78998
  • j0nNyKa
    ámen! :)
    1-2 dolog azért átgondolásra szorulna, de a nagy része tényleg ütne
    (hány idióta benyelte, hogy ez hivatalos infó :DD)
  • Sunrider924
    Trefa,ami miatt erdekes, hogy a csoka mit javasol korrigalni. Szerintem kurvara fejen talalta a szoget.
  • Sunrider924
    Az ilyen magasroptu szivegbol csak az maradt ki hogy ez valahol hellen megszunik majd mukodni, infernon te ezzel nem mesz semmire, ket olyan skillt hasznalsz ami tul nagy cd-vel rendelkezik, azalatt teged infernon leutnek 6x. Az is santit hogy templart hasznalsz, mert infernon templarostol megesznek, ott te fogsz kite tankolni es a tobbi semmire se jo csicska fog nukeolni, a scoundrel vagy az enchantress, de mindenkinek az enchantress mukodik, nyilvanvalo okokbol.
    Egyetlen dolog jo az egesz okfejtesedbol, az hogy ne alj a szarba mert az faj. Meghogy OP. Ez a kurva jatek ugy nez ki hogy amikor a class design /balance-ot csinaltak az inferno sehol sem volt, es a monk nincs is belove infernora. OP, lofaszt....
  • Mr_no_NaMe
    Este felkelek, munkából kipihenve, nem tudok játszani. Elmegyek bulizni, hazajövök, most meg azért nem tudok játszani mert 10 perc múlva leáll a szerver. Hát azthiszem kezd tele lenni a tököm.
  • Nelson85
    Dagger kell! vagy legalábbis 1 gyorsa fegyó, hogy gyorsabban jöjjön a spirit,
    nekem 1.74 es dagerrel 54% AS-el, ütök 2.74 vagy menyi :D mint egy gépfegyver, a spirit meg töltődik mint atom.
  • Fpocok
    dh szerintem.
  • Savmacska
    Wizard vagy DemonHunter ? Solozni...
  • Fpocok
    Tudtommal, ha fegyveren van, akkor csak a fegyverre vonatkozik. Ha máson, akkor az az egészre.
  • Laza
    Ha 2 egykezessel megyek és az egyiken van +15% attack speed az base érték, alapból ennyivel lesz gyorsabb a kari, vagy csak az a fegyver?
  • Ferrari23
    Na diablo hell megdöglött :D Sajna csak úgy tudtam kinyírni fel kellett vennem a jó cuccok, így mf-em lement 190%-ról 60-ra, így persze nem lökött 1 db rare se :S
  • Fpocok
    Pedig azok nem dúrvák. Lehet kiteolni.
    Invulnerable minions, FAST, MOLTEN... na azok a durvák.
  • Savmacska
    akkora helyen hogy még 5öd magammal elférek... semerre nem tuidok tőük menni...
  • Savmacska
    Invulnerable minions waller arcane enchanted, meignt kifogott rajtam és még rangedek is... ennyi volt a monk karrierem.
  • gerey
    Felvettelek, de nem tuti, hogy látod, ma whispereket sem látják sokan (köztük én sem).
  • AntiHero
    3k élet.

#40595 megyek, vegyél fel.
  • gerey
    Valaki hell diabloban tud segíteni?
  • Savmacska
    3k élet vagy 200dps ?!
  • tlovgem
    *tUd
    WTB edit gomb
  • tlovgem
    nincs kedvem visszaolvasni, de mi a problem?
    a monk kib4szott op egy class, nevetve el lehet vele lenni még infernon is.
    1: templar kell, gyógyítson ha tod, akit csak vitality-vel tömj, hogy életben maradjon. a többi csika semmire sem jó
    2: mantra of healing a bubis rúnával, ne a dodge-os szar
    3: plagued minionok tócsáiban ne állj meg
    4: seven sided stirke a bénítós rúnával camp pakkokat le tud kötni egy kicsit, sőt, amíg megy az animáció, nem sebződsz, ezt a serenity-vel felváltva használom, a cd-k elég jól kiadják
    5: nesze bulid:
    http://us.battle.net/d3/en/calculator/monk#aWTigQ!YdT!aYbcab

• oneal1
    wizard mennyire lehet életképes solo infernon? ha az akkor milyen build el?

• Egoraptor
    Közbe már húzza a monkot
  • BladeW
    Hasonló értékeid vannak, mint nekem, próbáld ki a buildet amit adtam.
  • Savmacska
    Remélem így jobban tudtok segiteni, illetve tanácsot adni :\ Megköszönöm

• Ry0K3N
    Most vagyok 59 és fél elég jól haladok. Ha rare pakk jön szembe akkor invuval beugrasz közéjük darálsz míg le nem jár majd blind és felveszed a nyúlcípőt míg le nem jár a CD és kezded a műveletet előről. Hülye módszer de az ütöm ütöm ütöm nem működik már még gearrel sem.
  • buba23
    Angol dobozos DIABLO III(3) 1 Ft-ról!
  • BladeW
    Monk build

Én most ezzel megyek igaz dual wield. A guardian path-t cseréld le transcendence-re.

Egyébként meg aktuális gearen múlik úgyis a dolog, nem annyira a builden.
  • setuh
    Hellen meg eleg siman tul lehet jutni,a hiba nalad van,a skilljeid sztem okesak,lehet,h fel kene cuccold magad AH-bol...
  • Savmacska
    Áh feladom ezt a monkot, nem bírok továbbjutni tőlük, sé az egész mapon végig kergetnek... sőt csatlakozott még egy rare hozzájuk. Talán Act2 a dzsungeles rész. Zultun fejét kell megkeresni. Kezdek egy barbárt.... vagy nem is tudom mit de elegem lett...
  • Egoraptor
    Bakker már nem tudom mióta követem őt TwitchTV-n
    Nem ilyen halált érdemelt a barbárja .[
  • Broafka
    az miért van néha, hogy DH-val amikor vaultozok egyet van hogy hátrafele egyből visszavaultozik, csak úgy random (megnéztem, nem skill, olyan mnit valami bug)
  • Savmacska
    Ennyi változtatás elég lesz ?!
  • eLiXir
    nálam is ez van, valszeg mindenkinél
  • setuh
    Mantranak tedd be az Evasiont es a +20% armort, en azt hasznalom es eleg jol haladok.
  • sirdond
    persze, minden van amiből lehet pénzt keresni
  • Savmacska
    rare - reflects damage plagued invulnerable minions, és még van ott egy pack 3 rare fire chains knokback extra health... nem birok velük mit kezdeni.
  • TVelvet
    Valamiért nem látják amit írok, és partyhoz sem tudok csatlakozni, folyton azt írja, hogy removed, meg kicked. Valami ötlet?
  • oneal1
    lvl service?:D

van már ilyen is?
  • unknown nick
    Vakegér írtam, hogy a smoke akkor, ha váratlan helyzetbe kerülök :)))
  • Savmacska
    Valaki tudna adni egy buildot, monkhoz ? Hellen már akadok sajna 1h+pajzsal... 54esen a buildem
  • sirdond
    fizetsz a lvl service-ért