78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Savmacska #39767 Persze, meg nagyon jól néz ki :) Én még normális cuccot sem találtam a karakteremnek nem hogy recepteket :P Téged nagyon szeret blizz ;) -
mintha? 
itt egy random low-level szett, amit nem volt túl bonyolult összegyűjteni: angelic set @ diablo 2
.. mintha :D
erről jut eszembe: wtb half freeze duration, cannot be frozen, absorb fire, és egyéb statok!
hogy a f****ba képzelték ezek infernot ilyen dolgok nélkül? :\ -

-
Grat!
D2 -ben mintha táposabbak lettek volna a setbonus-ok. -
Ez minden amit ad? Ez azért vicc, ha 10-szer annyit adna, az is éppen hogy megjárná szerintem... -
Köszi. Tegnap hajnalban találtam egy legendary receptet. Tudom, hogy a setbonus nem nagy cucc, lvl42-es set csak. De TALÁN jól jöhet, ha egyik karim épp ekkora lesz... van rajta mindenféle stat. -
nem az ő hibája, neki nagy pirospont a kitartásért (gondolom 32587857854 salvaging kellett hozzá)
nyilván a játékot savaztam ezzel, ennyire aluljutalmazni azt, hogy valaki összepakolta a szettet.. rossz vicc
az egyetlen pozitív a szett kinézete, az tényleg eltalált dolog -
Oda is van írva hogy ceremonial helmet, tehát csak
ceremóniákra való (ahol nincsenek aggro mobok)
/kidding
-
Savmacska #39759 Épp ezt akartam mondani, de gondoltam nem kötözködök :)
Nevetségesek azok a bonuszok igazából... -
nagy thumbsup, de...
azok a szettbónuszok nem túl.. khm.. imbák -
Savmacska #39757 Gratulálok. -
Kész az első setem:
-
nekem nem ismerős hogy rohadna meg
-
Same here :-/
Szintén Wulfgar vagyok. -
nálam is ez van. -
Ismerős szituáció
-
Savmacska #39751 On#
Én az esetek 80%-ban DH cuccokat találok(az összes sárga ami esett az ij, meg crossbow volt) a maradék 20%-ba pedig barbár.
Off# -
nálam most valamiért nagyon behalt a batllenet. Vagy 5 hibaüzenettel kidobott az egész játékból, elég ijesztő volt -
Amikor meglatom a wizard sebzeset mindig sirok egy kicsit :D -
Ez vagyok én shield nélkül még kétkezesen:
18K dps, buffolva 250 allres, 35k hp, 6k armor.
Act 1 5ös valorral megy, a nagyok lecsapnak, vannak amik többször is (shieldes, lézeres, wallos, berserkerek) de a legtöbb megvan eslőre. Butcher 2 perc alatt megvan mindig.
Act 2: többet vagyok a földön mint a két lábamon. -
hm, ezek a statok nem tűnnek pedig rossznak
esetleg... hát ja, valami durva fegyver, meg masszív életszívás segíthet? ez csak ilyen légbőlkapott tipp, igazából nem tudom -
Elnézést a nagy postért.
Ez az armor volt rajtam akkor:
De azóta ezt használom, sokat dob az attack speed:
Statjaim: Ezt csak linkben, nem akarok beszúrni még egy képet.
Ezekkel a statokkal és Force Armorral általában 3 hit vagyok, de van amikor túl nagyot ütnek és 1 hitelnek. Extra health packot nem tudok időben megölni, enragelnek, fast packokat gyakorlatilag lehetetlen lekiteolni, invulnerable minion szintén esélytelen.. Most kezdtem act3-at, 2 quest kész, monkkal itt már egyáltalán nem bírtam elite packot ölni.
-
Pap1ka #39745 Bár csak ott tartanák már :)
- Act 1 végét farmolom természetesen, folyamatos 5xNV-al. Nagyon kevés elit pack fektet meg (hulkok, berserkerek). Egynél többször pedig egyik sem.
- eddig egy darab cipő esett amire azt mondtam, no, ezt most felveszem, mert tudom használni. Többi "értelmes" drop ment az ah-ba. Eddig oké!
- a jelenlegi statjaim: 13k dmg (ez elit packok ellen Wrath of the Berserkerben majd 40k dps), kellene egy jobb fegyver - ez tény! 600-650 all res (ennyi vajon miért nem elég?)! 30k hp, 8k armor. Akkor most bennem van a hiba hogy act 2-ben eltaknyolok, mintha nem lenne rajtam gear? -
Akkor értem asszem.
A DH és a Wizard azért jó, mert bebasz 50-100K damage-et cserébe papír.
A Barnár azért jó, mert bevisz (jó esetben) 15-20K sebzést és még bírja is az ütést.
Szóval akkor csak gear-en múlik minden kari boldogulása. Ez egy kicsit elbaszott dolog, de így mostmár értem. -
Hát én hell elején járok az alulgearelt monkommal, de ez, amit írtál nagyon lehangoló. Nekem kedvem nincs az ilyen végtelen farmokhoz, irl friendeknek meg, akikkel partyzok idejük se. -
nézd, DH-val / wizarddal egy fokkal jobban el lehet indulni act3-act4-ben, AMENNYIBEN élvezed, hogy a legalapabb fehér mobnak is 1 ütés vagy (ez alól szimplán nincs kivétel)
én HC-ra próbálok gyakorolni, kitanulni a játékot, így kifejezetten zavar, hogy eltalál egy bolha, és fekszik a karakterem (de tényleg, akármi eltalál, borulok)
mindamellett a nagy dps, és a range miatt van esély haladni, mert a fehéreket szimplán lenuke-olod kb. képernyőn kívűlről is, eliteket meg kite-olod, ha tudod, és közben elég jól olvadnak, szóval haladni lehet
nyilván vannak pakkok, amiket ki kell hagyni, mert megközelíteni sem lehet őket, nemhogy megölni (invulnerable minion <3)
bossokat, meg amiket mindenképp muszáj megölni a továbbhaladáshoz... hááát, valószínűleg nem elsőre, de meg lehet oldani, igen
persze overgearelni nekünk is brutálisan kell, azért az ilyen 60-80-100k sebzéseket sem a zsebünkből húzzuk elő..
én azt mondom, hogy ha visszavennének a mobok sebességéből, akkor teljesen emészthető lenne az inferno - perpill röhej, hogy a szétgyorsított ranged kiter karakterrel nem tudok semmit lehagyni, tökmind1, hogy van-e rajta "fast", vagy nincs -
+1 -
Nagy igazságot mondtál.
A kérdés az, hogy ez más karikra is vonatkozik? Csakmert mást se hallani, csak azt ,hogy a DH és a Wizzard fossá farmolja Inf act 4-et. -
Sajnos tökéletesen egyetértek. Mármint nem az sajnos, hogy egyetértek veled, hanem az sajnos, hogy így igaz. -
Szívd fel magad és csapj közéjük jó Barbhoz méltóan 

-
Savmacska #39737 Nem életképes 2h vagy dw-el sem. Ezt jól látod. -
igen, te most tartasz az első szopóágon (a második pontosan ugyanez lesz, csak act2 végén)
helyzet a következő:
- farmolod inferno act1-et, mert az megy csak sajnos (hell nyilvánvalóan waste of time)
- érdemes act1 végét tolni, jailer 5-ös buffal dobhat jókat, meg persze a butcher is
- imádkozol, hogy essenek neked olyan itemek, amikkel már bírod act2-t (nem fognak)
- imádkozol, hogy essenek olyan itemek, amiket el tudsz adni jó pénzért AH-n, és azoknak az árából be tudsz vásárolni magadnak úgy, hogy bírd act2-t (ez reálisabb)
- ezt csinálod addig, amíg az egered bírja, illetve amíg a jelenlegi statjaid nem... kétszereződnek meg minimum
(nekem ~16k damage -> ~50k damage, ~50-60 allres -> ~200 allres, ~19k hp -> ~25k hp, ~2500 armor -> ~3500 armor volt az az ugrás act1 vége, és act2 eleje között, amire azt mertem mondani, hogy akkor mostmár act2-t szép lájtosan elkezdem) -
Szintén. Mondjuk azért akadnak champ group-ok amik elkennek act1-en, de azért megy simán. Act 2... hagyjuk... elkennek mint a taknyot. -

-
ez a kép szimplán epic. bár a két yes ág felül szúrja a szemem, de.. de.. de... ez a kép epic. -
én totál megértelek, tépném a hajam, ha barbárom, vagy monkom lenne lenne (merthát a monk sem tud "kungfupandázni", legalábbis én nem tudom elképzelni, hogy 2 db 1kezes monk fegyverrel, vagy 1 db 2kezes monk fegyverrel életképes lenne)
shield b***eg, az kell neki -
Savmacska #39731 Molten knockback shielding arcane, szopok rendesen. -
Pap1ka #39730 Nem azt mondom hogy nem állok ki a tűzből vagy takonyból, vagy nem lépek ki a lézer elől (megjegyzem act 1-ben már erre sincs mindig szükség, ha úgy jön ki a lépés), de azért nem illő hogy egy act 2 eleji darázs megöl egyből ha rámköp... Nekem most legnagyobb problémám az hogy act1-re túl gearelt vagyok, act 2-re meg még alulgearelt... Sebaj, farmolok tovább, majdcsak lesz valami :) -
e!
-
Játszál nightmaren :D Ott hozzám érnek a mobok és ők hallnak meg :D