78998
  • Sáska
    en a gaming videoirol beszeltem, a poker es mas tevekenysegeit nem vitattam. de szerintem mar itt is tobb figyelmet kapott, mint kene, szoval legyen inkabb ON.
  • Snomag
    Ja igen, az lemaradt, hogy nekem pl most a max HPm csak 30k. Ez mar eleg keves, de a jo HP regen miatt, olyan nagyon nem szamit. Ez ala mar nem szivesen mennek.
  • Snomag
    Inferno Act1re, olyan 10k sebzes boven eleg. (8kval is vegig lehet tolni, csak kicsit macerasabb)

Resistekre kell raallni, minel tobb, annal jobb, de olyan 50%korul azert legyen (az osszes, monk vagy, one with everything!) A resistek miatt - is -hasznalom en a healing mantrat a +20%os runaval.

Valamint fegyvernek is erdemes valami life stealeset venni, az nekem rengeteget segitett.
  • Carlos
    Skip-elni kell azokat a hsz-eket, ennyi.
  • Fyrex
    193 millió forintnyi jótékonyságban, a neurofizikai kutatásban, vagy a szólásszabad internetben nem látsz értéket, csak hogy tisztázzuk?
  • Crokin
    Azon a 3sec-es bucserkill-en szétröhögtem magam, főleg a feje a végén priceless :)
  • Sáska
    de igaza is van szerintem. en szivesen olvasom amikor itt eszmet csereltek mondjuk Sunriderrel a statokrol, vagy leirjatok, hogy mi volt epp a tegnapi jatekban, vagy therorycraftoltok, de arra nem vagyok kivancsi, amikor szerverleallakskor 200 uzenet/ora jon arrol, hogy OMG nem tudok belepni.
  • Devil_Gy
    Nem szidtam. Engem irritál a stílusa.
    ON
    Na de D3 fórum... Monk inferno kezdő build érdekelne. Próbáltam párat de valahogy nem áll kézre. 20k dps 28k hp és 2800 armor. Ez a dps cucc. 55k hp 700dps és 3400 armor a tank féle cucc. Valahogy nem nagyon megy egyikkel sem :) 1-2 okos ötletet és buildet szívesen fogadnék.
  • Sáska
    nem irigysegbol zavar, a helyzetem sem rossz, es fel orara lakok Athene-tol. Egyszeruen nem latok benne semmifele erteket, es nem ertem miert nyomatjak, es miert vannak paran elszallva tole. ennyi.
  • Fyrex
    a probléma nem itt van, hanem ott hogy nem kéne szidni mivel egyike azon kevés embereknek a világon akik jó dologra használják fel a nézettségüket
  • Ry0K3N

De WTF? Megjelnés után 2-3 nappal még lazán lehetett kapni. 2 hét alatt mindet elkapkodtak az emberek a boltokból? Azért az kicsit durva.
  • Carlos
    Hogy beszólt az újreg már... most látom csak...
  • Devil_Gy
    Van aki bírja az angol humort van aki nem. Nem vok felháborodva. 1 véleményt közöltem.
  • Sunrider924
    Megkerlek kedves forumozotarsam, hogy te nem szabd meg nekem, hogy egy jatek topicjaban a jatekhoz kapcsolodoan mirol irhassak. Leszarom hogy neked mi a rinya, es a kerdesedet is, amig ilyen stilusban beugatsz. Van itt par ember aki folyamat fejlesztgeti a forum informacios erteket, es te kurvara nem vagy koztuk. Mastol meg ne vedd el meg azt a minimalis elegtetelt, hogy bosszusaganak hangot adjon. A kerdeseidrol meg annyit, hogy van mar jopar link, hivatalos oldal/forum/keresomotor, legy szives elobb dolgozz meg az informacioert es ha nem megy, akkor kerdezz, de szokj le arrol hogy te masoknak eloirod hogy mit lehet es mit nem, de neked bezzeg azonnal talcan kell minden/informacio.
  • Fyrex
    ugye tudod hogy az egész stílusa egy előadott játék, és pont azért viselkedik így a videókban mert rendkívül szórakoztató hogy az emberek nem értik hogy viccel, és mélységesen felháborodnak egy ártatlan hétköznapi ember hülyéskedésén, és addig verik a nyálukat amíg ki nem száradnak?
  • Carlos
    Oktass minket mester...
  • Devil_Gy
    Nem is kell, hogy legyen. A lekezelő és "én vok a legnagyobb faxagyerek" stílusa miatt amit előadott, meg ez a műbalhé az hack-el teljesen jól bemutatja.
  • Fyrex
    annyira próbálom megérteni a felháborodásokat, mert irígy az ember kurvára, főleg a magyar mikor ilyen szar a helyzetünk, de már verem a fejem az asztalba hogy mennyire ostobaságokat beszéltek, és mennyire fogalmatok sincs erről az athene gyerekről
  • PiszkosFred
    Persze, neztem a legtobb esetben, csaladi program volt (foleg ha a Jozsi nevu sofor is benne volt, az felkegyelmu vitte a hatan a sot). Csak helyen kell kezelni a dolgokat. Ahogy ennek a dilinyosnak is megnezem a videoit, ha szembejon egy link forumon, hirportalon, FS-n vagy barhol, de kb annyira tartom komolynak az egeszet, mint Mr. Bean-t - amely "karakter" miatt szinten nem akarom pofanrugni Rowan Attkinsont :)
  • Carlos
    Azért, érzed, hogy te tudtad mikor volt a győzike show... Én nem tudtam volna melyik napon volt... FAIL.
  • PiszkosFred
    Annyi tortent, hogy a XXI szazadban mar a szar is erteknek szamit, ami eladhato es ezaltal "kovetheto". Regen pofanvertek ha szart csinaltal, ma mar akar isten lehetsz, alkoss barmelyik teruleten. Viszont pont emiatt az ertekek is kettevaltak, nincs mar egyertelmuen definialhato szar, mert onnantol kezdve, hogy tomegek elvezik a produktumot, szamukra ez mar mar nem az...

...Athene vagy epp hogy hivjak is csak azert van meg a koztudatban, mert van kovetoje es megfelelo szamu rajongoi bazisa. Ahogy gyozike showt is ruhelte mindenki, megis masfel millioan neztek hetfonkent. O meg hulye lesz ezt nem kihasznalni. Minden szar csak addig marad fenn, amig van ra vevo, amig nem tesz ellene az ember, hogy ez valtozzon, vodorrel ontik a nyakadba, nap mint nap. A bibi ott van, hogy ezert a "nyakon ontesert" te hazhoz megy, mert megnezed a videojat, megnezed a streamjet, megnezed a filmjeit, kommentjeit stb. Ha nem foglalkoznal vele, nem is izgatna, es legyintenel egyet. De nem, az embereket erdekli es elvezik, hogy puffoghatnak miatta, amit a csavo ki is hasznal, es direkt provokalja azokat, akik erre hajlamosak es ugranak :)
  • Dzsí Pí
    Ja, nálam is ez van, minden 0% van, holott már kb a 2/3ada megvan. akk remélem nekem is visszajönnek, mint nálad, kösz!
  • Carlos
    Nálam volt már.
    Olyan is, hogy 0 pontom volt és semmit sem unlockoltam.
    Aztán meglettek. Gondolom valami szerver baszás miatt.
  • sata75
    vadista szandálok vagytok mind! :)
  • Dzsí Pí
    Sziasztok!
    Történt már valakivel olyan, hogy játék alatt egyszer cska nem tudta elérni az achievment menujét?(error üzenet) és nem adja be...
  • Carlos
    Engem is valami hasonló. Nedves törülközővel vagy egy 10 kilós hallal való arconcsapást vizionáltam.
  • Devil_Gy
    Asszem ezt hívják feltűnési viszketegségnek.
    Azért mikor azt a 2 sec-es kill videót néztem, egy péklapáttal szájba vágós érzés fogott el.
  • Snomag
    Hat jah, de ugyis 2012 van, ev vegen jon a reset az emberisegnek ugye
  • Sáska
    off
    nem csak rola beszeltem, hanem ugy altalaban, o csak egy pelda. es azert zavar, mert regen, ha valami szar volt, azzal nem foglalkoztak. ma meg mar lassan az a meno. errol mindig az a gyerek jut eszembe, aki valamelyik tv musorban (megasztar talan) a Big in Japan-t akarta eloadni (-->bikicsunaj), csak hat nagyon nem ment. aztan a musor utan meg kapott par felkerest jo penzert, hogy "adja elo"..

@Aradebil2: nemileg vigasztal; jobban jarna a vilag, ha a pokerasztalnal maradna.
    on
  • Különc
    Nem ritka manapság tudatlanul fröcsögni olyan dolgokról, amibe semmi belelátásunk nincsen, ráadásul az Internet pöcegödrében vagyunk, itt bárki felbugyogtathatja a való életben őt ért sérelmeket nem nélkülöző, gyakorlatilag "mindenki kurva anyját"-tal egyenlően nívós véleményét
  • Snomag
    Miert zavar. A te eletedre ez kb semmifele kihatassal nincs, akkor meg?

Az o eseteben meg meg ha nem is szimpatikus (nekem legalabbis nem az) azt nem lehet mondani, hogy semmit nem tud.
  • Aradebil2
    pókerből szedte meg magát ha ez vigasztal
  • Sáska
    engem csak az zavar, hogy manapsag mar abbol is meg lehet elni, avagy el lehet lenni, ha az ember gyoker, es semmit nem tud.
  • Bigpigrib
    köszi:)
  • j0nNyKa
    köv patch
  • Bigpigrib
    Remélem, ezt a "belépek, és az előző nap leavelt chat fogad", típusú baromságot, gyorsan javítani fogják.
  • csemete
    Tessék ...

JDFC2G-79CT-VZF46T-D9E6-WE9YRE
    W2PHZ6-XBGX-ZEPZGX-7M7B-PCMEVC
  • Carlos
    Juteszembe a kétkezes barbároknak, inferno-n hogy váltsanak-e 1kezes+shield-re:

Ne vegyetek semmilyen cuccot az AH-ban ha bizonytalan. Farmolgassatok és ha esik normális egykezes 650-700-as fegyver legalább és normális pajzs (+all resis +vit, stb) akkor ne adjátok el.
    Próbáljátok ki.
    Act 1 kinzókamra rész butcherig:

2kezessel: rendszeres borulás champokon, sok potihasználat. Butcher 1 percen belül kábé.
    1kezes+pajzs: 1x borultam, de akkoris figyelmetlenségből vagy nagyon köcsög champ group-nál, butcher 2 perc. (kevesebb dps miatt)

Szóval tapasztalataim szerint (!) könnyebb a játék 20K dps helyett 12K-val plussz a sok resi és plussz armor és chance to block-al. (ugyanaz a build).

Szóval én javaslom az egykezes fegyver és shiled kombinációját, mégha a dps rovására is megy, mert sokmindenben kompenzál.

Build

Stat:

p.s.: Tudom, hogy nincs tuti pajzsom és fegyverem de nekem ez volt a próbakör, most jön a farmolás pénzre, hogy tudjak venni cuccokat.
  • Carlos
    Persze. :)
  • Snomag
    persze, de a kep attol fuggetlenul meg vicces :D