Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most mirol is akarsz velem vitatkozni? Amirol en beszelek az inferno nehezsegi fokozat endgame tartalomkent azoknak az arcoknak akik d2-ben 300x Baal runt is mentek. Szerinted ez a casual gamerek vagy a koztes gamerek statisztikaja? Mert szerintem aki kepes volt 300x leverni ugyanazt a rohadalom szornyet, az nalam se nem casual se nem koztes, az boven a hc kategoria, ha mas nem a kitartasa miatt. Az ilyeneknek keszult az inferno, mindenki masnak ott a hell, tudod mi a nagy kulonbseg a hell es az inferno gear kozott? 1 tier, ennyi. Kinek fog ez fajni/kit erdekel majd nagyon? casual jatekos? Nem hinnem.
casual és hardcore játékos között van egy többszintû játékos közösség nem feledd...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Szerintem egy akkora presztizsel rendelkezo ceg mint a Blizzard pont hogy azt nem fogja megjatszani, hogy szart ad el aranynak alcazva, az egy dolog hogy a hype legyen akkora, hogy minnel tobben vegyek meg, az meg egy masik dolog hogy nem hazudnak bele olyat, amit nem tudnak utana nyujtani. Le merem fogadni hogy ha neadjisten megse lenne az inferno annyira nehez, jonni fog hotfix/patch ami majd olyan nehezsegre emeli amitol be lesz fogva a hoborgok szaja. Maskulonben meg a vidi vege fele elmondja nagyon vilagosan a muki hogy az inferno az a hardcore jatekosoknak van, marpedig a blizzardnak van tapasztalata arrol hogy mit akar a hardcore kozonseg, persze van content a casualnak is , senki nem fogja megakadalyozni hogy alkalmi istvanka nekiprobaljon a hell utan az infernonak, de ha nem fog neki menni akkor ez van, ha valamit nem hiszek el az pont az hogy casual infernot tudjon jatszani. Ellentmond ennek tobbek kozott a 60as lvl cap vs az inferno monsterek 61es szintje, ezt is megmondtak, semilyen szinten nem lesz lehetoseg atlepni a mobok szintjebol adodo nehezseget(te kisebbet sebzel belejuk ok nagyobbat beled), akarmenyit farmolsz is hell fokozaton.
Lepõdtem is. 😄
Akkor tolok egy uninstallt. Amúgy kommersz 3003-as hibát ír loginnál.
Akkor tolok egy uninstallt. Amúgy kommersz 3003-as hibát ír loginnál.
Þór vígi þessi rúnar
Hopp lemaradt az 1-es <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Vigasztaljon ez..
3 nap, 10 óra, 49 perc, 7 mp and the heavens shall tremble <#kacsint>#kacsint>
3 nap, 10 óra, 49 perc, 7 mp and the heavens shall tremble <#kacsint>#kacsint>
Valahogy úgy...
Nincs miss, dodge van, amire jó cuccokkal lehet buildot csinálni.
Nehezebb fokozaton lehet, hogy több csapda lesz.
Nehezebb fokozaton lehet, hogy több csapda lesz.
ugye ezt te sem gondolod komolyan,hogy egy akkora játékkal,mint a D3 és egy olyan cégnél,mint az ActiBlizz, a 30+ korosztály a cél? (akik a gamereknek csak a kisebb hányadát alkotják)
How much can you take,before you snap?
Let's celebrate the end of dis Beta sheeit and happy 1st May to everyone! <#hehe>#hehe>
attól még hogy a coop egy lehetõség õk tekinthette rá úgy mint egy coop játékra. számomra a left 4 dead egy coop játék, de van akinek az csak egy leehtõség és inkább játszik botokkal.
Béta alatt pár dolgot nem vettem észre...
Miss.Se mi,de fõleg nem az ellenség nem akart félreütni,minden ütés talált mindig.
Csapdák.Egyet se láttam.minden chest simán kinyílt.Kivéve az az egy.De amúgy semmi villám,méreg v tûz v akármi csapda.
Miss.Se mi,de fõleg nem az ellenség nem akart félreütni,minden ütés talált mindig.
Csapdák.Egyet se láttam.minden chest simán kinyílt.Kivéve az az egy.De amúgy semmi villám,méreg v tûz v akármi csapda.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
😄DD lehet én voltam az 😊
Mibõl gondolod, hogy a fiatalok a fõ vásárlóközönség? Szerintem meg pont a 30+, akik már a D1-et is ismerik.
Azt amúgy jól mondta JW, hogy a Normal fokozat azért olyan könnyû, hogy a casual játékosokat bevezesse a játékba.
Azt amúgy jól mondta JW, hogy a Normal fokozat azért olyan könnyû, hogy a casual játékosokat bevezesse a játékba.
the smell of hype 😄
Valaki azt írta tegnap, de valójában most lett vége.
Számolt vissza a szerver, nagyon hangulatos volt így befejezni.
Egy sráccal még lenyomtuk SK-et utoljára még a bétában.
Számolt vissza a szerver, nagyon hangulatos volt így befejezni.
Egy sráccal még lenyomtuk SK-et utoljára még a bétában.
Látszik rajta, hogy nem tiszta a csávó : D Ezt már valaki pedzegette minap is : D
Érdekes ez a csávó. A videó elején azzal nyit, hogy a Diablóra mindig is co-op játékként tekintettek, viszont kicsit lejjebb, Carlos által linkelt videóban meg azt mondja, hogy a co-op inkább egy lehetõség.
Élvezze, aki szereti a meleget... Részemrõl a nap bekaphatja a ****** : D
nah vége..... de még sikerült pofán küldeni a kinget a monkal😊
furcsa hogy, már az elején ütõs a melee,de pl a wizard, még 10es szinten sem sikerült olyan nagyon jó cuccokat találni, emiatt a sebzés se volt túl jó....
furcsa hogy, már az elején ütõs a melee,de pl a wizard, még 10es szinten sem sikerült olyan nagyon jó cuccokat találni, emiatt a sebzés se volt túl jó....
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
basszus, nehogy azt mondjátok hogy 50+ leoric kill után is lekötött titeket a béta 😄, inkább élvezzétek a maradék 13 napot az idei nyárból<#idiota>#idiota>
ember, komolyan...olyan hülyeségeket tudsz mondani <#nevetes1>#nevetes1> én csak figyelmeztem mindenkit, h preparált vidik vannak a nagy inferno "bemutatón", lehet direkt..vagy lehet még nem készültek el vele.
Másrészrõl igen, megvárom a teljesrõl készült beszámolókat meg videókat, kész.
Másrészrõl igen, megvárom a teljesrõl készült beszámolókat meg videókat, kész.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Aha, nem tom, ugyanúgy néz ki mint a bétás deadly reach - runás (lvl9) es skillje.Nem értem, ha megvan neki a lvl 54-es is, akkor miért nem azt használja?meg van ott plusz dmg-es cucc is..minek használna direkt egy gyengébb runás skillt?de szvsz preparált vidi, szal nem vonnék le, egyikbõl sem messzemenõ következtetést.Az egyiken ilyen 6000-et sebez a wizard <#nevetes1>#nevetes1>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
"A monk pl. tök alap skilleket használ infernon"
Megmondta a dagi itt vmelyik vidiben, hogy a legalapabb skill is viable késõbb, ez adja ki + gear a variációk sok lehetõségét amitõl mindenki egyedi kakater stílust fejleszthet magának. Biztos, hogy lesz ultimate build, de rengeteg szituációfüggõ helyzet miatt, mondjuk egy rare monsta spawn nem feltétlen az ulti build lesz a megfelelõ és a fun faktor sem elhanyagolandó.
Megmondta a dagi itt vmelyik vidiben, hogy a legalapabb skill is viable késõbb, ez adja ki + gear a variációk sok lehetõségét amitõl mindenki egyedi kakater stílust fejleszthet magának. Biztos, hogy lesz ultimate build, de rengeteg szituációfüggõ helyzet miatt, mondjuk egy rare monsta spawn nem feltétlen az ulti build lesz a megfelelõ és a fun faktor sem elhanyagolandó.
azért nem, mert akkor a fiatalabb játékosok nem élveznék és nem veszik meg. mert õk a fõ célpont, nem pedig az idõsebbek akik hajlandóak élvezettel játszani akkor is, ha kicsit többet kell gondolkodni,mint egy egszerû fps-ben.
csak azt mondtam,hogy nem kell mindent készpénznek venni,amit a fejlesztõk írnak.nekik ilyenkor az a lényeg,hogy minél nagyobb felhajtást csináljanak,hogy elég ember tudjon a játékról és egy ilyen funkció,mint pl az inferno, tökéletes erre.
majd,ha odaérünk kiderül milyenre sikerült,addig csak reménykedni lehet, meg megkérdõjelezni az állításokat
csak azt mondtam,hogy nem kell mindent készpénznek venni,amit a fejlesztõk írnak.nekik ilyenkor az a lényeg,hogy minél nagyobb felhajtást csináljanak,hogy elég ember tudjon a játékról és egy ilyen funkció,mint pl az inferno, tökéletes erre.
majd,ha odaérünk kiderül milyenre sikerült,addig csak reménykedni lehet, meg megkérdõjelezni az állításokat
Hát 3 az nem, 1-2 az igen. <#vigyor3>#vigyor3>
Na, még 1 óránk van a bétából hátra. <#rinya>#rinya>
Gear kérdése lesz az egész itt is, ahogy minden (blizzard) játékban. D2ben is ez volt (a4 kalapács kezdõ karakternek), wow raidelésen is ez megy, itt se lesz máshogy.
Itt jön képbe, hogy az arabok akár meg is lephetik a népet egy world firstel inferno clearrel. 😄
Itt jön képbe, hogy az arabok akár meg is lephetik a népet egy world firstel inferno clearrel. 😄
Egyetértek. Ráadásul te max 60-as lehetsz, és az elsõ zombi ami szembejön 61-es lesz szóval szopni fogol...
Þór vígi þessi rúnar
Es mi van ha nem marketingfogas hanem valoban annyira nehez? Nem akarnak semmilyen mf runt kikuszobolni, hanem alternativat es osztonzest kapsz hogy ne egy kicseszett bosst oljel le 200x hanem az egesz jatektartalmat farmoljad helyette, mert azon a nehezsegi szinten ugyanakkora eselyed van egy kozonseges mobbol is nagy lootot kaszalni mint ha akarmelyik bosst farmolnad. Ott van a sok vidi bevagas az inferno szintrol es ott van a fejleszto aki kimondja kerek perec, ne fossal mar attol hogy nem lesz eleg nehez, mert meg annal is nehezebb lesz mint amire szamitol, miert kell ezt hatszazsor megkerdojelezni?
Ez sokat nem mond, ha wowban sem tudják maguk közt letesztelni a heroic bossokat. <#zavart1>#zavart1>
tehát innen vágták ki amikor leah üvöltött, mondtam hogy mintha lefele nézne és egy templomszerûségben van 😄
Jay Wilson interjú tegnapról, újdonság nincs benne 😊
naná,hogy ezt mondják, az inferno az egyik legfontosabb újítás a játékban, ezzel akarják kiküszöbölni a sok mf runt. csak saját öngólt lõnének azzal,ha azt hangoztatnák,hogy hány embernek sikerült végigvinni pár hónap alatt...
marketing az egész, szvsz
marketing az egész, szvsz
XD
am csak nekem tûnik overpowered-nek a monk Chant Resonance passziv skillje, ami megnöveli a mantrák használati idejét 7 percre és még 2 spiritet is ad másodpercenként
am csak nekem tûnik overpowered-nek a monk Chant Resonance passziv skillje, ami megnöveli a mantrák használati idejét 7 percre és még 2 spiritet is ad másodpercenként
WD-nál is van egy ilyen, ott a Soul Harvest, ez az intet növeli és ezáltal a DPS-t. Jelen pillanatban nálam duplázza a DPS-t, ha ellövöm a tömegben.
Þór vígi þessi rúnar
Was anyone in the internal test team able to beat D3 Inferno difficulty?
Jay Wilson: no
<#idiota>#idiota>
Jay Wilson: no
<#idiota>#idiota>
V9ykn8_TZL0
persze, a coop mindig nagyobb fun mint egyedül. am ja vlaahogy meg lehet oldani hogy erõs is legyél, és védett. fpleg monknál tudom elképzelni (pl ott a Seize the initiative, ami a dexterity 100%-avl növeli az armort és ugye monknál a dexterity növeli a sebzést)
Én nem vagyok valami szociális diablo terén.
Pl ebbõl a topikból is összeakadtam már olyan emberrel akivel nem fogok együtt játszani, mert nem tetszett a stílusa ahogy tolta a bétát.
Viszont van 1-2 akik úgy játszanak ahogy én, velük szivesen fogok játszani. De sajna kevés ilyen játékos volt/van.
Pl ebbõl a topikból is összeakadtam már olyan emberrel akivel nem fogok együtt játszani, mert nem tetszett a stílusa ahogy tolta a bétát.
Viszont van 1-2 akik úgy játszanak ahogy én, velük szivesen fogok játszani. De sajna kevés ilyen játékos volt/van.
Þór vígi þessi rúnar
Szerintem nem ilyen egyszeru, nekem az jott le hogy allando donteskenyszerbe leszel, vagy nagy sebzes de gyengebb vedelem vagy forditva, es ugye a resistanceok total megbolonditjak a gearelodest mert amit resire aldozol az elvesz a dpsbol/hp-bol. Amit irtam nem zarja ki hogy megtalald azt a megoldast amivel mindent megcsinalsz egyedul, ez benne van lehetosegkent , ezt jelenti hogy lesz aki tudja solozni, es itt jon kepbe az amit en mondok, lesz akinek nem fog menni egyedul, es tud segitseget kerni haveroktol, ez nem kicsit megdobja a jatekelmenyt, adott a lehetoseg, nem kotelezo, de mekkora az hogy haverral szajbatosszuk amivel fel napot kinlodtam egyedul de nem ment.