78998
  • Carlos
    Jöhetne már valami imbaság a barbároknak is, mert kicsit elhanyagoltnak érzem...(és gyengének)
  • Snomag
    akkor meg este gyorsan kiprobalom, mielott jon egy hotfix :p
  • j0nNyKa
    arról pont volt értelmes hsz: imba lett nagyon (sejthetően nerfelni fogják hamarosan :D)
  • Carlos
  • Snomag
    Latom a patch notesban, hogy a Healing mantrat kicsit valtoztattak. Igy leiras alapjan eleg jonak tunik, majd kivancsi vagyok, hogy hogy mukodik ez a 'valosagban' :p
  • sata75
    azt hittem a városba nem jönnek utánam:)
  • j0nNyKa
    utóbbi.
  • Snomag
    Volt valami erdekes az elmult 400 hozzaszolasban, v folosleges visszaolvasni? :p
  • Susarc
    TAKARODJ!:D:D
  • mkfdd
    Inferno act3 mennyire jól farmolható glasscannon demon hunterrel? Act2 végén vagyok Kulle előtt, de nem túl jó még a gearem. Végigtolni act2-t elég szenvedés volt. Láthatatlanná váló meg ugráló mobok mindenütt. Alig volt olyan elit amit meg tudtam volna fektetni. Act3-ra javul valamennyire a helyzet vagy inkább takarodjak vissza act1-be farmolni? :)
  • mkfdd
    Sztem teljesen random. Nekem pl vázából esett ki egy sárga 60as vállas recept.
  • Dondark
    Blacksmith plant hol találok? kik szokták dobálni? :)
  • RatBaG #39555
    Micsoda fos loot - köpött a medve.
  • Zsooo
    Esti mese keson alvoknak

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Mushroom lelohely segitseg (csak mert ennel pont nem kell szetloni mindent, mindig ugyanebben a szobaban lesz)
    amugy kivancsi leszek a monkcsaj mint mond, a dh-nak bejon a meret...

Alig 45 perc magyaros hatrafele nyilazas utan mar meg is volt az 5os NV buff (a timert ajanlott figyelni a tobbi kepen is)

A templarba nem sok tisztelet szorult a halottak irant

Ezt inkabb nem is kommentelem, perverz allat

Csak nekem tunik ugy hogy kicsit nagyobb a terkep mint a korabbi fokozatokon? (buff timer kisse meg is csappant mire bejartam)

SK kinyiffantva, 5 perc volt a buffbol mikor nekikezdtem, 30 sec maradt mire vegeztem

Persze, mert MINDEN ROHADT KOCSOGOT SZET KELL LONI!!!4!!!444!!!!

• eLiXir
    ja ezt már megszokhattam volna wowból
  • Fpocok
    Az van. De írták, hogy a tooltippet még nem írták át, majd a köviben azt. De elvielg az van már.
  • eLiXir
    nálam miért nincs ilyen rúna?
  • oneal1
    exalted sovereign helm és mail plan-t találtam, érdemes ezeket elkészíteni vagy eladni jobb inkább?

8as szintű most a kovács, még 10x20e kéne hogy kimaxoljam így nemtudom megéri e
  • Fpocok
    MEGVAN. Nem akarok hazudni, de kb 2 órát szenvedtem ezzel az egy vendorral. random event is random.
  • Fpocok
    Csak mert szerintem bugos. Nem jön elő npc.
  • Fpocok
    Van itt olyan, aki megcsinálta már a market researchot?
  • mucsácsó
    Jahh, a legjobb... :) De ami mégjobb, és egyben talán a legüberelhetetlenebb, amit valaha láttam leírva, az a '8-lc' :DDDDDD
  • Savmacska
  • j0nNyKa
    3om
    ezt imádom, háromom
  • Savmacska
    *Birkát, viszont most megpróbáltam az én verziómban, "def" cuccban, és skilekkel, és azzal lement. Annyira azért nem kell a toppon lenni dps-ből, legalábbis msot ez a figh be bizonyitotta, még csonti előtt is csak álltam és ütöttem, ugy h minden pörgésében benne voltam.
  • Dr DeViLKiNG
    Valami nagy marha vette meg. :D
  • Savmacska
    mondjuk msot ezt a 3om biukát az istenért nem birom leverni.... Jailer molten shield, befognak és rámrohannak, instant halok.
  • cookac2
    nekem is van monkom, asszem lvl 55, vhol hell act1-ben van. két gyors fegyvere van, Thunderfist a fő csapás. Igaz, h a sebzése nem kimagasló, de tudnod kell, ha megütsz egy ellent akkor megszakad a varázslása. Ezért nem is nagyon kaptam be komoly sebzéseket. Majd ha újra mek vele meglátom mire jutok ezzel a taktikával.

Ja, a dps assszem vmi 3-4k
  • Fpocok
    Már vagy 40szer reseteltem, de nem találom Larra-t :S
  • Savmacska
    Monk.
  • cookac2
    Nem tom milyen karival mész, de 1500 dps az semmi. Tanácsot nem tok adni, neked kell eldöntened AH-zol vagy nem. Az elején azt mondtam, h én aztán nem, de rávitt a szükség.

Egy tippet adok. AH-n keress olyan fegyvert v armort, stb, aminél van lvl engedmény. Így a szintednélsokkal jobb cuccra tehetsz szert fillérekért.
  • Savmacska
    Tudok hozni 3k+ dps-t ha átváltom a cuccaim és begemelem. De úgy viszonylag kevés a healing, és a defem. 54%-ot benyelek.
  • Savmacska
    Mit tanácsolsz... ?
  • AntiHero
    250 ezer aranyért eladtam ezt (Mellesleg itt is levonnak 15% az aranyból.. ami buziság..):

Amit úgy elvittek mint a sicc..Most kezdek gondolkodni, hogy lehet olcsón adtam :D
  • gosumofo
  • cookac2
    Most végeztem hell beliallal, WD vagyok, a sebzésem 15k a passzív skillemmel, ez 10x-ese a tiednek. Ha beteszem a Soul Harvestet olyan 25k köré ugrik meg és mindez egy 500k goldos gearrel.
  • Fpocok
    VÓTMÁ :D
  • Savmacska
    Mantra of Healing, tényleg nagyon durva, a Boon of Protection rúnával....
  • Rehom
  • Broafka
    na látod ^^