78998
  • TurboX
    na, ezt a pakkot fektesse meg valaki wizardal infernon..

kénytelen voltam skippelni, de a következő ajtó mögött ugyanez a csomag jött velem szembe reflect dmg-molten-fire chains-teleporter módosítással..

azt hiszem erre mondják hogy gg
  • s0n1c
    Szerintem inkább pontosan hogy jól felmérték és kevesebb szervert használnak, mert előbb-utóbb úgyis csökkeni fog a játékos állomány.
  • gerey
    De jó, hogy nem léptem ki amikor itt hagytam a gépet. Még irtam is ide délután 4 fele, már akkor is kb 6db 37-es után engedett be...
  • nejad
    remélem a netes játékokat is beszabályozzák vagy mittudom én és ilyenkor büntessék meg öket
  • Aradebil2
    mivé lett a világ,felháborító
  • nejad
    akkor vegyenek fel embert meg vegyenek gépet 15 ezerből már futja rá már 3hete lassan ez megy
  • Salki
    Engem csak egy dolog miatt zavar az egész. Ha ez online game lenne, egy szót sem szólnék a szerverek miatt. De hogy azt a rohadt single player-t - csak azt játszom - mi a tökömnek kellett feltenni a szerverre? Úgyis megvettem volna, nem warezoltam volna le!!! Így velem is kibasznak, meg azzal is, aki az online game-t szeretni. PÉNZÉHES BLIZZARD. Ezt is megéltük.
  • Nelson85
    2.7 -es AS-el monknak már jó a 1300 life/hit? :D
  • rage
    "We are aware that some login attempts are currently resulting in an Error 37 message. This message is caused when the login servers are at full capacity.Trying again may allow you to enter the game and pass login, however we, and our networking teams are monitoring this situation closely right now. When we have any further updates on this issue we will let you know."

Mondom, egyszerűen nem bír el a szerverparkjuk ennyi játékost.
    Nyilván délelőtt meg éjjel kettőkor könnyebb bejutni, mint este hétkor.
    Nem jól mérték fel a szerverek kapacitását.
  • Tinman #39918
    Halál pontosan u.e. a helyzet nálam is... iroda is stimmel.
  • YakHead
    Értem én, hogy vannak fennakadások, de azért na...
    Esküszöm sokkal nyugodtabb lennék, ha kiraknának egy közleményt, hogy "bocs srácok, de 2 hétre le kell lőnünk a Diablo 3-at, mert ki.....tt nagy szopó van a BattleNet-tel" Aztán a nép rátudná és nem próbálkozna belépni. Esküszöm várom a Torchlight 2-t...Legalább valamivel elütném az ilyen lyukas órákat
  • nejad
    faszom a 15 rugoból adjanak vissza 5 mer én nem ezért fizettem error 37
  • natalyel
    Délelőtt, kora délután teljesen jól ment. Most fél órája kidobott. A karakter szintje megmaradt, de a quest-ekből a tegnap délutáni az utolsó...
    Minősíthetetlen.
  • KAmikaze1911
    Érdekes hogy akkor nem volt elfoglalt a szerver mikor be kellett nyelni a játék árát. De most őszintén, nem kellett volna feltünni az eladásokból, hogy valószinűleg sokan akarnak majd játszani?
  • Sáska
  • kutyu007
    Régebben értetlenül áltam az aukciós ház előtt, mondom em meg minek, de mostanra rákaptam az ízére.
  • nejad
    a kiba... kur....életbe hogy megint nem jó egész nap nem ment vagy csak most hogy jáccanék?
  • Frankie87
    Marad addig ez...
  • whisper
    Úgy ,hogy azért kellet az utolsó időkbe várni rá még többet többet ,hogy egész legyen mire kijön 8)
  • Frankie87
    Az ember hazajön, és ahelyett, hogy játszana megint csak 37-el szenved...
    Megint kiadtak egy félkész játékot...
  • rage
    Ha tudnák, hogy 40 perc múlva jó lesz...
  • SuLtAN17
    Amúgy ezt nem értem én se, miért kell 10 másodpercenként újrapróbálkoznom miért nincs egy queue, mint WoW-ban, bejelentkezem kiírja, hogy még 40 perc és addig eltakarodok most csinálni, de ez hogy itt kell ülnöm és várnom a csodát...
  • unknown nick
    Berakhattak volna egy queue-t, ahol látod mennyi van hátra, amíg bejutsz.
  • rage
    Na már eljut a hero list-ig, s ott áll.
    Alakul...:)
  • Egoraptor
    HáHá, tényleg nagy
  • clio1616v
    rájöttem mit csináltak ezek az idióta hozzánemértő blizzárdosok...

most már nem Error 37-et íratnak ki a login ablakba, hanem azt láttatják velünk mintha továbblépne authentikálva és nem tölti be a hero listát...

ügyes blizz...
  • drholmes
    Nem értem mi a baj :) 15-e előtt olvasgatam a fórumot, s vártam, hogy mikor fogok tudni játszani. Most várom, hogy mikor tudok játszani, s olvasom a fórumot. Mikor ér véget a béta, s indul a játék?
  • Broafka
    az a baj, hogy vagy jó cuccom van, hogy leszedjem őket és farmolgassak, vagy jó MF cuccaim vannak... Ha erős vagyok de kell a cucc, akkor 60X kell újracsinálnom hogy essen valami értelmes. 50% MF-fel viszont elég kb 2-3 kör és van valami jó, de kell hozzá 2-3 óra is, mire sikerül bárkit is kinyírnom... :S
  • clio1616v
    mi különbség van, ha copyzom a jelszavam? :DDD
  • yesname #39898
    Ez óriási :D
    Please make Diablo 4 Simpler

Én most jutottam eld oda Hell-ben Ac 2-ben, hogy farmolgatnom kell gear után. Szerencsére a helyzet nem vészes, sőt igazából jó, mert sokat kell taktikázni és figyelni. Azonban nem ártana, ha nem tudnnak lecsap 3-4 ütésből (DH).
  • who am I 7
    mert copyztad a jelszavad.Ne copyzgasd hanem írd be, és akkor 15-20. próbára beenged amúgy...(olyankor az első pipa után vár vár picit...de beenged) :D de ez akkor is nonszensz, kaphatna pár haragos feljelentést blizz whehe, csak hogy a jövőben megoldják ezt a gixert...így hogy a fogyasztók nem balhéznak komolyabban, így szerintem nem veszik annyira fontosnak a dolgot.
  • clio1616v
    az authentikálás pipa aztán áll és login info incorrect...
  • whisper
    Jó értem ,de egy ilyen tőkével rendelkező cégnek nem hiszem ,hogy ez kiküszöbölhetetlen problémát jelenthet! Vagy Én is gondolkodok csak ilyen módon? Komolyan olyan érzés mitnha a Német Merci gyár működik de a kecskeméti merci gyárban nem tudnák össze raknia rendszert 8))
  • Broafka
    vagy inkább a távolság. Valszeg az egész szeró kezelés Amcsiból van végezve. Szerintem kb olyan lehet mintha egy szőke nőnek magyaráznád, hogy a gépből kijövő lyukas tálca nem pohártartó...
  • rage
    Lehet, a játékosok száma.
  • whisper
    De Én értem nem értek a serverekhez se ilyesmikhez oylan szinten ,hogy megmondanám ez mért van ,de az amcsi servereknek megy itt nem mi a kül?
  • whisper
    De Én értem nem rétek a serverekhez se iylesmikhez oylan szitnen ,hog ymegmondanám ez mért van ,de az amcsi servereknek emgy itt nem mi a kül?
  • rage
    Szerintem egyszerűen nem bírja el a login szerver a beérkező kéréseket...
  • Broafka
    ez tényleg nevetséges. és érdekes módon mindig ilyen délután 5-7 között haldoklik az egész. Szerintem van hogy egyszerre akar csatlakozni mondjuk 30 ember, és etől már behal az egész. Reggel teljesen jól ment minden
  • setuh
    Az acsiknal mer mutat nekem most 0-at?