78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Pap1ka #40327
Már hátratett kézzel pihentem, gondoltam a Haunt dotja befejezi a munkát, végül én olvadtam el hamarabb
-
-
Csináltam egy Diablo 3 Piac topikot.
Meglátjuk mennyire lesz életképes...
Ha gondolod eLiXir hirdesd meg ott is. Csak beindul.
Este énis kirakok pár dolgot. -
BladeW #40324
-
Ez jó ötlet! -
eLiXir #40322 neharagudj, hogy hirdetek, tele van a 10 slotom az AHban, és logikusan nem ezeket rakom be, mikor volt 2-3 1400+ dps fegyverem is.
gondoltam amúgy arra, hogy lehetne egy külön topicot is nyitni, kizárólag diablo 3-as itemek cseréjére/árulására. -
eLiXir #40321 30k-100k között mondasz egy árat és elfogadom -
Sunrider924 #40320 Bravo. Par napja volt a fejembe de elfelejtettem, anno Runes of magicbe az volt, hogy a sajat shopjanak a linkjet mindenki az alairasaba rakta, es lehetett bongeszni. Nem rossz. -
Daibo-lo mennyi? -
who am I 7 #40318 nem szólóba úgy tűnik..öltel meg infernon akár 1 mobot is?vagy csak a többiek? :D -
eLiXir #40317 Néhány fegyver 100k alatt adom őket bőven. Friss 60as karaktereknek kedvező. -
brasco84 #40316 hell act1 re mennyi dps kéne? barbár vagyok, 2k dpssel, elég az oda? egyelőre mentem kb 1 questet -
Kezdtem új karaktert (DH) és ez is "kapot" egy Legendary fegyót Act2-be :)
Igaz semmit nem érek vele, de Act2-be mindig kapok új karakterekkel.
persze 0% MF-el :) -
Sunrider924 #40314 Raadasul coop iranyaba terel. Nephalem buffal 4esben 4x tobb esely van vmi durvabb droppra, felskalazott nehezseg=kicsivel nagyobb esely a jobb lootra, csapatban a kulonbozo classok nagyon szepen osze tudnak dolgozni es a soloban nehez champion pakk jo setuppal lemegy coopban. -
magatalálósan d2 is vérhugyozós volt
"Minimális agymunkával és rengeteg farmolással játszható a játék." biztos hogy te jó játékkal játszol? ez egy hack n slash könyörgök, nem egy baldurs gate -
Salki #40312 Na ja, ezért lenne jó az a nephalem erősítő, vagy mi a fene. -
hnt #40311 Az, hogy végigszenvedted infernot lowgearben (persze hogy 543654725x haltál) nem jelenti azt, hogy végigvitted. Majd ha olyan geared lesz, amivel nem halsz 543654725x, akkor lehet azt mondani, hogy azzal a karakterrel már nem nagyon lehet tovább fejlődni.
Igen, nem esik semmi értelmes.. szar a loot, valószínűleg amik az ahban vannak, azokat is a blizz rakja be. :D
Ha te 2hét alatt fullos karaktert akarsz, akkor keress valami más játékot.. -
Loot-ból esnek, na de hogy? 50es szinten kapod a 40-es cuccokat, pakolod ah-ba és várod, hogy egy 60-as majd betegye neked az 50-es cuccokat. Az első pár úttörő pedig vért hugyozott, hogy feltöltse magasabb szintű cuccokkal az AH-t.
Igazán belerakhattak volna quest reward cuccokat. -
brasco84 #40309 meglett az első legendary.. egy 41 es gatya 58 strength 57 vita, 16 light resi, 12% extra gold, sztetek ér ez vmennyit? bár ahogy elnézem a hasonló legendary gatyákat AH ban, buyouttal 40k gold max :D -
Nem értem miért kell tuskózni azzal, akinek nem jött be a játék. Szíve-joga, nem? Egyébként nagyrészt egyetértek vele. Minimális agymunkával és rengeteg farmolással játszható a játék. -
Salki #40307 Van neked életed? :D -
ez a kedvenc érvem:DDD mert AH-ba csak úgy teremnek az itemek,azok nem lootból esnek ugye?:DD -
hnt #40305 Végig vitted? :D
Dehogy vitted végig..
Na, nyomás Codozni. -
-
MF cuccos Wipe
-
EZEN BESZARTAM:
(a lenti videóból egy jelenet), néznek is a kollégák mitől lila a fejem a röhögéstől:
http://www.youtube.com/watch?v=h4VBcpy2-8A&feature=player_detailpage#t=292s -
Ez akkor kamu volt, valójában nem lopták el semmiét csak eljátszották? -
egyáltalán nem egyhitelik a barbot -
Nem a te játékod a D3 ennyi :D
-
Engem az zavar, hogy ugye a ranged karakterek és az agyongearelt barbárok akik 2 kezes polearmmal kenik, azok nagyon durva damaget tolnak, igaz 1 hitelik őket, de még így is tudnak haladni.
Én viszont aki a védelemre ment és shieldre, nem kapok annyi védelmet, ami kompenzálná a kevesebb sebzést és nem tudok haladni egyáltalán, mert kettébasznak -
BTW a Psy videójában mutatja 18 perc körül hogyan kell kiteolni polearmmal -
"AND IT'S SHIELDING! The second worst fucking modifier in this fucking game! Piece of shit... "
EPIC -
raja #40295 Végig vittem infernon igy leírom a véleményem:
Röviden ez a játék 1 f@stalicska.
Kezdve a szerver a gondokkal
Az összegányolt AH-val
ha a Blizz szerint az jelenti az inferno, hogy beszorítanak 1 szűk járatba és állandóan meghalsz mert nem tudsz mit csinálni
Nincs normális loot csak az AH-bol tudsz vásárolni ha haladni szeretnél.
a lényeg tényleg ez:
http://www.youtube.com/watch?v=PEyk63UaBI4&feature=player_embedded -
VAgy egyszerűen le kéne szedni a 30% damage reduction-t a monkról és a barbárról. -
1Darton1 #40293 500 millió goldból nem olyan bonyolult. Annyi a különbség, hogy ezt wizard megcsinálja 50-100-ból is. -
Sunrider924 #40292 Jo fele kaparaszol. Valahol itt lehet a problema szerintem is. Nem az a gond, hogy inferno milyen nehez, hanem az a kulonbseg a sebzodesben, ami utestavolsagban es utestavolsagon kivul van. Ez egy oriasi design bakloves. -
a barbárnak legalább 50% járna. vicc az egész... -
Jah, tegnap belefutottam egymás után a szűk folyosón 2 olyan csoportba, ahol egyszerre jött fal és az egyiknél lézer a másiknál meg seggem alá pokol :) min 20x haltam ... de nem baj, élveztem minden percét :) -
Kivéve amikor waller beszorít és aládraknak 3 lézerkardot. :) -
bezonyám!