78998
  • Sunrider924
    Koszi.
  • Tatyla
    milyen easy mod milyen szinten ne altass már itt minket?
  • sherlock1

• Tatyla
    parancsolj
  • Fyrex
    barátnője :D
  • Broafka
    nem vagyok nagy fanatikus mint itt többen, de szerintem a +100 vitás jobban megéri
  • Hegi90
    1 kezes
  • Aradebil2
    60as
  • Hegi90
    Szerintetek melyik fegyó éri meg jobban:
    900+ dps, no stat
    800+ dps, 100 vita
  • Egoraptor
    Kungen-nek hanyas már a monkja? Leste valaki ma?
  • Aradebil2
    bocsánat, 2monk-2barb:) és inferno ofc
  • Sunrider924
    Tobbek kozott arrol amikor a champion mob a racsozott resz tuloldalan van es te minden tovabbi nelkul szarra loheted a racson keresztul mert sok esetben az AI nem eleg okos hogy korbemenjen es kinyissa a kaput. Vagy arrol hogy te a kepernyo szelerol mar loheted a mobot, hagyjuk mar ne farasz...
  • Aradebil2
    csak meele (3barb,1monk) hardcore act2
  • BuriP
    Nagyon hülye easter egg-be futottam bele Desolate Sandsba. Ahol megnyithatsz egy kis platón egy portált.: most nem boss vagy mobok jelentek meg hanem egy portál "The Fowl Lair"-be (beszédes név), egy egy teremből álló dungeonba ahol nem voltak mobok csak tyúkok futkostak és egy leölhető disznó volt aki loot-ot dobott!
  • Rehom
    ez beteg
  • RaSzTaH
    :DDDDDDDDD te milyen exploitról beszélsz?! komolyan... ARC vagy.
  • ToCsEk
    ki a csaj? :D
  • Sunrider924
    Jo majd teged is tajekoztatlak. ELmondod neked mi faj? Gondolom neked attol lesz szarabb a droppod ha majd en is act3-4et farmolom, nem? Fogalmam sincs mennyire vagyok hozzaerto,szeretek theorycraftot olvasni, smoke screen nelkul tolom, es nem csak en, ha neked ennyire faj a nerf akkor azt gondolom, hogy neked mar nem olyan konnyu exploitolni act4en, na?
  • Susarc
    well akkor lehet szar elite pakkokat dob nekem......
  • Fpocok
    Valamit szarul csinálsz: Ennél nekem gyengébb monkom van és most már jól haladok act2ben.
  • RaSzTaH
    apropó attól mert kezdesz egy DH-t még nem jelenti azt, hogy tudsz majd vele érvényesülni inferno act3-4-ben
  • titani
    Mi van ma , Medal Day ?
    Hell szinten kb 3 óra alatt 11 rare medál esett :@
    / mondjuk mind sz..r :_P /
  • Fyrex
    verekedés indul
  • RaSzTaH
    sajnos egy ideje már szemetelsz itt a hülyeségeiddel, meg a "hozzáértéseddel" mikor egy hete még fingod se volt mit hogy kéne, szóval ne gyere már itt az ilyen szar szöveggel hogy a dh easymode, meg a mindenféle szart skillt használókkal, megnézem azt az easymode-ot mikor attól is meghalsz ha légy melléd fingik...
  • Sunrider924
    Ez furcsa, egyik dh haverom se hasznalja azt a nerfelt skillt es toljak act1-2 infernot, pont hangot is adtak annak, hogy nem ertik mire ez a nagy felhajtas, eddig is elvoltak nelkule. EN is ugy szintezek hogy kerulom azt a skillt.
  • Susarc
    hehe oks.D
  • Fpocok
    :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • Skill
    egyik válladra egy wizardot másikra meg egy dht. XD
  • Susarc
    Őőő mit rontok el?

ACT2

73% dmg reduce armorból/még -4% melee dmg taken/ mindenre 700 ress,-20% magic dmg taken,

ééééééés kb 1 mocskadványos szunyogcsapat betalál és meghalok:S

melee-vel mit csináljak ACt2ben? mit vegyek még magamra???
  • unknown nick
    Már nerfelték a DH-t (smoke) :o

Igazán szerintem a barb, ami nagyon buffra szorulna inferno-n (a későbbi act-ok miatt). Vagy az inferno-t kellene kicsit balanszolni, de nem könnyíteni rajta, ahogy akarják.

• j0nNyKa
    oh, en leszarom ha nerfelik, mit tudnak tole elvenni? igyis-ugyis 1 hit, tehat max a sebzesbol tudnak elvenni, az meg oszinten kit erdekel? max lassabban halad (ami altal mondjuk tobbet hal) :)
    ha meg (sajnos) jon az inferno nerf, es esetleg nem 1-hit lesz a DH, akkor meg a monkkal kirohogsz kb. minden mobot, szoval ott vagyunk, ahol a part szakad

de! majd visszaterunk level 60-on a temara, ugy tobb ertelme lesz
  • Sunrider924
    Ha kovetnem a hc frontot akkor valoszinuleg tudnek valaszolni. Jol van, megertem hogy valamiert teged zavar a nyilvanvalo teny, majd megprobalom kulonvalasztani az eddig monkal leolt 4500 elittol azt amit majd infernon olok a dh-val. Majd tajekoztatlak. Ne aggodj nem en miattam nerfelik majd a dh-t, nem irkalok hivatalos forumra, emiatt ne legyenek almatlan ejszakaid.
  • j0nNyKa
    -monk, szal erted :)
  • j0nNyKa
    ha valami zavar, akkor az az, hogy napi 2-3x eloadod, hogy a DH mennyire konnyu kaszt - kivancsi voltam, hogy hany inferno eliten vagy mar tul "konnyeden" a DH-ddal :)

erdekelne egyebkent, hogy ebben a pillanatban hanyas szintu a legmagasabb HC "konnyu" DH, es pl. hanyas szintu a legmagasabb HC "nagyon nehez" monk
    vagy le vagyok maradva, es vigan szaladgalnak a 60as HC karik?

szal talaltam egy topicot, ahol meglepoen sok jaj-de-nehez monk 60as HC monk van
  • Sunrider924
    Lazits, eddig 1-2 oracskat tudtam csak tolni vele, de ma ugy fest raerek egesz nap, ha akarod kozbe tudositok is :) Amugy arulj el egy dolgot nekem, teged miert zavar az hogy velem ellentetben te jo lora tettel?
  • blur55
    király, köszönöm
  • edios
    ugyanúgy nő, mintha bármi mást adnál. nem számít, hogy nem ütsz vele.
  • blur55
    ha wizard a karakterem, és adok neki egy kardot, akkor a sebzésem hogy alakul? arra gondolok, hogy a karddal ütni nem tudok, akkor hogy használjam?
  • j0nNyKa
    jahogy... ok.
    melyik az a kaszt, amelyik level 28on (normalon, lol) nem easymode?
  • Tinman #40931