78998
  • Carlos
    Hivatalos kék nincs, csak háborgás volt a hivatalos fórumon az amcsik részéről.
  • Carlos
    Otthnoról tolok neked egyet, ha irsz egy privit mert akkor nem felejtem el. :)
  • PiszkosFred
    Dehogy adok neki barmit is, azt se tudom kicsoda, micsoda, es legkevesbe sem erdekel. A hasznos linket mas adta, de mivel mindenki racsoldakozott, es orult, sot bannerben a helye (amit elvileg Johnny majd meghegeszt), feltetelezem, hogy hasznos es uj info volt nagyon sok embernek. Ergo eddig ezeket az infokat nem ismerte az emberek tobbsege, es bar a tajekozatlan kisse eros jelzo, de nagyjabol ez a helyzet a casualokkal. De ez nem gond, sot, ettol casual a casual, hogy nem 24/7-ben jatszik a jatekkal, es olvassa a szakirodalmat, hanem amikor van kis ideje, akkor leul es jatszik, szakirodalmat max akkor olvas, ha nagyon muszaj. (vagy meloban)

Na mindegy, casual lenni jobb dolog, mint 24/7-ben jatszo "sportembernek" kronikus inhuvelygyulladassal :)
  • Sunrider924
    Akkor nem ugyanarrol beszelunk, nekem hellig nem volt tobb mint 20k hp-m es coopba az egesz bagazs rajtam alt es spammeltem a runat es nem sebzodott senki se meregbe act3as pince bosson, se azmodannal a defile se sehol semmibe. Az a runa nem volt cappelve semmilyen formaban amig nem hotfixeltek, gyakoraltilag vegtelen absorb shield volt csak spiritet kelett hozza gyartani hogy folyamat fentarthassam
  • ecetke
    és milyennel ? :D
  • jazzy
    Azért ezzel kötekednék. A boon of protection soha nem volt bugos. Ezt a rúnát így képzelte el a blizzard. Egyszerűen nem gondolták, hogy 60k hpt össze fognak az emberek pakolni és telerakják magukat spirit generálókkal ezáltal ilyen erős lesz a rúna.
  • BlazeH
    Lehet.
  • Sunrider924
    Valamit felre ertel mert en sok embertol latok/talalok hasznos linket de az affixos guideot Ratbag adta. Elixir lehet nolifer profi, de tole semmi hasznalhatot nem lattam, nem is erdekel/zavar, de ne adj neki olyan erdemet amivel nem rendelkezik. Nem irigyelem a sikereit, erdekelt volna az, amit mar kertem, lifetime kills/elite kills, mert abbol azonnal tudna mindenki hogy skippelt bosskig amig nem hotfixeltek a bugos healing mantra runat vagy pedig szepen vegigverekedte magat championokon, neadjisten 5x NV buffal verte pofan Diablot. Ha elokerul egy ilyen kep, senki nem fog semmit vitatni tobbet, arra viszont feleslegesen buszke hogy skippelve leverte a fobosst,ami minden csak nem fo...
  • ecetke
    itemekkel lehet a manát növelni?
  • Masakari
    En pl ugy vagyok hogy nem fogok Ah-zni mert elbassza a jatekelmenyt.Es szerintem ezzel sokan igy vannak.
  • PiszkosFred
    En nem felek, sot, orulok hogy nem 2 hetre vettem jatekot. Ti ugrottatok ra elixir kisse profan, de egyebkent aranylag pontos meghatarozasara, es esett par embernek rosszul az igazsag. Igaza van, a blizz statisztikaja is megmutatta, hogy csak 1-2% az (a krealt karaktereknek, nem accoknak, de az sem lehet sokkal tobb), aki infernon bulizik nap mint nap. Es mivel naponta kapjuk a jobbnal jobb linkeket ide az ujdonsagokra, lasd legutobbi affix-os osszefoglalot, es benne par ujdonsagot, elmondhatjuk, hogy bar a stilusa kisse fellengzosre hathat elsore, de igazat mondot. Akinek meg nem inge, az ne vegye magara :)

En ugyanugy elvezem ezt a nyomorult jatekot, mint anno, pedig azt hittem, hogy ez a fajta Diablo laz elmult evekkel ezelott, es az elmult 10 evben megkomolyodtam kisse. Hat a lof*szt, amikor van ido a mindennapi robot, majd csaladi teendok utan, azon kapom magam, hogy az alvas rovasara ujfent falleneket es mindenfele ordogi teremtmenyeket kergetek, hetente pusztulo egerrel... :)
  • Snomag
    Inferno Act1-re AHbol szerintem egesz olcson meg lehet venni a cuccokat.

En legalabbis mindig elegge csoro vagyok, de sikerult. Most viszont mar el kell kezdenem kicsit farmolni, mert ACT2hoz par dolog keves..
  • FairCO
    AH ..
    kb 400-500k goldból alap szinten fel lehet cuccolni magad, ami úgy Butcherig elég (ha nem fogsz ki überszar champion pakkot).
  • Frankie87
    Világos, engem sem érdekel már az egész.
    Lényeg, az, hogy próbálok farmolni hell-en, tegnap kb 2 órát, lvl 5-ös valorral, és olyan cuccok estek diablotol is, amik nightmarre kb érnek valamit... így nem tudom, hogy fogok infernózni...:S
  • Sunrider924
    Csilli villi cuccok vannak de hasznos csilli villi mar sokkal sokkal kevesebb. Tegnap 4es coopba SK dobott osszesen 12 raret(barb4, dk-nak 3-3, nekem 2) amibol nem volt egyetlen egy hasznalhato se, annyi hogy elvendoroztuk, mert craftolni egyelore nem eri meg. Ne felj nem maradsz le semmirol, elvezd/segitsd a fakezu haverjaidat mert majd megterul.
  • Masakari
    Mazlista:P Nekem is a 2 legendarym coop alatt esett eddig(nightmare es hell act1),igaz mind2 hasznalhatatlan.Havernak ezalatt meg 1 se esett meg,tiszta ideg volt mikor mondtam neki hogy 'jee itt a masodik legenadry'

En nekem a solo meg a coop is bejon,solo jo ha nincs fent haver es jatszani akarsz,vagy ha epp nem akarsz massal menni.

Coop-nal meg nalam 1 szabaly van amit haverral alkalmazunk(FAL MELLETT:D utana meg bejarjuk a belso reszeket),ha meg valaki csatlakozik akkor vagy alkalmazkodik vagy leorditjuk(igaz Hegi?:D).
    Masik haverom par nap utan csinalt is rola 1 meme kepet,o is rohogott en is.Ennyi:)
  • PiszkosFred
    Ezt pedig el kell fogadni, nekem pl semmi gondom azzal, hogy casual es tajekozatlan vagyok, es a magam nyugdijas tempojaban a fakezu haverokkal csak nagy sokara fogjuk leverni inferno pakkjait es bossait. Ellentetben azokkal, akik mindezt mar rohogve abszolvaljak nap mint nap, raktarozva kozben a csilli-villi cuccokat a kesobbi RMAH idoszakra. Ez ilyen, van az eletnek olyan terulete, amelyben pedig en vagyok a jobb nala, es abbol en profitalok jobban.

Tul van ez az egesz porgetve, bar mar ideje volt valami szemelyeskedo flamenek, megis csak eltelt 2 het.
  • greyfox
    Erről van valami hivatalos közlemény?
    Fórumokon sem találok semmit.
  • sata75
    print screen?
  • Sunrider924
    Wow-ot 6 eve tolom, megszoktam a csapatot, es azt hogy csapatba mashogy kell mukodni mint soloba. Azt is megszoktam, hogy csapat munkat mndig jobban jutalmazza a blizzard mint az egyeni teljesitmenyt, es cserebe a kihivast is nehezebbre veszi. Nem hinnem hogy gerjedek, egyszeruen akarom a jobb geart es ez a modja. Tegnapi coop menetben esett legendary es set cucc is. Akkor nem eri meg?
  • Snomag
    Szerintem nem kell ennyire erzekenyen lereagalni ezt az egeszet.

Te melos vagy, masok is azok, ergo tenyleg kb a casual kategoriaba esel (en is, melobol irok, van 80mas dolgom is) mi ezzel a baj? O valszleg kicsit tobb idot es energiat ol bele ebbe az egeszbe, mert megteheti.

Oszinten szolva, ha megtehetnem, en is igy tennek, de hat ez van :p
  • Carlos
    Én nem gerjedek a coop dolgokra. Majd egyszer talán haverokkal. De én szeretek szólózni, nem kell alkalmazkodni senkihez, megyek amerre akarok stb.
  • Carlos
    Amerikai szerveren 1 hete kivették a GEM vásárlást.
    Szerintem elérte az EU szervereket is ez.
    Olybá tűnik, hogy nem lehet majd gemeket venni AH-ból.
  • who am I 7
    ott a bejáratnál el tudnak bújni enrage-kor...butchernél.Van egy pici placc :D
  • brasco84
    ja ezt néztem én is, 2 napja nem tudok gemet venni, nem talál semmit, bármilyet állítok be..
  • Sunrider924
    Tuzes azt hiszem meg nincs, de tegnap meglett coop 2 perces is a solo 2 perces melle :)
  • DJ RX7
    már megint mit csinál a blizzard az AH-val hogy semmi gem vásárlás/eladás nem működik?
  • Carlos
    Nekem is megvan a 2 perces acsi és inferno butcher is barbárral. Sőt még a ne állj tűzbe acsi is. (ezt hellen szereztem)
  • Grotesque
    Hali!

Nincsen véletlenül valakinek Trial kódja? Nagyon szeretném kipróbálni a játékot! Élőrré is köszönöm! Egy kód bőven elég lenne!
  • Sunrider924
    2k dmg plusz vagy minusz nem kicsit szamit. Ellenben act4ig mar 4 szintkulonbseg van annyival kisebb a sebzesed azokba a szornyekbe, akkor teszerinted mire eleg 16k damage? Komolyan, gondolkozz picit.
  • Frankie87
    Dettó melózok én is...

Ám szerintem vegyünk vissza az arcunkból, fogadjuk el, ők valakik, mi meg csak a "casual és tájékozatlan" emberek vagyunk.

Jólvan elixir, most sem lett nagyobb a pici pélód, azzal, hogy itt játszod az agyad, de megint ráébresztettél egy dologra... ezért vagyunk mi itt Magyarok, mert sok a hülye...

Hogy idézzem tvrrtttko barátomat:

Újabb borzalmas történet...
  • Fpocok
    Monkkal
  • Sunrider924
    Ahogy mondod, megutotted az enrage timert, es makod volt, ennyi. Van egy aprosag ami felett nem tudok nem elmenni, hogy az elmebeteg jatek designerek mennyire kicsesztek meelevel, pleda Butcher legyen. RAngednek egyetlen baja van, ha berantja harpoon-al, azon kivul semmi mas nem szamit nukeol mint allat, ezzel szemben meele ki kell aljon az one hit KObol, ki kell aljon amikor chargeol, nem tud utana menni ha Butcher tuzben all, rakas holt ido amig meele loszart se tud csinalni, ezzel szemben a ranged az nukeol es virit a 2 perces acsi...
  • Aradebil2
    nem lehetetlen, hidd el:) nekem 11k-val ment másodjára (WD)
  • Fpocok
    Ja bocs... 11960dpsem volt. Így is lehetetlen?
  • Snomag
    Tegnap enkicsit tobb mint 8k sebzessel levertem, igaz mar enragelt a vegen :p
  • Masakari
    Nem azt irtak,hogy hazudsz meg act1et nem tudod vegig vinni,legalabbis abbol amit lattam.Hanem hogy ennyi ido alatt nem vegigjatszani lehet a jatekot normalisan,hanem ah-t hasznalva vegig rohansz rajta es ennyi. Kulonbseg van a 2 kozott.
  • Sunrider924
    De, lehetelten, 10k dps-el te nem vered le soloba se enrage elott, vmit elneztel, oda kell a 15k dps also hangon. Mar ha infernorol beszelunk.
  • Carlos
    Meló mellett van időm ezzel foglalkozni. (multitask, tudod...)
    És a segítő szándékodból kaptunk tegnap:
    " az a gond, hogy az itteni forumozok 99 %a casual és tájékozatlan, pont ilyen vagy te is. úgy beszélsz erről mintha micsoda nagy dolog lenne, pedig nem kevesen solozzák infernot simán."

De ha ilyen fasza vagy, tolj kérlek egy stream-et ahogy leszólózod act 4-et mindent kiirtva.
  • Aradebil2
    11-17k-val simán szólózom act1et, játékstílustól is függ hogy mennyi DPS kell, kungen is 10k-val tolja végig barbárral