78998
  • Carlos
    Szerintem (!!!) a NV ad még valami láthatatlan bónuszt, mert egyszer (!) kipróbáltam, hogy a butcher-re rámentem 100-as (cucokkal) mf-el és csak kéket dobott (lehet, mert sokáig tartott lecsapni szar gear-rel és skippeltem a champokat).
    Ezután nekimentem 80-85-ös mf-el 5-ös valorral és esett 3 rare.
  • Sunrider924
    OK akkor meselj. Oszinten kivancsi vagyok milyen egy hc kari 30 folott. Elvileg a jatek lehetnyivel jobban kompenzal az 1 eletem veszely miatt, vagyis sokkal jobb geared van mint a sc kariknak. Mostmar ismertek az affixok es hogy kell ellenuk taktikazni, ismertek a palyak, bossok. Szoval kivancsian varom. Felesegemnek mutattam a hc kari elhalalozos videot, konnyesre kacagta magat velem egyutt, es ott helyben megtiltotta hogy valaha is inditsak egyet
  • Omlás
    Én HC-ban gondoltam :P
  • Sunrider924
    Index jatek teszt
  • pimpi001
    ez betyaros wazze.
  • Sunrider924
    Ugyan, 2x haltam meg mindossze, a 2 elit pakk probalkozasnal, egyszer fent a felszinen, egyszer meg lent instaban. A cel nem komoly progress volt hanem az uj Healing mantra runa teszteles, mivel nulla life on hit gearem van ezert csak es kizarolag a runa aktivalasa adhatta a regent. Act1be godly, mint irtam/postoltam a kepet, se folower se shield, all out dps es spammoltam a runat. Megneztem, hogy act2ben ugyanez mire eleg, hat championokon kivul mndenre. Annyi kell mindossze, hogy normalisabb geart rakjak ossze es akkor act2 is ki lesz farmolva par napon belul.
  • Sáska
    a heten probalgattam ezt az SMS alert-et; hat, nem sok ertelmet latom: 1-1 jelszo valtoztatas utan fel, esetleg egy ora elteltevel kaptam uzenetet, hogy valaki megvaltoztatta a jelszavam. ennyi ido alatt siman kipakolnak barkit.

mas: arrol van valami info esetleg, hogy lesz-e valamikor remote AH? jo lenne, ha lehetne kereskedni akkor is, amikor a jatek elinditasara nincs lehetoseg...:)
  • Sunrider924
    Ez a kerdes, mert NV5x az ad neked 75%ot hozza a meglevo mf ertekhez. Itt a forumon mar voltak, akik NV nelkul is 200 feletti mf-el szaladgaltak. Az viszont mar erdekesebb akkor hogy olyan gerabe farmolni ladat/nem elite aoe packot act3-4ben.
  • Omlás
    Mazoizmus magas fokon ?
  • Carlos
    Hát ezaz, hiába van jóféle res meg dmg reductian, ha még ígyis 7-8K-t kapsz a 35-40K-s hp-ba az 4-5 ütés és borulás van.
    (és akkor még nem szóltunk a takonyban/tűzben állásról)
  • Carlos
    valor nélkül értelmetlen szerintem.
  • Sunrider924
    Nyilvanvalo, ezert is irtam, ezzel a megint elkefelt Healing mantraval az acthoz szukseges resi felevel is eljutok a bossokhoz es megolom oket. Van egy erzesem hogy act3ig is eljutok vele, ha megint nem lesz coop mert haverok dolgoznak es soloba vagyok kenytelen okorkodni. Ami azt illeti nem egy legendary esett coopba nem champion mobokbol, de persze kelett hozza NV buff. Namost erdekes a koltoi kerdes: magas mf gearben farmolni act3-4 nem elit mobokat vajon az milyen?
  • Különc
    Nem annyira gáz, lévén van egy 3k dps-es Enchantressem mellé (aki elfekszik sokat, de mégis) és nem lenne probléma ilyen DPS-sel sem, ha nem kapnék 7-8 ezreket a 40 ezer hpm-ba, sokszor csak úgy tudom életben tartani magam, ha Leap helyett Overpower van Revel rúnával, de annak is olyan nagy a CD-je, a kevés blockom miatt meg néha olyan kevésszer proccol a revenge, hogy nem birom ki
  • Carlos
    Ezis igaz...
  • Carlos
    Ezzel csak az a baj, hogy a jóság a champokból esik nem a mezei talpas parasztból (bár én a legendary nyakláncomat zombiból szedtem ki).
  • Sunrider924
    Tegnap okorkodtem az uj Healing mantra runaval act2be, championokat skippelni kelett amikor 2 kulonbzo pakkot is probaltam es 25%hp-t tudtam csak lekarcolni mire vizszintesbe tornaztattak engem, de minden mas mobot megoltem, elmentem es elsore megoltem Magdat. Mindezt 210 all resivel. Ha lesz ma turelmem, megnezem Belial-ig van barmi is, ami megallit, de szerintem nincs. Termeszetesen champion pack egyelore szoba se johet, de hurra, act2es bossokat olok
  • Egoraptor
    Halott dps az 0 dps^^
  • Carlos
    Ok, de most énis elkezdtem átállni a res gyúrásra. Eddig 20K volt, most 18 és észrevehetően többet kell karmolnom Inf Act 1 végén.
    Namost 10K-val egy mezei fehér is 6-8 ütés... Lassúcska az nem?
  • RaSzTaH
    szűrj egy kicsit allres/vit/str-re kicsit "normálisabb" statokkal és máris az árak a csillagos ég:P
  • Egoraptor
    Valamit valamiért...
    Kettő együtt nehéz.
  • Carlos
    Nem hurka a 10K-s dps?
    (a res nagyon jó)
  • Különc

Amit leírtál statok afelett is papír, úgy tűnik String of Ears, Stomrshield és Lantern nélkül nehéz dolgunk lesz
  • Carlos
    ennyi.
  • Sunrider924
    Akkor mar tudjuk amit tudnunk kell :)
  • Carlos
    ugyanaz
  • Carlos
    Milyen imba cuccokra gondolsz?
  • Dr DeViLKiNG
    Most mondjam, hogy mennyibe kerül egy wizardot felgearelni?
    (Összehasonlításképpen int/dex cuccokból általában 1 oldalnyi cucc van bennt ahban, amíg str-esből 10+. És ez minden slotra igaz.)
  • Sunrider924
    Nekem meg nincs bleed skillem ami healel tickenkent :P
    Mas. Forumon turkalok amikor talalok egy 2 napos postotMonk inferno DIablo kill aztan elkezdem nezegetni a screenshotokat amig eljutok a statokhoz. Aztan amikor meglatom a statokat eszembejut ez [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1197808379&no=38996]#38996[/URL]. Mostmar csak a kerdes adott ok ketten egy es ugyanaz a valaki? Mert ha igen lathato az acsi pontok szamabol, hogy skippelt, foleg coopba tolta a ket magussal(akik bosstoltak)es nincs nephalem buffja a diablo killen. Erdekes.
  • Egoraptor
    Jah, körbeveszik, vagy fast attack/multiple attack
    mobok + mindenféle fincsi DoT támadás.
    Különben Barbi elég szépen mass-heal-eli magát
    legalábbis imba cuccokba Act 1-en.

Act 2-3-4 hát majd kiderül...
  • sata75
    ööö... lemaradtam, mi ez az egyet ütök 700-at gyógyulok móka?
  • Carlos
    azért egy 4000 armorú 150 all resű wizard papírabb, mint egy 8000 armorú 600 allres-ű barbár.
    Azis fekszik persze, csak nem mindegy, hogy 1 ütés vagy 3.
    (a vicc az, hogy az a 3 ütés is bejöhet egyszerre, ha körbevesznek, akkor meg tökmindegy)

De továbbra is úgyérzem, hogy a közelharcos karik kicsit le vannak nerfelve, különösen a barbár. Sehol se láttam még, imba barbár buildet, mint pl a monknál ez a egyet ütök 700-at gyógyulok móka... De lehet, hogy azért mert casual vagyok és tudatlan.
  • Egoraptor
    Minden papírkari, 1hitkill jelenti Blizzard-nak a
    nehézséget. Hehe...
  • Carlos
    Akkor télleg jó az a dps, de akkoris papirkari. :)
  • Egoraptor
    Amúgy Inferno mert volt 'tome of secrets' drop.
  • Egoraptor
    invulnerable minion és bb
  • CharrDen
    Sziasztok!
    Valakinél van még egy elfekvő guest code? Szívesen kipróbálnám a játékot :)
  • Carlos
    És egyszer ki is nyiffan...
    Papírkari tipikus esete. És szerintem ez nem inferno, hanem hell.
  • Carlos
    Én már össze se pakolom őket, drága is meg az hogy most nem 12 hanem 13% több hp vagy 34 helyett 36 strength... nabumm...
  • sirdond
    jól néz ki, de csalóka. glass cannon, sima moboktól is max 2 ütés és meghalsz. érdekes módon csak olyan helyeken megy, ahol nincsenek anti ranged mobok...
  • NikeCortez
    azon filoztam...hogy nem csodallom, hogy kivették AH bol a Gem-eket...
    akkor lenne értelme, ha nem tudnad kiszedni a slot-bol, hanem kitisztitja, mint D2-ben és a Gemet bukod...igy csak novekszik a létszáma, radiant alatt én sem foglalkozok gemekkel..bár nem is forrasztgattam most ossze oket...várok..mi lesz inferno kozepétol