78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Nyomjátok a logint 5. error 37 után engem is beengedett. Pedig már nincs kint breaking news... -
tudtommal a bolti áránál nem engedi olcsóbban felrakni -
Salki #39405 Hát ebben sajnos nincs igazad, 10 próbálkozás, még mindig a való világban vagyok :D -
15-nél feladtam. Irány Amerika! -
Dr DeViLKiNG #39403 Igen :) -
Én tegnap este (igen, amikor még ment a szerver...) úgy megörültem egy Rare witch doctor késnek (lvl 59től használható cucc), jó dps-el, tuti statokkal, sima bolti eladási ára 1300 arany volt, hogy már gondolatban költöttem az érte kapott 50-100k goldot...
Még szerencse hogy mielőtt kitettem AH-ra rákerestem a hasonló késekre és csak lestem, hogy 1000-2000 goldokért voltak kint, de 5000ért volt több oldalnyi ugyanilyen vagy még jobb...
De a nap hőse az a gyerek volt aki kitette 1000 aranyas licites, 2000 aranyas buyoutos kést amit boltban 2290 aranyért adhatott volna el, kár hogy nem csináltam screenshotot... :D -
Én is igy vagyok ezzel, hogy minden dropnál összeszoritott seggel várok valami jó rare vagy legend cuccot, ezt a feelinget veszi el a AH.
Persze nem kötelezö de mint látszik egy idö után megkerülhetetlen és ezen már nem is rugózók ez van ezt kell szeretni. -
Salki #39400 Hát igen...... nem baj, lehet hogy így fél év lesz végigvinni, de hát hova siessek :D -
Simán be lehet jutni 10 próbálkozással. -
Ja. Az Americas megy. Elsőnek véletlenül kezdtem el ott és ezért már ott is fejeztem be, de asszem most permanensen át is megyek oda.
Innen Európából küldök egy nagy FUCK YOU-t a blizzardnak. Ennyi pénzért egy működőképes játékot is lehetett volna már csinálni. Ha nem túl nagy kérés. De tényleg. Utolsó alkalommal kaptak tőlem pénzt az tuti. -
nem kötelező használni... -
Salki #39396 Csak az a baj AH-val, hogy elveszi a játékélményt, legalább is én mindig azt szerettem benne, ha találtam valami jó cuccot, erre meg annyi a játék, hogy gyűjtesz egy csomó aranyat, veszel jó cuccot, oszt végigviszed... vége... -
Salki #39395 Szerintem csak a hackerek szórakoznak, ennyi :) Fel kell törni valahogy nekik is a szervereket. Úgy néz ki, az oroszok az európait támadják állandóan :) (Magánvélemény) -
Röhely...ez aztán a röhej...
-
Nem bizony. Már az eleje óta látszik, hogy az AH keményen bele van építve a játékmenetbe.
A jó cuccok sokáig a vérkeringésben lesznek, ártana az AH-zásnak, ha tucatjával hullana a megaton. Bár azért így is rengeteg jóféle cuccal van tele az AH, aránylag olcsón. Én lvl 45-ig kizárólag 5000 gold alatti cuccokat vettem, ez volt beállítva felső határnak. Én is max ennyiért adtam mindent. De így is nagyon nagy volt a választék.
Így lvl 53-on ez a határ felment 50k-ra :) -
Lord Zax #39392 Üdv. Mi van már a szerverekkel?, én nem ezért fizettem hogy ne tudjak még single playert se játszani és bejelentkezni se lehessen.. Ez röhely.. -
Megnő a kovács forgalma:D -
1Darton1 #39390 "ha tudnád néhány ember mennyi aranyat adott már el a két hét alatt"
Itt aranyat írtál, de gondolom forintra gondoltál ezek szerint.
-
Dr DeViLKiNG #39389 Én egyelőre csak 6-ost ismerek. Hamarosan én is csatlakozom ahhoz a klubhoz. :)
És a legjobb az egészben, hogy még csak játszani sem kell érte, csak figyelni aht. -
Salki #39388 Majd az lesz szép, ha csak real money action house lesz, a goldosat meg megszüntetik :D -
Nem kell aggódni, Én sem tudok bemenni :)
Próbáltam 17 óra felé, akkor sem ... és most sem. Mindegy, akkor kínomban tanulok az államvizsgára :) -
Salki #39386 Kíváncsi vagyok, meddig lesznek még váratlan szerver problémák.
Meg az is vicc, hogy 7 órát tart a szerver karbantartás, nem tudják megoldani hajnalban. -
Az se rossz, de az már most látszik, hogy infernon nem lehet megkerülni a AH-t, saját dropból esélytelen a kari és ez valszeg nem véletlen... -
írígy
-
Én meg barterben gondolkodtam. Az általam talált, más classoknak való jó cuccokat mintha elcseréltem volna nekem valóra :) -
jólvan, nyugi. azt irtam hogy vagy ti nem vagytok eu szerveren VAGY csak néhány embernek van gondja. és mivel ti eu szerveren vagytok igy az utóbbi tippem a valószinűbb... -
Dondark #39381 ÉN végig bent vagyok egész nap, ki sem dobott
EU SZERVEREN! :D -
1Darton1 #39380 Ez miért szánalom? Túl drága? -
értsed már meg
EU SZERVEREN VAGYOK
egész nap EU SZERVEREN játszottam
délután kiléptem az EU SZERVERRŐL, majd valóban error 37 miatt nem tudtam visszalépni
kb. 5 perc próbálkozás után beengedett, azóta megint bent vagyok az EU SZERVEREN, és még jópár friendem ugyanígy van -
clio1616v #39378 azt honnét lehet tudni hogy a mobok hányas szintűek? -
1Darton1 #39377 Nem 6 számjegyre gondoltál Te, hanem legalább 7-re, de inkább 8-ra.
És valóban jó lenne, ha lenne rmah, mert semmi kedvem románokkal vagy cipzárszeműekkel kereskedni. -
clio1616v #39376 RCAH will be available 13/06/2012...
akkor nem 30/05 :( -
Dondark #39375 Aki akar inferno act1ben runolni az vegyen fel (60monk lassan kész a wizard is)
18év felett csak! :)
Dondark#2841 -
Salki #39374 Most már Skidrow-ék igazán békén hagyhatnák a szervereket :) Hagyják feltörni, aztán menne minden békésen a maga módján :) -
Susarc #39373 WTF 4-500k forintot kerestek? bebaszna -
de engem is beengedett, aztá kibaszott error 73-al. most meg belépésnél kapok 37-et aztán ha nem 37-et 73-at... -
Hat pedig nem szivatlak,egesz delutan probalkoztam en is aztan most beengedett masodjara. -
Dondark #39370 Aranyat adott el? Hol lehet azt? :) -
Nem is mondtam, hogy nem szopok csak nekem az AH kicsit olyan mintha a közértben vennék egy kiló kenyeret sokkal jobb ha saját karival esik valami jó cucc dropból.
Ezért aztán egyszere négy karival tolom szimultán igy mindig esik valakinek valami jóság. -
Dr DeViLKiNG #39368 Azt meg már csak félve teszem hozzá, hogy szerintem sírva fakadnál, ha tudnád néhány ember mennyi aranyat adott már el a két hét alatt.
(6 számjegyű számra kell gondolni, ami nem 1-2-3-assal kezdődik. és ez csak az akit én ismerek)