78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
nem ismerem a monkot, de mivel meelee ezért szerintem kell neki is az allres. -
LittleBirdY #41089 Monknál lehet érdemes egy resistre rámenni, és berakni passívba a one with everythinget. Egy resistre mindig nagyobb értéket adnak a cuccok, mintha all resistet adnának, jól tudom? -
Monk:) -
Aspyrin #41087 ez nem stimmel, mert nájton járok, és a következő tréninghez már könyvet kellene használnom... -
Milyen kari?
(Ha barbár akkor meg) :) -
Ertem es kb hanyas az amit erdemes?Vettem egy ovet 500k-ert 77 all resistel meg nemi dexterity meg vitalityvel,megerte? -
Am se kapnal koronat 
-
Sok kényelmi dolog jár ám a VIP-hez és nem kötelező kirakni a csillagokat. -
All resist! -
sata75 #41081 megvettem a D3-at nincs már 1000 HUF-om, ami van kell D3 goldra...
+nem akarok koronát a nevem mellé, azok többsége, hát, hogy is fogalmazzak: nem 100-as! :) -
Hogy erdemesebb resistre gyurni,all resistes cuccokat venni vagy mindegyik adjon kulonfelet? -
Pedig jobb fegyvert mint amit most használok még sehol nem láttam (1 kezes 150 dps), a fő attribútumom sem kevés, ezeken kívül is van elég sebzést növelő cuccom. Az az 1300 egyébként az alap sebzés azért, szóval egy kis kiáltással tuningolva párszázzal feljebbmegy, plusz fury incarnate módban rövid ideig kb meg is duplázódik. 15k életem is volt már amikor épp olyan cuccaim voltak, de nem hiszem hogy épp ezeken múlna.
Szerintem felnyomom magam 51-re hogy meglegyen a stunos frenzy aztán majd azzal megint próba.
Amúgy szintén 0 AH-val nyomom. Talán pont ez a baj, hogy úgy számolták hogy majd ott veszek jó cuccokat? :) -
VIP státusz, 1000 ft egy évre... -
sata75 #41077 WTB edit gomb.
15*

-
sata75 #41076 nem vagyok matek zseni, de szerintem tök mind1 a sorrend.
a végeredmény , mondjuk egy 100-as sebzésnél így is úgy is 35:) -
Először az armor, aztán a resist -
Nightmare-en csak oldalak kellenek, Helltől felfele meg már könyvek. Csak a kolléga könyvként hivatkozott rá az elejétől, de nightmare fokozaton valóban csak oldalak. :) -
Aspyrin #41073 szóval, akkor azt is találni lehet... gáz, mert rendszeresen csak az oldalak hullanak -
Röviden: Belépsz a kovácshoz, rákattintassz a legalsó fülére, és ott írja, hogy mi kell a fejlesztéséhez. Alapból csak pénz, de egy szinttől kezdve kell az a könyvecske, azaz szintenként néhány darab belőle. Természetesen a fejlesztés arra jó, hogy minél jobb cuccokat tudjon csinálni neked, de inkább érdemes AH-ból vásárolni, mert a kovács elég borsos árú. :) -
whisper #41071 Srácok a Diabloba hogy működik ez?
Van 70% DMG reduceom és 50% fizikális resistem akkor elöszőr érvényesül a dmg reduce és abból jön leg az 50% vagy elöször 50% és utánna a 70% vagy csak a nagyobb érvényesül? -
krisztajo #41070 Bocsi, de azt sajnos csak otthonról tudom.
De akkor majd megnézem pontosan és úgy kérdezem meg.
Azért köszi.
Én most csak általánosságban lettem volna kíváncsi arra, hogy ezekkel a fejlesztésekkel mit kell csinálni. Hogyan kell őket használni.
Gondoltam erre a nevük nélkül is választ tudtok adni.
-
Mondjuk ha beirnad a nevet a cuccoknak akkor lehet hozzaszolasaink is hasznosabbak lennenek. -
krisztajo #41068 És ha nem akkor jó lesz később?
Érdemes ezeket megtartani?
Azt áruljátok már el mit kéne csinálnom vele ha jó lenne?
Hogyan tudnám felhasználni?
-
A kovács fejlesztéséhez, bizonyos szint után kelleni fognak azok a könyvek. A megfelelő tab-ján a kovácsnak látod majd, hogy mennyi kell belőle, persze egy kis pénzzel is meg kell támogatni pluszba. Ha még nem jár ott a kovácsod szintben, akkor gyűjtögesd őket, hogy később fel tudd használni.
Nekem kb 270 darab van belőle :D -
Ha nem is tudsz angolul akkor hasonlitsd ossze a fejlesztesnel levo konyv alatti szoveget a nalad levovel, ha passzol akkor tudod fejleszteni. -
krisztajo #41065 Nighmare-en vagyok act 1-ben. És most estek először ilyen cuccok.
Akkor mit csináljak vele?
Egyáltalán ha jó lenne akkor mit kéne?
-
Lehet még az egyel alacsonyabb szintű könyv kell neki, ami nigthmare-en esik, vagy már az egyel nagyobb, ami infernon. :) -
krisztajo #41063 Igen azt hiszem pont ilyet találtam négyet az ékszeresnek és ötöt a kovácsnak.
Ezekkel mit kell csinálni?
Én fejleszteném mindkettőjüket csak nem tudom, pedig pénzem lenne rá.
Mindkettőjüknél azt írja hogy szerezzek meg valamit.
Bocsi, de az angol tudásom eléggé gyatra.
-
plan vagy book of bs/jew? -
Belépsz a kraftoláshoz, és jobbklikk a könyvön. De lehet, hogy tome of blacksmithing-et találtál, ami pont úgy néz ki mint egy recept, de a kovács fejlesztéséhez kell. -
Húzd fel előtte lvl 10-re a kovácsot, addig nem fog menni -
krisztajo #41059 Bocsi, hogy megint ezt a kérdést teszem fel, de egyszer már megkérdeztem és a válasszal nem jutottam semmire.
Szóval találtam már könyveket a kovácsnak és az ékszeresnek, de nem tudom sehogy sem megtanítani nekik.
Előzőleg azt javasolta egy srác, hogy csak simán jobb klikkeljek a könyvön, de nekem arra nem történik semmi.
Leírnátok pontosan, hogyan kell csinálni?!
Nagyon köszi!
-
Hát igen, act 2-n az első légybe belehal sajna... De grat, 1.2M krit az jóság. -
Volt, szép és jó, de nem jutsz el a barikádig se vele Act 2-ben (afelett meg meh) -
nemtudom volt-e már:
1,2 milliós krit barbárral -
Skill #41055 ekkora dps? fogpiszkálót használsz? -
SoXxX #41054 Nekem ez pedig kevésnek tűnik.
0 AH-val járok 48. Szinten 1900 dps, 15000 hp. És ráadásul wd, nem is tank.. -
a 800-as sebzésű windforce egy jó item? és erre az 1200-es dexes rare fegyver után jöttél rá?
ö. ok. -
Ha van itt jegyellenőr, legyen szíves megmondani, hogy hol tudok lyukasztani. 

-
Ry0K3N #41051 Nem úgy hívják, direkt írtam úgy ahogy.