78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
eLiXir #40650 zultan kulle megölésére szóló questet lehet exploitolni, kell hozzá 3 ember összesen gyorsabb haladás érdekében minimum. -
Susarc #40649 az komoly! ACT mennyinél jársz? -
78,23 %
Kellene még HP, Life on hit és melee damage reduction, és kafa lenne -
Monkom van, nightmaren vagyok jelenleg.
Valaki dobna egy jó buildet, meg milyen fő stattokra koncentráljak ?
Előre is köszike! -
nah, ezzel betankolod nekunk act3at! :D
btw az 1k allres mennyi % reduction? -
Mondjon valaki egy jó streaming softwaret pls, amivel lehet normálisan streamelni. -
Alakul -
Jaa azt hittem a te sorcod nem volt rajta gear, hogy kipakolták az accod :)
Akkor.. hm.. megint találtak valami fasza exploitot.. -
Kipróbáltam éshát oké, ezt is lehet, de hogy ez nem játékélmény azis biztos... kábé ez jutott eszembe róla:
-
Sunrider924 #40641 Ok erre nem is gondoltam, melohelyen otvar gyenge a gep, azt hittem az a hibas. Amugy a kerdes, hogy a fenebe csinalta? 4es coopban is 5 ora kelett a Kulle exploital, ennek meg 3 ora? 3?? -
tudod mi a baj ezzel is?
2 percnel megdoglott, es azert act1 inferno az nem egy tul nehez dolog
act2-ben a lathatatlan naga / fold alatt kozlekedo capa-akarmi / poison szaro madar / stb. ellen mit csinal ezzel a builddel? semmit
csori barbarokra raferne nemi torodes az biztos :) -
Szívesen belinkelem még ötszázszor, hátha lassan átszoknak az emberek a noob.hu -ra vagy bármi értelmes feltöltőre, mert ha napi 50 kép kerül fel, 50x kell kimásolnom, beillesztenem, frissítgetnem, hogy megjelenjen és velem együtt mindenki másnak is.
No offense, de ha egyszer imgurról linkelsz sunrider és látod, hogy nem jelenik meg (ne használd) és utána új postban adsz linket, legalább rakd urlbe pls.
Amúgy jól látom, hogy kipakolták a wizardodat? -
heh,na ezért imádom az új skill rendszert -
-
már vártam... -
-
Susarc #40634 tynipic man!:P -
sata75 #40633 egyébként mi ez a szenvedés az imgur-al? nekem soha nincs semmilyen problémám vele. -
sata75 #40632 ezt, hogy? -
Sunrider924 #40631 Najo akkor megprobalom igy http://i.imgur.com/eshSr.jpg -
Sunrider924 #40630 Kurva anyjat, NEM HISZEM EL
-
Dr DeViLKiNG #40629 Megmondom mi a furcsa rajta. Az hogy FORBIDDEN. -
Susarc #40628 azért nem mondanám,de olcsón /10k/ hozzájutottam egyhez az ÁFA visszatéritésből amit a héten kaptam meg:P:)
btw az ilyen játékokat mindig az iránygombokról irányitottam és ugye ott a del+end+pagedwn meg a numerikusok vannak közel....mikor beizzitottam a nostromot a setupban is ezeket adtam meg,de mint mondtam a 4 legtávolabbi keyboard billentyűt is rákonfigolnám akkor is kézre esne a game pad en:P:) -
Sunrider924 #40627 Hat igen, act 2 az mar a kovetkezo nehezsegi szint, de act1re ez meglehetosen jo. Az egyik dh haverom egy 680as bow-al kezdte act1 infernot es butcherig ment vele soloban, akkor valtott csak 900dmg crossbowra amikor elkezdtuk tolni a 4es coopot es oda mar kelett az extra dps. -
Susarc #40626 Tudom,de egyszerüen nem találok a kereteim közt értelmes geart amin van erő+vity meg resist is.......úgyvagyok vele pár napig biztos elleszek ACT 1 ben hátha lesz szerencsém meg pénzem:)
ennyi resistel meg deffel konkrétan állok a molten,poison és haverjai finomságokban és nem sérülök.....szóval kb olyan mint normal mode -
wow, te aztán elkötelezett gamer vagy:) -
Susarc #40624 razer nostromo.....lehetne A, F8, Slash,Num -, is:P -
Savmacska #40623 Nekem is az szúrt szemet :D :P -
attack speed bele van számolva a damage-be, az a fegyver sajnos act1 felett hulladék -
Kellene még egy kis hp -
Sunrider924 #40620 Azert eleg hasznalhato mindketto, set fejesen armor, kis dex es socket az amethyst gemnek, a fegyo is boven a futottak meg kategoria, dmg % attack speed, fincsi. -
del,end, numpad?! wtf ember?
-
Susarc #40618 Inferno ACT 1 EASY MODE turned ON!:P ACT 2 lesser fail.........YET!:D:D
-
nem akarsz átszokni noob.hu -ra, hogy ne kelljen a képeiddel körtáncot járni? -
sata75 #40616 egy IK helm és egy Hellrack.
sajnos nem túl erősek de legalább esett vmi nekem is:)
azt azért hozzá kell tenni, hogy egy rare pakk volt meg kurva sok fehér mob, szóval valószínű az egyik az egy sima mobbol esett:) -
Sunrider924 #40615 Aztakurva, gratula, solo jatekba egyszerre essen legendary es set cucc is, azigen. Legalabb mutasd meg hogy mik azok. -
Sunrider924 #40614 Termeszetesen, de a srac pont azt kaparja amit kell, mas kerdes hogy ez hogy lesz megvalositva. Amugy meg itt a Bashiok valasz feleseg Bashiok, 35 small improvements -
sata75 #40613 mi a furcsa ezen a képen?:))) -
ha csak néhány pontot megvalósítanak, már faszaság van -
Sunrider924 #40611 Meg csak a 17ik komment oldalnal tartk de a dolog dagad mint az arviz, es a sok bump mellett rengeteg ertelmes javaslat/korrekcio otlet van. Ebbol valami lessz, nepharag vagy nem is tudom.