78998
  • foxxi
    Csak akkor ha éppen működik a battlenet
  • pacquiao
    sziasztok ha a blizztöl megrendelem ezt a digitális verziót akkor egyböl aktiválják az accountot vagy csak 1-2 nap mulva ?
  • j0nNyKa
    na jó, de a részvényesek meg azt szarják le, hogy te mit akarsz, és az ő farkuk ebben a helyzetben sajnos sokkal nagyobb :\
  • XeeN
    Én speciel lesz***m mit akarnak a részvényesek. Gyakorlatilag egy kiegyensúlyozatlan, súlyos szerver oldali problémákkal küzdő játékot adtak ki. A blizz jól tudta mekkora kereslet lesz a játékra, főleg ekkora hype után, de nagy ívben tojt rá. Tisztában vagyok vele, hogy senkit nem érdekel mennyire bosszantó ha 5-ös NV-t összeszenvedve éppen Bucsi(inferno) előtt vág ki a játék...
  • Skill
    ahol emberek vannak ott mindig is lesz/van gond. mind1 majd 8 után talán már lesz szerver. amúgy meg persze, hogy minden cég a profitra megy . a cég csak a részvényeseknek felel. azoknak meg a profit a lényeg. ha nekünk lenne blizzard részvényünk mi se akarnánk új szervereket.
  • clio1616v
    már 8 :D

van ám fejetlenség ott is...

nem úgy kellene, hogy egy ekkora cégnek a presztizsét nem eljátszani és betenni egy reserve szervert? és akkor talán a patchet is fel lehetne tenni arra amin éppen nem játszanak így mi sem maradunk játék nélkül és ők is el tudják végezni a sebtapaszozást

de ez így már több sebből is vérzik...
  • Skill
    mák hogy 2kor keltem . már 6 és még nincs szerver . >.<
  • Fpocok
    Ennyi? Baszki, én azt hittem, hogy a login hibákat orvosolják. Már coopba sem tudtam lépni, whisper sem működött...
  • AntiHero
    Diablo III Patch Notes
    Diablo III Patch 1.0.2a – v.1.0.2.9858

General

Tooltips for the following class abilities have been updated to reflect changes made in patch 1.0.2 and previous hotfixes:
    Demon Hunter
    Smoke Screen (Skill Rune – Lingering Fog)
    Monk
    Fists of Thunder (Skill Rune – Quickening)
    Mantra of Healing (Skill Rune – Boon of Inspiration)
    Wizard
    Energy Armor (Skill Rune – Force Armor)
    Nigel Cutthroat has recently fallen on hard times and will now drop lower quality items when slain
    Gold and quest experience rewards for replaying “Heart of Sin: Get the Soul of Azmodan” have been reduced
    Gold and quest experience rewards for replaying “Heart of Sin: Go to the Keep” have been removed
  • Ry0K3N
    Vót mert láttam. Jól összefoglalja de nem mindennel értek egyet.
  • Fpocok
    VÓTMÁ?

• gabeone
    Monk infernon jó gearben, de dual wildben képes életben maradni?
  • Savmacska
    Igy azért érdekes... játszani már lehet, de igy, kihagyom :\
  • Jowanson
    Due to the issues we have been experiencing we are now bringing down the service and will start the maintenance after a short restart. The service will be offline for approximately 1 to 2 hours to complete the maintenance.
  • Fpocok
    Fogjuk rá. Viszont sok minden nem megy. Nincs acsi rendszer, szóval én még várok.
  • who am I 7
    ja de már fél órája 1 van...lol. akk jól emlékeztem.
  • AntiHero
    Már megy a szerver!
  • Devil_Gy
    Gondoltak 1et és 1lett :D
  • Fyrex
    ohh látom már lemaradtam, epic troll :D jól megcsinálták!
  • Fyrex
  • who am I 7
    én 1-3igra emléxem, de most az van kiírva hogy 3-4ig...és még nincs 3, de sztem elkezdték, vagy nem tudom..news windowba kidobhatnák igazán...
  • Savmacska
    3-4 között.... időzavarban vannak.
  • Laza
    Ki is volt írva, hogy lesz 1.0.2a patchelés és leállás. Mondjuk az időt nem néztem.
  • Daell Drow
    Mindenkinek, valoszinu dedault bealitas. nem eri el a szerver a menteseinket, karater alaltt is lvl 0 van. Jonnek az ujabb errorok, es gyre szarabb naprol napra. :(
  • Laza
    Jártam már én is így, csak nem nézett senki :)
  • who am I 7
    zsír....nekem is az van, szürke alap az oroszlánnal.Megpróbáltam usa szervert, de az meg peccselni akar :/
  • Savmacska
    Nekem sem az a banner van (zászló) mint amit kreáltam, hanem valami szürke-fehér a tetején egy oroszlánnal vagy kutyával vagy mi az.
  • Rehom
    fuuu :(
  • Savmacska
    Mindenkinek..... még kungennek is :D
  • Rehom
    nekem error 1et ír , valaki?
  • who am I 7
    őőőő...másnak is az van, hogy bejön a karakter választóig, de rögtön error 1-et dob?és nem az a banner van a háttérben amit előtte kreált?lolz, nekem valami tök más van.
  • Ry0K3N
    Az hát, 2 órája stremen balfaszkodott diablóval smoke screent nyomogatva.
    Színészkedni mindig jól tudott, de akkor is jó poén :D
  • TDC Geronimo
    Egyszerű polgárpukkasztás. Emiatt szeretik/utálják rengetegen. Nagyon jól csinálja, én csípem :D

• CalebJoe
    meg is érdemelné aki képes kiírni ezt hogy "Best Gamer in The World" pff miben WoW, SC2. Diablo és a több millió játék utálom az ilyen kockákat
  • who am I 7
    funny bár nem örülnék, ha az enyémmel is ez történne
  • Savmacska
    There was an error creating your own party.
  • mukika
    csak trollkodtak... már a régi gearben nyomult percekkel ezelőtt. hamarabb befagyasztották az accot, rengetegen próbáltak egyszerre belépni rá... majd pw reset után átadták a cuccokat egymásnak.
  • Savmacska
    mi ez h error creating own party vagy ez a szöveg amit kiir ? :D
  • Különc
    Szerinted
  • Savmacska
    Szerintem buga..