78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
egyébként viccet félretéve: általánosságban minden kaszt szopik infernón, amíg valamilyen beteg módszerrel nem szerez magának 100x jobb geart, mint amit az adott területen belátható időn belül ki tud farmolni
ha megvan valahogy a durva gear (pl. AH), akkor meg általánosságban minden kaszt könnyebben halad nyilván, kisebb a lent említett szopás.
talán a rangedeknek minimálisan jobb a helyzetük, ezt lentebb kifejtettem ([URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1197808379&no=39742]#39742[/URL]) -
Savmacska #39806 Ajjaj, bocsánatot kérek !
Barbár vagy Monk
-
na, aha
act2-ben kap egy nagyon beteg hp buffot, bár solo game-ben azért nem olyan teljesíthetetlen, a baj inkább több játékosnál van
barbárral... nemtom, valahogy el tudod kussoltatni, hogy ne rohangáljon, mint pók a falon? -
vision quest meg nekem nagyon erőltetett, nekem valahogy nem jön be hogy akkor is el kell nyomnom a skillt ha semmi szükségem nincs rá, csak azért hogy meg legyen a manám :S -
A két lehetőség közül a barbárt választanám.
-
act 1... sry... -
tényleg érdekes kérdés, hogy barbárral, vagy barbárral szopunk
a helyes választ azt hiszem: barbárral
-
Savmacska #39800 Most barbárral szoptok infernon vagy barbárral ? A kérdésem lehet hülye de sajnos elkeserít a tény h monkal nem tudtok tovább menni, és nem szivesen játszanék olyan karival, ami alapból halott ügy és éjjel-nappali farmolásra kényszerít :( Ne ugassatok le e miatt, de sajnos az én türelmem sem végtelen, ahogy a tiétek sem. Kivéve azokat akiknek 6 anyjuk van 
-
act2-ben is elgyepálod? mert ha igen, akkor én csinálok valamit iszonyatosan rosszul :D -
nem. akadtál. el. egy. lineáris. csőjátékban. 
menni kell tovább, 1 irányba tudsz csak. -
Hosszas #39797 Hol kell keresni ACT2 ben Alcarnust ?? -
Barbárral nem gond.
Akkor van gáz, amikor úgygondolja a kis köcsög, hogy champ groupok közé szalad, te meg ugye utána, és agyonvernek 1 mp alatt...
(true story)
-
hnt #39795 Sokáig dire bat-et használtam, de mindig amikor kellett volna, akkor fogyott el a manám. Ezért váltottam, így lecserélhettem a spiritual attunement-et is, így van pierce the veilem, és nincs mana prolémám, mert ottvan a vision quest. :)
Nem zavar, hogy nincs aoe, türelmes vagyok.
-
ja igen, a goblin a másik vicces jószág
act2-act3-ban már DHval is nehéz lenuke-olni, mert ugye be kell ugrani "mögé", hogy visszafele kergesd, ne pedig valami nagy mob groupba
ezután meg ugrálni kell utána, közben folyamatosan lőni, és még bizony úgyis van, hogy elteleportál
kíváncsi vagyok, hogy a többi kaszt mit kezd vele -
Savmacska #39793 Na az idióta petem(earth ally) még én moboztam ő ráugrott a goblinra késő vettem észre, a moboktól el sem tudtam menni, "f*king stuck" buktam 10-15mp-et, még kergettem is, és elment....váááh. -
Addigra balanszolják infernot :) -
Lehet benne valami, főleg azért is mert mintha lett volna kék post arról, hogy erősítik a tárgyakat és "balanszolják" a dropot. -
hupsz, hexet nem raktam át, azt hedge magiccal használom -
single targetnek ott a haunt. én csak azt nem értem hogy hogy tudsz AOE dmg nélkül játszani, én megőrülnék ha egyesével kéne leszöszőzni+hauntolni a mobokat, dire battal kiteolás közben szépen döglik az összes mob aki fut utánam:) umbral shockot sem értem igazán.
itt az én buildem. +20 manaregennel + honored guesttel nem nagyon van gondom a manával:) -
nagyon theorycraft-os, de az téged igazol, hogy valamelyik következő patch-ben dobnak be 60-as szintű, erős legendary-kat -
BlazeH #39787 Nagyon olyan érzésem van, a sok infernós panaszt hallgatva (én még csak hellen vagyok), hogy az egész jelenlegi tárgy és drop rendszer csak béta az RMAH bevezetéséhez. A Blizzard most gyűjti be az adatokat, hogy a jelenlegi droprate-ekkel, a 6.5 millió játékos farmolása mellett, hogy kell majd belőni a dropokat, ha valós pénzek is forogni fognak a rendszerben. Az indulásra a legendaryk is szándékosan lettek gyengére belőve, hogy majd ha lesz RMAH felerősítsék mindent, a régiek elértéktelenedjenek, és a userek kemény KP-ért vegyék az erősebb legendarykat.
Összeesküvés-elmélet, de úgy érzem lehet benne valami. -
hnt #39786 Nem igazán, 1,75ös attackspeedes weaponnel nyomom, így elég durván sebez.
Esetleg a fire bombot ki lehet próbálni, de nekem nem jött be. -
Ez egy inteligens hsz, szóval nincs miért kiakadnunk. A multkor is csak a stílus miatt ugrottunk.
p.s.: tekinekképzeledmagaddenagyazarcodmutassképetmég40essevagy
-
Savmacska #39784 Esküszöm annyi, barbár és dh cucc esett amik rohadtul imbák is hogy lehet rerollolok az 55ös monkról.... -
nem szenved, meghal
-
egyébként nagyon tetszik ez a build
a poison dartnal nincs valami.. nem is tudom, durvább sebző dolog? -
Sunrider924 #39781 Koszi, gondolom act2es cumo, mert a design nem ismeros. Igaz classonkent valtozik a cuccok skinje, de az a ket lenyullo szarny/frakk/ akarmi az nagyon tetszik. -
hnt #39780
-
És amíg SC-s infernon szenved, a HC szépen lassan megfontoltan építi fel magát addig.
...és utána ő is szenved infernón...
(no offense) -
Én eddig egy karit buktam 48-on az eszement rush miatt. Meg is fogadtam, hogy ha ilyen van beírom, hogy ésszel vagy lépek.
HC SC között annyi a különbség, hogy nagyobb az élvezeti faktor (nekem). És amíg SC-s infernon szenved, a HC szépen lassan megfontoltan építi fel magát addig. -
tekinekképzeledmagaddenagyazarcodmutassképetmég40essevagy -
hnt #39776 Üdv!
Srácok, hatalmasat esett a topic színvonala release óta. Előtte jó volt itt megtárgyalni a dolgokat de most, 100ból 90 komment értelmetlen hülyeség, flame, azénapukámerősebb. Nem hiába vagyok read-only mostanában..
Most viszont írnom kell, mert szemet szúrt, hogy a wd-t mindenki használhatatlannak tartja infernon.
Nos, véleményem szerint a "legskilligényesebb" class. Nem, nem azért mert én azzal játszok, egyszerűen így van és kész.
Kite or Die WD Build
Ez a megfelelő build infernora. ~30k hp, ~20k dps, ~500allres, +megfelelő taktika.
Jelenleg act2-t farmolom, act3hoz még kell gear.
Remélem tudtam segíteni.
Most pedig, jöhetnek a "tekinekképzeledmagaddenagyazarcodmutassképetmég40essevagy" kommentek. -
Savmacska #39775 Chest-en kívül nagyon korrekt a többi ! -
Hát megkaptuk, amire vártunk. Nehéz lett.
-
nos, sorry a noszgalgiáért, de IK szett diablo2-ben, 20-ig számoltam a szettbónuszok számát, utána csak legyintettem egyet, azóta csóválom a fejem
összehasonlításképp IK szett diablo 3-ban -
-
TEgnap esett egy kovács recept, de fel kéne húznom a kovácsot level 10-re...
Nem nagyon akaródzik. :D
Elfér a stash-ban a könyv. -
42-re simán elmegy az a szett 60-ra kevésbé de nem is ez a lényeg ;] GZ! -
Ilyen a teljes:
-
ez nekem is megvolt. :)