillje lenne, mert kétlem - többi classnal elöfordulnak csapattársat segitö spellek meg egyebek, dehogy konkrét healer...hát kétlem

Carlos
Inferno can be SOLO...

Þór vígi þessi rúnar

elitehun
csak mondom hogy minél többen vagytok annál erõsebbek a szörnyek
Nem lesz ez nehéz. 4 ember kell, össze kell dolgozni: 1 Tank, 2 dps, 1 healer, oszt csá.
<#eljen>

Carlos
Uhhh... ez azért kemény lesz így.

Þór vígi þessi rúnar

elitehun
jaja, jó lesz ez 😄
TurboX
0:35-nél a monk azért elég rendesen "elszórakozik" pár mezei monsztával infernon..

(tudom, nem mai az anyag de jól szemlélteti a várható nehézséget)
ez rohadtjó 😊

én tegnap írtam 😊 - nagyon jó lesz és büntetni fog 😊

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Carmang
Ez nekem is motoszkált a fejemben. Pár éve, talán az elsõ CGI amit kiadtak a játékkal kapcsolatban, azt néztem meg (Leah álmodik, hogy feléledt a gonosz), illetve egyszer belefutottam a DH "intrójába", azóta inkább nem nézek meg semmit.
Megvárom míg a játék a képembe tolja 😊

Carmang
Srácok, ezt fejezzétek be! 😊
Majd játszunk a játékkal, és akkor kiderül, hogy honnan jött elõ Diablo.

Jabar
Engem 2-ben szinte az hajtott elõször hogy lássam õket, azok is eszméletlen jól meg voltak csinálva, itt is biztos ütõs lett (Blizz mestere a cinematikoknak szerintem).

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Tatyla
holnap reggel 9-kor

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Magyar idõ szerint mikor állnak le a béta szerverek vajon?

bélanéni
<#eljen>

bélanéni
Pár hónapja szinte mindig elolvasom az összes hsz-t, minimum végigfutom õket, ha túl sok összejött az utolsó ittlétem óta, de arról asszem senki nem írt eddig, hogy kíváncsi lesz, milyen CGI átvezetõk lesznek a játékban. Én baromira az vagyok. <#idiota>
Igaz, nem ez határozza meg a játék minõségét és hogy meddig játszok vele, de egy (várhatóan) alapvetõen kibaszott jó játék hangulatát még inkább fokozzák. Hát ez alapján a TV-reklám alapján igen jóra lehet számítani úgy érzem. Ezek sokkal jobbak mint a SC2 ingame-engine-el készített (amúgy nem rossz) átvezetõi. <#idiota><#eljen>
Ez a játék kibaszottul ütni fog!