78998
  • Pap1ka

Már hátratett kézzel pihentem, gondoltam a Haunt dotja befejezi a munkát, végül én olvadtam el hamarabb
  • RatBaG #40326
  • Carlos
    Csináltam egy Diablo 3 Piac topikot.
    Meglátjuk mennyire lesz életképes...

Ha gondolod eLiXir hirdesd meg ott is. Csak beindul.
    Este énis kirakok pár dolgot.
  • BladeW
  • Carlos
    Ez jó ötlet!
  • eLiXir
    neharagudj, hogy hirdetek, tele van a 10 slotom az AHban, és logikusan nem ezeket rakom be, mikor volt 2-3 1400+ dps fegyverem is.

gondoltam amúgy arra, hogy lehetne egy külön topicot is nyitni, kizárólag diablo 3-as itemek cseréjére/árulására.
  • eLiXir
    30k-100k között mondasz egy árat és elfogadom
  • Sunrider924
    Bravo. Par napja volt a fejembe de elfelejtettem, anno Runes of magicbe az volt, hogy a sajat shopjanak a linkjet mindenki az alairasaba rakta, es lehetett bongeszni. Nem rossz.
  • AntiHero
    Daibo-lo mennyi?
  • who am I 7
    nem szólóba úgy tűnik..öltel meg infernon akár 1 mobot is?vagy csak a többiek? :D
  • eLiXir
    Néhány fegyver 100k alatt adom őket bőven. Friss 60as karaktereknek kedvező.
  • brasco84
    hell act1 re mennyi dps kéne? barbár vagyok, 2k dpssel, elég az oda? egyelőre mentem kb 1 questet
  • AntiHero
    Kezdtem új karaktert (DH) és ez is "kapot" egy Legendary fegyót Act2-be :)

Igaz semmit nem érek vele, de Act2-be mindig kapok új karakterekkel.

persze 0% MF-el :)
  • Sunrider924
    Raadasul coop iranyaba terel. Nephalem buffal 4esben 4x tobb esely van vmi durvabb droppra, felskalazott nehezseg=kicsivel nagyobb esely a jobb lootra, csapatban a kulonbozo classok nagyon szepen osze tudnak dolgozni es a soloban nehez champion pakk jo setuppal lemegy coopban.
  • Aradebil2
    magatalálósan d2 is vérhugyozós volt
    "Minimális agymunkával és rengeteg farmolással játszható a játék." biztos hogy te jó játékkal játszol? ez egy hack n slash könyörgök, nem egy baldurs gate
  • Salki
    Na ja, ezért lenne jó az a nephalem erősítő, vagy mi a fene.
  • hnt
    Az, hogy végigszenvedted infernot lowgearben (persze hogy 543654725x haltál) nem jelenti azt, hogy végigvitted. Majd ha olyan geared lesz, amivel nem halsz 543654725x, akkor lehet azt mondani, hogy azzal a karakterrel már nem nagyon lehet tovább fejlődni.

Igen, nem esik semmi értelmes.. szar a loot, valószínűleg amik az ahban vannak, azokat is a blizz rakja be. :D

Ha te 2hét alatt fullos karaktert akarsz, akkor keress valami más játékot..
  • antgecc
    Loot-ból esnek, na de hogy? 50es szinten kapod a 40-es cuccokat, pakolod ah-ba és várod, hogy egy 60-as majd betegye neked az 50-es cuccokat. Az első pár úttörő pedig vért hugyozott, hogy feltöltse magasabb szintű cuccokkal az AH-t.

Igazán belerakhattak volna quest reward cuccokat.
  • brasco84
    meglett az első legendary.. egy 41 es gatya 58 strength 57 vita, 16 light resi, 12% extra gold, sztetek ér ez vmennyit? bár ahogy elnézem a hasonló legendary gatyákat AH ban, buyouttal 40k gold max :D
  • antgecc
    Nem értem miért kell tuskózni azzal, akinek nem jött be a játék. Szíve-joga, nem? Egyébként nagyrészt egyetértek vele. Minimális agymunkával és rengeteg farmolással játszható a játék.
  • Salki
    Van neked életed? :D
  • Aradebil2
    ez a kedvenc érvem:DDD mert AH-ba csak úgy teremnek az itemek,azok nem lootból esnek ugye?:DD
  • hnt
    Végig vitted? :D
    Dehogy vitted végig..
    Na, nyomás Codozni.
  • Carlos
  • Omlás
    MF cuccos Wipe
  • Carlos
    EZEN BESZARTAM:
    (a lenti videóból egy jelenet), néznek is a kollégák mitől lila a fejem a röhögéstől:
    http://www.youtube.com/watch?v=h4VBcpy2-8A&feature=player_detailpage#t=292s
  • skinnyman
    Ez akkor kamu volt, valójában nem lopták el semmiét csak eljátszották?
  • Aradebil2
    egyáltalán nem egyhitelik a barbot
  • Omlás
    Nem a te játékod a D3 ennyi :D
  • Különc
    Engem az zavar, hogy ugye a ranged karakterek és az agyongearelt barbárok akik 2 kezes polearmmal kenik, azok nagyon durva damaget tolnak, igaz 1 hitelik őket, de még így is tudnak haladni.

Én viszont aki a védelemre ment és shieldre, nem kapok annyi védelmet, ami kompenzálná a kevesebb sebzést és nem tudok haladni egyáltalán, mert kettébasznak
  • Aradebil2
    BTW a Psy videójában mutatja 18 perc körül hogyan kell kiteolni polearmmal
  • Carlos
    "AND IT'S SHIELDING! The second worst fucking modifier in this fucking game! Piece of shit... "
    EPIC
  • raja
    Végig vittem infernon igy leírom a véleményem:

Röviden ez a játék 1 f@stalicska.

Kezdve a szerver a gondokkal
    Az összegányolt AH-val
    ha a Blizz szerint az jelenti az inferno, hogy beszorítanak 1 szűk járatba és állandóan meghalsz mert nem tudsz mit csinálni
    Nincs normális loot csak az AH-bol tudsz vásárolni ha haladni szeretnél.

a lényeg tényleg ez:
    http://www.youtube.com/watch?v=PEyk63UaBI4&feature=player_embedded
  • Carlos
    VAgy egyszerűen le kéne szedni a 30% damage reduction-t a monkról és a barbárról.
  • 1Darton1
    500 millió goldból nem olyan bonyolult. Annyi a különbség, hogy ezt wizard megcsinálja 50-100-ból is.
  • Sunrider924
    Jo fele kaparaszol. Valahol itt lehet a problema szerintem is. Nem az a gond, hogy inferno milyen nehez, hanem az a kulonbseg a sebzodesben, ami utestavolsagban es utestavolsagon kivul van. Ez egy oriasi design bakloves.
  • RatBaG #40291
    a barbárnak legalább 50% járna. vicc az egész...
  • Laza
    Jah, tegnap belefutottam egymás után a szűk folyosón 2 olyan csoportba, ahol egyszerre jött fal és az egyiknél lézer a másiknál meg seggem alá pokol :) min 20x haltam ... de nem baj, élveztem minden percét :)
  • Carlos
    Kivéve amikor waller beszorít és aládraknak 3 lézerkardot. :)
  • Sir Quno Jedi
    bezonyám!