78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Magyarul értesz-e? -
ez solo build? -
Igen. Csak te. -
Énis erőlködöm. A kérdés az, hogy hol? -
"Pl ha én feltolok egy kurva anyázós videót, " -
Aspyrin #40242 frenzy barbbal csak én erőlködöm? :D -
mutass már egy videót amiben bárkit is szidott -.- -
wizzardnál mit érdemes beállítani az alsó 3 skillhez,hogy a védelem(armor) erős legyen? -
Sunrider924 #40239 O bakker, elirtam, persze hogy class kerdese... -
NikeCortez #40238 hoppáka :D elég imba lettem xD 3k-t akartam irni xD vagy 3000-ret...ebböl lett az imba Barbár :D -
Sunrider924 #40237 Grat. Mar hogy a fenebe ne lenne gear kerdese, a te peldad is azt mutatja :)(kicsit keves a dps-ed act 4hez :P ) -

-
Read! "3000K dmg" =/= 3000dmg amit amúgy írni akartál szerintem ;]
Tisztázva a dolgot mire célzott a "kollega" 3000K-s dmg = 3 000 000 dmg amivel tényleg semelyik szintenk nem lenne értelme
-
Dr DeViLKiNG #40234 Hétfő éjszaka lett 60, kb 2,5 millio lett a gearre költve, és inferno a4-ben lassan, de biztosan lehet vele haladni. Még szerencse, hogy nem class kérdése inferno...
-
Sunrider924 #40233 Ez igy nem eleg, hol jarsz es solo vagy coop? Dodge jo soloba, de partyba COnviction mantra overwave runaval, nincs mese. Armor semmit nem er az elemi sebzes ellen, abbol ki kell allni , kirunazni(serenity), cc-zni(blind). Lehet nem tudjak paran de a blind megszakit sok mob skillt, mortart pl.
Earth allyt vitatom, patch ota nem probaltam de elotte inferno act1ben sem ert hajitofat sem, ok hogy olcso(25 spirit) de 2-3 sec es idezheted ujra.
Ki fogom probalni a thunderfistet, mert kurva gyors, a leggyorsabb spirit generalo, de nagyon kelett eddig a crippling wave-s debuffolas.
@ sata- ugyelj, mert tevedesben vagy Life steal =/= life on hit. Neked life on hit kell, nem a masik.
-
NikeCortez #40232 sem lenne? simán megy hell act I végén most. hogy mi lesz act II ben meglátjuk...akárki akármit mond, sokminden mulik a Builden...nincs tényleges meghatározás. Ja és Dual wepos vagyok...mégis megmaradok. de lehet átt kell állni act II-n 1h+shiled-re..de majd meglátjuk .)
de ahogy olvasom, act III-ra telejs áttépítés kell :) (és még nem vagyok infernon ^^) -
Psychedelic #40231 900 all res, 50k hp, 10k armor, 10k dps, 42% block, 20% melee dmg red, barbárral, act 2-t ezzel már lehet farmolni, bár van olyan pack ami szétkap igy is, de a 90%-ban azért halnak már. Viszont act3 még mindig totál esélytelen, pillanatok alatt bedarál bármelyik champion pack.
Kéne 1 stormshield vmi 30% fölötti blockos, akkor azzal lenne 50% fölötti blockom, dmg red is nőne, illetve pár cuccom lecserélni, kéne egy 1100+ all res, meg jobb life on hit fegyó, akkor még talán talán bizom benne, hogy lehetne haladni act3-ban. De egyre inkább kezdek kételkedni. :) -
ZÓÓÓcsi #40230 3000k-s dmg-vel infernonak sem lenne értelme :) -
sata75 #40229 szerintem külön jó, hogy sok fos hsz születik, mert így a népszerű témák között stabilan az első helyen van a D3 topik:)
mellesleg tök mind1, hogy 200 hsz arról szól, hogy error 37 vagy, hogy az én apukám erősebb... -
Pap1ka #40228 Most hogy így nem jelzi ki az achievementeket a játék valaki kapott újat? Vagy most kapni se lehet? -
D4v3 #40227 Infernora monkkal kötezelő a life on hites 1h + pajzs, jó sok res, Resolve passzív!, és szerintem sokat dobott mindenen a dodgeos mantra, armoros rúnával, ezt simán eleht spammelni 3mp-ként, ami 30% dodgeot jelent, ez pedig állati sok. A többi skill kb. egyéni preferencia kérdése. Én 4 seces pajzsot (tök felesleges az a heal ott már), +15%-ot adó dmg-es healt, earth allyt (10% vita és meglepeően sokat bír) és a 4 seces blindot használom. Bal klikknek meg mikort mit: nagyon jó a thunderclapes thunder fist, a -dmg-es cripplnig wave és a plusz dmg-et adó deadly reach is. -
Sunrider924 #40226 A forum fejlesztes sokmindent jelent, es ahogy irtak paran, az is resze, ha az emberek visszajelzik hogy most nem megy valami, en igy jutottam el eloszor a server status linkhez a nyitas ejszakajan. A kulonbseg kettonk kozott annyi, hogy en nem mondtam senkinek hogy ne rinyaljon, nem kertem hazigazdat se hogy flamet takaritson, szoval vagy vallald fel amit csinalsz vagy ne rohogtesd magad( a te javaslatod, meg a konstruktivitas).
Az meg, hogy te nekem ugatsz, aztan megsertodsz es kikered magadnak? :) -
sata75 #40225 Buld kb ugyanaz amit linkeltél. life stel az asszem nem sok van, lehet az a probléma.
-
Kb dettó ue nálam is, WD öcsémmel meg egy Barb cimbivel már unalmas act1, kb mint kés a vajon úgy átmegyünk mindenen, act 2-ben vannak vicces dolgok, Belial 3. fázisban wipeolgatunk. -
Nem hinném, hogy bármit is előírtam NEKED. Egy egyszerű és szerintem építőjellegű javaslatot tettem a topic használhatóbbá tételére amit a házigazda és az idejárók vagy megfogadnak vagy lesz@rnak, ahogy én is lesz@rom, hogy lesz@rja-e vagy megfogadja.
Szerintem a kettőnk stílusa között hatalmas a különbség, fentebb ugyan pár szóra hasonultam hozzád de csak azért, hogy tükröt tartsak eléd és lásd, hogy a kutyám (ami nincs) kultúráltabban ugat mint ahogy te társalogsz.
Nem vagyok azok közt akik fejlesztik a fórumot? És?
Az emberek jó részt információ megosztásra használnak fórumokat, esetleg megvitatnak témákat. Elnézést ha információt mertem kérni egy erre szolgáló topicban, e mellett pedig -megismétlem- konstruktívan tettem egy javaslatot.
Ha esetleg sok az error37 akkor ne a fórumozó társaiddal beszélj úgy mint a kutyával, mert semmivel sem vagy különb vagy több mint én vagy bárki más itt a fórumon. -
tudtam én hogy nekem is a szupermarketekben kell keresnem :D -
a kulonbseg annyi, hogy mig az en "vergodesem" kimerul(t) nehany hozzaszolasban, a tobbi sirassal oldalak telnek be. Annak ellenere, hogy a felhaborodas ertheto, nem jogos (ismet az eulat kell elohozzam); engem is bosszant, hogy nem tudok neha belepni, de emiatt nem fogok idegzsabat kapni.
de megfogadom a tanacsod, es atlepem a hsz-eket ezentul, vagy keresek mas forumot, ami tartalmasabb. -
NikeCortez #40220 inferno reméllem, mert akkor hellen nagyon csiri-biri vagyok xD -
Sunrider924 #40219 Nem tudom, milyen buildet tolsz? Act2re mar azt ajanljak hogy felejtsd el a dps-t, 1h + shield, a block esely miatt, fegyoba life on hitet(legalabb 500) keress socketel, 550 dmg-es eleg es rakjal bele (star) amethystet, efektive tul kell healeld a damaget amit bekapsz, de ugye sokat mitigalsz belole a shieldel, a conc runaval, kell mozogni is sokat, tehat megtervezed a menetet, hogy kipucolt reszre huzod a mobokat ilyesmi. -
600 alrres, 40k hp, 6000+ armor, dps 10K+.
Legalábbis barbárnál ezt ajánlják act 2-re. -
NikeCortez #40217 Még egy Diablo III-at találtam éjjel a komáromi Tescoban :D (be volt dugva a need for Speed-ek mögé..)
Nem tudom ki dugta oda :P de előreraktam xD
A Barbárom hell-en 3000k-s Dmg vel totál life Stolenes..és megyek simán...bár arcane-esek simán f@&zra huznak :)
De pár wipe és addigra megvannak :) -
sata75 #40216 nekem megvan ez a : "Act 2 re ajanljak 450 all resi, 30k koruli hp, 5k folotti armor" + a dps ~12k, de szétkapnak mint foxi a lábtörlőt:(
valamit akkor szarul csinálok? -
who am I 7 #40215 páran meg arra nem kiváncsiak, hogy azon sírsz, hogy a többiek sírnak.Hozzáteszem jogosan vannak felháborodva, a te vergődésed viszont nem jogos.
Ez is hozzátartozik a játékhoz úgy látszik, amíg a blizzard nem változtat a hozzáállásán addig lépd át ezeke a hsz-eket, vagy játszál.Ha segítség kell akkor használd a keresőt, vagy ahogy helyesen a topik tetején is ott vannak a segítséget, nézd azokat. -
Sunrider924 #40214 Az, de nincs mas megoldas, act2be csak igy lehet megmaradni, vagy kerek boostot ket rangedtol es par secig tankolok, hogy mire megborulok a mobokbol is lefekudjon 2-3. Championokra ertem, nem sima mobra. Tobb helyen is olvasom, hogy a meele karakterekkel sajnos pokoli nehez act3 es act4 mar korulbelul lehetetlen. Ertelemszeruen a champion mob farmolas, nem a skippeles a bossokhoz es melldongetes hogy levertem diablot. Szoval nem igazan ertem, sajnalom a 230 orat amit a monkba oltem es kozbe huzom a dh altot. Bazd meg blizzard
-
Cold resistet a legolcsóbb felgyúrni szerintem, én azt nyomtam. life on hit kurva drága normális fegyóban, spirit regen is csak fegyóban vagy sapiban lehet, attack speed meg rendszerint összeakad a crittel, elég szopás rendesen felgírelni. -
sajnálom hogy még mindig nem érted, vagy nem akarod érteni a lényeget, de ez a te véleményed, tiszteletben tartom -
ZÓÓÓcsi #40211 Azért néha hasznos, ha az emberek beírják, hogy kinek megy / nem megy a játék, ebből legalább kiderül, hogy nem a te készülékedben van a hiba.
De az is igaz, hogy elég lenne 1-2 hsz, nem 100 :D -
Sunrider924 #40210 Tobb variacio is van, a lenyege mindnek ugyanaz, eletbe kell maradj addig a par cd-ig, amig nukeolsz. Followernek enchantresst vidd es oltoztesd fel, te tankolsz neki, ez van. Specceld at(jobb click az iconjan es retrain)igy: Charm, Force armor, Disorient, Focused mind. Solo-ra ezt hasznaltam inferno act1 A 20k dps-el olvadni fognak a mobok, ezert is hivjak melting specc-nek. A 28k hp is eleg, resit gyujtsel, mivel OWE-t hasznalsz, eleg ha fizikai resire gyursz, en most 300 folott jarok, nekem konyebb mint all resivel szarakodni, ami mellesleg kurva draga AHban.
Amit keress azt Devil megirta korabban, life on hit, attack speed, spirit regen. Act 2 re ajanljak 450 all resi, 30k koruli hp, 5k folotti armor. Sok sikert -
A videó nem ezekről szólt...
Pl ha én feltolok egy kurva anyázós videót, akkor lehúztok, még nem fogtok isteníteni, mert mondjuk rákos gyerekeket mentek meg vagy csapdába esett cicákat hozok le a fáról. -
a gaming videói által érte el mindezt. szóval ennyit erről...
ON