78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Ry0K3N #40890 Nightmaren és hellen felesleges farmolni, azzal ráérsz 60-on valor buffal mert kéken kívül nem nagyon fognak mást dobnia bossok. Inkább haladj úgy még szokott is dobni néha valami hasznosat. :)
Mondjuk nekem 4 karim van nightmare felett szóval kicsit könnyebb a dolgom mert odaadom a másik karinak a talált itemet, a másik meg hogy ismerősökkel is öltöztettük egymást ha esett olyan. -
Susarc #40889 "esik bőven elég" 3 napja ölöm bucsert napi 4x-5x.....és ezidáig egyetlen használható lootom nem volt....irigyellek akkor:P -
Ry0K3N #40888 ? a kettő nem nem zárja ki egymást én egyszerre használom mindegyiket -
Ry0K3N #40887 Barbival csak megfelelő build kell és nem gond. Először nagymelénnyel nekiáltam act1-ben whirwindeleni hogy majd a passzív lifesteal kisegít aztán a 2. halál után kicsit igazítottam rajta és onnan nem probléma a nagy tömeg sem. De természetesen ha lesz kicsit jobb gear (ami esik bőven elég) sétagalopp lesz nightmare is bármilyen buildel. -
Zod #40886 Megnézem majd komolyabban, eddig Caltrops-szal mentem. -
Andrews2007 #40885 Ja az Authenticator tökéletesen működik jó kis védszer. :) -
Andrews2007 #40884 A Battlenet Balance-ot is be lehet állítani ha igen hol? Vagy automatikus alapból az van és lehet Paypalra váltani? -
Dr DeViLKiNG #40883 Tegnap esett flawless star topaz. -
Zod #40882 Brbit nem tudom, de DH-val magatalálósan nem egyszerű, ezt tudom. -
Dr DeViLKiNG #40881 Smoke Screen? -
Ry0K3N #40880 Nighmaren először akkor feküdtem DH-val mikor egy invu-s bikát kikaptam és rámchargeolt kettő mert a fegyóm hulladék volt még 
Úgy tudtam kinyírni hogy egy domb körül kergetőztem velük :D -
NM-et NULLA res-el toltam végig, soloban mindig és barbárral. -
Zod #40878 Mese habbal, vagy rendszeresen bemákoltál egy imba fegyót (erről tudnál, mert gondolom, nézegeted a fegyvereket amik esnek). Resistes cuccok ott még alig vannak, megnézlek mit csinálsz, amikor fire bombákkal szórnak a championok, vagy amikor berántanak maguk közé a tömegbe, esetleg amikor lefagyasztanak egy kellemetlen helyen... -
Andrews2007 #40877 És jó a bankkártya is Masterkardos dombornyomott? Eddig ezzel vásároltam neten és Lord of the Rings online-nál is ezzel fizettem mindig. -
jeweler design-t talált már valaki? -
ez feature... -
Érdekes bugba ütköztem.
Megöltem a Siegebreaker-t, bemegyek Arreat Crater-be, jön a videó erre amikor vége van meghaltam. Kinyírt egy csoport... há b+:D -
1Darton1 #40873 Igen, a PayPalhoz kell kapcsolni egy folyószámlát is. -
Andrews2007 #40872 Akkor elég ha regisztrálok a Paypalra? Meg kell adnom a bankkártyaszámot is hogy arra utalja majd át a Paypal a pénzt nem? -
Ry0K3N #40871 Reggel van még x)
melyik kasztal?
mikor DH-val meg barbal átmentem nightmarre párszor összecsuktak az elején, azért nem az a darafeszt megy mint normalon egészen addig míg túlgearelt nem leszel. Ismerős mikor nightmaren partyztunk és nem figyelt összecsukták azért a DH-ját ha nem figyelt :) De ha van egy normálisabb fegyód nincs aki az utadba álljon.
#40859 nekem sem, fog lvl 50-ig van neki félretéve rare cucc x) -
tibe #40870 Milyen bonyolultságú volt a jelszavad? -
mindent meg fogsz találni az adott szinten, lapokat NM-en, könyveket hellen, aztán valami szuperkönyveket meg infernón -
1Darton1 #40868 Egyikre sem, csak PayPalra. -
Andrews2007 #40867 Én még nem de egy gombát és egy papírdarabot igen ami kellhet hozzá no meg a lábat. :)
A Gemes úriember további fejlesztéséhez a kért papírdarabokat hol lehet megtalálni vagy megvenni? -
Megtaláltátok már a szivárvány pályát? ^^
ahol macik és virágok, meg unikornisok ellen kell harcolni? :) -
ok, olvasni se tudok. :) -
Andrews2007 #40864 Ja és mikorra tolták le megint a RMAH-t? -
Itt most inferno a kérdés. -
Ry0K3N #40862 /facepalm
NM
-
NM-et tegnap este fejeztem be.
Olyan gear-el, amit dobott/crafteltem. Easy rider volt... kb. olyan nehézséggel, mint a Demon's Souls tutorialja.
Hell-on most ezzel a gear-el lassan SK körül járok, de bizony néha csúnyán halok. Normal enemy nem gond, de van pár elite, akik halálra szopatnak. Főleg akkor vagyok bajba, ha nem ütnek, ha csak lövöldöznek rám, nincs hp és fury regenem se nagyon. -
Andrews2007 #40860 Regisztráltam a Paypalra most az a kérdés hogy dombornyomott kártyára vagy bankszámlára utaljon. A real money aukciós ház csak bankszámlára küld pénzt az eladásokból vagy dombornyomott Mastercard kártyára is?
-
Masakari #40859 Tagadom,Dh-val semmi gondot nem okozott NM.És nem Ah-ztam semmilyen cuccot. -
Inferno-n monkkal?
30% damage reduction-nel... biztos? -
Ry0K3N #40857 Érdekes mostanra teljesen eltűntek a "jajj meghekkeltek" típusú rinyálások. Van egy tippem hogy akiket feltörtek még wowos vagy starcraftos berkekből volt hozzáférésük az accounthoz. -
Ry0K3N #40856 "NM alig nehezebb, mint a normal"
Ez kasztfüggő. Monkal 100% nem lesz gondod de ha nincs jó gearje egy barbnak vagy DH-nak nehézségei lehetnek. -
Telepítsd fel a diablo 2-t, szerezd meg a horadric cube-ot és wirt lábát és a faluban rakj a cube-ba egy town portal tome-ot és wirt lábát és imbue.
Asszem. -
DE! -
nejad #40853 valaki segitene hogy lehet a bocis pályára eljutni kösz -
Carlos, Mydgard, miből nyertek Fury-t? Mer' látom, hogy több Fury használó skilletek van, mint termelő. Ugye nem álltok le Frenzy-vel FészTuFész a tömeg közepén kaszálni :D
-
Masakari #40851 LOL