78998
  • natalyel
    Ne csináld Broafka, hogy te még nem pipáltad be az Options-ban a skillek szabad variálhatóságát... :)
    Nem emlékszem a nevére, melóban vagyok. Nézd kicsit át a gameplay fület...
  • Broafka
    a jobb egér klikk meg az 1-es gomb nálad szintén ugyanaz a kategória, hogy a francba van ez? Infernón már azt használsz amit akarsz, vagy ez valami ügyes kis csalás?
  • Carlos
    Az egész AH el van baszva szerintem. Túl vannak árazva a cuccok. Legalábbis a barbár cuccok amiket néztem. Nem tudom pl hogy ki az az állat aki egy 1250-es fegyóért 100 milliót adna. inkább veszek egy 1190-eset 20-ért. (annyiért sem vennék, mert nincs annyim, de értitek).
    Szóval az egész AH arról szól, hogy nagyot akarnak szakítani az emberek...
  • Carlos
    Én a DH-t mondanám.
  • Broafka
    a spirit walk, meg a Hex az nem egy skill kategóriába tartozik? hogy tudod egyszerre használni a 2-t?
  • who am I 7
    :D:D:D:D én is nehezen viselem...aztán kiadni egy fegyóért 700-800k-t... :D aztán mehet előről :D bár avval gyorsabban farmolsz.Másrészről vannak 10 millás fegyók is, persze csak azért annyi, mert a legerősebb, qvára túlárazva.Jobban jár az ember, ha pár dpsel gyengébbet vesz jóval kevesebbért.Amulettekkel meg gyűrűkkel nem értem miért vannak úgy elszállva.
  • setuh
    Hat csakis a range karik,melee-re rengeteget kell kolteni.
  • greyfox
    magasabb szinteken witch doki vagy dh, vagy monk használhatóbb single playerben? Kipróbáltam mindhármat (40/30/20), mind nagyon tetszik, csak már inkább fókuszálnék az egyik karira!
  • krisztajo
    Igen és arra nekem nem csinál semmit.
  • j0nNyKa
    jobb klikket próbáltál már nyomni a recepten?
  • krisztajo
    Köszi szépen, így már kezdem kapizsgálni.
    Biztos az a gond, hogy nekem még nincs elég, mert tíz darabot ír.
    Akkor gyűjtögetem tovább.
    Azt még megtudnád mondani, hogy pontosan hogyan kell megtanítani neki hogy új tárgyat készítsen?
    Nekem ez nem megy sehogy sem.
  • Savmacska
    58as vagyok monkal, ah költségem kb 100k most tartok így 1M-nál.
  • Carlos
    D2-ben szerintem jobb volt a gamble. Ott valahogy értelmes dolgok estek pár próba után (2-3). Itt csak szopok.
    De az is lehet, hogy a kovács ha fejleszted "ügyesebbé" válik. Tehát level 10-en nagyobb eséllyel dob neked valót, mint mondjuk level 6on.
  • fakanal
    Igen:D Meg butcher sem dob sok esetbe 60-ast. Mar ha hasznalhatosagrol nem is beszelek.. Ami ertek lenne mondjuk nm-en az a jo amulet meg ring.
  • Masakari
    Emlekszel a gamble-re dio2ben??? na ez pontosan ugyan az!
    Mellesleg nekem altalaban 2-3 probalkozas utan mindig jo itemet csinalt a kovacs,szoval en nem panaszkodok.
  • Carlos
    baromság.
    Sosem fogtok kapni 60-as és übertápos tárgyakat nightmare-en.
    Több lesz a loot, de ugyanazok a fos nightmare -ek fognak esni, mint szólóban, csak több. így nagyobb az esély, hogy az egyik szar nem is annyira kuka. Kábé ennyi.
  • SoXxX
    Látom olvasás nem erősséged.
    Nightmare-ről beszélünk. Ott ez a normális.
  • Carlos
    Kovácsról jut eszembe.
    Tegnap ugye indult a cuki kis DH jányom, gondoltam kovács úgyis level 6-on van, próbáljuk ki, mert még olcsó.
    Namost. Gagyi sisakot akartam neki csinálni vagymit (5 por meg 500 gold). Hát mire jött olyan, ami dex-et adott, elköltöttem vagy 4K-t.
    Ennyiből már veszek egy low level szart az AH-ban bakker...

Szóval a véleményem a kovácsról: EGY RAKÁS SZAR!
  • Wykos
    Üdv olvastam már valahol,hogy ha coop nightamre-en nyomjuk a játékot akkor a loot is jobb (olyan mint szingli inferno)Ezt meg tudja valaki erősíteni vagy baromság az egész?
  • fakanal
    Mellekesen nekem is van 1 Wdm a monk melle igaz meg csak 57...Mondjuk gearelni azt sem lesz egyszerubb/ olcsobb.,,
  • fakanal
    Teljesen egyetertek veled. Szegeny baratom is sziv. 600+ res meg 6000 armor es kb 1 hit act 2-n ...Kib unalmas act 1 en boklaszni...
  • fakanal
    Igen, erosen gold fuggo. 2.1 millam volt meg penteken, most meg 1.1 van mert vettem 1-2 dolgot amitol 16k dpsbol lett 25k... Abbol 2 igazan jo vetel volt. egy fegy 2h 1046 dps 100+ dex+ vit +life on hit, meg egy gloves 2xx dex 7x vit AS 14% 99 k ert. MEg as kovacs + ench fejlesztes.
  • Dr DeViLKiNG
    Sok fanboytól kapnak ezek mindent.
  • Carlos
    Nekem a barbárom aki act 2 -n hal ezért vagy act 1 végét farmol vagy hell act3 végét, kábé 700K-ig mentem fel, aztán elköltöttem.
    Unom piszkosul a farmolást, úgyhogy indítottam tegnap egy DH-t...
  • sata75
    sajnos nem nagyon olcsóbbak:( és ha igazán magas all rest akarsz akkor ahogy lentebb fogalmazott egy kolléga, nem elég csak az egy fajta res kell a cuccon legyen all res is:( az meg már igen drága.
  • LittleBirdY
    Persze, nem azt mondom, hogy csak a resistre kell menni, de ha már jó resistet akar a monk, akkor a one with everything passzívval a legérdemesebb. Persze, ha van elég goldja az embernek, akkor olyan cuccokat kell venni, ami resist mellé ad még dexet/hp-t, stb...
  • Sáska
    hetvegen neztem kicsit Kungen streamjet, es szemberunt, hogy 26M goldja volt a HC karakteren...
    nekem ket 55os karim van, es huztam a jewelcraftert es a kovacsot is 7es szintig, de kb 500K-m van osszesen
    Valamit ennyire rosszul csinalok, vagy majd lvl60 utan megno a bevetel?
    Ti hogy alltok a golddal?
  • Savmacska
    Ez a nagy soklábú fos, még normálon is rohadt nagyot sebez a többihez képest :)
  • fakanal
    Jo a gondolat, de csak 1 fele statbol osszehozni valamit sajnos keves. En most ugy allok, hogy 35k hp, 350res, 25k dps meg 2h fegyon van life on hit 6xx. Es hat keves act 2 re meg szntem:D Nem tudom hany milla kene ahoz, hogy meglegyen a 600+res+ melle megfelelo dps. :D
    Valoszinuleg egy ideig nem nyulok a monkhoz(kiveve jo AH-s ajanlatnal), mert ha kov patchbe valamelyest atmegy a hangsuly a dpsre, akkor lehet a defes karik lesznek kemenyebb helyzetbe.... ki tudja
  • j0nNyKa
    csináltunk egy kis sebzéstesztet inferno act4-ben
    igen, 313262..
  • Carlos
    Ez valami skill? Mert ha igen, akkor van értelme... Sőt. Rá kell állni tényleg a leggyakoribbra (tűz vagy poison) és abból begyűjteni RENGETEGET.
    (olcsóbbak is az AH-ban, mint az AllRes-es itemek).
  • LittleBirdY
    Én úgy gondoltam, hogy mondjuk legyen minden poison resistes, és akkor kapsz például 300 resistet összesen poison-re. Ekkor jön a képbe a One with everything, ami azt csinálja, hogy minden resist értéke a legnagyobbé lesz. Tehát ha 300-as a poison, akkor minden más is 300.
  • fakanal
    egy fele res+ all res is kell ha 600+ ot akarsz. + jo Pri statok es mar 500k goldtol indul az ara... Es ez meg a szerencses valtozat:)
  • Különc
    DPS-re és szokjál hozzá, hogy 1 hitelnek
  • esgerus
    Segítsetek légyszi, inferno act2-n már minden mob oneshotol. :/
    Act 1 már elég lazán lemegy, de 2 feléig jutottam csak kb, azt is rohangálással/meneküléssel, így meg sok értelme nincs..
    Mire gyúrjak jobban?
  • sata75
    francba:) pedig azt monda anyukám, hogy nagykirály vagyok! :)
  • Carlos
    Azért nem jó szerintem (!) mert mondjuk kapsz egy max 100-as poison-t a chestben, max 50-es lightningot a csukában, stb... (hasraütöttem számok).
    Tehát egy gagyi cipőben a max mondjuk csak 50-es resist lehet. A vállasba meg mondjuk 30.
    De ha mindenből All Resistest veszel, akkor nem lesz az, hogy a poison 100-as a lightning meg mondjuk csak 30-as.
    Így a vállas all 30, cipő all 50, a chest meg all 100.

Ha nem jól tudom korrigáljatok nyugodtan.
  • Arthas
    Sehol
  • sz4bolcs
    Hol tudok socketelni?
  • setuh
    Igen jol,es nem rossz otlet.