78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Jöhetne már valami imbaság a barbároknak is, mert kicsit elhanyagoltnak érzem...(és gyengének) -
akkor meg este gyorsan kiprobalom, mielott jon egy hotfix :p -
arról pont volt értelmes hsz: imba lett nagyon (sejthetően nerfelni fogják hamarosan :D) -
-
Latom a patch notesban, hogy a Healing mantrat kicsit valtoztattak. Igy leiras alapjan eleg jonak tunik, majd kivancsi vagyok, hogy hogy mukodik ez a 'valosagban' :p -
sata75 #39562 azt hittem a városba nem jönnek utánam:)
-
utóbbi. -
Volt valami erdekes az elmult 400 hozzaszolasban, v folosleges visszaolvasni? :p -
Susarc #39559 TAKARODJ!:D:D -
mkfdd #39558 Inferno act3 mennyire jól farmolható glasscannon demon hunterrel? Act2 végén vagyok Kulle előtt, de nem túl jó még a gearem. Végigtolni act2-t elég szenvedés volt. Láthatatlanná váló meg ugráló mobok mindenütt. Alig volt olyan elit amit meg tudtam volna fektetni. Act3-ra javul valamennyire a helyzet vagy inkább takarodjak vissza act1-be farmolni? :) -
mkfdd #39557 Sztem teljesen random. Nekem pl vázából esett ki egy sárga 60as vállas recept. -
Dondark #39556 Blacksmith plant hol találok? kik szokták dobálni? :) -
Micsoda fos loot - köpött a medve. -
Zsooo #39554 Esti mese keson alvoknak
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mushroom lelohely segitseg (csak mert ennel pont nem kell szetloni mindent, mindig ugyanebben a szobaban lesz)
amugy kivancsi leszek a monkcsaj mint mond, a dh-nak bejon a meret...
Alig 45 perc magyaros hatrafele nyilazas utan mar meg is volt az 5os NV buff (a timert ajanlott figyelni a tobbi kepen is)
A templarba nem sok tisztelet szorult a halottak irant
Ezt inkabb nem is kommentelem, perverz allat
Csak nekem tunik ugy hogy kicsit nagyobb a terkep mint a korabbi fokozatokon? (buff timer kisse meg is csappant mire bejartam)
SK kinyiffantva, 5 perc volt a buffbol mikor nekikezdtem, 30 sec maradt mire vegeztem
Persze, mert MINDEN ROHADT KOCSOGOT SZET KELL LONI!!!4!!!444!!!!
-
eLiXir #39553 ja ezt már megszokhattam volna wowból -
Az van. De írták, hogy a tooltippet még nem írták át, majd a köviben azt. De elvielg az van már. -
eLiXir #39551 nálam miért nincs ilyen rúna? -
exalted sovereign helm és mail plan-t találtam, érdemes ezeket elkészíteni vagy eladni jobb inkább?
8as szintű most a kovács, még 10x20e kéne hogy kimaxoljam így nemtudom megéri e -
MEGVAN. Nem akarok hazudni, de kb 2 órát szenvedtem ezzel az egy vendorral. random event is random. -
Csak mert szerintem bugos. Nem jön elő npc. -
Van itt olyan, aki megcsinálta már a market researchot? -
Jahh, a legjobb... :) De ami mégjobb, és egyben talán a legüberelhetetlenebb, amit valaha láttam leírva, az a '8-lc' :DDDDDD -
Savmacska #39545
-
3om 
ezt imádom, háromom -
Savmacska #39543 *Birkát, viszont most megpróbáltam az én verziómban, "def" cuccban, és skilekkel, és azzal lement. Annyira azért nem kell a toppon lenni dps-ből, legalábbis msot ez a figh be bizonyitotta, még csonti előtt is csak álltam és ütöttem, ugy h minden pörgésében benne voltam. -
Dr DeViLKiNG #39542 Valami nagy marha vette meg. :D -
Savmacska #39541 mondjuk msot ezt a 3om biukát az istenért nem birom leverni.... Jailer molten shield, befognak és rámrohannak, instant halok. -
cookac2 #39540 nekem is van monkom, asszem lvl 55, vhol hell act1-ben van. két gyors fegyvere van, Thunderfist a fő csapás. Igaz, h a sebzése nem kimagasló, de tudnod kell, ha megütsz egy ellent akkor megszakad a varázslása. Ezért nem is nagyon kaptam be komoly sebzéseket. Majd ha újra mek vele meglátom mire jutok ezzel a taktikával.
Ja, a dps assszem vmi 3-4k -
Már vagy 40szer reseteltem, de nem találom Larra-t :S -
Savmacska #39538 Monk. -
cookac2 #39537 Nem tom milyen karival mész, de 1500 dps az semmi. Tanácsot nem tok adni, neked kell eldöntened AH-zol vagy nem. Az elején azt mondtam, h én aztán nem, de rávitt a szükség.
Egy tippet adok. AH-n keress olyan fegyvert v armort, stb, aminél van lvl engedmény. Így a szintednélsokkal jobb cuccra tehetsz szert fillérekért. -
Savmacska #39536 Tudok hozni 3k+ dps-t ha átváltom a cuccaim és begemelem. De úgy viszonylag kevés a healing, és a defem. 54%-ot benyelek. -
Savmacska #39535 Mit tanácsolsz... ? -
250 ezer aranyért eladtam ezt (Mellesleg itt is levonnak 15% az aranyból.. ami buziság..):
Amit úgy elvittek mint a sicc..Most kezdek gondolkodni, hogy lehet olcsón adtam :D
-
gosumofo #39533 -
cookac2 #39532 Most végeztem hell beliallal, WD vagyok, a sebzésem 15k a passzív skillemmel, ez 10x-ese a tiednek. Ha beteszem a Soul Harvestet olyan 25k köré ugrik meg és mindez egy 500k goldos gearrel. -
VÓTMÁ :D -
Savmacska #39530 Mantra of Healing, tényleg nagyon durva, a Boon of Protection rúnával.... -
Rehom #39529 -
na látod ^^