78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
te mirol beszelsz? milyen karpotlas meg kis pet?! WTF?! olvasd el az EULA-t szepen, es torodj bele. hihetetlen, hogy par ember ugy viselkedik, mint valami ovodas is telerinyalja a forumokat.
Elhiszem, hogy idegesito, es zavaro, hogy nem tudsz belepni, de pont annyira zavaro az is, hogy idesirtok, ami egyebkent senkit nem erdekel, es nem is fogja megoldani a problemat. -
persze, egyet minden fail attempt után inkább... :D -
minden játékos ládájába egy misi kis is engesztelne
-
whisper #39964 De amúgy ezt nem lehet megtámadni mert azért szép összeget kicsengettünk mindannyian ezért a játékért összességében sz.tem és még azt se mondták barmok idióták nesztek is egy pet 8) kárpótlásul vagy akármi szar. -
nejad #39963 na megnéztem hivatalos oldalon minden rendben tényleg zöld a nyil
-
Masakari #39962
-
valaki írta hivatalos fórumon:
Diablo - Lord of (t)error :DD -
sata75 #39960 én is úgy kezdtem de fél órája kivágott, azóta nem tudok visszamenni:( -
nejad #39959 szerintem nem isjavitják a hibát csak magától ujraindulnak a gépek és akkor megy a játék azok a homárok meg valahol beverli hilszen költik a lovénkat vagy monakoban kaszinoznak esetleg befizették magukat egy ürsétára -
sirdond #39958 én 4 óta játszok, úgy látszik szerencsém volt :D -
Na ez a legjobb kérdés! Miért mindig az EU-szerverekkel van a probléma? Mert itt a legbirkább a népség, vagy a törvények miatt legyintenek rá? Egyszerűen hihetetlen, hogy csak mi szívunk.
Tudom, hogy USA-ban is vannak gondok, de összehasonlíthatatlan a kettő. Azért ez már tényleg sok! -
Dondark #39956 Azt írja ki hogy túl BUZI a szerver! Hát én is így gondolom :D -
Savmacska #39955 Nah kár volt kilépni a karakter listáig... 30008 as 30006 os hibával nem enged be kiléptem a login képrenyőig, 37 es és 73as hibával nem enged ki. Ha már játszotok maradjatok is bent ! -
Csiszár Jenő junior? -
Mi lepte meg őket? Másik 2 régióban tökéletesen fut a játék, csak az eu régióval baszakodnak állandóan? Hogy is van ez? -
Random az árusoknál. Ment ACT2-be ott két vendor is árul a városban. -
bótosnál ahol a potion-t veszed -
Salki #39950 A hivatalos oldalon meg virít a zöld nyíl, hogy minden rendben. Legalább sárga lenne, könyörgöm. -
ZÓÓÓcsi #39949 Én úgy voltam vele, ha már eu-ban élünk, akkor eu-s szerverre megyek játszani, de ugyanaz a ping van itt is mint amcsin sokszor. Vicc.. -
Salki #39948 Amúgy meg a starter editiont is be lehetne szüntetni, ők is csak foglalják a helyet a szerveren. -
Hol lehet azt a festéket megvenni amivel eltünik a tárgy? (átlátszó lesz) -
király -
Nem a géppark lett kevés egyik napról a másikra, hanem valami technikai probléma van.
Múlt hét bármelyik estélyén simán tudtam loginolni.
-
Vótmá.
De azért linkeljétek még ezt a köcsögöt sokszor... -
Oket lepte meg a legjobban szerintem, hogy ennyit adtak el a jatekban az elso napokban. Azert 12 ev utan, mikozben ez a stilus "kihalo felben", es kozben mar felnott egy uj feszbukos generacio, a fene sem gondolta, hogy mindenki diablozni akar. Elszamoltak nagyon, most meg pislognak, es probaljak megoldani, de egyelore a jatekosallomany csak no es no. -
nejad #39942 ki ez a homár
-
Masakari #39941 Haver mondta,hogy koreaban állítólag bemonták a tv-ben hogy be fogják perelni a blizzardot 
-
fuuuuu
-
nejad #39939 kár hogy valami nagy rivális játék nem jött ki elötte pár héttel -
Ez nem igaz. Az igazán értékes, és értékálló itemek rare-ből kerültek ki, és a játék legritkább tárgyai voltak. Megvolt benne az, hogy még a legmagasabb szinten is érdemes volt rare cuccokat fölvenni. Ez mellett értelmesen volt balance-olva a rare/unique/set itemek erőssége. sirdond-nak, és yesname-nek igazuk van. -
nejad #39937 ezek nem csináltak b tervet de még egy szaros error 37 feliratot sem tudnak átirni legalább ne azt dobná be mindig -
addig kezdjünk egy kis flamet:D
-
-
és 3 év nem volt elég hogy felkészüljenek a rohamra -
Online game ott van dobozon. Klasszikus értelemben nem single player game. -
YakHead #39932 Hát ilyen színvonalú "szolgáltatással" biztos, hogy csökkenni fog a játékos állomány
-
A válságra meg a marketingre meg szarok ők is szarnak ránk, én megtiszteltem őket azzal hogy megvettem a játékukat ők meg megajándékoznak egy ilyennel 
-
már 3 évvel ezelőtt elpofázta a blizzard, hogy ez lesz. -
nejad #39929 hát igy biztos :D -
csökkeni = csökkenni