78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Sunrider924 #40970 Koszi.
-
milyen easy mod milyen szinten ne altass már itt minket? -
-
parancsolj -
barátnője :D -
nem vagyok nagy fanatikus mint itt többen, de szerintem a +100 vitás jobban megéri -
1 kezes -
60as -
Szerintetek melyik fegyó éri meg jobban:
900+ dps, no stat
800+ dps, 100 vita -
Kungen-nek hanyas már a monkja? Leste valaki ma? -
bocsánat, 2monk-2barb:) és inferno ofc -
Sunrider924 #40959 Tobbek kozott arrol amikor a champion mob a racsozott resz tuloldalan van es te minden tovabbi nelkul szarra loheted a racson keresztul mert sok esetben az AI nem eleg okos hogy korbemenjen es kinyissa a kaput. Vagy arrol hogy te a kepernyo szelerol mar loheted a mobot, hagyjuk mar ne farasz... -
csak meele (3barb,1monk) hardcore act2 -
Nagyon hülye easter egg-be futottam bele Desolate Sandsba. Ahol megnyithatsz egy kis platón egy portált.: most nem boss vagy mobok jelentek meg hanem egy portál "The Fowl Lair"-be (beszédes név), egy egy teremből álló dungeonba ahol nem voltak mobok csak tyúkok futkostak és egy leölhető disznó volt aki loot-ot dobott! -
Rehom #40956 ez beteg -
RaSzTaH #40955 :DDDDDDDDD te milyen exploitról beszélsz?! komolyan... ARC vagy. -
ki a csaj? :D -
Sunrider924 #40953 Jo majd teged is tajekoztatlak. ELmondod neked mi faj? Gondolom neked attol lesz szarabb a droppod ha majd en is act3-4et farmolom, nem? Fogalmam sincs mennyire vagyok hozzaerto,szeretek theorycraftot olvasni, smoke screen nelkul tolom, es nem csak en, ha neked ennyire faj a nerf akkor azt gondolom, hogy neked mar nem olyan konnyu exploitolni act4en, na? -
Susarc #40952 well akkor lehet szar elite pakkokat dob nekem......
-
Valamit szarul csinálsz: Ennél nekem gyengébb monkom van és most már jól haladok act2ben. -
RaSzTaH #40950 apropó attól mert kezdesz egy DH-t még nem jelenti azt, hogy tudsz majd vele érvényesülni inferno act3-4-ben -
titani #40949 Mi van ma , Medal Day ?
Hell szinten kb 3 óra alatt 11 rare medál esett :@
/ mondjuk mind sz..r :_P / -
verekedés indul
-
RaSzTaH #40947 sajnos egy ideje már szemetelsz itt a hülyeségeiddel, meg a "hozzáértéseddel" mikor egy hete még fingod se volt mit hogy kéne, szóval ne gyere már itt az ilyen szar szöveggel hogy a dh easymode, meg a mindenféle szart skillt használókkal, megnézem azt az easymode-ot mikor attól is meghalsz ha légy melléd fingik... -
Sunrider924 #40946 Ez furcsa, egyik dh haverom se hasznalja azt a nerfelt skillt es toljak act1-2 infernot, pont hangot is adtak annak, hogy nem ertik mire ez a nagy felhajtas, eddig is elvoltak nelkule. EN is ugy szintezek hogy kerulom azt a skillt. -
Susarc #40945 hehe oks.D -
:DDDDDDDDDDDDDDDD -
Skill #40943 egyik válladra egy wizardot másikra meg egy dht. XD -
Susarc #40942 Őőő mit rontok el?
ACT2
73% dmg reduce armorból/még -4% melee dmg taken/ mindenre 700 ress,-20% magic dmg taken,
ééééééés kb 1 mocskadványos szunyogcsapat betalál és meghalok:S
melee-vel mit csináljak ACt2ben? mit vegyek még magamra??? -
Már nerfelték a DH-t (smoke) :o
Igazán szerintem a barb, ami nagyon buffra szorulna inferno-n (a későbbi act-ok miatt). Vagy az inferno-t kellene kicsit balanszolni, de nem könnyíteni rajta, ahogy akarják.
-
oh, en leszarom ha nerfelik, mit tudnak tole elvenni? igyis-ugyis 1 hit, tehat max a sebzesbol tudnak elvenni, az meg oszinten kit erdekel? max lassabban halad (ami altal mondjuk tobbet hal) :)
ha meg (sajnos) jon az inferno nerf, es esetleg nem 1-hit lesz a DH, akkor meg a monkkal kirohogsz kb. minden mobot, szoval ott vagyunk, ahol a part szakad
de! majd visszaterunk level 60-on a temara, ugy tobb ertelme lesz -
Sunrider924 #40939 Ha kovetnem a hc frontot akkor valoszinuleg tudnek valaszolni. Jol van, megertem hogy valamiert teged zavar a nyilvanvalo teny, majd megprobalom kulonvalasztani az eddig monkal leolt 4500 elittol azt amit majd infernon olok a dh-val. Majd tajekoztatlak. Ne aggodj nem en miattam nerfelik majd a dh-t, nem irkalok hivatalos forumra, emiatt ne legyenek almatlan ejszakaid. -
-monk, szal erted :) -
ha valami zavar, akkor az az, hogy napi 2-3x eloadod, hogy a DH mennyire konnyu kaszt - kivancsi voltam, hogy hany inferno eliten vagy mar tul "konnyeden" a DH-ddal :)
erdekelne egyebkent, hogy ebben a pillanatban hanyas szintu a legmagasabb HC "konnyu" DH, es pl. hanyas szintu a legmagasabb HC "nagyon nehez" monk
vagy le vagyok maradva, es vigan szaladgalnak a 60as HC karik?
szal talaltam egy topicot, ahol meglepoen sok jaj-de-nehez monk 60as HC monk van -
Sunrider924 #40936 Lazits, eddig 1-2 oracskat tudtam csak tolni vele, de ma ugy fest raerek egesz nap, ha akarod kozbe tudositok is :) Amugy arulj el egy dolgot nekem, teged miert zavar az hogy velem ellentetben te jo lora tettel? -
blur55 #40935 király, köszönöm -
ugyanúgy nő, mintha bármi mást adnál. nem számít, hogy nem ütsz vele. -
blur55 #40933 ha wizard a karakterem, és adok neki egy kardot, akkor a sebzésem hogy alakul? arra gondolok, hogy a karddal ütni nem tudok, akkor hogy használjam? -
jahogy... ok.
melyik az a kaszt, amelyik level 28on (normalon, lol) nem easymode? -