78998
  • whisper
    LOl pont ezt írtam 8))
  • whisper
    Van ötletetek mi lehet Retrieving Hero Listnél nem megy tovább?
  • Zenszkij
    engem se tököm tele van
  • kutyu007
    Na kezdi már megint? Retrieving hero list-nál nem enged tovább.
  • Crokin
    Fistekről ne is beszéljünk... nagy dps+spirit reg+socket, esetleg még life on hit, ilyen nincs is, ha van 10 milla...
  • Aradebil2
    én 2 napja gyűjtögetek, mert rendes ceremonial knifeok 1 misinél kezdődnek,de ma este megveszem magamnak:D
  • Laza
    omg, ki fizet ennyit egy cuccért? :)
  • Dr DeViLKiNG
    Azt hiszem meg volt a nap üzlete is. 20k goldért vett cucc 1.1 millióért ment el. :)
  • Dr DeViLKiNG
    Ez az egész szánalmas az emberektől. Nyilván nem készült (és nem is számíthatott) a blizzard arra, hogy csontra kiürítik az összes boltot az első héten. Sok sikert rábizonyítani a blizzardra így.
  • BaLeeX
    Valaki jöjjön segíteni kinyírni Rakanoth-ot Hellen pls. Valami übertank kéne. :)

BaLee#2365
  • Laza
    Ti mit használtok pl barbárnál kifutásra? Az egérrel klikkeltek, vagy billentyűvel (pl 'A'-t nyomva tartva arra fut amerre a kurzor van) jól használható?

Mert Én egérrel próbálok, de sokszor nem megy, főleg ha nagy a csata :)
  • eLiXir
    +++++
  • eLiXir
    amennyiben nem életképes a topic és csődbe megy, én leszek a hibás fuck :(
  • unknown nick
    Én továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy HC hozza ki a D3 valódi potenciálját. Ott AH-zni se könnyű szvsz, mert néha szimplán nincs cucc.
  • unknown nick
    "Nincs normális loot csak az AH-bol tudsz vásárolni ha haladni szeretnél."

Tudatosan lett így belőve a loot, hogy pörögjön az AH. Te adod a gyengébbnek erősebb adja neked. Amikor telítődik és iszonyat sok goldba kerül minden kinyitják az RM-et.
  • Carlos
    Task Manager / Performance
  • nejad
    mondjon valaki vmi progit ami a a rendszer teljesitményét mutatja lécci
  • Carlos
    Ha jó ötlete van és megvalósítható akkor miért ne csináljuk meg? A kérdés az, hogy életképes lesz-e az ötlet... Ez meg majd kiderül majd 1-2 hét múlva.
  • Aradebil2
    és így lesz a nép ellenségéből a nép hőse:D
  • Carlos
    done :)
  • eLiXir
    Carloska, kérnék egy topic ötlet thanks to eLiXir feliratot valahova :D
  • Sáska
    thx - igy mar megy.
  • Egoraptor
    LoL!
  • gerey
    Nah meglett a 60, igaz act2-3-4 ért már nem kaptam achikat, és eddig egyetlen unique/legendary, set nem esett, a pónifarm pálcát kivéve még plan sem (igaz az elsőre normnálon). De még nem csüggedek. :D
  • Fpocok
    Előtte be kell logolnod. Most próbáld.
  • Sáska
    nekem valamiert nem jon be az a topic. feher kepernyonel megall. IE es FF alatt is. :(
  • Carlos
    Köszi!
  • j0nNyKa
    beheggesztettem a piac linket kiemelve szép diablos színnel, hajrá
  • Laza
    Nincs baj a magánvéleménnyel ... de hogy 'végigvitted' az azért erős :)
    Sokan még mindig nem értik ezt a játékot ...
  • cifcuk
  • Carlos
    Meglátjuk a többieknek bejön-e a dolog.
  • setuh
    Nekem tetszik az otlet,lehet h hamarabb elkelnek igy mint AH-ban...ott mostanaba nem nagyon van szerencsem.
  • cifcuk
    Razziáztak a Blizzard szöuli irodáiban

A koreai hatóság rajtaütött (hogy hány emberes raid volt, azt nem tudjuk) a Blizzard dél-koreai irodáin, miután számos bejelentés érkezett az ország Gazdasági Versenyhivatalába a cég frissen megjelent Diablo III. játékával kapcsolatban. Mind a mai napig problémák vannak a Diablo III. európai beléptető szervereivel, a játékosok pedig nem restellnek hangot adni csalódottságuknak a hivatalos fórumokban. Petícióban tiltakoznak, csoportos pert akarnak indítani, netkapcsolat nélküli módért kiáltanak, de sokan leginkább a pénzüket követelik vissza. A Blizzard cserébe bezárja az elburjánzott, a hiba mielőbbi orvoslását követelő topikokat, felemás tájékoztatást ad, ami csak jobban felpaprikázza a játékosokat.
    A Blizzard dél-koraei irodája nem hajlandó visszafizetni a csalódott vásárlók pénzét. A helyi versenyhivatal ezért vizsgálódik, hogy kellőképp felkészültek-e a játékosok rohamára, továbbá sértenek-e bármilyen elektronikus kereskedelemmel kapcsolatos helyi törvényt. Amennyiben ez beigazolódik, pénzvisszafizetésre kötelezhetik a céget, amire a jelen Apple vs. Samsung torzsalkodás árnyékában megvan az esély.
  • ProGabe #40334
  • Carlos
    No kíváncsi vagyok beindul-e ez a piac topik.
    Szerintem be kéne tenni itt is a banner alá. Mi a véleményetek. (Én megcsináltam a linket ide, szóval a kereszthivatkozás már megvan) :)

p.s.: Award lista bevezetve, Ban lista bevezetve
  • Lammer
    AZ inferno tactikas videon konkretan besirtam!

ez zsenialis! :DDDDDDDDDDDADSASDASD

Hugom aki nem konyit a jatekohoz de itt loiterkedik nalunk... megmutattam neki is, szakadtunk :D
  • Carlos
    Nem, ottvan az.
  • oneal1
    törölték?:S
  • clio1616v
    én is kezdtem egyet és 6os szinten kaptam rare droppot egy kardot :D
  • Carlos
    Köszi eLiXir!