Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hivatalos oldalról rendelted?

How much can you take,before you snap?

Aradebil2
mekkora lol,hogy a hardcover a standard edition-nél kicsit spoileres :S

sz4bolcs
Elõrendeltem a digitális verziót tegnap, mikorra várható hogy küldenek valami mailt aktiváló kóddal, vagy ilyesmivel?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Egoraptor
Hatalmas<#eplus2>
FOTM nálam.

Szia! Én is így jártam, de csak karbantartás miatt nem lehet belépni.
Lazarus
MÁR CSAK 5 NAP!!!!!!!4444négy
bélanéni
Így jártál
(na jó, én lelövöm magam mára, kezd elszaladni a szekér)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

viziloitato
Vettem egy Battle.net Authenticator-t, megcsináltam amit kellett, a végén zöld sávban kiírta, hogy kész vagyunk, aztán gondoltam próba, kiléptem, és azóta nem tudok belépni. Valami ötlet?
bélanéni
Hát igen, érdemes figyelni, sok okosságot összeszed itt az ember.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

TVelvet
Csendes megfigyelõként vagyok jelen, és gazdagon használom az egér görgõt 😄
"and not a single fuck was given that day..."

ui.: találtam melót és megy a work work.
bélanéni
Te összedobtad ezt a szar designt, aztán le is léptél, azóta a színedet se láttuk. Biztos hogy te várod ezt a játékot? <#vigyor>

Ozzyehh
ÖTNAP HUHUUUUUUUUUUUUUUUU EZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZ<#idiota><#idiota><#taps><#taps><#banplz>

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Különc
Aminek te is aktív tagja vagy

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

A magyarázat szinte bénítóan egyszerû. Azért csinálják így, hogy ne kerüljön elõnybe az az üzlet, amelyik hamarabb kapta meg az árukészletet. Ha egy idõben tudják elkezdeni az árusítást, akkor nincs olyan, hogy valamelyik bolt bepromózza, hogy náluk már "Most! Más üzleteke elõtt két nappal megvehetõ a Diablo 3". Talán furcsa, de ez így korrekt.
Az ár meg az, hogy ki és hogyan trükközik az ÁFÁ-val és az árréssel már egy teljesen más kérdés, és a Blizzardnak már nincs köze hozzá. Mielõtt felmerül kérdésként, hogy miért nincs egységár.
TVelvet
Bezzeg ha én lennék a házigazda..!44 😄 Kõ kövön nem maradna. 😛
bélanéni
Meggondoltam magam, kell egy tonnányi sör is a csipsz mellé 15-én délután, mert nem tudom behelyezni a lemezt és nem találom el a mutatóujjammal a bal egérgombot, annyira remeg majd a kezem.

bélanéni
Kibaszott elmebeteg lett ez a topik <#action>

Smuge

mucsácsó
Miért kellene? Már most is le tudod tölteni, csak telepíteni és patchelni nem fogod tudni május 14 estéig - utána már igen, aztán aktiválhatod a kódod és játszhatsz éjféltõl (ha minden jól megy 😛).
Prince23
Digitálisan a battlenet vagy vmilyen Bliz kliensen keresztül le lehet majd tölteni a játékot? vagy mindenképpen kell dobozos kiadás.

mucsácsó
De már csak 5 nap!!! 😛
én már jáccom a játékkal

mucsácsó
Vagy éppen nem. 😄 Fõleg ha jönnek majd az esetleges technikai bibik, meg a "nemtudok loginolni, rohadt Blizzard" hozzászólások - de ne legyen igazam. 😊 Meg majd az élménybeszámolók és az "aztakurvaéletbe mennyire büntet a játék, megérte az utolsó fillérét" hsz-ek 😛
Egyszerû a válasz: éjféli nyitások -> sok ember -> nagy "bulik" -> sok hír -> reklám.

Tatyla
elvonási tünetek, mihelyst megjelenik a játék lenyugszanak a kedélyek 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Baxki hazaértem melóból, mondom felnézek már ide, de agyérgörcsöt kapok ettõl a fórumtól 😄😄

Értem én, hogy hétvégén nem dolgoznak, csak azt nem, hogy mire fel ez a nagy szigorúság, hogy elõbb nem adhatják ki a játékokat, mivel úgyis online fog futni amit õk szabályoznak. Meg miért engedélyezik 14. a telepítést és a patchelést, ha boltok csak 15. árusíthatják a példányokat. Ellentmondásnak tûnik, amit nem értek.
j0nNyKa
így tippre: vasárnap nem tudja odaadni a futárnak, mivel nem dolgoznak, amit meg hétfõn ad a futárnak, az nyilvánvalóan csak kedden jön, mert a futárnak meg kell tervezni az útvonalat

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

értem, bár ha már hétfõn a Blizzard engedi telepíteni, akkor nem értem miért ne árusíthatnák elõbb a dobozos példányokat, játszani úgyis csak akkor lehet vele amikor a Blizzard megengedi.
TBTPumpa
Õk már megkapják most pénteken (egyes balfaszok szerint vasárnap, de akkor ki dolgozik? ), hétfõn már javában készülnek az esti bulikra és átadják a futárnak a csomagokat, hogy azok keddre a vásárlóknak megérkezzenek. A megjelenés napján (május 15.) mindenki meg fogja kapni már a játékot. Én ezt írtam. Valószínûleg félreértetted.
Május 15. elõtt nem adhatják ki senkinek sem a játékokat. Ha így lenne a következõ Blizzard játékokat már nem árusíthatnák. Ez nem EA, ahol 1 héttel a megjelenés elõtt már viszi a futár az eredeti játékodat (igaz az Origin miatt nem tudsz vele játszani, amíg meg nem jelenik, de ez már más kérdés).

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

TurboX
-space
TurboX
Már csak alig 451 000 másodperc maradt hátra a Diablo 3 megejelenéséig 😊.
akkor sajna csak kamuztak az elõrendelõi emailben, mert nem hiszem hogy pont a megjelenés napján kapnák csak meg játékot 😞
TBTPumpa
Mindenki csak kedden kapja meg.
Aki Launch partira megy az is csak kedden fogja megkapni (kedd hajnalban)!

konzolok szervizénl amikor elõrendeltem mailben ezt írták: "Munkatársaink azonnal összeállítják csomagod, amint az elõrendelt termék beérkezik raktárunkba, futárszolgálatunk pedig kiszállítja az általad megadott címre. "

aztán hétfõn küldtek egy mailt, hogy nézzem át az adataim és legkésõbb keddig szóljak vissza nekik, ha valami nem stimmel.

ma pedig megint kültek mailt a kulcstartóval kapcsolatban, hogy ha igényt tartok rá akkor holnap délig adhatok rá rendelést.

mikor fogják kiküldeni a csomagokat elõrendelés esetén? hétfõn már telepíthetõ és patchelhetõ lesz a játék
zzeN
<#idiota>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Ezen k*rva jót röhögtem 😄

j0nNyKa
hátö.. van ez az új találmány, hogy KÖNYV, és ez pont az
szal igen, van borítója, meg belül.. írás 😄

zzeN
Csak egy borító... belül csak szimpla írás van nem? Nem olyan rajzos-képes mint a Book of Cain.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

j0nNyKa

elitehun
TBTPumpa
Írd meg nekik a véleményed és ne itt hangoztasd. Legalább tanul az esetbõl a bolt és több ilyet nem fog elkövetni.
Amúgy nem rendeltem kulcstartót, csak belinkeltem. Hátha van itt valami fanatikus, akit érdekel.
Amúgy a gyártó oldalán (Goods for Gamers) is ugyanennyibe kerül ez a kulcstartó.
Én jövõ héten hagyok ott náluk 24 000 Ft-ot a Gyûjtõi kiadásért, szóval mégjobban már ne akarjanak lehúzni. Meg a gyûjtõi mellé akár adhatnák is ajándékba ezt a kulcstartót...

Rövidke (másfél órás) lore gyorstalpaló. Book of Cain és többi Diablo könyvbõl nyomokban spoilert tartalmazhat.
BaLeeX
Helyükben inkább azon gondolkodnék milyen gesztus értékû ajándékkal engeszteljem ki azokat az elõrendelõket akiket átbasztak és ennek ellenére kitartottak mellettük és nem azon, hogy még-jobban lehúzzák õket. 3000ft-ért Diablo3 kulcstartó. Wow...

Az 1000ft-os vásárlási kupon nálam nem tartozik a gesztus értékû ajándék kategóriába, mert az is csak egy újabb lehúzási kísérlet.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

oneal1
köszi!

!Forza Ferrari!

TBTPumpa
Aki még CE-re vágyik és hajlandó érte 29990 Ft-ot leperkálni:
http://cdgalaxis.hu/PC/19736/diablo-3-collectors-edition-majus-15-keddtol.html

(Ingyenreklám a CD Galaxisnak. Ezért minimum egy Diablo 3 CE-t kérek! Köszönöm!!! <#nyes> )

TBTPumpa
Már sírok a nevetéstõl, de komolyan...
A tegnapi Diablo3.hu-s live chat is valami vicc volt a fõszerkesztõkkel, amennyi balfaszságot ott mondtak, de itt. Ebbõl könyvet kéne írni és elküldeni a Blizzardnak. 2050-ig tuti nem lenne Diablo IV, mert addig röhögnének!

Különc
10-12 éves ragekid, akik majd sírnak, hogy túl nehéz a nightmare (már ha anyuci ad pénzt játékra)

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403