Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Legyel olyan kedves, es ha mar postolsz valamit, akkor olvasd at meg egyszer mielott elkuldod, javitsd ki legalabb a fele irashibat, mert minden masodik szavad dekodolni kell. A hozzaszolasod alapjan olyan 12 evesnek gondollak, de ertelmi szinten meg ahhoz is fel kellene noni. Kerlek hanyagold a 10 evesek koreben ma oly divatos kifejezeseket, mint a teccik, non, tok, sztem, szal...
Ezt mar csak az iccu, faja, cucu, faja, cej stb szocskak uberelik.
Orulok, hogy ennyire tetszik a WOW, de tudatom veled, hogy annak nem ez a topicja.
Nemtudom, hogy mibol szurted le az egesz sztorit, es hogy csak hack&slash lesz az egesz gamma. Ha nemtetszik a grafika, akkor jatsz massal, vagy keszits jobbat. Nekunk megfelel.
Orulok, hogy te mar a megjelenes elott 2 hettel vegigtoltad, es a megallapitasod, hogy Diablo infernon is ratyi megnyugtatassal tolt el, tudni fogom, hol kell majd farmolnom jo cuccokert.
Orultem neked, tovabbi jo postokat.
Battletag: coolpet#2467
Kezdõdik
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
How much can you take,before you snap?
#25424-et pedig nem tudom mire vélni. Jesus Almighty 😊
1 az jobb grafikaval rendelkezik
2 nagyobb a vilag kb 100szor
3 non sokan jatszanak vele a mai napig
4 ingyenes!
a dio3 is ingyenes de rengeteg a hiba a jatekba pl diablo infernon is rattyi...............szal miert ilyen konyu,,,vki tud erol valamit,,,am a jatek jo csak rovid
Amúgy a felsoroltak közül egyikben sincsenek olyan szép spec effektek ,mint D3-ban.
Blizzard pedig sohasem a legjobb grafikára hajtott, hanem mindig egy idõt álló dizájn szerint rakják össze a játékot (nameg, hogy kávédarálón is elmenjen). Ami igencsak mûködik is.
Azt kell megjegyezni, hogy itt kicsit másra mennek rá, ezt a játékot a tervek szerint még 10 év múlva is játszani fogják. Szerintem ez sokkal többet ér, mint egy nagyon brutál grafika, ami jó-jó, emlékszünk rá ideig-óráig, aztán nézzük a következõ játékot.
A Blizzard kicsit más ligában játszik, mint a többiek. 😊 (Ilyen nálam még a Valve, meg még páran)
Kedvenc jatekaim:
C64: elite
286: scorch
386: wolfeinstein
486: dina
586: lotus, dune2
aztan mar utannuk nem is tudom, de sc, d1, d2 sokat tepett gamek voltak
na meg a stalker soc es cod1, a tobbi elhanyagolhato volt szamomra.
ezeknek nem volt kimagaslo csucs grafikajuk, megis hosszu jatekorakat toltottem el veluk. Szal minek is a grafika?
Battletag: coolpet#2467
How much can you take,before you snap?
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X