78998
  • Sunrider924
    Barbar tanknak 700-1000 kozoti resi ertekekkel 4es majd 3as coopban 2 secig elt a fire chain+molten mobokon. Felmerult a kolti kerdes hogy a resi most nincs kicsit elbaszva? Dmg reductionja 70% folott, armor 6k folott, hp 40k korul.
  • tarti19
    Végre meghótt Rakanoth:) Vagy 5 órán át próbáltam a kis genyót infernon. Reszkess Diablo!!!!!!!!!
  • Különc
    1 millióért nem eladó gondolom, annyit adnék érte
  • Dr DeViLKiNG
    Menő fegyverhez menő név. :D
    (Vázából esett inf a4)
  • Tinman #40766
  • Carmang
    Ha nem lesz elég Hell-re, akkor gear-ezel, és jó lesz, lásd előbbi hozzászólásom :)

Én egyébként WW-vel megyek elég rég óta. Furious Charge-dzsal (ami megálláskor egy jó nagyot sebez még) berongyolok a tömegbe, ott elnyomok egy Leap-et (a közelbe húzóst), meg egy War Cry-t (az élet töltőst), aztán WW ami a csövön kifér. Nagy tömeget dúrván jól lehet redukálni.
    Ha utána maradt valami erősebb, akkor Frenzy-vel (a Stun-os rúna van beállítva) szétszedem. Nehezebb helyzetekben az aggro megosztására meg ott a Call Of The Ancients. Vagy menekülés Leap-pel, vagy Furious-szal.
  • Különc
    Dobj egy képet pls
  • Carlos
    Az, elbasztam. Szóval milyen res-el érdemes arra menni?
    Jelenleg buffal olyan 450-500 körül járok.
  • Tinman #40762
    Szerintem ez egy defenzív-offenzív build, egész jó egyensúlyban.
    Tudatosan vittem el ilyen irányba, hogy azzal, hogy sebzek abból előnyöm legyen, ahogy abból is ha ütnek.

Sajnos nem tudom, hogy hell felett ez mennyire fog működni, mert még csak 60 óra körül járok nightmare végén, de itt nem igazán van gondom. Talán egy hajszállal jobban figyelek, mint normalon, mert normalom viszont semmit nem csináltam csak kattintgattam. Kínos normálnak hívni... inkább valami autoplay mód.

Egyébként néha elcsábulok és beteszem a whirlwindet és meg kell mondjam, nagy tömegben durva, de pár elite szinte semmit nem ér.
  • Különc
    All def az mi? Res?
  • TVelvet
    találtam egy streamelő progit, az a neve, hogy FFsplit. De valamiért nekem nem megy, .net szétcseszi.. Más kitudná próbálni ?
  • Carlos
    Act 2-s barbároknak:
    Mennyi all def-el érdemes arra menni?
  • Carmang
    Érdekes dolog ez az AH.
    Belefutottam Azmodan Nightmare előtt egy Vamipic Moltem champ pakkba. Csak hárman voltak, de igen hamar kinyírtak, pedig több skill kombinációt is kipróbáltam (azok a gyors "lurker" félék voltak, folyton alám pörköltek).
    Aztán a 10-ik halál után felháborodtam, és a ~lv40 gear-em lecseréltem lv51-re, kb 5 perc alatt. Fegyót, meg az armor jó nagy részét. Utána pedig olyan könnyű lett, hogy ihajj. Cydeae-t kb 15mp alatt kinyírtam Frenzy-vel. Azmodan is elég gyorsan ment.
    Hozzáteszem csak ez a champ pakk szívatott meg így. Előtte a többi sem volt könnyű, de inkább izgalmasnak nevezném azokat a csatákat, mint nehéznek. Most viszont darálok mint állat.
  • sz4bolcs
    És ez szted offenzív build?

Amúgy épp azon gondolkodom, hogy a menekülő skillem (jobb egérgombra bindelt seismic slam xDDDD) lecserélem leap-re, az overpowert pedig war cry-ra. :-)
  • Tinman #40756
    Pontosan u.e. a buildem, persze saját kútfőből 100%-ig :-)
    Ja és nagy attack speed alapból természetesen... mint a tasman devil olyan :-D
  • Hegi90
    meggugliztam: igen.
  • Hegi90
    a 'control impairing effects'-be tartozik pl a stun, fear, freeze, stb. ugye?
  • eLiXir
    fegyver
  • NikeCortez
    ha egy itemben van pl hogy : 12% dmg, az én DMG-m hez szamol 12%-ot, vagy a fegyoban lévőhöz? (ugyebár ez fegyóban van)...
  • Mr_no_NaMe
    csak én használom a frenzyt és a cleavet egyszerre?
  • Különc
    Érdekes build, annyi szent
  • sz4bolcs
    ?? Az első valami mágikus védőpajzsot von a karim köré, a másodikkal ha csapok, akkor életet tölt vissza, a harmadikkal verem közelharcban a mobok seggét, a 4. is életerővisszatöltős, ha belecsap valakibe.
  • PiszkosFred
    Legjobb vedekezes a tamadas.
  • Susarc
    5 Offensive skill? WTF?
  • Sunrider924
    Az a baj hogy nem tudlak komolyan venni, szaladgalni en is szaladgalok infernon csak nem vigan... ha te meg helles jatekelmenybol magyarazod hogy a monk OP...
  • sz4bolcs
    lol :D Erre kíváncsi vagyok, hogy működik majd.

Am az előbb meg ez esett, ezt sem tudom használni :/

• Crokin
    Azért én megnézném, hogy versz be lazán egy act2-es plague invu extra heal molten-es csodacsapatot.
  • skinnyman
    Amúgy nyomja valaki más is US szerveren?
  • penge96
    Sziasztok, én is elkezdtem a játékot, és bevallom, annak ellenére, hogy eleinte nem tetszett, mostanra nagyon megragadott. A Battletage-em: Blade#2544, ha esetleg valaki fel akar venni, persze még kis szintű vagyok.

(Amúgy érdekes, hogy én nem vettem olyan nagy különbséget észre a játék minimális és maximális grafikai beállításai mellet, de 4 gb RAM-mal, GTX 550 Ti-vel, és egy 4 magos procival mégis a felbontáson (1920x1080) és az élsimításon kívűl mindent lekellett vennem lowra, a stabil 60 fps-ért. De mondom, nem zavaró, mivel szerintem nincs olyan egetrengető különbség, így is nagyon tetszik a képi világ. Csak érdekelne, hogy másnál is így van-e.)
  • tlovgem
    érdekes, én vígan szaladgálok így infernon .. de te biztos jobban tudod ..
    már mi a f4szért ütnének le 6x amíg lejár a CD? a sima moboknál azokhoz a skillekhez nem is nyúlok, csak a champ pakkoknál, ott nekem meg simán jó így. amíg azok CD-n vannak, kicsit kitolok. na puff neki. ÉN nem szenvedek vele, darál rendesen. igaz, még csak act 2-t tolom, mert először a többi class-t is kimaxolom, csak utána kezdek bele a farmolásba. már mindegyik hell-en van, és az eddigi tapasztalataim alapján igenis OP a monk. egyik másik classal sem ilyen sima ügy a haladás.
    monk>>>dh>wizard>barb>wd
  • Hegi90
    Egyébként tudok egy jó tippet: ha találtok legendary-t NE identifyoljátok, várjátok meg a peccset, hátha erősebb lesz.
  • Terawatt
    A mostani legendary fegyverek úgy nevezett item lvl-e kisebb mint a legjobb magic fegyvereké ezért "gyengébbek" de a következő patchel erősítenek rajtuk, és az onnantól kezdve kieső legendaryk leszenk jobbak.
  • sata75
    legendary itemek D3-ban legendásan szarok:(
  • Aradebil2
    ezt a lighning blastot érti valaki (electrocute rúna). sokkal gyorsabban lő mint a weapon speedem -.-
  • Carmang
    Öööö.. Shift-tel nem :D
  • j0nNyKa
    shift + klikkel probaltad mar?
  • Carmang
    Item-et, hogy linkelsz chat-be?
  • sz4bolcs
    hát ez nagyon lol, hogy ez az egykezes mace-ek csúcsa legendary-ben. :///
  • Különc
    Magic Find gearbe mindegy mi van rajta csak minél nagyobb Magic Find legyen
  • sz4bolcs
    ja, most látom, hogy a dex az random, de a wiz az int-et használ, nem?