Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Elõször is egy Blacksmith-re lesz szükséged.
Az adott elõállítandó fegyvernél/páncélnál jelezve lesz, hogy mire lesz szükség az elõállításhoz (sok-sok gold, befõttesüveg és fog <#idiota>, illetve egyéb kiegészítõk majd).

http://eu.battle.net/d3/en/artisan/blacksmith/progression/#level=10

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

oneal1
nem volt még idõm foglalkozni a dologgal, a sárga színû itemekrõl kérdeznék.

ez ugye a craft téma.
hogy mûködik?mi kell hozzá?

!Forza Ferrari!

TBTPumpa
Napi zsibbasztó:
" Blizzard bekaphatja jó mélyen majd én tartom a tarkóját is nehogy kicsússzon valami idõelõtt...féléve kérem a béta belépõket és hiába...
Az ncore és a mooege volt az utolsó reményem
Erre várni vagy 6-7-8 évet? "

"Akkor már ezzel a beta verzióval már nem lehet egyáltalán játszani?? "
<#banplz>

Különc
3 ezer forintért? Ejha

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Ezek a dolgok is csak azt bizonyítják, hogy mindennél jobban rámentek az "end game contentre" (már ha az infernot, vagy a 14 tieres gemeket tartalomnak értékelhetjük), nagyban növelve a szavatosságot.
ElfQT
Akkor addig nyomj rá egy botot, addig is termeljen 😉

Vigyázat, a leopárd harap!

TBTPumpa

Sheltem
Jahogy a shielden van 960-1059 Armor. Asszem rámférne egy kávé 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Pláne hogy shield.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

TBTPumpa
OMG
960–1059 Armor

jazzy
Azthittem sikerült átnyálaznom azt az oldalt, ezek szerint mégsem^^ fakk.
köszi az infot😊)
j0nNyKa
CE és sima doboz - http://i.imgur.com/GLqBt.jpg, mivelhogy:

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Davidus

V9ykn8_TZL0

"Happily, Jay Wilson has said that they're open to tweaking the formulae if it's taking too long; instead of 3>1 they might turn it down to 2>1 at higher levels, as was done with higher level Runes in Diablo II."

Innen

Meglátjuk, hogy mennyi esik, stb. Még korai levonni a következtetéseket. (szerintem)

bélanéni
Nevetséges. És mivel a LVL8 az utolsó ami loot-ként esni fog, gyakorlatilag tényleg LVL8-akból kell összekovácsolni. Baszottul rágyúrok, hogy legyen jó sok 14-es gem-em <#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Lazarus
Mivel ki is lehet szedni és lesz AH is így nem olyan lehetetlen 729-et összegyúrni. Attól függ mekkora a droprate
jazzy
Talán lesz gem shrine, vagy ilyesmi.
Guide szerint kell még az "apró" - page-ek tome-ok, és társai... plusz az utolsó 3 rank receptbõl tanulható, szóval egy darabig várni kell rá.
Sheltem
Ugyanazt töltik be így van. Bár diablo3ban több socketes cuccot még nem láttam, 1 socketes volt a max amit képen láttam.

Sheltem
Diablo2ben ha jól emlékszem 3db kellett 1db 1szinttel magasabb szintûhöz. Amennyiben itt ez így lesz 3*3*3*3*3*3= 729db tier8 as kell 1db tier14eshez(már ha jól számolok).

Különc
Gyere galaxishoz, ha mersz... <#nevetes1>

bélanéni
Ezek ugyanazt a szerepet töltik be, mint 2-ben? Tehát socketed itembe kõ rakni? Kissé túlzásnak tûnik a 14 szint...

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Carlos
No, 576 felhivott, hogy megjött a westend-be a CE-m, hogy akarom. 15.-e reggel 9 bolt vagy éjfél Alle... Megy a fene a sok köcsög közé az alléba...

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
ha kíváncsi vagy, miért nem nézed meg a hivatalos oldalon? 😊

Kiváncsi vagyok, hogy miként kell a követ öszerakni majd, meg, hogy mennyibõl lesz 1 db.
Különc
Tudjátok esetleg, hogy hogy van a dmg reduction a játékban? Tehát ha egy mobra shoutolok 20% dmg reductiont és a WD haveromnak passiveja, hogy a poison sebzése csökkenti a mob sebzését 20%-kal, akkor csak az egyik él, vagy mindkettõvel számol?

Sheltem
Szóval a jelölt sáv a legmagasabb ami eshet?

coolpet
es hol olvastad? megvetted? vagy pdf?

Battletag: coolpet#2467

j0nNyKa
ameddig olvastam, háttérinfó volt

Elolvastam tegnap, semmi spoiler. Démonok, angyalok, környezet, korábbi történések bemutatása.

Sheltem
Micsoda?????

Jézusmária! Mármint ezen lepõdtem meg:

A gemek tier 8-ig esnek.

Tier14 a legnagyobb szintû drágakõ. lvl8as gemekbõl kell majd gyûjteni 1000000t hogy 1db 14est tudjunk csinálni? Vagy nagyon félreértek valamit?

Cain könyve spoileres? Van benne olyan, ami játék közben derül ki, vagy csak háttérinfo?
j0nNyKa
ebben az órában még ez se, bár lehet 😊

Guest-278: I know that Diablo3 is a click-to-move type game, but for sufferers of Carpel Tunnel Syndrome, it can be very painful to click that much. Is controller support available in the future, if not, can players use applications such as Xpadder for use with controllers on the computer?

Jason Bender: Right-click drive mode allows you to automatically attack while moving when you hold the right mouse button down instead of clicking. Several of us use this to reduce clicks. (You can imagine how many times we’ve clicked in the process of making the game!)
Carlos
vótmá! <#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

Különc
Ebben az órában még nem volt

Tatyla
Elõször is (ez még nem a QnA része) felkerült a hivatalos oldalra a craftolható legendary itemek listája.
Az inferno a megszerezhetõ legjobb cuccokban sem lesz triviális, mindig kihívást fog jelenteni.
Nagyon erõs inferno geareket lehet majd craftolni, de rengeteg alapanyagra is szükség lesz hozzájuk.
Mivel a listing feeket eltörölték, nem lesz szükség arra, hogy pénz legyen a bnet balancunkon ahhoz, hogy eladjunk egy tárgyat az RMAH-n.
Minden legendary tárgynak saját grafikája van.
Pár speciális szörny csak magasabb nehézségen fog megjelenni.
A kérdésre, hogy követhetjük-e a treasure goblint a dimenzió kapun át a válasz az volt, hogy: “sokan kíváncsiak hova vezethet az a portál”.
A gemek tier 8-ig esnek. Ez azt jelenti, hogy ez a legnagyobb szintû kõ, amit egy szörnybõl láthatunk esni.
Lehetõség van arra, hogy végighúzzuk egy haverunkat a contenten, de így sokkal kevesebb xp jár neki és a következõ nehézségi szintre lépés karakterszinthez van kötve.
A bossfightok nem sokkal lesznek komplexebbek mint a Diablo 2-ben, ahol meghatározott számú képességbõl válogattak az ellenségek, de pár harc több fázisból fog állni.
És a legfontosabb:

Guest-65: What happeneds after i beat inferno mode? Jason Regier: I’m pretty sure Jay comes to your house and gives you a big hug.

frostshockról lopva

mondtam én hogy lesznek spéci más kinézetû szörnyek nagyobb szinten

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TBTPumpa
de, vótmá! <#idiota>

Carlos
vótmá

Þór vígi þessi rúnar

Aradebil2
remélem nem volt,egy kis WD theorycraft

Davidus
nekem bejön😊

V9ykn8_TZL0

bélanéni
A Lord of Destruction-t nem is vettem eddig észre, ez tényleg odabasz, de rendesen <#eljen> (ha már lúd legyen kövér)

bélanéni
alap
(az a legjobb a játékban, hogy még a készítõk is rájöttek a béta utáni utolsó simításokkor, hogy túlméretezték a kardokat, és javítottak a hitelességen egy huszárvágással: két bitang suhintás között a földön húzza a karakter a nehéz fegyvert)

TBTPumpa
Diablo V Expansion Set: Lord of Destruction

Odab@sz, nem is kicsit! <#idiota>

Klemice
A kedvencem a diablo3.hu címû "nagyszerû" oldalon a telepítõs kommentek, hogy akkor "Most ingyen letölthetõ a játék???"

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

j0nNyKa
megint frissült a hero planner

esgerus
Végülis Blizzard termék... 😄

Sir Quno Jedi
Majd szóljatok, ha kaptok értesítést, hogy megjött és ki fogják hozni (és mikor), mert szvsz. én nem fogok arról sem mailt kapni... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Különc
Ragekid