78998
  • Tatyla
    endgame...
  • BaLeeX
    Ez így van jól. Nekem elég alacsony a magic findem és Hell Act2 végén esett az első Legendary itemem cserébe az pont jó volt a DH-mnak és le sem fogom cserélni jó darabig. Így is tele van Legendary cuccokkal az AH, ha ennél jobban esne mi lenne?
  • Kandurex
    37 és 73 ezek a két hiba :(
  • PiszkosFred
    A lotton se nyersz minden heten. Sot, negyesed is ritkan van. A diablo pedig ugyanez a rendszer, csak jobb grafikaval, es tobb verrel.
  • PiszkosFred
    A legjobb modszer, az ilyen server nelkuli idoszakra. Jo szorakozast. Mire hazaersz, mar menni fognak a serverek.
  • Ferrari23
    Hát ebben igazad van, hogy arról szól farmolni stb stb :d De azért akkor is had legyen már gáz, hogy eljutsz a játékba 60 as szintig végigviszel 3 fokozat és nem dob egy legendary + set tárgyat se... 1 db se!!!! Mi a faxnak vannak a játékban? Arra, hogy majd 240 óra játék után 35 000 damage-nél majd dobjon egy 120as semmire való legendary-t? vagy egy zöldet és örülsz majd, hogy fűű de faxa? :D:D:D

Nem tudom hány ezer év game kell, hogy ilyen droppal kigyűjtsön önerőből az ember egy setet pl :D:D
  • Ry0K3N
    "Login is being impacted by the number of players coming online after having downloaded the patch and accepting the Terms of Use. Unfortunately, the extra steps necessary to patch the game and log in is generating a lot of "Error 37" prompts for players."
    Kék post. Patchday.....
  • DanielT
    Aha. Düh és fenyegetőzés! Na akkor most léptem sörözni, pá!

The ragekid.
  • nejad
    ha meglátom hogy error egyből a d3 jut eszembe ez valahol reklám is
  • PiszkosFred
    Ez most a 37-es hiba miatt van. Ahogy beengedi a server, megy vissza jatszani, ahogy eddig is tette. Ilyenkor, amikor szarban van a server, nem kell foglalkozni a ragekid rohammal, ez a duh es fenyegetozes a servernek szol, nem a jateknak.
  • Fabio Capello
    szerver iz bizi. Jajdeszereteménezt.
  • nejad
    amugy észrevettétek hogy a bréking nyuz egy hosszabb má görditősáv is van
  • DanielT
  • Árnyvadász
    Infernó ACT I és nem használom az aukciós házat. Nem igazán értem miről beszélsz. Vagy Te az a típusú játékos vagy aki hype miatt vesz játékokat, mert azt "meg kell venni" és utána csodálkozik, hogy ja ez nem is neki való, mert ez nem 1-2 hétre és hónapra lett kitalálva, hanem évekre?

Farmolni kell, ennyi a titok. Aztán vagy bejön vagy nem, de eddig még mindig esett valami ami, ha kevéssel is, de pont elég volt, hogy lehessen haladni. Ez a játék nem arról szól, hogy végigmész rajta és kész.

Akkor valóban nem lesz droppod. Magasabb szinten pedig érdemesebb visszanézni a már járt helyekre. Meg ezer és egy dolog van amit lehet csinálni. Az, hogy ez téged már nem érdekel és emiatt szidod a játékot, az már hadd legyen a Te egyéni szociális problémád.
  • nejad
    én zödnek látom
  • Tatyla
    aranyra színeztem a kis drágámat :D

• Ry0K3N
    Na igen mikor a palám legjobb fegyója egy 2H uniqe staff volt és azzal daráltam végig 3 actot mert nem esett jobb
  • nejad
    engem a kovács zavar 15000 egy fejlesztés 5000 a tárgy meg az lapanyag és még a közelében sincs annak ami esik pedig az elején szarok esnek bár még hozzá hogy normalon jobb meg több rare esett barbárral megyek minden második cucc ami esik öv ha meg rare akkor meg nyilpuska meg vudu nemtom micsoda nemis tudom az hogy kerül a játékba wowosokat csalogatni vagy mi
  • Skynet85
    Tudom tuti le van már írva, de mennyivel kisebb az esélye egy jobb rare itemnek hellen mint infernon? választ előre is thx
  • skinnyman
    Nálam megy. Amcsi szerver... :) Úgy tűnik néha előnye is lehet ennek.
  • Ferrari23
    Hát erről nem is beszélve :D Tegnap is level 60 as karimnak dobálgatta a 32-es szintű rare-ket :D Damage 80-as fejszét :D:D
  • Ry0K3N
    Nekem is egy ismerős panaszkodik a csatornás részre hogy szaggat neki. De csak az.
  • nejad
    hogy fulladjon vizbe aki ez az error 37 kifejezést megalkotta a blizárdnál
  • DanielT
    "a D2 az elején sem volt túl fényes, a patchek megjelenésekor lett egyre élvezetesebb."

Masszívan fogom leszarni legkésőbb 1 hónap múlva a játékot, de lehet, hogy sokkal hamarabb. Mi a frásznak nyomnám vele, amikor minden helyszínt már most is 3x láttam, történetet ismerem, bármit megvehetek az AH-ban.
  • CalebJoe
    kevesebbet kéne költeniük a Bahamákon való nyaralásra
  • titani
    Az a megoldás , hogy Szerdánként az US szerveren kell bohóckodni.
    oda beenged
    / igaz latency 250-300 /
  • Cortinaar
    Azt elfelejtettem leírni, hogy az tényleg zavaró, hogy a szintedhez képest jóval gyengébb tárgyak pottyannak.
  • BaLeeX
    Irritáló, hogy ismét Error 37 és nem lehet játszani.

Nem tudnak úgy patchelgetni vagy az aukciós házukkal szórakozni, hogy közben a jó nép játsszon ha már megvette a jó drága játékukat?

Spolier kérdés:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Secret póni levelről mondjatok már valamit? Recepten meg a megvehető cuccon kívül mindenem megvan hozzá, ott is szintentként nehezedik a pálya, érdemes egyedül bepróbálni hellen? Vagy ajánlott inkább csapatban? Ha meghalok ott is a szint elején kezdek vagy akkor buktam? Nem túl egyszerű összeszedni hozzá a cuccokat azért érdeklődők így előre, hogy hogyan érdemes nekivágni. Aki próbálta már spoilerben megoszhatná tapasztalatait. :)
    Igazából Hell-en elvagyok, csak az Act főbossokkal nem nagyon bírok meg van olyan Elite vagy Champion group aki megfektet 6-8x...
  • Cortinaar
    Ne sírjatok az itemekkel kapcsolatban, mert ha 50 óra játék után megtalálnál mindent, akkor utána menne el a kedved a játéktól.
    Természetesen az AH miatt kicsit elveszti a játék a varázsát, mivel így csak pénzt kell farmolni, s megvenni a csúcs cuccokat AH-ban, D2-ben meg emlékszem, hogy egy páncél miatt egy nap 50-60-szor gyaktuk le Mephistot és társait.
    Ne feledjétek, hogy a D2 az elején sem volt túl fényes, a patchek megjelenésekor lett egyre élvezetesebb.
  • DanielT
    Ez hihetetlen. Én befejeztem normálon fullon AH-s cuccokban, ami 3x jobb volt, mint a játékban dobott és nightmaren kevés volt mint a fing. Bevásárolam megint, nightmare-t lenyomtam, de boss előtt ott is boltolni kellett, mert esélyem se volt.

Egy, azaz EGY rohadt item nincs rajtam, amit én találtam volna. Ez szánalmas.
  • Ferrari23
    Már megszoktuk, hogy szar :D:D
  • DjScott
    nah most mi a FÁSZ van?? tipikus óóckúúl WoW mindenszerdán server karban gecizés? nem tanultak eddig?
  • setuh
    Titeket beenged,vagy hogy-hogy nem sir senki?:D
  • Ferrari23
    És szerintem az a leggázabb, hogy végigviszi az ember a gamét 3x!!!! úgy hogy nem kap 1 db értelmes cuccot se :D:D Diablo 2-nél csak normálon már gyűjtögettem a seteket a ládikóba :D
  • Ferrari23
    Nekem 80 óra alatt Két fos legendary + 95%-ban fos rare :D Esküszöm elmegy ember kedve az egésztől...

Diablo 2 jobb volt itemeket illetően....
  • Masakari
    Nekem a resume game után olyan 20-30 sec mire betölt,de ott meg a pofámba rak 1 errort a kreálással kapcsolatban,amit viszont le okézok és simán tudok játszani.Viszont haverom panaszkodott hogy most neki játszhatatlan act2ben a csatorna annyira szaggat. GJ blizzard
  • Ry0K3N
    Nekem megvan mind. Tegnap fejlesztettem Hell-re a pónipályát
  • Tatyla
    nem kérlek szépen lentebb írtam már hogy infernó és act 1
  • CalebJoe
    nálam is ez van már több mint 100órám van a játékban ezalatt dobott 2 legendary-t meg egy rakat használhatatlan cuccot, én is csak vettem minden cuccomat
  • malystryx
    Srácok, valaki megszerezte már a pónis pályához a cuccokat? Lehet annak hinni? Most hogy még sokan nem tudnak belépni, gondoltam megkérdezem..