78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
dezsiszabi #39447 Megvan a második legendary-m :) Anessazi Edge, Witch Doctornak Ceremonial Dagger :) -
cookac2 #39446 Kb 10 lépés hiányzott a dungeon végén a teleporttól mikor kidobott :( -
engem is..
-
sata75 #39444 LOL:) -
full 73-es hiba a qva anyjukat azt!!!!!!!
8 milla megvette, nehogy már ne tudjanak odafigyelni rá!
tegnap a patch miatt nem ment, ma fax tudja miért nem!!!
lassan eljutok oda, hogy nem veszek meg SEMMIT! ami megy net nélkül megy, ami meg nem, ki nem xarja le. újra nyomom a warezt, meg is értem, komolyan.
-
ááá, error 73 a lejárat ellőtt, basszus :) -
Ferrari23 #39441 Engem is kibaszott error 73 :D -
engem is azzal dobott ki 2 órája kb :D -
gosumofo #39439 -
Dettó, nekem is Error 73. istenem, ezek a számok......... :D -
Okés, varázsszóra vágott ki most. :D -
Nah eddig birta,kilokott 73-al... -
pfff
pedig olyan kevés kellett a 60-hoz :D -
engem nem kúrt le :O velem jófej most kivételesen egész nap. :D -
Ez meg ilyen lesz egy jo ideig. De kesobb majd megoldjak, vagy 1-2 honap mulva ugyis csokken a jatekosok szama. De amig vezeti az eladasi listakat, addig a servereken nehezen fogjak birni... -
akkor csak engem baszott ki, titeket nem? mielőtt átmentünk volna a hidon -
Ez a login esély, most olyan legend drop szintjén van :) -
No, 2 Inferno Act 1 vége farm (kábé 2-300K) kábé olyan 20 rare után semmi értelmes sem esett. Csak olyanok, hogy aha, oké, ez majd jó lesz a DH-mnak talán.
Elég gáz...
Egy kék 1kezes esett ami olyan 650 dmg-ű volt, ami még akár a használható kategória volt. -
Jahjó, oks. Csak kilépni se mertem amióta beléptem, azért nem tudtam :DDD -
-
irják azt is breaking newsba hogy ideiglenesen minden ilyen kis szart kiszedtek ah-ból. gemeket, recepteket stb. -
Kivették amúgy a gemeket AH-ból, vagy miért nem talál egyetlen egyfajtát sem egyikből?! -
Én már ott tartok lassan hogy hozok egy ki popcorn-t :D -
ja igen, átirhatod, de én úgy emlékeztem hogy olsóbbra nem engedi. de rosszul emlékeztem mert 100 alá nem engedi akkor -
HerrKiss #39423 Ezzel azért vitatkoznék, kb. 10 percen át folyamatosan próbáltam bejutni, sikertelenül. A f@szom tele van a k*rva Blizzarddal. Eddig bírtam őket, de lassan nullázódnak a szememben azzal, amit a Diablo 3-mal művelnek. Ezek a szerver-problémák minden tűréshatáron túlmennek! Az, hogy első nap délután nem ment, az szinte menetrend-szerű volt, semmi meglepetést nem okozott. De hogy most, kb. két héttel a premier után is itt kell szívni, ez már tűrhetetlen. Kicsengettem 13.890 Ft-ot a játékért. Nem kevés, legalábbis nekem nem. Ez volt az első alkalom, hogy játékért ennyit adtam, és valószínűleg hosszú időre az utolsó is, főleg ha az on-line kapcsolatot igényel. Majd ha jelenik meg hozzá crack.
Hogy kell átmenni amcsi szerverekre? Leírná valaki egy kezdő kedvéért, akinek ez az első battle.net-es játéka? Köszi: Herr -
De a bolti árat aztán átírod, amire akarod :)
Én konkrétan nem raktam be semmit olcsóbban, de láttam a saját szememmel olyan tétel, amit kirakott a csávó 100 aranyért, miközben az NPC-nek 130-ért is adhatta volna (vagy kb ennyi, nem jegyeztem meg pontosan).
El is csodálkoztam, hogy akkor ezt most hogy gondolta az illető. -
Jowanson #39421 fél óránként leülök pár percre ctrl+v-enter-enter-t spammolni pár percig.
ha túl is jutok az error 37en akkor error 73at kapok.
gg blizz
-
Lord Zax #39420 Hmm tényleg beengedett 10x nyomtam meg. -
tisztesseges alatt azt ertettem, hogy bar nem a legfulllosabb, de olyan max szintu gear amire azt mondja az ember, hogy "hmm, ez mar valami.."
thx a valaszt amugy, nehez volt kikeresni a sok szemet kozott, elmegy az ember egy orara, es 100 hozzaszolas van ami nagyjabol kimerul annyiban, hogy delutan ketto ota nem tudok belepni kocsog blizzard es amugyishabetudneklepnitutihogysemmihasznalhatocuccnemesikszarezvazz.. :) ja es error 37:/ -
köszi :) -
Baaaal #39417 Normális, Sharpshooter passive -
Butcher run -
Salki #39415 Act 1-en hol érdemes farmolni? -
Fix10 #39414 diablo 3 accom cserélném worlds of tankos accra ahol legalább van 3-4 8-9 esetleg 10-es szintü tankok -
hi, én most bent vagyok, és ehm, érdekes dolgot tapasztalok, a damage-em folyamatosan nő :D
találtam valami áramos fegyvert (nyílpuska) és egy talált lövés után 3000-re visszaesik majd ha várok szép fokozatosan fölmegy 6000-ig? ez most valami bug, vagy ez normális? -
ja szerintem az lesz :D
Alapból ha ki akarsz rakni valamit a minimum licitet a bolti árára lövi be és asszem nem is engedi lejjebb vinni -
Ha ez így van akkor lehet én néztem be valamit csúnyán... -
7kor léptem be kb 8 pass másolással, kiléptem 40 perce, most léptem be megint 10-12 próbálkozással, és bent vagyok. -
Salki #39409 Egyébként hivatalos oldalon meg jelzik, hogy mennek a szerverek, a játékban meg azt írják, hogy nem elérhetőek. Eldönthetnék már, hogy mi van :) -
Engem is beengedett, csak szidnom kellett az anyjukat ezeknek + próbálkozni folyamatosan a loginnal... :D Már kb 6 óta játszom :P Most legalább jó a ping :DDD