78998
  • Fpocok
    Én butchert 10k dpsel vágtam le, egyedül. Szóval nem lehetetlen.
  • Sunrider924
    Neztem a statjaidat, az szep hogy 880all resi es az is hogy 57k hp, de a 16k dmg az kuka, nem ismerem kesobbi act bossokat de ha mar Butchernel enrage timer van, akkor tuti mashol is vannak meg ilyen meglepik, akkor viszont 16k az kibaszottul keves, mar igy elore is, szerintem. Agybajt kapok hogy a dh haverjaim 20-30k dmg-el toljak act1be es nem tudom utolerni oket sehogy.
  • Omlás
    OFF
    Minek vitatkoztok mikor verekedni is lehet ?

ON
  • eLiXir
    lol, már pötttyet szánalmas azon probálkozásaitok, amikkel be akarjátok bizonyítani, hogy minden állításom hamis. elég vicc. szerinted ezekkel a statokkal nem jutok túl act 1-en? D:
    másrészt nem tudom honnan szűrte le egy-két emberke, hogy nagy a szám, meg nagyra vagyok attól, amit elértem. alapvetően segítő szándékkal írok erre a szenny fórumra, megnézheted, hogy párszor leírtam fórumozótársaknak, hogy mire ügyeljenek, milyen geart keressenek, stb... az viszont valóban szánalmas carloska, hogy itt ülsz a forumon 24/7, és jobb dolgod sincs mint a hibát keresni az állításaimban, szép élet
  • Masakari
    Az tokmind1 hol csinalja a kepet,a gond az hogy vagy nem birja ertelmezni mit irtatok vagy nem meri megmutatni azt amit kene mert valoban csak vegig rohant a jatekon es erre veri:)
  • do2
    updating tools mindig 0% marad, ki hogyan oldotta ezt meg ?
  • Sunrider924
    Minden basztatas nelkul, boon hotfix elott volt meg?
  • Carlos
    hűűű...act 1 elején csinálsz egy képet a statodról?
  • Masakari
    LOL
  • Omlás
    Részemről én még regenerálódok a hétvége túl "hosszú" volt :] így aztán ha rajtam múlik "ma sem fog javulni a GDP" ..
  • Masakari
    A gond az hogy nem ezekre a statokra kivancsiak az emberek;)
  • Carlos
    épp conf call van. :)
  • eLiXir
    tessék, itt a kép a statjaimmal, ha nagyon akarod belogolok csak hogy csináljak egy sst a dátumról amikor diablo ledőlt infernon. http://i.imgur.com/bQaZ3.jpg
  • jazzy
    Akkor tessék dolgozni! Nincs itt semmi látnivaló!
  • Sunrider924
    Nem, elsore csak a kepet toltotte be, masodikra mar lattam, de nem tudok szerkeszteni.
  • Masakari
    Detto...Epp a Pl-m(ProjectLeader)varom,hogy tudjak vele beszelni
  • ToCsEk
    meg se merem kérdezni hogy elolvastad-e amit a kép alá írtam
  • Sunrider924
    Detto
  • Carlos
    melóhely, nincs játék!
  • who am I 7
    hm, valóban semmi kép.Bár szerintem az semmit nem bizonyít...mert nem tudod meg belőle, hogy esetleg nem-e segített neki 3 másik erősebb kari.Egy videó már más lenne, ahogy legyakja fél óra alatt inferno diót..meg ott látszik az 5ös valor :D hogy az eliteket is kinyírta...de ilyen szerintem nem lesz
  • Sunrider924
    Meg se merem kerdezni hogy hol talaltad, milyen act.
  • jazzy
    Menjetek játszani inkább, ahelyett, hogy azzal foglalkoztok a másik trollkodik-e vagy tényleg megölte-e, vagy ki mekkora fasz. Vagy élvezitek a vitázást? Ez éltet embereket?
  • ToCsEk
    valahol itt

C:\programmdata\battle.net\agent\agent.976\agent.exe
  • Carlos
    valler, mortar, invurnerable, és molten.
    A barbár imádja ezt. :)
  • Masakari
    Amugy az egyik gond pont ez volt,hogy a csatornakban futottunk veluk ossze.Elfutni is alig tudtunk ha meg sikerult vortex azt kaptuk az ivet Nem lett volna fast siman ment volna...mind1,majd ma megyunk tovabb:)

Amugy szamomra a legutalatosabb affix az a waller! semmit nem utalok annal jobban....masodik kedvencem amit foleg dh-val elvezek a legjobban az a mortar,a legeslegjobb dh-val pedig a waller+mortar a tobbi affix mar csak aprosag ezek mellett
  • Carlos
  • Omlás
    "Kinek a pap kinek a papné" :]
    Isten ments nem nézem le azt aki SC karakterrel végig tolja a játékot, csak magát az SC módot én special nem tudom értékelni :). Van aki a HC karakterrel van ugyanígy nincs is ezzel semmi gond ;].
    Mielőtt az lenne, hogy itt fényezem magam nem nem vagyok pro player ha az lennék nem a 3. monkot nyúznám HC-ban ... 42-őn temetés volt csütörtökön de azóta van már egy 34-es ismét...
  • do2
    tudja valaki hogy ezt az agent.exet merre lehet megtalálni pontosan ?
  • Frankie87
    Nagyon megmondtad a tutit... te vagy a fórum második nagy hülyéje a nagypofájó elixirke után.
    Nyugodtan le lehet szállni a magas lóról... és nem kérünk a kioktatásból.
  • Carlos
    De leginkább csak annyit mondott, hogy:
    Én leszólóztam 2 karival 2 nap alatt az infernót, szarok vagytok.

De semmi kép vagy ilyesmi nem bizonyította azt, hogy tényleg megcsinálta volna. (akár build akár acsi kép)
  • ToCsEk

opé wizard botocska (nem én találtam)
  • Sunrider924
    Diablonal van ket healing shrine, a palya jobb es bal oldalan, hasznald ha gebasz van, kifutsz a dobbantasbol, nem engeded hogy ketrecbe zarjon(kimozgod)es hasznald a mento cd-ket, hellen nem emlekszem hogy komolyabb gond lett volna, se solo se coopba.
  • Carlos
    Olvass vissza. Tegnap olyan 3-4 óra felé volt.
  • who am I 7
    pont ez az, hogy semmi csoda tanács nincsen, csak az, hogy overgearreljed a cuccod ah-ból :D mert kb ezt csinálta.
    AKi meg nem láma, az tudja mire kell gyúrni...tudja milyen geart böngésszen a karijának ah-ból.
    De mondom, ha sima loottal viszi segítségnélkül végig soloba infernot is, azt mondom jó nyomoroncozza a többieket.De nem erről van szó :) szal mivel semmi újat nem mond, így én annyira nem vok kíváncsi a trollkodására.
  • oneal1
    pontos infókat lehet tudni?:D
  • clio1616v
    az normális hogy hellen kb 10.re sikerült lenyomni a diablot?

a 3. fightban bedurvulásnál erős kombókkal támadott és vagy 10szer megölt, és a szerencsének volt köszönhető, hogy nem ölt meg a végén
  • Sunrider924
    Nme kotekedes, en infernon 4 affixes fast/knockback/jailer/firechains mobokat olok solo/coop. MINDIG az a megoldas hogy kimozgod, olyan nincs hogy a leny a problema, a problema mindig az hogy
    1. nincs helyed, mert szuk folyoson/barlangba vagy
    2. olyan cc-t alkalmaz, amibol nem tudsz kijonni amig aladbassza az elemi sebzest es ekozben meg befagyaszt
    3. amelett hogy iszonyatosakat ut meelebe, nem tudod kiteolni mert teleportal, shieldeli magat es reflectel
    4. Meele nagyot uto mob Illusionist. A guide annyiban teved hogy az addok is kurva nagyot utnek, az ok hogy hamar olvadnak ha aoezol de boss meg a kismillio addja(horde) es mind illusinist, nekem konkretan telerobbant a kepernyom tegnap es jatszhatatlanra lassult a jatek amikor kb 50 mob volt egyszerre beloluk egy helyen.
  • Masakari
    Elolvasva igazabol mar talalkoztam mindegyik affixel xD csak valamelyikkel max 2szer ha osszefutottam szoval el is felejtettem hogy letezik o.O
  • j0nNyKa
    hm, igy hirtelen:
    - az erzes, hogy vegigvitted
    - cuccolni a karidat, hogy megerosebb legyen
    - egyelore goldot, kesobb real money-t keresni
    - tapasztalatot gyujteni a kesobbi hc karikhoz
  • Masakari
    1. Egy szoval nem irtam hogy 3 affix problema(az hogy lecsapnak mint a taknyot alkalmankent nem egyenlo azzal,hogy ez azt jelenti,hogy nem is tudom/tudjuk oket megolni.Egyszeruen rossz a megkozelites elsore amit utana azonnal korrigalunk es mar halottak is)tegnap volt az elso,hogy gondot okozott,de ott se az affix kombo volt a gond mert korabban act1en oltuk ugyanazt az affix kombot.Hanem maga a leny.

2. Elhuzos taktikat szoktuk alkalmazni de csak mint vegso megoldast ha mar minden mas csodot mondott,es most ez se volt opcio mert ez a leny alapbol gyors es meg fast is volt melle+vortex csak hogy teljes legyen az orom.

Lehet kotekedni,de elobb olvasd el pontosan mit irok utana johet az olyan komment amit irtal;) A guide ok de mint irtam fast ellen nem ved...:P