78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
whisper #40367 LOl pont ezt írtam 8)) -
whisper #40366 Van ötletetek mi lehet Retrieving Hero Listnél nem megy tovább?
-
Zenszkij #40365 engem se tököm tele van -
kutyu007 #40364 Na kezdi már megint? Retrieving hero list-nál nem enged tovább. -
Fistekről ne is beszéljünk... nagy dps+spirit reg+socket, esetleg még life on hit, ilyen nincs is, ha van 10 milla... -
én 2 napja gyűjtögetek, mert rendes ceremonial knifeok 1 misinél kezdődnek,de ma este megveszem magamnak:D -
omg, ki fizet ennyit egy cuccért? :) -
Dr DeViLKiNG #40360 Azt hiszem meg volt a nap üzlete is. 20k goldért vett cucc 1.1 millióért ment el. :) -
Dr DeViLKiNG #40359 Ez az egész szánalmas az emberektől. Nyilván nem készült (és nem is számíthatott) a blizzard arra, hogy csontra kiürítik az összes boltot az első héten. Sok sikert rábizonyítani a blizzardra így. -
Valaki jöjjön segíteni kinyírni Rakanoth-ot Hellen pls. Valami übertank kéne. :)
BaLee#2365 -
Ti mit használtok pl barbárnál kifutásra? Az egérrel klikkeltek, vagy billentyűvel (pl 'A'-t nyomva tartva arra fut amerre a kurzor van) jól használható?
Mert Én egérrel próbálok, de sokszor nem megy, főleg ha nagy a csata :) -
eLiXir #40356 +++++ -
eLiXir #40355 amennyiben nem életképes a topic és csődbe megy, én leszek a hibás fuck :( -
Én továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy HC hozza ki a D3 valódi potenciálját. Ott AH-zni se könnyű szvsz, mert néha szimplán nincs cucc. -
"Nincs normális loot csak az AH-bol tudsz vásárolni ha haladni szeretnél."
Tudatosan lett így belőve a loot, hogy pörögjön az AH. Te adod a gyengébbnek erősebb adja neked. Amikor telítődik és iszonyat sok goldba kerül minden kinyitják az RM-et. -
Task Manager / Performance
-
nejad #40351 mondjon valaki vmi progit ami a a rendszer teljesitményét mutatja lécci -
Ha jó ötlete van és megvalósítható akkor miért ne csináljuk meg? A kérdés az, hogy életképes lesz-e az ötlet... Ez meg majd kiderül majd 1-2 hét múlva. -
és így lesz a nép ellenségéből a nép hőse:D -
done :) -
eLiXir #40347 Carloska, kérnék egy topic ötlet thanks to eLiXir feliratot valahova :D -
thx - igy mar megy. -
LoL!
-
Nah meglett a 60, igaz act2-3-4 ért már nem kaptam achikat, és eddig egyetlen unique/legendary, set nem esett, a pónifarm pálcát kivéve még plan sem (igaz az elsőre normnálon). De még nem csüggedek. :D -
Előtte be kell logolnod. Most próbáld. -
nekem valamiert nem jon be az a topic. feher kepernyonel megall. IE es FF alatt is. :( -
Köszi! -
beheggesztettem a piac linket kiemelve szép diablos színnel, hajrá -
Nincs baj a magánvéleménnyel ... de hogy 'végigvitted' az azért erős :)
Sokan még mindig nem értik ezt a játékot ... -
-
Meglátjuk a többieknek bejön-e a dolog. -
Nekem tetszik az otlet,lehet h hamarabb elkelnek igy mint AH-ban...ott mostanaba nem nagyon van szerencsem. -
Razziáztak a Blizzard szöuli irodáiban
A koreai hatóság rajtaütött (hogy hány emberes raid volt, azt nem tudjuk) a Blizzard dél-koreai irodáin, miután számos bejelentés érkezett az ország Gazdasági Versenyhivatalába a cég frissen megjelent Diablo III. játékával kapcsolatban. Mind a mai napig problémák vannak a Diablo III. európai beléptető szervereivel, a játékosok pedig nem restellnek hangot adni csalódottságuknak a hivatalos fórumokban. Petícióban tiltakoznak, csoportos pert akarnak indítani, netkapcsolat nélküli módért kiáltanak, de sokan leginkább a pénzüket követelik vissza. A Blizzard cserébe bezárja az elburjánzott, a hiba mielőbbi orvoslását követelő topikokat, felemás tájékoztatást ad, ami csak jobban felpaprikázza a játékosokat.
A Blizzard dél-koraei irodája nem hajlandó visszafizetni a csalódott vásárlók pénzét. A helyi versenyhivatal ezért vizsgálódik, hogy kellőképp felkészültek-e a játékosok rohamára, továbbá sértenek-e bármilyen elektronikus kereskedelemmel kapcsolatos helyi törvényt. Amennyiben ez beigazolódik, pénzvisszafizetésre kötelezhetik a céget, amire a jelen Apple vs. Samsung torzsalkodás árnyékában megvan az esély. -
-
No kíváncsi vagyok beindul-e ez a piac topik.
Szerintem be kéne tenni itt is a banner alá. Mi a véleményetek. (Én megcsináltam a linket ide, szóval a kereszthivatkozás már megvan) :)
p.s.: Award lista bevezetve, Ban lista bevezetve -
AZ inferno tactikas videon konkretan besirtam!
ez zsenialis! :DDDDDDDDDDDADSASDASD
Hugom aki nem konyit a jatekohoz de itt loiterkedik nalunk... megmutattam neki is, szakadtunk :D -
Nem, ottvan az. -
törölték?:S -
clio1616v #40329 én is kezdtem egyet és 6os szinten kaptam rare droppot egy kardot :D -
Köszi eLiXir!