Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az eredeti Dio2-m most adtam kölcsön havernak, aki közölte, hogy tök karcos, de megtörölte a Tankcsapdás pulcsijába, hátha így beolvassa a meghajtó. Egy könnycseppet nem hullattam érte.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Igen, és tudom hogy ugyan azt kapjuk mint az angol, csak lefordítva...
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Én úgy hallottam a dobozos verzió egy nagyon jó magyar nyelvû kézikönyvvel jelent meg.
Miután én nem vagyok valami jó angolból én örültem volna neki.
De így sajnos lemaradok róla.<#sniffles>#sniffles>
Azt amúgy nem értem, hogy a blizzard a bnetre miért nem tölti fel néhanapján a legújabb klienst, amiben benne van az összes update, hogy ne egyesével kelljen leszedegetni és telepítgetnie az installernek.
Esetleg akkor az illeto is latna mit csinalt rosszul es legkozelebb nem posztol meg abban a formaban/hangvetelben 20 iromanyt.
Valamint ha valaki mar leminositett egy postot, akkor a tobbieknek nemkene, ha hasonlo velemenyen is vannak, mert mar megkapta.
Igy lenne az etikus.
Battletag: coolpet#2467
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Fölöslegesnek érzem a dobozt, és a kézzelfoghatóságot egy olyan játéknál, ami nagyon nagy részben függ az internettõl.
Mostanában még a könyvekkel vagyok hasonlóképp. Régen féltettem a könyveim, ma már azt gondolom, hogy ami nincs a fejemben, az a polcon is csak porfogó.
Ha nem meg akkor kénytelen leszek elõröl.
Én is gondolkodtam rajta hogy kilépje-e vagy sem, de úgy tûnt hogy már nem csinál semmit.
Valahogy sejtettem, hogy én vagyok a ludas!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Amúgy csak nálam van az, hogy hiába adtam meg más útvonalat, õ csakazértis a c:\users\x\ mappába töltötte le a telepítõt?
Elvileg ebben az esetben folytatja (kijavítja az addig letöltött fájlokat), de ha nincs rá lehetõség, akkor teljesen újra le fogja tölteni.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Milyen class-al kezdesz?
Barbar 27.73%
WD: 16.26%
Monk:18.71%
Wizard: 21.87%
DH: 15.43
Eddig 3100-an szavaztak.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Az idézõjeles rész mindenféle értelemben <#vigyor3>#vigyor3>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Legalábbis nálam bezárult automatán a letöltés végeztekor.
Valószínûleg az lesz a baj, hogy nem vártad meg teljesen a letöltés végét, így tényleg jobb lenne újrapróbálkozni.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Hát az a gondom hogy nekem nincs setup.exe-m.
Lehet hogy a downloader-nél csináltam valamit rosszul?
Amikor lejött a 7.60 GB vagyis végig ért a csík én simán kiléptem, mert nem írt ki semmi olyasmit hogy végzett.
Talán még várnom kellett volna?
Egyébként win 7-em (32-es).
Próbáljam meg újra leszedni?
Forrás
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Valaki tudna linkelni egy jó, teljes Diablo story (eddigi) összegzést?
Szeretném picit felfrissíteni a memóriámat 😊
Köszi.
MPQE fájlokban vannak a telepítõ fájlai, szóval még szép, hogy tömörítve és KÓDOLVA vannak!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Hétfõn tudod majd telepíteni 17 óra utántól.
Játszani pedig kedd éjféltõl tudsz.
A 7.6GB nem kevés ez a teljes játék.
Remélem segítettem.
Elindíthatod, de telepíteni ténylegesen még nem lehet.