Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Eszmei értéke akkor van valaminek, ha ritka. Hány millióan veszik meg kapásból a Diablo3-at, ami a jelenleg a világ legjobban várt játéka?

Az eredeti Dio2-m most adtam kölcsön havernak, aki közölte, hogy tök karcos, de megtörölte a Tankcsapdás pulcsijába, hátha így beolvassa a meghajtó. Egy könnycseppet nem hullattam érte.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

HeadHunter86
Kézikönyv eleve fekete-fehér lesz. Én még mindig azt állítom, hogy a magyar verzióhoz nem lesz papírtok. Hanem SC2-s lesz. Ha lesz is, akkor nem a külsõ papírtok lesz lefordítva, hanem a tokban lévõ szöveg.

Klemice
Szerintem full gagyi lesz a magyar felirat a dobozon és kézikönyv, mint az sc2 esetében, szóval ne sajnáld.

Igen, és tudom hogy ugyan azt kapjuk mint az angol, csak lefordítva...

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Biztosan meg lehet majd szerezni PDF-ben.
sz4bolcs
Ok, mikor lesz eszmei értéke a dobozos Diablo2-mnek, ami az egyik leglebilincselõbb játék, amivel valaha játszottam? 😊

Pedig szerintem van hátulütõje is a digitális változatnak.
Én úgy hallottam a dobozos verzió egy nagyon jó magyar nyelvû kézikönyvvel jelent meg.
Miután én nem vagyok valami jó angolból én örültem volna neki.
De így sajnos lemaradok róla.<#sniffles>
HeadHunter86
Én meg magamnak veszek CE-t. Már alig várom!

sz4bolcs
Úgy állok ehhez a kérdéshez, hogy amikor borul a technika, akkor olyat fog borulni, hogy úgysem diablozni fogok, hanem orkokat irtani a gladiusommal.

Smuge
Ennek inkább eszmei értéke van. 10-15 év múlva azért nem lesz akármi kezedbe fogni egy dobozos Diablo3-t. Én részben befektetési szándékkal veszek CE-t.

jazzy
<#eljen>
HeadHunter86
Egy idõ után nem ér semmit. Annyi update lesz majd, hogy az updatek letöltése 3x tovább fog tartani mint a játék. Annyira meg fog változni. Lásd SC2. Az alap játék feltelepül 10 perc alatt, az updatek meg több mint fél óra. Kicsit hasraütésre mondtam, de kb. így van.

Azt amúgy nem értem, hogy a blizzard a bnetre miért nem tölti fel néhanapján a legújabb klienst, amiben benne van az összes update, hogy ne egyesével kelljen leszedegetni és telepítgetnie az installernek.

coolpet
A minuszolassal es a plusszolassal kapcsolatban jo lenne ha az illeto valaszolna a +/- -olt postra, es megindokolna miert, valamint odairna hogy kaptal egy +/- -t.

Esetleg akkor az illeto is latna mit csinalt rosszul es legkozelebb nem posztol meg abban a formaban/hangvetelben 20 iromanyt.
Valamint ha valaki mar leminositett egy postot, akkor a tobbieknek nemkene, ha hasonlo velemenyen is vannak, mert mar megkapta.

Igy lenne az etikus.

Battletag: coolpet#2467

Ozzyehh
Szerintem nagyon hasznos tud lenni a dobozos verzió, ha esetleg valakinek nincs gyors nete... legalább nem kell állandóan leszedegetni :/

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

sz4bolcs
Én keveset gondolkodtam, hogy digitális, vagy dobozos verzió.
Fölöslegesnek érzem a dobozt, és a kézzelfoghatóságot egy olyan játéknál, ami nagyon nagy részben függ az internettõl.
Mostanában még a könyvekkel vagyok hasonlóképp. Régen féltettem a könyveim, ma már azt gondolom, hogy ami nincs a fejemben, az a polcon is csak porfogó.

Köszönöm akkor elõször megpróbálom ezt a kijavítós módszert.
Ha nem meg akkor kénytelen leszek elõröl.
Én is gondolkodtam rajta hogy kilépje-e vagy sem, de úgy tûnt hogy már nem csinál semmit.
Valahogy sejtettem, hogy én vagyok a ludas!
Voyager5
<#worship>
nyuny01
<#eljen>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

AntiHero
Szerencse, hogy nem a Monk vezet. Így meg"építhetem" a szuper infernós Monkomat úgy, hogy "valószínûleg" nem lesz hasonló..vagyis remélem 😛

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

sz4bolcs
Akkor szerencsére tévedtem. 😊
Amúgy csak nálam van az, hogy hiába adtam meg más útvonalat, õ csakazértis a c:\users\x\ mappába töltötte le a telepítõt?

TBTPumpa
De mivel olyan mint a Torrent - Peer 2 Peer.
Elvileg ebben az esetben folytatja (kijavítja az addig letöltött fájlokat), de ha nincs rá lehetõség, akkor teljesen újra le fogja tölteni.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Daell Drow
Nem kell elolrol kezdenia letoltest, adja meg ugyan azt a mappat es ami mar lent van azt nem tolti le ujra. Csak a hianyzo fajlokat.
Ha újra megnyitja a downloadert és ugyanazt a letöltési útvonalat adja meg, mint korábban, akkor folytatja, nem?

Sáska
Diablo3.hu-s class szavazas jelenlegi allasa:
Milyen class-al kezdesz?
Barbar 27.73%
WD: 16.26%
Monk:18.71%
Wizard: 21.87%
DH: 15.43

Eddig 3100-an szavaztak.

sz4bolcs
Sztem rosszul csináltad. Én is gondolkodtam, hogy kilépek a downloaderbõl, mikor végigért a csík, de erõsen kerregett még a vinyóm... vártam olyan 5 percet, és magától kilépett. Szal sztem nem szabad csinálni semmit a downloaderrel, magától bezáródik, ha végez. Kezdheted elõrõl a letöltést. 😄

bélanéni
Amint elindul a telepítõ, én ott fájó szívvel el is búcsúzok ettõl a szimpatikus társaságtól <#rinya> (ebben az órában még nem írtam!!)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

HeadHunter86
Igen meg kellett volna várnod. Én is így jártam elsõre. Kb. 5-10 perc és magától befejezi.

Sheltem
Hétfõn 17 órától "szabadul el a pokol".

Az idézõjeles rész mindenféle értelemben <#vigyor3>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

TBTPumpa
Ha végzett automatikusan bezárul.
Legalábbis nálam bezárult automatán a letöltés végeztekor.
Valószínûleg az lesz a baj, hogy nem vártad meg teljesen a letöltés végét, így tényleg jobb lenne újrapróbálkozni.

sz4bolcs
Lol, én is épp Diablo szinopszist keresek, de nem találok magyar cikket. 😞

Fpocok
BF3 szerintem 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

AntiHero
Mi lesz itt a megjelenés napján <#help><#idiota>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

5 perces történeti összefoglaló itt.

bélanéni
Közel 30.000 hsz. megjelenés elõtt. Volt már ilyen valaha az SG-n? <#zavart1>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Köszönöm a válaszokat!
Hát az a gondom hogy nekem nincs setup.exe-m.
Lehet hogy a downloader-nél csináltam valamit rosszul?
Amikor lejött a 7.60 GB vagyis végig ért a csík én simán kiléptem, mert nem írt ki semmi olyasmit hogy végzett.
Talán még várnom kellett volna?
Egyébként win 7-em (32-es).
Próbáljam meg újra leszedni?
"12 GB available HD space"
Forrás

Ozzyehh
Egyébként emberek, azt vágjátok, hogy most fog kijönni egy új játék aminek a neve DIABLO 3<#idiota>? Mi a véleményetek róla?<#banplz>

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Voyager5
Sziasztok.
Valaki tudna linkelni egy jó, teljes Diablo story (eddigi) összegzést?
Szeretném picit felfrissíteni a memóriámat 😊

Köszi.
bélanéni
Muszáj szítani a tüzet? Ha valaki mindenáron vitatkozni akar, menjen másik topikba, elõre is köszönöm sok normális(ságra törekvõ) fórumozó társam nevében!

nr1ranger
Gépigénynél asszem 10Giga szabad hely volt feltüntetve.

There is no peace. There is only WAR!

TBTPumpa
15GB szabad lemezterület kell a játéknak. Nem véletlenül! <#nyes>
MPQE fájlokban vannak a telepítõ fájlai, szóval még szép, hogy tömörítve és KÓDOLVA vannak!

Ez rendben is lenne, de ott van ugye a Kulonc nevu masik VP rajongom akinek privatban irtam , kepzeld nem valaszolt, de ide amint latod lelkesen hozzamszologat amikor en hozza biza nem szoltam.
jazzy
Lesz ez még szerintem nagyobb is telepítve.
Sheltem
Jaja lehet, de semmiképpen sem kevés a 7.6. Manapság egy normál játék mérete.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

bélanéni
7.6GB lehet hogy lesz 9-10 is, mire feltelepül. Lehetséges, hogy tömörítve is vannak fájlok, persze nem biztos, a 7.6 sem kevés.

Sheltem
Mondjuk programfuttatási hiba nem szabadna, hogy legyen...Milyen oprendszer alól próbálod? (lehet hülye kérdés)

Sheltem
Szia!

Hétfõn tudod majd telepíteni 17 óra utántól.

Játszani pedig kedd éjféltõl tudsz.

A 7.6GB nem kevés ez a teljes játék.
Remélem segítettem.

TBTPumpa
Diablo III Setup.exe ilyesmit keress.
Elindíthatod, de telepíteni ténylegesen még nem lehet.

jazzy
Amit letöltöttél azt még installálnod kell majd. Abban kell lennie Diablo III Setup.exe-nek. Ezt viszont csak hétfõ talán 17.00 órától tudod megtenni (bélanéni írta lentebb a pontos idõpontot azt hiszem ez az).
bélanéni
Szerintem setup.exe van, amivel majd telepíteni tudod május 14-én hétfõn 17:00 órától.