78998
  • Sáska
    te mirol beszelsz? milyen karpotlas meg kis pet?! WTF?! olvasd el az EULA-t szepen, es torodj bele. hihetetlen, hogy par ember ugy viselkedik, mint valami ovodas is telerinyalja a forumokat.
    Elhiszem, hogy idegesito, es zavaro, hogy nem tudsz belepni, de pont annyira zavaro az is, hogy idesirtok, ami egyebkent senkit nem erdekel, es nem is fogja megoldani a problemat.
  • Fabio Capello
    persze, egyet minden fail attempt után inkább... :D
  • CalebJoe
    minden játékos ládájába egy misi kis is engesztelne
  • whisper
    De amúgy ezt nem lehet megtámadni mert azért szép összeget kicsengettünk mindannyian ezért a játékért összességében sz.tem és még azt se mondták barmok idióták nesztek is egy pet 8) kárpótlásul vagy akármi szar.
  • nejad
    na megnéztem hivatalos oldalon minden rendben tényleg zöld a nyil
  • Masakari
  • Broafka
    valaki írta hivatalos fórumon:
    Diablo - Lord of (t)error :DD
  • sata75
    én is úgy kezdtem de fél órája kivágott, azóta nem tudok visszamenni:(
  • nejad
    szerintem nem isjavitják a hibát csak magától ujraindulnak a gépek és akkor megy a játék azok a homárok meg valahol beverli hilszen költik a lovénkat vagy monakoban kaszinoznak esetleg befizették magukat egy ürsétára
  • sirdond
    én 4 óta játszok, úgy látszik szerencsém volt :D
  • ProGabe #39957
    Na ez a legjobb kérdés! Miért mindig az EU-szerverekkel van a probléma? Mert itt a legbirkább a népség, vagy a törvények miatt legyintenek rá? Egyszerűen hihetetlen, hogy csak mi szívunk.
    Tudom, hogy USA-ban is vannak gondok, de összehasonlíthatatlan a kettő. Azért ez már tényleg sok!
  • Dondark
    Azt írja ki hogy túl BUZI a szerver! Hát én is így gondolom :D
  • Savmacska
    Nah kár volt kilépni a karakter listáig... 30008 as 30006 os hibával nem enged be kiléptem a login képrenyőig, 37 es és 73as hibával nem enged ki. Ha már játszotok maradjatok is bent !
  • Frankie87
    Csiszár Jenő junior?
  • tarti19
    Mi lepte meg őket? Másik 2 régióban tökéletesen fut a játék, csak az eu régióval baszakodnak állandóan? Hogy is van ez?
  • Fpocok
    Random az árusoknál. Ment ACT2-be ott két vendor is árul a városban.
  • CalebJoe
    bótosnál ahol a potion-t veszed
  • Salki
    A hivatalos oldalon meg virít a zöld nyíl, hogy minden rendben. Legalább sárga lenne, könyörgöm.
  • ZÓÓÓcsi
    Én úgy voltam vele, ha már eu-ban élünk, akkor eu-s szerverre megyek játszani, de ugyanaz a ping van itt is mint amcsin sokszor. Vicc..
  • Salki
    Amúgy meg a starter editiont is be lehetne szüntetni, ők is csak foglalják a helyet a szerveren.
  • AntiHero
    Hol lehet azt a festéket megvenni amivel eltünik a tárgy? (átlátszó lesz)
  • TDC Geronimo
    király
  • Carmang
    Nem a géppark lett kevés egyik napról a másikra, hanem valami technikai probléma van.
    Múlt hét bármelyik estélyén simán tudtam loginolni.
  • Fpocok
    Vótmá.
    De azért linkeljétek még ezt a köcsögöt sokszor...
  • PiszkosFred
    Oket lepte meg a legjobban szerintem, hogy ennyit adtak el a jatekban az elso napokban. Azert 12 ev utan, mikozben ez a stilus "kihalo felben", es kozben mar felnott egy uj feszbukos generacio, a fene sem gondolta, hogy mindenki diablozni akar. Elszamoltak nagyon, most meg pislognak, es probaljak megoldani, de egyelore a jatekosallomany csak no es no.
  • nejad
    ki ez a homár
  • Masakari
    Haver mondta,hogy koreaban állítólag bemonták a tv-ben hogy be fogják perelni a blizzardot
  • Aradebil2
    fuuuuu
  • nejad
    kár hogy valami nagy rivális játék nem jött ki elötte pár héttel
  • sz4bolcs
    Ez nem igaz. Az igazán értékes, és értékálló itemek rare-ből kerültek ki, és a játék legritkább tárgyai voltak. Megvolt benne az, hogy még a legmagasabb szinten is érdemes volt rare cuccokat fölvenni. Ez mellett értelmesen volt balance-olva a rare/unique/set itemek erőssége. sirdond-nak, és yesname-nek igazuk van.
  • nejad
    ezek nem csináltak b tervet de még egy szaros error 37 feliratot sem tudnak átirni legalább ne azt dobná be mindig
  • Aradebil2
    addig kezdjünk egy kis flamet:D
  • Fpocok
  • CalebJoe
    és 3 év nem volt elég hogy felkészüljenek a rohamra
  • unknown nick
    Online game ott van dobozon. Klasszikus értelemben nem single player game.
  • YakHead
    Hát ilyen színvonalú "szolgáltatással" biztos, hogy csökkenni fog a játékos állomány
  • CalebJoe
    A válságra meg a marketingre meg szarok ők is szarnak ránk, én megtiszteltem őket azzal hogy megvettem a játékukat ők meg megajándékoznak egy ilyennel

• Hegi90
    már 3 évvel ezelőtt elpofázta a blizzard, hogy ez lesz.
  • nejad
    hát igy biztos :D
  • s0n1c
    csökkeni = csökkenni