Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Nekem egy kis segítség kéne.
Digitálisan van meg a játék, de még sosem csináltam ilyet.
Szóval bocsi ha nagyon láma kérdést teszek fel.
Letöltöttem a downloader-t ami fel is pakolt 7.60 GB-ot (meglepõen kevés) a gépemre.
Viszont ezek után mit kell csinálni?
Abban amit kaptam nincs install.exe se laucher csak egy Diablo3.exe.
Viszont ha erre rákattintok azt írja ki programfutási hiba.
Most valamit rosszul csinálok vagy ezzel az exe-vel indul majd a játék de csak kedden? <#help>
TBTPumpa
A Blizzard továbbra is legalább két játékot szeretne idén megjelentetni, tehát van rá esély, hogy a Starcraft II: Heart of the Swarm is kijöjjön idén, hiszen a másik biztos idei érkezõ a Mists of Pandaria.
A Diablo III. elõrendelések száma rekordot döntött, de ebbe beleszámolták a Annual Pass elõfizetéseket is.
A WoW elõfizetõk számának csökkenése megállt, valószínûleg az új Scroll of Resurrection csomagnak köszönhetõen, jelenleg 10,2 millió a bûvös szám.
Távlati tervek közt újra megemlítésre került a Titan MMO és a Blizzard DOTA, mint free to play játék.
- Battle.Net: 10 millió felhasználója van
- WoW Annual Pass: 1,2 millióa vették meg
- Diablo III. béta: 2 millióan játszottak vele

Forrás: http://hardwired.hu/

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Fõleg, hogy mostmár az Behind the Scenes DVD is kikerült... Tuti ellepik a netet spoileres képek a videókból és maguk a videók is visszaköszönnek majd 1-1 videómegosztón, amíg a Blizzard nem intézkedik.
StarCraft 2-nél is eljátszottuk ezt. Hardwired anno ki is tette fõoldalra a StarCraft 2 Wings of Liberty végét, ami oltári nagy Spoiler volt.

Kandurex
Apropó, már közelít a megjelenés nagyon, ne felejtsétek el: Spoiler tagot használjatok, vagy legalább hívjátok fel a figyelmet ha a hozzászólástok olyan elemet tartalmaz ami a tartalmazhatja a játék bármely történeti vagy egyéb ehhez szorosan kapcsolódó technikai tartalmat (képek, zenék) ha ez nem történik meg, a fórumról kitiltásban részesül, mint közösség romboló magatartás.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Efreet
A személyeskedést kérném privát üzenetekben folytatni, ez NEM az a topic, ahol egymásnak szerelmet kell vallani.

Köszönöm.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

TBTPumpa
... Na most már tényleg semmi köze sincs a hozzászólásoknak a Diablo 3-hoz...

AntiHero
Nincs önkényes kitiltogatás! A scriptet meg nem én kezelem. Köszönöm.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

jazzy
Ne haragudj nem tudok minden trollt a fejemben tartani, pont elég azokra az emberekre emlékeznem akik hasznos és okos hozzászólásokat írnak, azokból tudnék is sorolni csak ebbõl a topicból hirtelen 10-et is akár.
Én azt nem értem, hogy miért accountra hat a dolog, és nem csak adott postra.

Különc
Egyáltalán nem arcra ment a script hanem okkal, most nem fogom kikeresni hogy ki miért kapta, legyen annyi elég, hogy jó ok volt rá (sajnos így sem ment elég emberre)

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Frankie87
Sejje...hajja...akácfa hullatyaja levelét...

..........

Omlás
Nembántani a TOR-os emberkéket ott sem mindenki troll... 😛

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Attol hogy megvaltozott a Vp animaciod mar a memoriad is torlodott? Gondolom az osszes tobbi topic ahol valaszolgattal is nekem, de meg itt is ebben a topicban az mind azt jelzi hogy nem is tudod ki is vagyok. Jo, legyen. Attol meg a stilusod ugyanaz marad, az hogy meg akarod forditani a dolgot, hat mit mondjak. MINDEN forumon ha adnak egy eszkozt amivel vissza lehet elni, akkor visza is fognak, nem a hsz-ek hasznossagat meltatjak hanem az illeto szemelyet, hu ez beszolt a jatekomnak, na majd adok neki jo sok minuszt. Ennel mar csak az a vacakabb amikor a masik tipusu forumozo beszologat helyesiras miatt, vagy mert szar a kedve es amugy is megteheti aztan jatsza hogy nem emlekszik. Nyugogdtan nezegesd vegig a hozzaszolasaimat akarmilyen topicban, mind csak negativ(SZERINTED), attol meg TE ugyanaz a valaki maradsz aki megsertodott ha felhivtak a figyelmet hogy bunkonak lenni meg most sem meno.
Tatyla
sajnos a minuszolgatas egyeseknek erekcio serkentesre van...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Különc
Fõleg, hogy visszaolvasva két ember postja szúrta ki a szemem, TBTPumpa és Noodlee panaszkodott a minuszokra. Amikor az egyik postomnál, ahol már megjelent ki postolt és minuszolt, pirossal ott volt az õ nevük is. Bárki láthatta, hogy nem minuszos volt a hozzászólás, erre mégis jöttek rá, a végére is írtam (és sok helyen meg is teszem, majd itt is) hogy nyugodtan minuszoljatok, mert csak ennyire telik, utána pedig sopánkodnak, hogy õk miért kapnak. Na vajon...

Jöhetnek a minuszok erre is, ne fogjátok vissza magatokat, alreggel is jöhet, szóljatok az SWTOR-soknak is hogy jöjjenek át

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
Én anno javasoltam, a mi kellene az sgnek topicban, hogy rögtön lehessen látni ne csak 5 után ki minuszolt avagy pluszolt, de ez az ötlet valami miatt el lett vetve. Már nem emlékszem, talán erõforrás miatt..

Efreet: Ha tippelnem kéne azt mondanám legalább 5-6x annyi minuszolás van, szerintem keveset mondtam így is..
Egoraptor
Jaja, PoE-t ajánlották külföldi fórumon is hogy érdemes kipróbálni.
Le is szedtem klienst, várom a szervernyitást.^^

Ozzyehh
Hát igen, a másik meg.. a 2005ös regemhez nem méltó ennyi minusz<#banplz>
Viccet félretéve kivi lennék arra ki minuszolgat ennyire bõszen....

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Efreet
Van statisztika moderátorok részére, sajnos sokkal.

Ezért is kérnék mindenkit, hogy bátran használja a pluszjelet is, senki nem fog megharagudni érte, ha megjelenik egy zöld szám a hozzászólása mellett 😊

Sáska
kicsit off:
aki nem bir magaval 15-eig, annak talan erdemes ranezni a Path of Exile-ra most hetvegen. Open beta lesz - lehet kaszabolni ott is rendesen.

jazzy
Én is a fórumozók azt mondhatom nagyon nagy százalékával jóban vagyok. Tényleg van olyan hozzászólásom ami kissé személyeskedõ, ugyanakkor 98%-ban egyáltalán nem trágár, de látod, mindig megtalálnak. Sunrider924 is pont erre válaszolt, mert erre tud negatívan válaszolni, nem kell értelmesen hozzászólnia, pedig azt se tudom kicsoda, micsoda õ, nem is ismerem, nem is látom konstruktív hozzászólást írni sosem. Mire közli, hogy én milyen vagyok, mikor csak ma kb 4 segítõ hszt írtam ha visszaolvasna.

Ha lenne statisztika lehetne látni, hogy az emberek mennyivel több minuszt adnak, mint pluszt, szerintem meglepõdnénk.
Fpocok
Papírtok... 2012 van. Már minden digitális. Én is veszek egy kulcsot jó áron azt szvsz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

mucsácsó
Az eddigi megjegyzéseim eltûntek a megrendelésnél. Nálatok is?
HeadHunter86
Igen állítólag. Tehát nem 😄 Aki papírtokost akar kérni, az Konzolok Szervizénél kérhette külön. Mivel gondolom alapból nem az a magyar, ezért is kell külön kérni.

Ozzyehh
De... arra értem, hogy nem szoktam álltalában hülyeségeket hozzászólni, de ennek ellenére 10/40 azért , na :/

Efreet
Használhatjátok a pluszolást is, értelmes, hasznos hozzászólásokra. Nem véletlenül van ott az is 😊

FrostBite
Csak egy jó tanács.
Aki a konzolok szervizénél rendelte elõ a Diablo 3at és a megrendelésnél a megjegyzést szeretné módosítani az e-mailen keresztül tegye, mert ha módosítod kitöröl mindent a megrendelési adatokból.

TDC Geronimo
:y

Köszi.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ozzyehh
Mondjuk .... elég tré ez a minuszolgatás... nézzétek meg nekem mennyi van, pedig általában normálisan szoktam hozzászólni a témákhoz...

zzeN
Állítólag papírtokos, csak magyar.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

HeadHunter86
Eddig volt? 😄

oneal1
meg azt is díjaznám, hogy ha csak a játékról lenne szó.
az elmúlt napokban itt minden volt már téma.

lényeg hogy ne a kutyabetegségekrõl beszéljünk hanem csak a játékról😄

!Forza Ferrari!

TDC Geronimo
Most keltett nemrég platinumshop és elfelejtettem megkérdezni és itt nem akarok 200 hszt végigtúrni. Szóval papírtokos lesz nálunk is vagy senki se kérdezte még meg?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

oneal1
<#eljen>

!Forza Ferrari!

Carlos
4

Þór vígi þessi rúnar

lordjancso

jazzy
Te ki vagy? Nem nagyon láttalak eddig.
Efreet
Arra kérek elõre mindenkit, hogy ha beindul a játék, és a spoilerszezon, akkor kétszer is gondolja meg, hogy egyáltalán beleolvas-e a topic hozzászólásaiba, sajnos mindig lesznek olyanok, akiknek nincs jobb dolga, mint mások szórakozásának elrontása - és egyetlen moderátor sem ül 24 órán át a gépe elõtt, hogy egy bejelentésre azonnal reagáljon. Használjátok a pontozást, ha elég nagy mínuszba kerül egy hozzászólás, automatikusan összecsukódik - a fórum profilbeállításokban mindenki saját maga döntheti el, hogy milyen pontszám alatti hozzászólásokat nem akar látni.

Avenger
Csak hogy visszakanyarodjunk kicsit.
One of the chosen feat of strengh kinézetérõl volt már valami infó?

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Klemice
Látom mindenki rajoskodik a diablo-s logókkal, nem maradhatok ki a sorból...

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Akarhogy probalom elfogulatlanul nezni a mukodesed, nem megy, igyekszel egysoros chatbeszolasokat irni(hsz-eid kb 85%) ritkan szolsz hozza az illeto velemenyehez, de a szemelyet mindig minosited, es milyen meglepo tobbnyire nem pozitivan, ja es joparszor a tobbesszam moge bujsz. Te hivsz mast gyerekesnek egy szofordulat hasznalataert? Te akarsz moderatori topicba koltozni? Hajra.
mukika
a fogadás tétje a manipulálás volt aminek meg is lett az eredménye, ezért is ment a szmájli... 😊 részemrõl befejezve, köszönjük Efreet.

jazzy
Mi volt a fogadás tétje? Ezek az elõítéletek olyan gyerekesek 😊 Köszönjük.
Efreet
Köszönöm.

mukika
<#wink>

j0nNyKa
már ki van szedve, úgyhogy ha gondolod, pakold

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

mukika
j0nNyKa-nak tuti megvan a design, vissza tudná rakni, de mivel Õ volt az önkényes kitiltó, lemerem fogadni, hogy most megsértõdik és nem rakja vissza a kitiltós sorok nélkül.

Efreet
Az már legyen a házigazda és a mi gondunk, de az önkényeskedést nem szeretjük.

Efreet
Nem, mert egy fájlból futott minden - ha lett volna lehetõség arra, hogy csak a tiltást gyomláljam ki, megtettem volna.
Természetesen ha Jonyka kiszedi a scriptbõl a problémás részeket, vissza lehet állítani.

jazzy
Hát ahogy így olvasom Headhunter üzeneteit megértem miért volt tiltva. Hogy mi lesz itt? Beköltözünk a moderátor topicba.