78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Susarc #40570 nemvágom ,hogyan adhatja át temporarira -
akarok csinálni a barbár mellé egy wizardot, mi a legyorsabb módja illetve technikája annak hogy minél hamarabb elérjem a 60 at nulláról? -
Hogyhogy temporary és permanent? Egyik megmarad a másik nem? -
Susarc #40567 édes istenem mi lesz itt még...."Selling the Act 4 checkpoint Farm Spot (Get tons of rares really easily!) 50k for the temporary waypoint and 75k for the permanent waypoint, add me ressource #1431" -
A party game most nem megy? Haverral nem tudunk összeállni, valami 3xxxxx error dob, még chatelni sem tdunk. -
Segít valaki kinyírni az Öreget hellen? -
Savmacska #40564 175óra played... Szerencsétlen... sajnálom. -
perelj be hogy nem látok a hisztitől és az erroroktól -
Alt tabon volt. Csak előtte nem nyomta meg az ESC gombot... cska azt hitte. -
Susarc #40561 azt hitte nyomott ESC-et /pause/ mielőtt alt+tab olt...... -
Susarc #40560 Csóri basszus:S:(( -
Ez mi???? :D
Áll a tűzben, és csodálkozik, hogy meghal? -
Savmacska #40558 Neeeeeeeeeeee!!! Ez komoly ???! -
Ebben a fél órában még nem linkelték -
ha neked a belial fight alatt van disciped ugrálni is, meg smoke screenezni is, akkor ok -
-
sirdond #40554 "smoke screen faszság"
:) -
Nem fasság az, ha akkor nyomod, mikor rád ütne vagy véletlen bele sodródsz valamibe. Vault+Smoke nálam alap ott, mert nem halhatok meg. -
clio1616v #40552 ^^ -
<3 Roni -
Hát nem veszek cuccot AH-ból. Csak azt használom amit találok.
Vaultot használom meg a nyíl esőt azzal a rúnával mikor ilyen repülő valamik bombáznak. Az a baj, hogy egyszer rámcsap belial és azonnal meghalok. Kell még egy kis vitality. -
clio1616v #40549 ezzel most aratok infernon, egyelőre
-
ez nem rpg
smoke screen faszság, vaulttal bőven kezelhető belial
mi az, hogy AH nélkül?
szőnyegbombázd fél percenként kitartóan belialt, az fáj neki -
Elég a poison resist vagy mindenre gyúrjak? Így AH nélkül nehéz dolgom van. Mindenestre köszi a segítséget, most már legalább tudom mi a gond. Én mondjuk még sosem használtam a smoke screent. (nem vagyok egy nagy rpg játékos, ez nekem csak ilyen fun.) -
Nagyon kevés a HP-d (minimum 3x-osnak kéne lenni azon a szinten már) és res is kellene. Belialnál a dmg annyira nem számít, mert nincs rage. Csak a poison meteorokat kell kerülgetni, ami elég idegtépő. Könnyű hibázni és nehéz a megfelelő időben smoke-t használni. -
sirdond #40545 a vitality nagyon kevés szerintem. damage rendben van -
swen01 #40544 @Csige Nézegess videókat, hogy hogyan kell úgy ölni, hogy ne kapj egyáltalán sebzést :). Az utolso phasebe mikor lerombol mindent maga körül, érdemes kiállni vagy a jobb vagy a bal oldalára a platformnak ugyanis ott a fújást nem kapod be.Az utések elöl ki kell futni igazábol, az könnyű.
A zöld fosásokat amikor nyomja, azt én se tudtam még kitapasztalni, annak ellenére hogy Infernon már bevertem :D. -
És ez miért a játék hibája? Ha nincs oda geared akkor mit keresel ott? Még mindig nem értem hova rohannak egyesek. -
Nem is rakják vissza, vagy mi lesz? Még szerencse, hogy előtte spejzoltam :) -
úristen, de kibaszottul idegesít ez a játék! Hellen 1 ütésre megöl mindenki, aztán kilépek, és utána nem tudok visszamenni a faszom battlenet miatt. Olyan baszottul szarul van megcsinálva ez a játék, hogy nem igaz... -
Sziasztok
Level43-as DH-val nem tudom levágni Belialt nightmaren, eddig is eléggé szenvedősen jutottam el. AH-s cuccot nem használok. Túl korán értem belialhoz vagy béna vagyok?
Karim -
Barbárok, létezik egy irto durva bug... vagy feature?? :)
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4210107439?page=2
amíg nem javítják csináljátok.. -
eLiXir #40538 Aki lemaradt volna erről :D
-
Andrews2007 #40537 Error 316708 az új error neve sokaknak előjött a topok már 3-4 oldalas a fórumban a hivatalos angol fórumban. Nem veszi észre a csatlakozandó emberkét. Nagyon idegesítő. Patch hozhatta.
-
Nekem nem kifagy, hanem egyszerűen elkezdett rommá szaggatni, holott eddig ilyet nem csinált... gépet 2 napja pucoltam, most bepróbálok egy új drivert hátha (Nvidia 9800GT) -
Azt hiszem holnap én is kipucolom :D -
nekem is csinált ilyet Hogy kifagyott
én melegedésre gyanakodtam be is jött a videokártya melegedett kipucoltam most jó majd veszek másikat -
Ja. Akkor ok.
-
még mindig a bolti ár alatt nem rakhatod be, egyébként igen. -
Amúgy még mindig lehet berakni ahba vendor itemet... pedig azt írták, hogy megcsinálják, hogy ne lehessen.