78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
hát én pedig folyton error 73-at kapok. meg azért az is gyanús hogy ott irja hogy leállitják a szervereket. -
Magasabb szinteken verik ki a neked való tárgyakat. Magadnak csak jóval a szinted alatti cuccok esnek, ha egyáltalán olyan statot generál, ami megfelel :)
Nem tápolom magam agyon AH-ból, de azért néha mikor már nagyon érzem a szükségét, veszek 1-2 cuccot. -
Dr DeViLKiNG #39365 Amíg a blizzard nem hajlandó belerakni az rmaht, addig ide szorulnak az emberek sajnos.
-
Szíved joga :)
Igazából nekem a 45 óra játék alatt kb 3 olyan sárga esett, amit tudtam valahogy használni. A kékek is ótvarok voltak.
Értem én, hogy random a statok generálása, de azért nagy fasság egy barbár only fegyvert dex és int párossal legenerálni. A kovácsolást még az elején nyomtam, de pénz temető volt. Mondjuk kva sok tárgyat eladtam AH-ban. Olcsóért betettem őket, vittek rengeteget.
A dropok 95%-a csak arra jó, hogy eladjam a vendorban, 4.5% AH-ra alkalmas, 0.5% hordani :) -
Mennek engem is az elobb engedett be es vigan jatszok semmi lag nelkul,eu szerveren.
-
van akinél mennek, de szerintem ők amcsi szerveren vannak vagy csak néhány embernek nem megy XD -
Susarc #39361 KUNGEN csak nemakar megdögleni Infernó HC-ban:D /érdemes megfigyelni már közel jár a 40 millió gold-hoz úgy mellékesen......./
http://www.twitch.tv/kungentv -
?
én azt hittem, hogy most egyáltalán nem mennek a szerverek, akkor mi értelme próbálkozni? -
ez nem igaz, mert engem játék közben vágott ki error 73-al -
Nelson85 #39358 kíváncsi vagyok hány hardcore kari halt már meg így. Mert engem game közben dobott ki. -
Bele is halt mindenbe :)
Az is csoda hogy eddig eljutott. Végig Inferno 'nehézségben' nyomta a gamet :D -
a belépéssel tényleg bajok vannak, mindamellett ha már bent vagy, te ebből tényleg semmit nem tapasztalsz
akik szopnak: próbálkozzatok, toljátok ki vágólapra a jelszavatokat, és ctrl + v, enter, ctrl + v, enter, aztán lehet imádkozni.. -
én nem AH-zom, még csak egyszer nyitottam meg kb, hát mondjuk én már hellen is szenvedek egy-két helyen :) -
Na, ma kijátszottam magam. Szopó ez a Login mob, folyton knockbackelt. Na talán majd holnap legyőzöm. Nektek több szerencsét! -
Infernoig kizárt, hogy AH-zak. -
én is kb 5-től vigan játszottam, aztán egyszer csak kibaszott error 73-al -
Ertem, kosz a tippet. -
képesek vagytok ennyit szarakodni az öcsikkel? :) -
Mr. Perfect #39349 Na mégegyszer, talán így:
error37 -
Öt órától mostanáig toltam eu szerveren, nem tudom nálad mi lehet a baj, vagy csak én vagyok szerencsés. -
jó azért a 3k h a kaotikus eset
ha melléütnek már abba belehal :D -
Mr. Perfect #39346 Lehet hogy volt már de ezen beszartam...
-
Na, 21-22 órás normál után még egy 21 órás menettel vége nightmarenek is.
Nem tudom, hogy játszanak azok, akik nem AH-znak, de nekem most 29k HP-m és 2800 dps-em van a barbárommal és néha így is oda tudnak ragasztani az aszfalthoz Hell-en.
Egyik haverom monkkal játszik, lvl 54-en 3000 HP-ja volt, és szopott mint a torkosborz (én nem is értem hogy jutott el idáig). Aztán elküldtem AH-zni, máris 25k HP-vel ment mint kés a vajban. -
ha jó a pajzs akkor még a dps-ed is több lehet mint kétkezessel. -
amúgy körülbelül, basszák meg XD
vagy ti nem európai szerveren vagytok -
Pajzs egy kezes...
Na meglett a SHUT UP AND TAKE MY MONEY! -
Am ezt irják breaking newsba:
We are currently addressing an issue with the battle.net service. During this time the battle.net servers and any online games will be unavailable for play. We are working diligently to resolve the issue as soon as possible. Thank you for your patience -
Pffff 50000 forintert kapsz 10 millio goldot. LINK
ITT a hszeket erdemes nezni, 3 ,illio 10000 forintert. es viszik is mint a cukrot, csomo ilyen van meg szanalom mi megy vateran. -
Már akinek...
-
Hellen monkal ketkezeztetek vagy pajzs a jobb? -
There is a temporary outage of the Battle.net service. Please try again later. -
nem tudom vmit a szerverekről. de ki is irták breaking news-ba hogy vmi gáz van a szerverekkel és az online játék elérhetetlen lesz. -
az mit ír ki? nem láttam még sosem -
Az milyen h nincs error csak all?Haladok?
BENT VAGYOK!!! -
nah, egy gép restart után visszatért a normális FPS-em :)
viszont nekem is állandóan error 37-em van :) -
most meg error 73 van -
eu szerveren mi is játszunk, mint ahogy egész nap játszottunk
délután volt egy 5 perc, amikor error 37-ezett, megpróbáltam párszor, és bent vagyok azóta is
semmi lag, semmi "szar az fpsem menüben" (ami ugye nyilván nem tök egyedi user probléma), semmi ilyesmi
keep trying! -
EU -
én másfél órája bent vagyok,de havert nem engedi be 2 órája:D -
amcsi vagy ázsiai szerveren?