Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát.... már csak 10 ROHADT NAP, egyébként mi van itt???

Elszabadulak a trollok?

“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

antgecc
Ezt hogy benyaltad <#taps>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

TBTPumpa
Nem... Internet nélkül és Battle.net-es profil nélkül szóba sem áll veled a játék!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Kandurex
lehet én vagyok valami elfajzott igényû játékos, de szvsz a grafika csillagos 5-ös

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sziasztok. Egy kérdésem lenne. Lesz D3 battlenet nélküli mód?

Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986

mucsácsó
Ez már beteges, hogy egyesek így élik ki magukat a nagy várakozás közepette... 😄D
Különc
3 napos reg, csak trollkodik valaki, meg még egy pár ember alant, majd megoldódik

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

coolpet
Hu fiam, te aztan tudod az illemet.

Legyel olyan kedves, es ha mar postolsz valamit, akkor olvasd at meg egyszer mielott elkuldod, javitsd ki legalabb a fele irashibat, mert minden masodik szavad dekodolni kell. A hozzaszolasod alapjan olyan 12 evesnek gondollak, de ertelmi szinten meg ahhoz is fel kellene noni. Kerlek hanyagold a 10 evesek koreben ma oly divatos kifejezeseket, mint a teccik, non, tok, sztem, szal...

Ezt mar csak az iccu, faja, cucu, faja, cej stb szocskak uberelik.

Orulok, hogy ennyire tetszik a WOW, de tudatom veled, hogy annak nem ez a topicja.

Nemtudom, hogy mibol szurted le az egesz sztorit, es hogy csak hack&slash lesz az egesz gamma. Ha nemtetszik a grafika, akkor jatsz massal, vagy keszits jobbat. Nekunk megfelel.

Orulok, hogy te mar a megjelenes elott 2 hettel vegigtoltad, es a megallapitasod, hogy Diablo infernon is ratyi megnyugtatassal tolt el, tudni fogom, hol kell majd farmolnom jo cuccokert.

Orultem neked, tovabbi jo postokat.

Battletag: coolpet#2467

HeadHunter86
Különc, meg Johnyka már szétspamelte így is.

AntiHero
Hagy írkáljanak. Addig megunják, legalább.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

mucsácsó
Ezt valaki szinte minden nap megállapítja... de nagy igazság 😄 a 25-26 ezer hsz-bõl jó ha a fele szól a Diablo 3-ról - de lehet túlzok... 😄
SLICK
Be lehetne zárni a topikot 15-ig nyugodtan... Úgyis már csak a menyétkedés megy...

Különc
Hamarabb eljött mit gondoltam...

Kezdõdik

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

a legtalalobb kép ebben a kategoriaban 😊 - amugy csak megkell kérni, hogy signoljon vissza a main profiljara, errõl a 2 napos ujrol 😄

akor ok de ti honnan szedtetek le a diot? diabloiii.hurol nemtom mer nincs link...........mer nincs?
dede, az origiba sajna nem irnak sokan

Troyan

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

es tenyleg... ork nyelvet használ :d

nemez a warez topikk?
esgerus
Igen, értelek, csak ez olyan ,mint ha a Jonas Brothers topicba fikáznád a Jonas Brotherst. 😄

McHaals
ez a kutuzuv vagy troll, vagy ork.

MadWolf#11626

kezd megcsapni a szele a poénos wow topik vagy egyéb - de alreg trolloknak 😊 vagyis inkább mint mikor vki direkt szórakozik és amugymeg idézöjelbe elismert itt a topikban 😊

Troyan

latom nemcsak en gondolom igy szal szted is belebukik a blizz a vikinges mmoba?
Troyan
nekem az tûnt fel ha összeszorítom az orromat és úgy tüsszentek egy kis sípolás kiséretében kijön a fülemen. Attól még úgy elõrendeltem a d3-at mint a huzat.

esgerus
Komolyan...én is csinálok mindjárt egy ilyen accot csak ezért.... 😄

de gyenge 😄

How much can you take,before you snap?

lost az nem a musor?????? es h jonnek ide a vkingek??? ez vmi kopintas de non gyenge a grafika is szal nemertem a blizz mitakar ezzel
De szerettem ezt. 😊 Sega Mega Drive-on játszottunk, nagyon jó volt 😊
#25424-et pedig nem tudom mire vélni. Jesus Almighty 😊

Nem leírtam valamit mindössze amit így jópár anyag után nekem feltûnt. De az a lényeg nektek tetszik...

Fú baszki mivan ma? Támadnak az Emesék? 😄😄

Troyan

nah ez egy jó blizz játék volt

hali nemreg kezdtem el a jatekot de a letoltolink rossz mert tobb evig jaccottam dioval szoval szinte mindent tok a dio vilagarol de ez a dio 3 nagycsalodas mert szinte semi ujdonsag csak hentelni a mobokat szal ez non gyenge miert nemtok karit csinalni,,,, meg sztem a wow jobb a dio 3ba belefog bukni a blizzard sztetek? szal ami a wow mellett szol

1 az jobb grafikaval rendelkezik
2 nagyobb a vilag kb 100szor
3 non sokan jatszanak vele a mai napig
4 ingyenes!

a dio3 is ingyenes de rengeteg a hiba a jatekba pl diablo infernon is rattyi...............szal miert ilyen konyu,,,vki tud erol valamit,,,am a jatek jo csak rovid
esgerus
Én sem értem mi a célod ezzel az egésszel... Fáradt vagy?
Amúgy a felsoroltak közül egyikben sincsenek olyan szép spec effektek ,mint D3-ban.

Nagyon mellélõttél ember....pl a Conannal azért játszók mert van raidja amit egy év alatt sem lehetet passolni. Ebbõl értheted nem a tömegjátékok híve vagyok sõt nekem a diablo az még tömegjátéknak számít.

Aradebil2
és?lehet menni skyrimezni,meg crysisesni

Ezt értem. Nyilván a Skyrim inkább akciójáték egy valamivel kevésbé lineáris mint az oblivion. Más értékekkel. De ott a Fallout new vegas ami elképesztõen jó rpg és szép grafikalilag is. Tehát egy mondatban igénytelenségnek tartom. Persze nyilán idõtlenül nekem is az elsõ háromban van a Baldurs Gate 2. De mondok mást a Dragon Age origins nálam idõtlenül az elsõ de az se igénytelen grafikával készült pedig 5 évig tartott és hát a végére nyilván nem számított egy kiváló grafikának. De ez nos....

Régi szép idõk (ez a 90-es évek 3ds grafikája, nem a mostani d3 😄)
Blizzard pedig sohasem a legjobb grafikára hajtott, hanem mindig egy idõt álló dizájn szerint rakják össze a játékot (nameg, hogy kávédarálón is elmenjen). Ami igencsak mûködik is.

Ehhez a játékstílushoz ez a grafika tökéletesen elég, ráadásul jól optimalizálható. Egy izometrikus nézetû játékhoz pedig nem kell brutális grafika. Az meg hogy nem váltottak FPS vagy TPS nézetre szerintem inkább elõny mint hátrány. Én egyedül csak a színvilágon meg a dizájnon vagyok egy kicsit kiakadva, az elõzõ részekhez képest túl meseszerû, de el tudom viselni. Úgy meg hogy grafikai szûrõ is van hozzá meg fõleg.
HeadHunter86
Ki a f*szt érdekel itt?

Egyetértek, ott van a skyrim szép szép, de lekötött 1 hónapra ennyi 😄 Eszembe se jut, hogy elindítsam. Diablo 2-t még 12 év után is elindítom... Remélem így lesz ez a diablo 3-al is.

Ehhez a játékhoz tökéletesen elég ez a grafika, ami szerintem egyáltalán nem csúnya. Ahogy a Source Engine sem csúnya, pedig azt is szeretik fikázni.

Azt kell megjegyezni, hogy itt kicsit másra mennek rá, ezt a játékot a tervek szerint még 10 év múlva is játszani fogják. Szerintem ez sokkal többet ér, mint egy nagyon brutál grafika, ami jó-jó, emlékszünk rá ideig-óráig, aztán nézzük a következõ játékot.

A Blizzard kicsit más ligában játszik, mint a többiek. 😊 (Ilyen nálam még a Valve, meg még páran)

coolpet
Nemtokmindegy milyen a grafika egy bizonyos szint utan?

Kedvenc jatekaim:
C64: elite
286: scorch
386: wolfeinstein
486: dina
586: lotus, dune2
aztan mar utannuk nem is tudom, de sc, d1, d2 sokat tepett gamek voltak
na meg a stalker soc es cod1, a tobbi elhanyagolhato volt szamomra.

ezeknek nem volt kimagaslo csucs grafikajuk, megis hosszu jatekorakat toltottem el veluk. Szal minek is a grafika?

Battletag: coolpet#2467

hehe why not ?😊 But do not worrie i will pass sure 😊))

Jó tényleg nem értem...Ahogy elnézem a népek a metacriticen a Skyrimet is lehúzzák grafikailag ami szerintem szép...

although u dont need to play this game 😄 (sooo ironixXX:d)

ez ugye csak költõi "kérdés" volt részedrõl?

How much can you take,before you snap?

Troyan
Oké értjük, neked nem tetszik a grafika és nem fogod megvenni a játékot. Köszönjük, hogy ezt megosztottad velünk, sajnálattal halljuk. Kérjük a következõt.

Köszönjük Emese!!!! 😊