78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
valamit én csinálok szarul, hogy lehet ah-ban beállítani hogy bo növekvő ár szerint rakja a cuccokat és rajta is legyenek a listán?
Nagyon sok esetben egyszerűen csak a bo nélkülieket rakja így és 4x-edik oldalon vége a listának, de ha fordítva rakom sorba akkor van bo csak épp a legutolsó is bőven a kívánt ár fölött. -
*angol (mondom hogy 0 még magyarul se tudom leírni) -
nulla nagol tudással érdemes elkezdeni? -
Sunrider924 #38925 Nem olyan lehetetlen, vegyunk egy dh-t(mert abbol van sajat es ismerem kicsit), vegig vaultozza a terkepet bossokig, azok olhetok nem mint a championok, aztan volt ugye a bugos dropp boss act4en, kicsit megfarmolta, feltapolta magat, AHzott, elvaultozott Diabloig, lenyomta, ennyi. Semmivel se nagyobb megvalositas mint a Method fele skippeljunk a bossokig. Azt azert en is megneznem, hogy a profiljaba a lifetime kills es az elite killsnel milyen szamok szerepeltek, amikor lenyomta eloszor infernoba Diablot, az sokmindent elarulna. De a mostani allapotrol is johet screenshot. -
1 nap után is téma... nem szabad vele törődni, mert még szintet lép trollkodásban. ;) -
Állítása szerint pár nap alatt két karival..
olvass vissza, 38690-től...
Nem kicsit nézi le az embereket... valaki szájontörölhetné -
Susarc #38922 LOLOL:D -
sata75 #38921 persze, én is végigvittem, de nem tudom bizonyítani mert pont előtte pattintottam ki a print screen gombot, mert tisztításra vittem :) -
Sunrider924 #38920 Ezt a guideot ki kellene rakni bannerba kulon, en mar kisakkoztam a csapatommal, az Avengerbe nem voltam biztos, masoknak viszont nagy segitseg lehet mar nightmaretol kezdve. -
Susarc #38919 végigvitte? -
az EQUIPPED miatt van :D -
Sunrider924 #38917 Grat a Butcher killhez, annyit mondanek sajat tapasztalatbol, hogy Butcheren nem kell a shield, teljesen mindegy hogy shieldet hasznalsz ha meg tud utni, es a damage szemre eppencsak befer az enrage timerbe. Szerintem probalgasd, hogy 1h+shield helyett valami jobb damage cuccost amivel a vedelmi statjaid azert megmaradnak, es akkor menni fog a 2 perces kill is. Jo farmolast. -
Azért én még mindig várnék Elixir-től valami screenshotot, hogy milyen statjai voltak, mikor végigvitte infernót...
Lehet én vagyok csak féltékeny, de kép nélkül nekem csak egy vicckategória a gyerek, aki próbál érvényesülni... -
egy kis affix szájbarágó
http://www.reddit.com/r/Diablo/comments/uaqv7/darkies_tiny_guide_to_special_monster_affixes/ -
MASA
asszem még te írtad nekem, hogy uncsik a csempi/rare mobok, mert kevés skilljük van. Itt egy kis érdekesség:
Champion packs can have:
23 different combinations of affixes in Normal
253 different combinations of affixes in Nightmare
1771 different combinations of affixes in Hell
8855 different combinations of affixes in Inferno
Rare packs can have:
22 different combinations of affixes in Normal
231 different combinations of affixes in Nightmare
1540 different combinations of affixes in Hell
7315 different combinations of affixes in Inferno
-
Auction House
You cannot list equipped items that have been bought from a vendor.
Bazz... most pakoltam be egy durva fejest, amit vendortol vettem :D -
gosumofo #38912 alapból úgy van tervezve hogy a casualok ha oda eljutnak majd negyed év múlva jól bevásároljanak RMAH-ban -
Inferno valóban broken... túl nagy a különbség act1-act2 között... nevetséges. Ember mehet vissza farmolni, ennek mi az értelme... -
Inferno Butcher leokézva! 2 perc alatt 
Jöhet a napokon át tartó gold és item farmolás. Na meg a kis kezdő DH-mat felkéne húzni (egy fára :D) a 60-as szintre.
-
Na... sikerült végig soloznom ACT1et. Nem hazudok, kurva nehéz volt, kb 6-7 elite pakkot ki kellett kerülnöm. De megérte, nagyon élveztem. Butcher csak másodszorra ment le.
2000dpsel jöttem infernora, 3-4 küldi után vettem egy fegyót, 5000dps lett... és így végeztem.
-
who am I 7 #38908 armor 2400 :D az abszolute 1 ütéses dh :D -
Nem lesz az a DPS kevés? :DDD -
fasy #38906 megerkeztem act3ba
-
Én jelenleg így állok.
Egyre bátrabban merek act2-ben tevékenykedni, igaz ha egy pillanatra nem figyelek, akkor fekszek.
Kiszedtem minden dmg módosító passzívot, egyedül az archery lett bennhagyva, mivel annak az értéke, nem módosul semmilyen körülmény között.
-
NikeCortez #38904 lol...tt kerestem volna legkevésbé...köszi,joccakat -
equipment, armor, ring. -
NikeCortez #38902 egy gyors kérdés...
HOGY LEHET az AH-ban "ékszereket keresni vagy nézni?" pl gyűrű stb...keresetem de nem talaltam... -
DH cucc.. hát persze.
Blizznek komolyan nerfelnie kell a DH cuccokat. Kb a rare itemek fele DH only cucc. -
Sunrider924 #38900 Mai 4es coop, Barb tank, Monk(en), Dhx2. Igy indult
majd igy folytatodott
-
igazad van, de...hát de most ez..pfú :] jóccakát gyerekek! -
Veletlenul kb fel ora erejeig elinditottak a peccselest eu regioban is, aztan eszbe kapott valaki, hogy ezt meg msot nem kellene, majd csak hajnalban, es le is lottek a folyamatot. Sajnalatos modon aki ebben a fel oraban akart belepni a jatekba, annak a launcher frissitette a klienst, ami azert gond jelenleg, mert hajnali 3-ig az eu serverek meg nincsenek peccselve, ergo verzio elteres van, es nem jatszhatsz. Elb...ta a Blizz, sajnos van ilyen, nem ok az elsok, es nem is az utolsok, hogy egy barom alkalmazott hamarabb inditja el a folyamatot, mint kellene. Sajnos nincs mit tenned, varnod kell holnap delelott 11-ig (bnetes serverek euban kb addig vannak offline karbantartasi napokon).
Lesz meg ilyen, erdemes felkeszulni ra, es ha megengedsz egy javaslatot, ilyen miatt ne kapj agyverzest, szard le es jatssz a haverral holnap. Ha tenyleg jo haver, akkor megvar :) -
A critical a gyengék fegyvere... a kemények puszta ököllel mennek neki az ellennek :D -
wizard specific itemek (wand,source,wizard hat) adhatja -
Ry0K3N #38895 Látom nem csak nálad szaporodnak osztódással 
-
Dondark #38894 A wizard arcane powerjának regenerálódását mivel lehet növelni?
Nem találom egyáltalán :| -
Beszarok a criticalon. Monkom elbujhat :/
De majd lesz nekem is. Egy erős Dh-m :) -
Hurrogjatok le, én a mai napra most terveztem játékot, ráadásul tervezve most volt először. Hát mind1. Újratelepítettem, ez se oldotta meg, akkor marad a holnap.
(persze 12 órás meló után) -
Na nemár... már megint ez a fizettem érte, miért nem megy a szerver dolog van??? -
Ilyen BKV-s sztorik itthon nap, mint nap megesnek
-
az a baj, hogy sok mindent nem tudsz csinálni. Engem is dühít, de mondok valamit: nézzél Comedy Centralt: rajzfilm nap van, most south park, aztán family guy asszem, meg pár szar is, de a végén Simpson család, és már mehetünk is aludni :)
a holnappal inkább az a baj, hogy 11-kor lesz (már ha lesz) újra aktív az egész szarság, én meg pont akkor megyek el hazulról, és jövök meg 4-kor, amikor meg megint tanulhatok :S