78998
  • Ferrari23
    Benne van már a 60-as szint után... Gold find miatt jó, egyébként sok értelme nincs... 5-ös valoron nem félnaponta kapsz fos raret, hanem 10 percenként :D:D De a gold find elég jó...
  • Jabar
    ah tényleg, vak vagyok, köszi! :)
  • Sunrider924
    Act3 a nyilt csatamezo elott, lvl 28, full +xp gearben.
  • Maak
    "20-as szintű vagyok."
  • Aradebil2
    akkor már miért nem zombie handler SA helyett? valamint haunt helyett egy gyorsabb AOE kéne, dire bat vagy locust szvsz
  • j0nNyKa
    na es hol jarsz az easymode dhval?
  • eLiXir
    ha melee dmg reduction van az itemen, ugyanilyen megnevezéssel keresd a statjaidnál
  • Maak
  • Jabar
    Szereztem egy övet ami csökkenti a bekapott sebzést (melee) de a physical resistnél nem változik a %.
    Az független tőle? Mutatja valahol máshol vagy csak a tárgyon?
  • mzoleeeex
    sziasztok
    Egy kis segítséget kérnék. Witch doktorral játszok,de egy kicsit gyengének érzem. 20-as szintű vagyok. Lehet hogy én cseszek el valamit. Esetleg valaki aki ért hozzá adna pár hasznos tanácsot (milyen skill + passzív képesség és followert érdemes használni)az nem lenne rossz.
    Előre is köszönöm a válaszokat.
  • Salki
    A nephalem valor buff már benne van a játékban, vagy csak fejlesztik?
  • Carmang
    Nightmare Diablo lezúzva. Lehetett volna nehezebb is... A kettesben kifejezetten tetszett a "hegesztés" skillje, sok menekülést okozott.
    Itt meg néha bezár a ketrecbe, felvesz a földről, rám üvölt, és letesz(!!!) a földre. Hát lol.
    Pedig ő lenne a főfőfőfőfőfőfőfőfő főellenség.

Go well, go Hell!
    (csütörtöktől)
  • Sunrider924
    Bar faj a szivem a beleolt ido miatt is, de igen, alapvetoen feladtam, easy mode(dh) vs szopo/AH mode(monk).
  • BladeW
    Whoa, micsoda magassarkú csizma! Act2 sivatagban hogy szolgál?
  • Aradebil2
    nekem már csak 4 hiányzik belőlük, de még nem néztem utána hogy hol spawnolhatnak:)
  • clio1616v
    A DH-val easy mód :D
    Csak MF-es cuccokat raktam magamra és így is simán darál mindent...

• Skill
    ha valaki ráunna a d3ra én vennék accot. ugyan itt eladó d3 gold.
  • nikopeti
    Hogy lehet hellfokozatos bonuszpályához botom?? Sima megt nightmares van már. Izualtol mindig kell új könyv???
  • Dr DeViLKiNG
    Nekem 13k hpm van. Tényleg lehetne akár 50k is, de teljesen felesleges. Pont erre találták ki a templart(enyimnek 100k hpja van, pont elég néhány seces tankolásra).
  • Carmang
    Én meg a párbeszédes acsikat próbálom begyűjteni, de van olyan beszélgetés ami nem jelenik meg az npc-nél...
  • Carmang
    Véletlenszerűek.
  • eLiXir
    feladtad a monkot? :D
  • j0nNyKa
    40-50k hpval is ugyanugy 1hitel minden act3 felett.
    lehet stackelni hpt, hogy meg raadasul lassan is haladj, deeee... ertelme ?
  • tibe
    Tayla DH-jának nagyon szép a sebzése, de a gyenge pontja az élete, ugyanis a 28k nagyon kevés. Egyedül nagyon sokszor halsz infernon :)
  • cleric
    Elég alapos vagyok, ezért meglepődtem az acsiknál, amikor ezt láttam:

Ezek a dungeonok véletlenszerűen jelennek meg, vagy az adott pályán mindig ott vannak, csak máshol? Vagy nincsenek is pályához kötve?
  • Sunrider924
    Huhu vegre valaki, aki infernon bola shotot tolja. Amiota megkaptam nem ertem mit szarakodnak masok infernon mas/felemas hasznalhatatlan skillekkel. Buildrol dobsz egy linket? meg csak 27 vagyok szoval nem pont ma lesz aktualis de erdekel, passzivok, runak ilyesmi. Elore is koszi.
  • j0nNyKa
    off
    diszlexia?
  • Aradebil2
    *sírásért. mások tök jól elboldogulnak több millió gold nélkül is kétkezessel (pl. hegi) ,úgyhogy tényleg a delete volt a megoldás
  • whisper
    úgy fel idegelt ez ,hogy 60 skilles barbárból csaka shiledes a jó ,hog y jó kis delete megoldotta. msot csak aza baj ,hogy a barbár jött be csak ebbe a gameba nem tudom mi legyen omg 8))) bocs a írásért sry srácok!
  • Agaba72
    Pedig egyszerű...........
    Diabló és haverjai időnként összejönnek kicsit bulizni. Ilyenkor úgy bebaxnak mint az állat és a cuccaikat elhagyják.......nálad egyszerűen a tök részeg diablo bele rakta egy köcsögbe az über jó kardját, mikor meg kijózanodott nem emlékezett rá hol hagyta el.
  • Culram #40900
    Szerintem elég bonyolult volt. Nagybetű és szám is volt benne.
    Az érdekes az hogy nem kaptam e-mail változtatásról értesítőt, és ahoz hogy én megtudjam változtatni biztonsági kérdésre válaszolnom kellett. A másik hogy ők ki tudtak dobatni a már folyó játékból. Jelenleg nincs Androidos telóm authenticátorhoz. Majd ha lesz talán újra kezdem.
  • whisper
    Azért ez elég szánalom ,hogy van 600 skillje a Barbárnak és duallal meg 1 db 2 kezesse fegyóval mentem skillt nem váltottam tökre haltam rareknél és csak viccből vettem egy shieldet meg egy egykezest és halhatalan lett majdnema karkterem ifnernon kb. 8) annyi változott csak ,hogy 70 ezres crit helyett csak 50-es a critem. lég szánalom ,hogy poénból vettem egy shielet emg egy egykezest és evvela meglévő stajaimmal és skilljeimmel siman megyek szóval semmi ész semmi skill csak a shield a lényeg 8)

Ez a szánalom csúcsa, hogy egy játék megoldása a shield és igy már skilleznem se kell egy helybe állva meghalnaka mobok 8))) egyedüla laser show-ból kell kiállnom a többit bírom 8)
  • rage
    Ha egyszer lemegy az ember, utána gondolom, bármikor vissza lehet menni?
    Illetve a tárgyakat nightmare-en is be lehet gyűjteni, vagy a szint is érdekes?
  • Susarc
    NO OFFENSE,de 3 és fél másiodperc volt megtalálni....

Recipe: Act IV Izual
    ---
    Mushroom: Act I - Cathedral or Adria's Cellar
    Liquid Rainbow: Act II - Oasis - Mysterious Chest
    Wirt's Cowbell: Act II - City - 100.000 gold
    Gem: Act III - Fields of Slaughter - Ice Cavern - Drop from Boss

• Tinman #40896
    Nekem a lassan 65 órányi gametime alatt boss-októl semmi nekem használható nem esett. Legendary eddig NULLA. Bezzeg a köcsögből, meg random moboktól a full gearem onnan va... olyan kardom esett még NM-en, hogy nótaszóval elvagyok, most is vele Hell-en. Vesszek meg ha értem -.-
  • nejad
    Carlos d3-ban is van külön pálya nem arra hogy lehet eljutni? kösz
  • Andrews2007
    Igen tartozik. OTP-s. Úgy néz ki jó van Paypal balance jelzés is.
  • Ry0K3N
    Én meg progress közbeniről :)
  • Susarc
    OFC Infernórol beszélek:P napi 30-40 rare+ a kékek és nothing:S:( nagyon nincs szerencsém.....

jaaa esett egy ZÖLD! nyilpuska egy dupla setből,de baszki van rajta 393 DPS! egy vicc..........
  • 1Darton1
    Gondolom ahhoz a kártyához tartozik egy számla, szóval jó az is. De ezt majd a PayPal honlap eldönti.